[Ganzenopdracht] My heart will go on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Ganzenopdracht] My heart will go on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
[Ganzenopdracht] My heart will go on SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: [Ganzenopdracht] My heart will go on   [Ganzenopdracht] My heart will go on Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 22:00

Eindelijk had hij een keer een prooi gevangen voor de clan! En hij had een nieuwe mentor gekregen, Stallionstar! Dus hij was meer dan in een goede mood. Hij voelde zich gewoon perfect. Naja, bijna perfect. Zijn zusje was nog steeds spoorloos en hij was nog steeds erg boos op zijn moeder, maar voor de rest ging het goed! Hij had veel vrienden! En het ging ook goed met de kittens, wat ook heel erg belangrijk was natuurlijk. Dus hij ging niet vaak meer naar de grenzen, hij had er nu niet echt meer een reden voor, behalve dan dat hij graag meer wilde leren over het territorium. Toch had hij vandaag besloten naar de fourtrees te gaan, misschien toch nog ijdele hoop dat ze zijn zusje daar zouden gaan vinden in plaats van ergens anders of nog erger.. Hij durfde er niet eens aan te denken. Nee, Hazelpaw zou veilig en wel weer thuiskomen. Zijn ogen gleden over het gebied heen, maar geen enkele glimps van zijn zusje. Hij zuchtte lichtjes, waarna hij even ging zitten. Wanneer zouden ze haar vinden? Hij wilde haar gewoon veilig bij hen thuis hebben, in de apprentices den, waar ze hoorde! Zijn ogen bleven zoeken, in de hoop de rood-witte vacht te spotten maar zo ver tevergeefs. Toen hij echter omhoog keek naar de hoge stenen, waar anders altijd de leaders zouden staan- oh! Zou daar misschien Hazel zijn?? Hij schoot overeind en (het duurde even) hij vond de weg naar boven, waarna hij even met grote ogen om zich heen keek. Hij wist niet of hij normaal zich hier mocht bevinden, maar wow! Wat gaaf! Hij ging bovenaan staan en met een brede glimlach keek hij rond. "King of the world!" riep hij met een grote, brede glimlach van de steen af met een enthousiaste zwiep van zijn staart. Wow! Het was echt veel te mooi hier.
Eerst Bloodpaw <3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Ganzenopdracht] My heart will go on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: