(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sabrefur
StarClan
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 10:28


Tijd voor een ceremony. Sabrefur sprong op de High Rock en keek het kamp over. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!” Sprak hij met zijn diepe stem. Na dat alle katten zich verzameld hadden bij de High Rock nam hij opnieuw het woord. “Het weer begint om te slaan zoals jullie wel hebben gemerkt. De dagen beginnen korter te worden en de zon schijnt niet meer met haar eerdere felheid. Daarom wil ik jullie erop wijzen een extra tandje bij te zetten de komende manen. Ik wil dat de clan optimaal voorbereid is wanneer leaf-bare hier is.” Hij schraapte zijn keel. “Verder zijn Whitefur haar kittens inmiddels groot genoeg om de nursery te verlaten. Zij heeft aan ons aangegeven dat ze langzaam haar warrior taken weer op zich wilt pakken. Ook kan ik één nieuwe kitten verwelkomen als apprentice. Milkykit, kom naar voren.” Sabrefur ging zakte in een ontspannen zittende houding terwijl hij met zijn ene oog neer keek op Milkykit die haastig naar voren was gelopen. “Milkykit, vanaf vandaag tot dat je oud genoeg bent om warrior te worden, zul jij de naam Milkypaw krijgen. Ik wijs Shatterdice toe als jouw mentor zodat jij opgeleid kunt worden tot Tunneler.” Hij liet een pauze vallen zodat de clan Milkypaw kon worden verwelkomt en mentor en apprentice hun moment konden delen.

Daarna vervolgde hij: “Falconpaw, kom maar naar voren. Jij hebt een nieuwe mentor nodig en die rol zal vervult worden door Stallionstar. Hij zal je verder trainen tot Moor Runner.” Hij had wel een vermoeden dat Falconpaw het kon waarderen om door de leider getraind te worden. Het was immers iedere apprentice zijn grootste droom. Tenminste, dat was het van hem wel altijd geweest toen hij nog jong en onbezonnen was geweest. Dat leek eeuwen geleden. Toen Stallionstar en Falconpaw klaar waren stond Sabrefur op. Hij was nog niet klaar maar wilde de hele clan zijn aandacht. Het moest ze vast niet zijn ontgaan dat Wisteriakit niet genoemd was tot nu toe, terwijl haar zus wél een mentor had gekregen. “Ik heb nog één laatste mededeling.” Zijn oog settelde op Witeriakit, het bleke en ziekelijke dochtertje van Faithleap en Warhound. “Wisteriakit, vandaag zal ik jou je warrior naam geven. Wegens een slechte mentale achterstand is zij niet in staat om een volledige warrior te worden. Fysiek zou ze een kans hebben, maar mentaal is dat helaas niet. Daarom zal zij de naam Wisteriawisp ontvangen en mag zij zich bij de elders voegen. Wij prijzen haar kracht om door te zetten.” En dat was dat. “Dan is bij deze de ceremony beëindigt.” En hij sprong ook van de High Rock af. Dat was genoeg sociale interactie voor vandaag.

Apprentice ➸ Mentor
Milkykit – Shatteredice (tunneler)
Falconpaw – Stallionstar (moor runner)

Mededelingen
- Whitefur pakt langzaam haar warrior taken weer op nu dat haar kittens klaar er voor zijn de nursery te verlaten.
- Wisteriakit is mentaal niet in staat om een voledige warrior te worden. We prijzen haar doorzettingskracht en benoemen haar tot elder, met de naam Wisteriawisp.


(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitimeza 5 okt 2019 - 21:06What good is power if you cannot protect the ones you love?


Het was een dag met een wit randje in plaats van een zwarte, het was tijd voor een Ceremony en er werd een nieuwe Apprentice benoemd. Hij wist zeker dat de kitten in kwestie erg blij zou zijn met de mentor die hij en Sabrefur hadden gekozen voor de kitten. Het zusje van Milkykit zou alleen geen Warrior kunnen worden, vandaag niet en in de toekomst ook niet. Het was een moeilijk besluit geweest maar met het oog op het welzijn van de Clan en de keuzes die daarbij hoorden had hij besloten dat Wisteriakit geen Apprentice zou worden maar Elder. Hij liep zijn Den uit en luisterde naar Sabrefur die deze keer de Ceremony hield, toen Falconpaw aan de beurt was en zijn naam genoemd werd met die van Falconpaw liep hij naar voren om de neus aan te raken van Falconpaw. "Laten we een Warrior van je maken" miauwde hij met glimmende ogen en stapte weer terug tussen de rest van zijn Clan. Na de laatste mededelingen wenkte hij Falconpaw en keek hij de Apprentice serieus aan. "Morgenochtend bij de opkomst van de zon wil ik je bij de uitgang van het Camp zien" miauwde hij en hij keek even naar waar Shatteredice en Milkypaw waren. Misschien konden ze samen op pad gaan maar hij verwachtte dat Shatteredice Milkypaw gelijk zou meenemen naar de Tunnels, daar zou de opleiding van Milkypaw beginnen. Falconpaw zou nooit poot in die Tunnels hoeven zetten net als hij. Hij wiebelde met zijn oren en keek weer in de blauwe ogen van Falconpaw. "Vragen?"<3(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony JXidV8r
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 16:31

Het was nog maar een weekje geleden dat de oude kitten haar ongeluk gehad had. Ze was nog erg aan het instellen op.. Op niet meer kunnen zien. Navigeren was lastig en ze had het gevoel dat ze heel veel informatie miste. Maar boven alles was het gewoon verschrikkelijk stom, stom dat haar ogen het niet meer deden en stom dat ze nu niet meer kon genieten van het zicht dat ze eerst gehad had. Ze had er zelfs om moeten huilen, en stoere Milkykit huilde nooit. Gelukkig werd ze goed verzorgd door Routnose. Die had er ook voor gezorgd dat haar ceremonie haar niet voorbij zou gaan of.. Of dat ze elder zou worden. Nee, Milky wou helemaal geen elder worden, ze wilde trainen net als iedereen van haar leeftijd en was hier ook heel vastberaden in. Met de hulp van de medicine cat had ze de leider en deputy weten over te halen dat ze dit nog kon ondanks dat ze nu een zintuig miste.

Nu ze naar voren werd geroepen, was het nog even zoeken en strompelen en botsen, maar dankzij het volgen van het geluid van Sabrefur en de lichte steun die ze her en der (lichtelijk ongewenst maar helaas wel nodig) van haar clangenoten kreeg wist ze de weg te vinden. Ze zou opgeleid worden tot tunneler! Een grote, grote gelukkige glimlach stond op haar gezicht. Ze hoopte dat Routnose haar kon zien want zelf kon ze haar natuurlijk niet vinden. Haar mentor zou Shatteredice worden. Die kende Milky wel, dat was de vrouw van Stallionstar! Een gerespecteerde warrior. Trots vulde haar buikje. Ze hoorde pootstappen haar kant opkomen en kort schrok ze toen een nat neusje de hare plots raakte maar binnen een seconde drukte ze de hare vol enthousiasme terug. Ze was heel heel blij dat ze nog apprentice mocht worden. Ze zou dan wel niet het gebied op gaan, zoals ze altijd gedacht (en gewenst) had, maar iets was beter dan niets. En ze zou de beste tunneler van allemaal worden!

Tag; Routnose (indirect), Shatteredice


(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 19:35

Hij was... ergens teleurgesteld maar ook opgelucht? Er was hem verteld dat Burnetbliss haar taken om hem op te leiden tot warrior niet meer zou kunnen vervolgen en dat hij bij de volgende ceremonie een nieuwe mentor zou krijgen die wel naast zijn of haar taken hem kon opleiden tot een volwaardige warrior. Hij vond het jammer, want hij klikte heel erg goed met Burnetbliss en ze kende veel over zijn familie... Hell, ze had zelfs zijn vader nog gekend op een manier die de meeste katten niet hadden gekend. Dus ja, hij was ergens teleurgesteld maar aan de andere kant blij dat iedereen eerlijk was geweest en hem hadden verteld dat ze hem niet kon opleiden. Hij hoopte dat dat niks uit maakte voor hoe ze tegen hem reageerde.. Natuurlijk zou iedereen hier een goede mentor kunnen zijn, niet voor niets was iedereen hier warrior geworden! Dus hij had er volledig vertrouwen in dat het goed zou komen. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!" galmde er door het kamp heen. Hij liep meteen zijn den uit, rustiger dan de eerste keer toen hij een mentor kreeg, maar nog steeds even enthousiast vanbinnen. Sabrefur begon erover dat de dagen korter aan het worden waren en de zon niet meer zo fel scheen als eerst, dus dat hij aan alle katten vroeg extra goed hun best te gaan doen de komende manen. Hij knikte even begrijpend op de woorden van de kater, was logisch natuurlijk! Whitefur vertrok ook uit de nursery om haar warrior taken weer op te pakken en Milkykit werd benoemd tot Milkypaw, waarbij ze Shatteredice als mentor kreeg. "Milkypaw! Milkypaw! Milkypaw!" Riep hij mee met een grote glimlach. Het was zo leuk om te zien hoe de nieuwe apprentices benoemd werden! Vooral als hij ze kende! "Falconpaw, kom maar naar voren. Jij hebt een nieuwe mentor nodig en die rol zal vervult worden door Stallionstar. Hij zal je verder trainen tot Moor Runner." Zijn ogen begonnen zowat te stralen, waarna hij naar voren liep met een brede glimlach en zijn neus tegen die van de grote leader aan drukte. "Laten we een Warrior van je maken" mauwde de kater, waarop hij -was dit uberhaupt wel mogelijk??- nog breder glimlachte en even knikte. Als laatste werd Wisteriakit naar voren geroepen, die werd benoemd tot Elder. Hij voelde een pijnlijke steek bij die benoeming. Hij zou het zelf vreselijk hebben bevonden om als jonge kater een elder rang te krijgen, vooral omdat kittens meestal nog grote dromen hadden om ver te komen in het leven. Elder hoopte hij te worden na een lang leven als warrior. Hij slikte even moeilijk, proberende het weg te slikken. Hij moest er niet te lang overna denken. Hij zou haar wel een keertje opzoeken en haar dingen over buiten vertellen. Als hij goed getraind was kon hij haar ook meenemen naar buiten voor een wandeling! De ceremonie werd beëindigd, waarna hij naar de grote gevlekte kater keek die hem naar zich toe wenkte. Hij liep er meteen naar toe, proberende niet uit het veld geslagen te zijn door de laatste benoeming. De kater keek hem serieus aan, dit soort dingen waren ook heel serieus.. "Morgenochtend bij de opkomst van de zon wil ik je bij de uitgang van het Camp zien" sprak de kater, waarna hij even naar het andere koppel die benoemd waren. Hij knikte even begrijpend en trok even iets met zijn oren. "Vragen?" klonk er vervolgens van de kater of, waarop hij voorzichtig knikte. "Wat als.. Wat als Wisteriak-wisp uiteindelijk wel mentaal bij trekt..?" vroeg hij voorzichtig terwijl hij naar de kater keek. "Kan ze dan nog wel een warrior worden?" vroeg hij zachtjes. Hij vond dit verschrikkelijk. Hij zat misschien iets te vaak in de nursery -en ook zijn eigen ervaring- om te weten hoeveel kittens er naar uitkeken om warrior te worden. En dat hij tot voor kort zelf ook nog in de nursery had gelegen en met veel van de kittens dezelfde den had gedeeld. Het deed toch wat met je.
Tag: Stallionstar


그대는 나의 이야기였다
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitimema 7 okt 2019 - 15:13What good is power if you cannot protect the ones you love?


Falconpaw knikte wat betekende dat hij nog een paar vragen had. Hij begreep het wel, Burnetbliss had eerst zijn opleiding gedaan en nu kreeg hij een nieuwe mentor toegewezen in de Clan, dat was niet iets wat veel gebeurde gelukkig. Doorgaans was het alleen een gebeurtenis als een Moor Runner toch Tunneler wilde worden of andersom, dit geval was iets anders. "Wat als.. Wat als Wisteriak-wisp uiteindelijk wel mentaal bij trekt..?" vroeg Falconpaw hem en hij keek hem even nadenkend aan. "Kan ze dan nog wel een warrior worden?" vroeg Falconpaw met een randje van hoop in zijn stem. “Ik ben bang dat dat nooit gaat gebeuren Falconpaw, daarom heb ik na goed overleg met Sabrefur en onze Medicine cat dit besluit genomen. Het is geen gemakkelijk besluit geweest” miauwde hij op gedempte toon. “De benoeming van een Kitten naar Elder, daar denk ik niet licht over. Wel kun je later, als je meer training hebt gehad en ook gevechtstraining hebt gehad met haar een wandeling gaan maken in het territorium” miauwde hij bij wijze van een alternatief. “Ga maar op tijd slapen vanavond, dan kunnen we morgen de training oppakken en ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk met Wisteriawisp eropuit kan” miauwde hij en hij gaf de jonge Apprentice een knipoog.<3(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony JXidV8r
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitimedi 8 okt 2019 - 20:25

Stallionstar keek hem nadenkend aan toen hij aan hem vroeg of mocht Wisteriawisp bijtrekken mentaal gezien ooit nog kon gaan trainen voor warrior. Hij hoopte het zo voor haar. Hij hoopte dat ze het niet erg vond, dat ze het aan kon maar hij was bang van niet. "Ik ben bang dat dat nooit gaat gebeuren Falconpaw, daarom heb ik na goed overleg met Sabrefur en onze Medicine cat dit besluit genomen. Het is geen gemakkelijk besluit geweest" klonk er met gedempte toon van de kater af, waarop hij langzaam knikte. Dus dit was in overleg gegaan met Routnose? Of met Lizardpath? Onbewust zochten zijn ogen kort Routnose, ze was een aardige poes die hem al wat geleerd had over wat kruiden.. Vond ze dit ook moeilijk? "De benoeming van een Kitten naar Elder, daar denk ik niet licht over. Wel kun je later, als je meer training hebt gehad met haar een wandeling gaan maken in het territorium" klonk er, waarop hij even langzaam knikte terwijl zijn ogen weer terug gingen naar de grote kater voor hem. Hij wilde ook niet zeggen dat hij er licht overna had gedacht.. Hij vond het gewoon... Zielig, verdrietig dat ze dit nooit kon meemaken zoals hij dit op dit moment aan het meemaken was. Dit mentor contact, trainingen, alles onderzoeken.. Hij vond het verschrikkelijk dat zij dit niet kon meemaken. "Ga maar op tijd slapen vanavond, dan kunnen we morgen de training oppakken en ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk met Wisteriawisp eropuit kan" mauwde de kater waarna hij hem een knipoog gaf. Hij glimlachte lichtjes en knikte even instemmend. Zeker! "Zal ik doen." sprak hij met een standvastige knik. "Ik zie u morgenochtend. Uitgang van het kamp." herhaalde hij de instructies die hij eerder had gekregen van zijn nieuwe mentor. "Dan ga ik nu naar mijn vrienden toe." sprak hij met een rustige glimlach. Om zijn gedachten te verzetten van arme Wisteriawisp.
Tag: Stallionstar


그대는 나의 이야기였다
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony   (04 - 10 - '19) Windclan Ceremony Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
(04 - 10 - '19) Windclan Ceremony
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: