both soft and fierce. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 both soft and fierce.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
both soft and fierce.  Untitl10
Mark
463
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: both soft and fierce.    both soft and fierce.  Icon_minitimewo 2 okt 2019 - 19:47

Ze was opzoek naar Abysshowl. De Elder en Queen she-cat die de ex partner was van de vorige overleden Leader. Oceanstar had haar vrouw achtergelaten met een gebroken hart en een kind om op te voeden en hoewel ze graag wou zeggen dat ze de grijze she-cat begreep met wat ze nu meemaakte kon ze dat eigenlijk niet. Ze had niet in de zelfde potenstappen gestaan als Abysshowl, die in haar leven al vele afschuwelijke dingen meegemaakt had. Zij mocht echt niet klagen over haar leven, hoewel ze dan de laatste tijd vaak moe was was de last die haar clangenoot droeg echt niet te vergelijken met een beetje slaap te kort. Ze had dan ook besloten om vandaag in ieder geval te proberen om de Elder en Queen te helpen om een fijne slaap plek te vinden. Ze had enkele keren overlegd met haar partner wat ze moesten doen met Abysshowl, want die sliep nog altijd in de Leader's den. Niet dat zij daar een probleem mee had of er aan ergerde, maar ze voelde zich eerder schuldig dat ze haar zo nu en dan moesten wegsturen als Stallionstar prive zaken moest bespreken. Het was duidelijk genoeg dat het voor de grijze getekende she-cat geen optie was om in de Nursury te trekken vanwege de drukte maar ook de Elders den leek geen goed idee te zijn. Shatteredice had dus enkele nachten gepiekerd wat ze haar clangenoot kon aanbieden en vandaag was dan eindelijk een ideetje naar boven geschoten. Ze was een Tunneler, al moons lang, tunnels en holtes bouwen waren haar skills dus waarom haar skills niet gebruiken om een den te graven voor haar clangenoot? Voor ze natuurlijk haar plan zou doorzetten wou ze eerst weten wat Abysshowl hier van vond, zij was namelijk de gene die er uit eindelijk dan zou moeten intrekken. De flame-point Queen stapte de Nursury uit en wandelde naar de Leader's den toe waar ze z'n negentig procent zeker van was dat de grijze Elder daar zou zijn. Voorzichtig stak ze haar kopje naar binnen en mauwde warm en zacht om Abysshowl op de hoogte te brengen van haar aanwezigheid. "Abysshowl?" Mauwde vragend. "Stoor ik je?" Vroeg ze toen voor de zekerheid voor als de getekende she-cat misschien wel helemaal geen trek had in sociale contact.


both soft and fierce.  Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
both soft and fierce.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: