New Faces 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New Faces

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ardentheart
Member
New Faces Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: New Faces   New Faces Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 20:53


Hij was hier al een tijdje niet meer geweest en dus was het wel weer tijd om Fourtrees te bezoeken. Hij zag de grote eiken al boven de andere bomen uitkomen op zijn weg naar het stuk neutrale grond waar alle clanterritoria elkaar ontmoetten. Het was ook niet moeilijk om ze te missen, met hoe enorm ze waren. Hij versnelde onbewust zijn pas en kwam al gauw bij de heuvel aan die Fourtrees omringde. Zonder een tweede gedachte sprintte hij naar beneden en kwam hij tot stilstand in de vlakte die Fourtrees was. De steen waar de leiders vanaf spraken tijdens gatherings torende belangrijk boven hem uit en wierp zijn schaduw naar het midden toe. Ardentpaw bleef echter nog lekker in het zonnetje zitten terwijl deze er nog was, want het begon toch echt al weer kouder te worden. Greenleaf was voorbij en maakte nu plaats voor Leaf Fall. Zijn vacht was misschien wat langer dan die van zijn vrienden in ThunderClan, maar hij was bij lange na niet dik genoeg voor de koude temperaturen die binnenkort zouden verschijnen. Nee, gaf hem maar de heerlijke zon. Eventjes deed hij zijn amberen ogen dicht, genietend van de warmte die zijn gezicht aanraakte, maar deed ze al gauw weer open toen hij een geluid hoorde. Het breken van een tak en een ritseling van de struiken. Nog steeds wat springerig van de aanval van een das een tijdje terug, keek hij om zich heen. Wat had dat geluid gemaakt?


Eerste post voor Saffron
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
New Faces DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimevr 11 okt 2019 - 19:23

Het was eindelijk zover tijd om zelf op avontuur te gaan. Zijn mentor had hem een paar dagen geleden het territorium laten zien, dus nu mocht hij echt zelf opweg. Met een extreem goed humeur huppelde de rosse kater zonder echt een idee te hebben wat hij wilde gaan ontdekken. Al manen keek hij uit om alleen op ontdekkingstocht te mogen, waarheen maakte hem niks uit, zolang het maar ver van de drukte in het kamp weg was. Na een tijdje onderweg geweest te zijn, merkte hij pas waar zijn pootjes hem heen gedragen hadden, Fourtrees. Voor hij de heuvel af zou lopen, genoot hij nog even van de rust en de geur van het bos, tot hij iets onbekends rook. Saffronpaw kneep zijn ogen samen en keek in het rond of hij wat ongewoons zag. Ja hoor, bij Fourtrees lag een onbekende kat van de zon te genieten. Stilletjes sloop het katertje richting de onbekende kat. Niet voorzichtig genoeg, want hij ging op een tak staan, die brak, hij probeerde door de bosjes te sluipen, dit was hoorbaar. De onbekende kater had hem ook gehoord en probeerde te achterhalen waar het geluid vandaan kwam. Saffronpaw zuchtte, besloot dat zijn stealth skills nog was training mochten gebruiken en stak zijn kop uit het bosje waar hij zich verscholen hield. "Goede middag, lekker zonnetje hè?" Hoe zou je anders een vreemde kat begroetten zonder gelijk als gevaar te worden gezien?
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
New Faces Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimezo 13 okt 2019 - 17:15

De boosdoener, degene die het geluid had gemaakt, leek een jonge, rosse kater te zijn, jonger als hem. Een kersverse apprentice leek hem zo, want hij dacht niet dat een kitten, zelfs een die bijna zes manen was, zo ver van het kamp zou dwalen. Toch, Ardentpaw moest wel lachen toen de jongere apprentice hem vrolijk begroette met alleen zijn kop uit de bosjes gestoken. "Inderdaad, maar ik denk niet dat je er veel van kan genieten als je zo in de bosjes verscholen blijft," lachte hij goedgezind. Wat hij eigenlijk in die bosjes hebben lopen doen? Jagen leek hem onhandig, met al de takken die in je vacht bleven hangen, vooral als die wat langer was en de takken op de grond zouden hem zo hebben weggegeven. Dat hadden ze dan ook zeker gedaan, alleen niet aan een stuk prooi. "Wat ben je daar eigenlijk aan het doen?" Ardentpaw was daar zeker wel nieuwsgierig naar nu, zeker nu meer scenario's zijn hoofd begonnen te vullen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
New Faces DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 0:19

Een paar takken besloten gemeen te zijn en prikte Saffronpaw. Andere takken besloten dat het een goed plan was om zijn vacht vast te grijpen. Hij besloot dan ook om rustig te blijven staat tot de vreemde kater een reactie gegeven had. De reactie kwam gelukkig redelijk snel. Natuurlijk was de eerste opmerking over het feit dat hij in de bosjes verscholen zat. De ongemakkelijkheid werd hem iets te veel en hij begon te lachen. "Je hebt gelijk" bracht hij voorzichtig uit terwijl hij moeite deed om uit de bosjes te komen. Een takje wilde echter niet mee werken en hield zijn vacht dan ook stevig vast. Het katertje schoot hierdoor in paniek en probeerde met alle macht lost te komen uit de struik. Met luid gekraak brak de tak en Saffronpaw schoot vooruit en viel voor de voeten van de vreemde kat. De angstbeelden hadden hem nog steeds in de greep toen hem gevraagd werd wat hij eigenlijk aan het doen was. "Ik, uh... Vreemde kat... nieuwsgierig" was het enige was de gestreste Saffronpaw uit wist te brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
New Faces 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 22:47
Ligt het aan mij of komt er gehijg uit die bosjes?

Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
New Faces Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 18:04


De rode apprentice, die nog steeds alleen maar zijn kopje door de struiken had gestoken, miauwde dat hij gelijk had en Ardentpaw kon het ook wel een beetje zien aan de ongemakkelijke blik op zijn gezicht. Tja, het leek hem ook dat als je je in een struik verschuilde, al die takken je alleen maar gingen prikken. Hij begon zich met wat moeite uit de struiken te wurmen, maar ineens werden zijn bewegingen wild en paniekerig. Was er iets aan de hand? Toen de ander vrij was bracht hij nog een paar woorden uit die eigenlijk geen logica maakten, maar daar lag zijn aandacht niet bij, want de oren van de bruine apprentice hadden een ander, onaangenaam geluid opgemerkt. Het leek erg op het gehijg van een hond, die hij een hele tijd geleden had gehoord toen hij met Acorndust op Fourtrees had gestaan en er twee vechtende honden waren geweest. Zijn vacht prikte omhoog en Ardentpaw zette een paar stappen achteruit. Hij wenkte naar de jongere kater om hetzelfde te doen, want hij vertrouwde de begroeing rondom Fourtrees nu eventjes niet. "Ik denk dat er een hond in de buurt is," legde hij zijn acties uit op fluisterende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
New Faces DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 18:54


Saffronpaw had de woorden net uit weten te kramen toen hij zich op zijn ademhaling begon te focussen. Grote hap lucht nemen, even vasthouden en vervolgens langzaam uitblazen. Het rosse katertje stond voorzichtig op, nog duidelijk niet helemaal op deze wereld, toen hij zag dat Ardentpaw ergens anders op focust was. Hij zette ook zijn vacht uit en zette een paar passen naar achteren, waarna hij Saffronpaw wenkte. Het rosse katertje rende wiebelig naar Zijn gesprekspartner. Ik denk dat er een hond in de buurt is, fluisterde Ardentpaw tegen hem. Na deze woorden liet Saffronpaw zijn vacht ook pluizen, waarna zijn oogjes groot werden. "Een h... hond? Saffronpaw liet zijn blik langs de bosjes gaan, tot hij stopte op de plaats waar hij zojuist nog had gezeten. Twee kleine oogjes weerkaatste het zonlicht, waarna het geluid nog een keer klink. D.. daar in de bosjes!" Was het enige wat de jonge apprentice uit wist te brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
New Faces Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimema 25 nov 2019 - 22:57


Toen hij vertelde dat hij dacht een hond te signaleren in hun bijzijn, ging de vacht van de andere apprentice ook omhoog staan. Hij stotterde nog net dat hij iets in de bosjes zag op de plek waar hij net nog had gezeten en Ardentpaws hart bonsde alleen maar harder. Had hij dan net optijd de ander daar weggewenkt? Ze waren allebij nog maar een apprentice, hijzelf al wat verder in zijn training, maar hij kon echt nog geen hond aan en de ander al zeker niet. Hij hield zijn blik stevig op de bosjes gericht, waar hij inderdaad ook de glans van twee donkere ogen zag. Waarom bleef het beest daar maar zitten? Was hij aan het wachten op het perfecte moment om toe te slaan. "Denk je dat rennen een slim plan is?" vroeg hij met trillende stem, want wie zou hij foppen door te doen dat hij niet bang was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
New Faces BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 20:58

Littlefish had niet aan de verleiding kunnen weerstaan toen ze het tweetal zag staan praten. Sluipend had ze zich in een bosje niet al te ver van hen vandaan verstopt, iets dat geholpen werd door haar tamelijk kleine gestalte. Haar Riverclangeur zou waarschijnlijk redelijk snel opvallen voor de Thunderclanner en de Shadowclanner, maar hopelijk kon ze hen daarvoor nog even bang maken. Er lag een grote grijns op haar snuitje terwijl ze door de blaadjes door tuurde en zachtjes begon te grommen. Als je het haar vroeg was het geen bijster goede imitatie, maar het tweetal leek er met open ogen in te trappen. De jonge warrior beet op haar lip om haar lach in te houden. Toen de oudste van de twee echter met trillende stem vroeg of het slim was om te gaan lopen, hield Littlefish het niet meer uit en proestend rolde ze half uit het bosje. "Omg, - je had.. jullie - ge.. gezichten - moe.. moeten z-z-zien!", mauwde ze luid lachend en tussen adempauze's door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
New Faces DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 21:22


Langzaam kwam de jonge apprentice tot het besef dat Ardentpaw hem maar net optijd weg gekregen had van zijn verstopplaats. Maar nu was het niet het moment om bedankjes rond te sturen, nee, er zat een hond hen aan te staren. De Thunderclan apprentice vroeg of het een slim plan was om het op een lopen te zetten. Het rosse katertje schudden zijn hoofd. Door al deze spanning rende hij mogelijk tegen een boom aan, nee, rennen zou hij nu niet doen. Maar vechten voor hun leven was nou ook niet echt een fijn idee.
Nog voor Saffronpaw een ander voorstel kon doen, hoorde hij hard gelach, waarna een... She-cat? Uit de bosjes rolde. Met stomheid geslagen hield Saffronpaw zijn hoofdje scheef, niet wetend wat te doen. Twijfelend zette hij een stapje richting de vreemdeling. "Wat... Maar waarom... " was het enige wat de zenuwpees uit wist te brengen tot hij doorhad dat hij beet genomen was, waarna een klein glimlachje op zijn gezicht verscheen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
New Faces Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 17:03

Nog voor er een reactie uit Saffronpaw kwam, klonk er een luid gelach uit het bosje waar ze net nog hadden gedacht dat er een hond had gezeten. Wat? De geur van RiverClan werd nu duidelijk en er rolde een kattin uit de bosjes waar de ShadowClan apprentice net nog in had gezeten. Proestend riep ze uit dat ze hun gezichten hadden moeten zien en Ardentpaw fronste. Dit vondt hij niet bepaald een leuke grap. Toen Falconpaw een geest had nagedaan was er tenminste geen gevoel van levensgevaar bij betrokken geweest. Natuurlijk was dat ook wel eng geweest, maar een geest kon je niet veel doen. In iedergeval een stuk minder als wat een hond je aan kon doen. Saffronpaw leek ook een beetje de woorden uit zijn mond genomen te zijn, of misschien was hij zo gewoon altijd, want net was hij ook al aan het stamelen geweest. "Dat was niet echt bepaald grappig voor ons." vertelde hij de RiverClanner.
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
New Faces BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 20:07

Hmpf, de andere twee katten leken haar grap niet helemaal te waarderen, wat ze wel een beetje dom vond. Littlefish kwam uiteindelijk bij, al moest ze nog steeds hijgend naar adem happen terwijl haar turquoise ogen van de ene naar de andere kater gleed. De Shadowclanner stamelde iets, al had hij wel degelijk een klein glimlachje op zijn snuitje, terwijl de Thunderclanner mauwde dat dat niet grappig was voor hen. "Ach, stel je niet zo aan.", antwoordde de kleine calico hem, haar stem nog steeds ademloos en de geamuseerdheid was er nog duidelijk in te horen. De blik in haar ogen was bijna onschuldig te noemen, al kon je duidelijk de ondeugendheid erin zien. ach, dit soort kittenachtig plezier maken had ze gemist nu ze minder vaak kon terugvallen op haar partner-in-crime, nu Coyotepaw zo druk was met allerlei Medicine-cat-achtige taken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
New Faces DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 16:28


Het katertje was net de humor in gaan zien toen hij klaar was met stamelen. Ardentpaw leek de lol van de grap echter niet in te zien en liet dit ook duidelijk horen. Voor Saffronpaw ook maar iets terug kon zeggen, had de bosjes-kattin haar woorden al uitgesproken. Ze moesten zich niet zo aanstellen. De rosse kater was ondertussen geen opgezette pluizenbol meer en begon zachtjes te lachen. "Het was even schrikken, maar je had ons goed te pakken," bracht het katertje uit. Toen hij nog in de nursery sliep had hij af en toe ook wel eens een andere kitten laten schrikken. Dit ging dan welliswaar per ongeluk, maar achteraf konden ze hier altijd wel om lachen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
New Faces Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: New Faces   New Faces Icon_minitimezo 26 jan 2020 - 21:40

Hij wilde terugkaatsen dat hij zich helemaal niet aanstelde, maar hij voelde wel aan dat het niet veel zou bereiken bij deze kattin. Maar hij twijfelde dan ook zeer dat zij hier een keer een boom in was gejaagd door twee honden. Dat was een rare en toch ook wel beangstigende situatie geweest. Het ene moment had hij gewoon met de deputy van Shadowclan lopen staan praten en het andere moment waren er ineens twee grote honden. Ze waren toen zo de bomen ingeschoten en hadden geluk gehad dat hun twolegs ze mee terug hadden genomen naar Starclan wist waar. Hij had dit grapje daarom inderdaad niet gewaardeerd en hij had ook zeker niet het gevoel dat hij zich aanstelde, maar er ruzie om gaan maken had ook geen zin. "Ja, vooral omdat ik hier al eens een keer een ervaring met twee honden heb gehad, dus sorry dat ik het daarom niet heel grappig vond," zuchtte Ardentpaw. Misschien dat ze er dan zo over op konden houden? Dat zou fijn zijn in iedergeval, want de vrolijke sfeer toen hij de gekke Saffronpaw had ontmoet was nu wel een beetje verdwenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
New Faces
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: