Least favorite 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Least favorite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Robinpaw.
Member
Least favorite Giphy
Hannah
4
Actief
Pick a god and pray

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Robinpaw.
BerichtOnderwerp: Least favorite   Least favorite Icon_minitimedo 17 okt 2019 - 23:14


De kattin was de hele ochtend bezig geweest met trainen. Haar spieren deden pijn, en vooral de linkerspier van haar schouder had behoorlijk een klap opgevangen. Nu was Robinpaw rustig naast de apprentice's den aan het rusten. Haar ademhaling nog steeds wat korter dan normaal door de intense spar die ze met éen van de andere apprentices had gehouden. Nu was ze aan het rusten, maar toch had ze het gevoel dat ze niet genoeg deed. Dat ze waarschijnlijk nu gelijk moest gaan jagen of de medicine cats moest helpen. Gewoon om iets te doen. Want nu was ze bang dat ze gefluister ging horen. Van nijdige elders die haar ondankbaar of lui noemden, of hoe creatief ze ook werden. Haar groene ogen waren gericht op de elder's den voor ze zichzelf dwong om van haar lig positie op te staan. Zelfs als haar spieren er tegen werkten. Toen pas merkte ze de bekende gevlekte vacht van Mottleshroud. Het leek alsof hij ook niet veel te doen had. En dus besloot ze om zijn kant op te lopen. Haar linker poot licht tegenwerkend, waardoor ze er waarschijnlijk mank door uitzag. "Hey, Mottleshroud." Begroette ze de kater in een vriendelijke stem. Puur om zo haar zin te krijgen. "Was je soms van plan om te jagen zonder mij?"

+ Mottleshroud


Least favorite Robinos1
There's nothing wrong with just a taste of what you paid for.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Least favorite
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: