Welllll 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Welllll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winterpaw
Member
Welllll Giphy.gif?cid=790b7611f7eb8cd200f88b6ee4a7f7de34f7506830f66a11&rid=giphy
.
16
Actief
Ahoy Ladies!

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Winterpaw
BerichtOnderwerp: Welllll   Welllll Icon_minitimedi 15 okt 2019 - 23:16


Met slome passen liep hij het kamp naar binnen, met geen enkele prooi in zijn bek. Wat een zware teleurstelling was dit voor hem, maar dit zou hoogstwaarschijnlijk ook een teleurstelling voor de Clan zijn. Hij was soms een kluns, en dat wist hij maar al te goed. Hij had toch wel een soort van kunnen genieten, hij had immers een fantastisch gesprekje gehad met een leuke poes. Helaas was dat niet waar men op te wachten stond. Dat betekende zeker geen prooi voor hem! En wat een toeval dat hij juist nét rammelde van de honger. Hij maakte een knorrig geluid, waarna hij naar een poes stapte die hij herkende als Moonpaw. Hij plofte lomp naast de andere apprentice neer en snoof luidruchtig. "Heb jij al gegeten?" bromde hij. Misschien, héél misschien kon hij wel wat eten stelen van de ander. Hopelijk.

[Moonpaw eerst]Welllll Winter10
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonpaw
Member
Welllll Original
x
80
Actief
"In my dreams I kill him every night"

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Welllll   Welllll Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 0:11

((And yet she dances,))

Jagen ging haar telkens iets beter af, vooral op kleinere prooidieren. Ze had nog niet bepaald genoeg kracht om een haas om te brengen, maar de muizen kon ze achter elkaar binnen halen met haar vederlichte pootstappen. Daarom had ze nu een van haar eigen muizen mogen eten, nadat de queens en elders waren gevoerd. Tevreden met het complimentje dat ze had gekregen was ze in de zon gaan zitten, voorzichtig om niet in het blikveld van haar broer te zitten. Erg lang bleef ze echter niet alleen, want een knappe grijze kater kwam haar kant op en plofte zomaar naast haar neer, luidruchtig snuivend. Moonpaw keek hem lichtelijk geïrriteerd aan door zijn onbeschoftheid, maar ook met interesse; want hij gaf haar aandacht. "Heb jij al gegeten?" ze knikte naar de muis die ze aan het opeten was, waarna ze de stukjes uit haar snorharen veegde. "Zoals je ziet, ben ik aan het eten," zei ze enkel, waarna ze hem met fonkelende oogjes aan keek. "Hoezo Winterpaw, met lege pootjes thuis gekomen?" vroeg ze wat plagend, maar zeker niet onvriendelijk. Een kort lachje volgde.
Welllll Moondanceros
Terug naar boven Ga naar beneden
Winterpaw
Member
Welllll Giphy.gif?cid=790b7611f7eb8cd200f88b6ee4a7f7de34f7506830f66a11&rid=giphy
.
16
Actief
Ahoy Ladies!

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Winterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Welllll   Welllll Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 12:13Het was een overbodige vraag geweest, die Winterpaw aan Moonpaw gesteld had. Hij had ogen, hij zag die half opgegeten muis echt wel voor haar poten liggen. Maar hij probeerde gewoon heel subtiel aan wat eten te komen. Hij dacht dat Moonpaw hem daar wel bij kon helpen. Als ze er zin in had tenminste. De ander vroeg of hij met lege poten thuisgekomen was, en Winterpaw zuchtte dramatisch. "Nou, zal ik je even vertellen hoe dit in elkaar zit hmm." begon hij, waarna hij even zijn keel lang en luid schraapte. Ja man, hier kwam de story over z'n leven. "Ik was dus aan het jagen hé, en ik zag een héél groot konijn. Alleen het probleem was, was op dat moment ik op een dorre tak stapte ofzoiets. In ieder geval, het maakte lawaai, en daarvan schrok het konijn. En toen ging ik rennen, maar het stomme beest had een hele grote voorsprong." miauwde hij, alsof het de ernstigste zaak in het bos was. (Wat ook wel een beetje zo was, want ja, nu kon hij niet eten.) "En toen had ik hem echt bijna. Bijna. Ik voelde z'n gekke pluizige staart tussen m'n poten, maar toen... dook ie z'n hol in." Besloot hij tenslotte te eindigen. Dat laatste was niet helemaal waar. Hij was keihard op z'n muil gegaan, en toen was het konijn gewoon weggerend. Maar dat ging hij nooit zeggen, daar was hij veel te trots voor. "Dus ja, nu zit ik hier, zonder prooi, met ont-zet-ten-de honger." Hij keek de ander met een pruillipje aan. Hij was zo zielig!Welllll Winter10
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonpaw
Member
Welllll Original
x
80
Actief
"In my dreams I kill him every night"

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Welllll   Welllll Icon_minitimeza 19 okt 2019 - 18:12

((And yet she dances,))

Winterpaw schraapte zijn keel en Moonpaw rolde met haar ogen toen hij over zijn verhaal begon, maar aan de fonkeling daarin was wel te merken dat ze het niet ongemeen bedoelde. Hij was een goede vriend van haar maar het bleef een beetje vreemd voelen om tijd met hem alleen te spenderen. Vreemd op de goede manier, wat ze genoot stiekem van alle aandacht die de knappe tom met zijn verhalen haar gaf. Ze luisterde dan ook ondanks haar licht onverschillige reacties naar zijn verhaal. "Dus ja, nu zit ik hier, zonder prooi, met ont-zet-ten-de honger." kwam er als conclusie. Moonpaw zuchtte dramatisch en draaide haar hoofd naar hem om. "Hmm, volgensmij was mij verteld dat apprentices niet mochten eten totdat ze zelf iets gevangen hadden, stond zoiets niet in de warrior code..?" sprak ze scherp, maar kon haar koude facade niet lang ophouden. Ze gniffelde zachtjes en verbrak hun oogcontact toen ze haar wangen licht voelde gloeien, waarna ze de muis naar hem toe schoof. "Hier, omdat je zo zielig bent,"
Welllll Moondanceros
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Welllll   Welllll Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Welllll
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: