Electrify my golden tooth (Open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Electrify my golden tooth (Open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brat
Clanleader
Electrify my golden tooth (Open) QIq5yq0
Sans
4361
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Electrify my golden tooth (Open)   Electrify my golden tooth (Open) Icon_minitimezo 13 okt 2019 - 12:24

Electrify my golden tooth (Open) Daj8yx10

De kattin bevond haarzelf onder een van de vier grote eiken die wel het hoogte punten waren van dit gebied. Ze gebruikte de schaduw die de boom bood om haarzelf te beschermen tegen de warme zon. Brat werkte ook wat aan haar vacht- schoon en er netjes uitzien kon nooit kwaad. Ze zou er alleen maar meer slachtoffers mee kunnen lokken. Een grijns gleed over haar gelaat terwijl ze handelingen aan haar uiterlijk tot een stop liet komen. Langzaam liet ze haar blik langs het gebied gaan; het was stil. Voor nu dan; Brat wist dat ze spoedig genoeg een andere ziel hier zou treffen.    


Electrify my golden tooth (Open) MvKWQGv
Electrify my golden tooth (Open) M6dBmokElectrify my golden tooth (Open) P9FWn2hElectrify my golden tooth (Open) Werc8l1Electrify my golden tooth (Open) VuEo3SAElectrify my golden tooth (Open) KNsJHCPElectrify my golden tooth (Open) VfHqzI3Electrify my golden tooth (Open) X8AohiMElectrify my golden tooth (Open) 1HGShg5Electrify my golden tooth (Open) C8xyjfhElectrify my golden tooth (Open) PK3XhZKElectrify my golden tooth (Open) Jq1QmzyElectrify my golden tooth (Open) BXVJzhjElectrify my golden tooth (Open) MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunpaw
Member
Electrify my golden tooth (Open) Tumblr_ozdan63oIu1tt42qzo3_1280
Loïs
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: Electrify my golden tooth (Open)   Electrify my golden tooth (Open) Icon_minitimedi 15 okt 2019 - 14:29

Hoewel hij 8 moons oud was, wist hij dondersgoed wie en wat de Bloodclan was. De geur die hierbij hoorde was hij ook mee bekend; dit had hij van zijn mentor geleerd. Hoewel Sun van zichzelf een heel karakter was, ging zijn hart toch een tandje sneller kloppen in.. Tja, wat was het? Angst? Spanning? Nieuwsgierigheid? Of een mix van dat alles? De she-cat die bij de geur hoorde kwam niet veel later in zijn zicht. Ze was zich aan het wassen - niet een heel Bloodclan-achtige activiteit in zijn ogen. De hondentanden aan haar halsband pasten echter wel goed in het plaatje. "Wat doe jij hier?" vroeg Sunpaw de kat vanaf een redelijk veilig afstandje. "De laatste keer dat ik het checkte was Bloodclan's thuis niet in het bos maar bij de huiskatjes." Dat dit niet slim was om te zeggen, besefte Sun zich wel degelijk. Echter had hij een grote mond en was hij een rebelse apprentice, die redelijke woedeproblemen had en zichzelf soms niet inhouden kon in de meest cruciale momenten. En dan kreeg je, tja, dit soort dingen.


Electrify my golden tooth (Open) Sunwin11
Alternative setje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamefall
Member
Electrify my golden tooth (Open) DPKsfdL
Ryan
59
Afwezig
A ship in harbor is safe, but that is not what ships are build for.

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kittypet
Flamefall
BerichtOnderwerp: Re: Electrify my golden tooth (Open)   Electrify my golden tooth (Open) Icon_minitimedi 15 okt 2019 - 18:12

Flamefall liep door het woud. Ondanks dat hij uit de Thunderclan was verbannen, kwam hij alsnog graag naar Fourtrees. Deze historische plek was de enige in het woud waar hij nog veilig was voor andere Clankatten. Hij opende zijn mond om de heerlijke woudgeuren in te drinken. Hij rook muis, konijn, bos en... katten... Bloodclan... wat deden die hier? Die waren toch alleen in de twoleg place? Hij dronk de lucht opnieuw in, en rook ook Windclan... was er een gevecht? Snel stormde hij de open plek op.My life.
My choices.
My mistakes.
My lessons.
Non of your business.

________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Electrify my golden tooth (Open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: