Turning tides 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Turning tides

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vulture
Member
Turning tides SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Turning tides   Turning tides Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 11:42

Vulture was ten einde raad. Alles was niet logisch meer. Had hij echt zojuist de rivier overgestoken? Liep hij echt zo maar onbeschermd een clan gebied in? Hij deed het vaker als zijn maag hem erheen bracht. Maar nu was het anders. Nu kwam hij niet voor zichzelf. Vandaag deed hij iets onkarakteristieks, iets wat tegen zijn natuur en filosofie inging.  Hij zou nog lang zich afvragen waarom hij het deed, maar voor nu moest hij al zijn twijfels wegduwen. Juist nu mocht hij geen fouten maken. Met hangende schouders, kop laag bij de grond bewoog hij tussen wat struiken door een open plek op. Hij liep in een willekeurige directie waar de geur van riverclan het sterkst was, zijn doel riverclanners vinden. De eenzame riverclan apprentice die haar clan had verlaten om een roekeloze reddingsmissie uit te voeren, om een of andere domme daad van moed te willen vertonen, die misschien snel dood zou zijn een laatste dienst bewijzen.

Open voor riverclanners, vervolg op dit topic  
Terug naar boven Ga naar beneden
Aquamoon
Member
Turning tides DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: Turning tides   Turning tides Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 14:23

Met haar oren alert gespitst stapte een zilverkleurige poes door haar territorium. Ze was zich ervan bewust dat haar clan haar nog altijd wantrouwde tenminste de oudste katten en een paar jongelingen die opgehitst tegen haar waren. Nu was ze op jacht voor haar clan in een jacht patrouille. De andere katten waren een andere kant op gegaan maar echt erg vond ze dat niet. Aquamoon was liever alleen dan zo nu en dan een scheve blik in ontvangst te nemen. Maar haar kop schoot omhoog toen ze een vreemde geur rook. Ze opende haar bek en dronk de lucht in. Een eenling!!! Die zou ze eens weg gaan jagen! Met sluipende pas zorgde ze er voor dat de eenling haar niet rook. Aqua sloop dichter en dichterbij tot ze een bruin gestreepte vacht tussen het nog groene gras zag bewegen. Met een goede en hoge afzet sprong de zilveren kattin op en hoopte vierkant op de rug van de indringer te landen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vulture
Member
Turning tides SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Turning tides   Turning tides Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 17:32

Er klonk geritsel. Het was heel vaag geweest maar Vulture zijn oren waren goed getraind. Dat moest ook wel als je net als hem al zo lang in je eentje moest zien te overleven. Als hij niet langer meer katten hoorde aankomen begon dat het teken te zijn dat hij snel een kittypet nest moest vinden om in te gaan wonen. Gelukkig was dat nog niet het geval. Door zijn scherpe zintuigen was hij dus ook in staat om meteen te reageren toen hij een gevlekte poes uit de struiken zag komen zijlen. Hij sprong lenig opzij met een opgezette vacht. "Zeg, nooit gehoord van eerst vragen dan pas slagen?" Hij keek de poes met toegeknepen ogen aan maar maakte geen aanstalten om terug aan te vallen. Hij werd er onmiddellijk weer aan herinnert waarom hij nooit van Riverclan had gehouden, én waarom hij alleen maar voor zichzelf leefde. Hij stak zijn nek uit voor een onschuldige apprentice die zo graag de held wilde zijn en kijk waar het hem bracht? Een paar haren verwijdert van klauw sporen op zijn rug. "Ik ben Vulture, ik heb belangrijk nieuw te melden en heb geen zin om met je te vechten, riverclanner." Viel hij meteen met de deur in huis voordat de schietgrage dwaas besloot om hem nog een keer aan te vliegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aquamoon
Member
Turning tides DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: Turning tides   Turning tides Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 21:02

He balen! Aquamoon landen met overeind staande nek en rug haren. Ze liet zich hier niet voor de gek houden zelfs niet door deze kat voor zich! 'Als je een leerling was geweest misschien, maar voor een kat van jouw leeftijd nee!' bromde Aquamoon dreigend en zwiepte haar staart woest heen en weer. Haar gif groene ogen hielde de gestreepte kater scherp in de gaten hoewel hij zei hoe de indringer heten en dat hij belangrijk nieuws had. Wat kon hij voor nieuws hebben? De andere clans zouden die lelijke kop ook meteen hun territorium afgejaagd hebben dus wat voor nieuws zou die kat hebben... Misschien van de bloodclan, maar die zouden deze kat nog eerder omleggen en laten weg glippen met inside nieuws en geheimen! 'ik vraag me af wat jij voor nieuws kan hebben voor ons of heeft de blood clan je gestuurd voor valse informatie?' vroeg ze en sloeg haar oren nog dichter tegen haar kop terwijl haar klauwen samen met haar poten de grond eronder kneden. 1 ding was zeker van de vermiste kittens en leerling kon hij toch onmogelijk af weten? Dat was tot nu toe alleen aan de rivier clan bekent, maar ze hadden nog geen van de drie vermiste kunnen vinden, maar ze wisten ook niet wie hen weg had zien gaan. Tenminste voor zo ver Aquamoon wist. 'Je hebt twee tellen en daarna verjaag ik je!' klonk het dreigend en ze nam een iets ontspannender houding aan, maar stond nog altijd klaar om meteen in actie te komen mocht die Vulture zich als nog bedenken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Turning tides 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Turning tides   Turning tides Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 22:38
De geur van vos dringt in je neus en tot je schrik besef je je dat het rode beest veel dichterbij is dan je verwacht had.

Terug naar boven Ga naar beneden
Aquamoon
Member
Turning tides DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: Turning tides   Turning tides Icon_minitimewo 6 nov 2019 - 22:45

Ze was zo in beslag genomen door de eenling voor had dat ze de geuren om haar heen even niet in het oog hield. Misschien was de kat wel niet alleen geweest? Aquamoon opende haar mond om nog wat tegen de kat te zeggen, maar de stank van een vos dreef plotseling bij haar naar binnen en ze keek geschrokken om en zag een spitse rode kop de struiken dicht bij waar ze beide stonden uit komen. De zilveren rivierclanner sprong een paar keer weg van de vos wiens kaken dicht sloegen op de plek waar ze eerder nog gestaan had, maar zij was niet de enige die hier aanwezig was. 'Snel naar de rivier!' riep ze luid. Die eenling met wat hij noemde belangrijk nieuws had als dat al zo was dan wilde ze die niet verspelen natuurlijk. Die vos maakte het alleen maar belangrijker het te horen! Ze sprong naar hem toe en wees met haar staart richting de stroom water voor ze zich richting de vos keerde en zich op haar achterpoten leunde om een paar flinke halen over de spitse snuit van de opnieuw aanvallende vos te klauwen. Het beest dook jankend weg, maar Aquamoon wist dat een vos niet zo snel op gaf. 'Volg mij als je leven je lief is!' riep ze nog over haar schouder en sprinten weg van het gevaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Turning tides
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: