Gossamer Thin 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Gossamer Thin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimeza 26 okt 2019 - 22:04


Heel even naar buiten, dat zou toch niemand kwaad doen? Als hij gewoon een paar pootstapjes buiten het kamp kon zetten, rond kon kijken en weer naar binnen kon gaan. Wat was daar nou mis mee?
Sedgekit wachtte voor wat hij dacht dat het perfecte moment zou zijn: Toen de ingang even helemaal rustig was en er niemand naar binnen of naar buiten leek te hoeven gaan. Hij trippelde zo normaal mogelijk naar de prooistapel toe en maakte zich daarachter zo klein mogelijk. In zijn kop ging het allemaal heel goed en had niemand hem opgemerkt. De kitten bleef zo goed als zijn ongetrainde lijfje toeliet langs de rand van het kamp sluipen en bereikte uiteindelijk de ingang. Na nog één laatste blik terug schoot hij erdoorheen. Hij was vrij! Hij was... tegen iemand aan gelopen die zojuist naar binnen was komen lopen. Tot zover zijn ontsnappingsplannen.

[Darkvoid]


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 15:58

Een kleine grijns gleed om zijn lippen terwijl hij keek naar de muis die onder zijn poot lag en die praktisch gezien gesmeekt had om gevangen te worden. Wel, zijn wens was gehoord. Met een zwaai draaide Darkvoid zich om zodat hij de twee andere muizen die hij eerder op de dag had gevangen ook kon opgraven en mee naar het kamp kon nemen. Hij liep op een rustige tred naar het kamp; het zou nog wel even duren eer dat de schemering zou vallen en bovendien was de nacht niet iets waar Darkvoid vrees voor had. Alleen zijn naam al gaf aan dat hij zich binnen de duisternis prima op zijn gemak voelde, al was de betekenis van zijn naam iets dramatischer dan dat hij zichzelf voelde. De kat liep het kamp binnen en keek verdwaasd op toen hij een gewicht tegen zich voelde. Omdat de tom minstens twee koppen groter was dan de kitten die tegen hem aan was gelopen, bleef hij stevig op zijn poten staan en keken zijn groengele ogen neer op het kleine wezentje. “Wel, wel,” zei hij toen hij zijn muizen op de grond liet vallen om te praten. “Hier nog iemand die denkt dat ze kunnen ontsnappen aan de klauwen van de grote, kwade Darkvoid.” Geamuseerd keek hij het pluizenballetje onder hem aan die hij direct herkende als Acorndust’s zoon, Segdekit. Het was maar goed dat zijn vader niet had gezien wat zijn zoon daarnet geprobeerd had. “Je weet toch dat kittens die proberen langs deze machtige warrior te komen direct gestraft worden?” Plagerig porde hij de kitten in zijn zij, gevolgd door nog twee porren. Wat had je eraan om kittens bang te maken met intimidatie en slecht in elkaar geflanste enge verhalen als je het ook zo kon oplossen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 16:18

Even versuft stommelde Sedgekit twee pasjes achteruit en gin stil zitten zodat hij niet echt om zou vallen. De kitten slikte even angstig en keek op, zijn nek een beetje uitrekkend om in de anders gezicht te kijken. Het was, zoals de warrior zelf ook al verkondigde, Darkvoid. Had hij op wacht gestaan? Het grijze katertje gromde verontwaardigd en dook weg toen hij gepord werd. Om zijn ongerustheid niet te laten merken bleef hij de warrior moedig aankijken. Als die hem zou aangeven omdat hij het kamp uit had willen sluipen wilde Sedgekit niet dat hij ook nog een lafaard had geleken. "Ikh prhobeerde niet langsj je te komenh, ik wilhde allheen het kahmp uit." verkondigde hij eigenwijs "hoew moest ihk weten dat jij ehr aankwam" vervolgde hij, alsof hij zojuist een punt had gemaakt.


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimema 28 okt 2019 - 20:49

Darkvoid onderdrukte een geamuseerde grijns toen Segdekit expres een paar passen naar achteren deed zodat de jonge warrior hem niet langer kon plagen. Het leek erop dat de kitten, ondanks dat hij wel iets van ontzag en angst moest voelen, poot bij stuk ging houden. En ook al mocht de kitten niet zomaar naar buiten gaan, toch was het iets wat Darkvoid wel kon bewonderen. Hij zou niet zeggen dat hij de meest schijnheilige kitten van heel zijn Clan was geweest toen hij jonger was, maar hij zou het niet geprobeerd hebben om stiekem naar buiten te glippen. Ergens zat dat natuurlijk wel in de aard van het beestje, maar er was ook wel wat moet voor nodig om het te doen. Segdekit kon immers een flinke straf verwachten als Tallstar of Acorndust erachter zouden komen. “Je weet dat dat niet mag, Segdekit,” zei hij op een vriendelijke toon. Hij glimlachte toen de kitten zijn woorden sprak en dook een beetje ineen, zijn gezicht dichtbij die van Segdekit laten hangend. “Ah, maar daar kun je de volgende keer iets aan doen, nietwaar?” Hij deed een paar stappen naar voren en wenkte de kitten. “Wat ik je nu ga aanleren is heel belangrijk en weet eigenlijk nog geen enkele kitten,” zei hij op een samenzweerderige manier tegen Segdekit. “Want zie je, de truc is namelijk om zo stil mogelijk te blijven en op je omgeving te letten. Dus shhtt…” Hij nog wat lager hangen en knikte in de richting van de kampingang. “Hoor je dat geritsel? En voel je dat zachte roffelen? Zo weet je dat er dadelijk iemand aan gaat komen.” En inderdaad, nog maar vlak nadat hij het gezegd had, verscheen er alweer een nieuwe warrior op het toneel. Zo gingen dat soort dingen nu eenmaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimema 28 okt 2019 - 21:35

Nog even bleef de boze blik op zijn gezicht hangen, maar toen Darkvoid dichterbij kwam en zei dat hij er de volgende keer wel wat aan zou kunnen doen verzachtte zijn blik een beetje. Het leek er op dat de Warrior hem voor nu met een waarschuwing liet gaan. Sedgekit dacht dat hij nu wel terug naar zijn moeder zou worden gestuurd, uit met de pret en daar bed. Maar nee, en de kitten spitste nieuwsgierig en verbaasd zijn oortjes toen de warrior zei dat hij hem iets ging leren. Het kleine katje kwam iets dichterbij en hielt zijn mond, benieuwd wat hem geleerd zou worden. En inderdaad: Toen Darkvoid hem wees op geritsel, hoorde hij geritsel en toen Darkvoid hem wees op het zachte roffelen van pootstappen, kon hij zelfs dat onderscheiden. En toen het ook nog eens waar bleek te zijn en er inderdaad een warrior door de ingang naar binnenliep was hij helemaal van zijn stuk gebracht. Met twinkelende ogen keek haar omhoog naar zijn tijdelijke mentor, verwonderd over deze nieuwe superkracht die hij blijkbaar altijd al gehad had. Zo zou hij iedereen zo horen aankomen, niemand zou zich ooit meer voor hem kunnen verstoppen! "Wauw.." Fluisterde hij, compleet geïntrigeerd door de les.


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 16:46

Darkvoid probeerde om het geamuseerde trillen van zijn snorharen te onderdrukken toen hij zag hoe verbaasd Segdekit naar hem keek, alsof hij net pas had ontdekt dat hij zintuigen had. Het was natuurlijk wel zo dat katten dat pas aangeleerd kregen wanneer ze met hun training begonnen, maar de kitten was nu al zo ver gekomen en Darkvoid wilde hem niet zomaar terug naar de nursery sturen. Bovendien vond hij het wel schattig hoe Segdekit helemaal op leek te gaan in het lesje dat Darkvoid hem gaf, alsof dat het belangrijkste was wat een jonge kat kon leren. En misschien was dat voor hem ook wel zo, omdat hij zich nu misschien capabel voelde om het kamp uit te glippen wanneer hij maar wilde. Dat was echter niet de reden waarom Darkvoid hem dat had aangeleerd, maar probeer dat maar eens uit te leggen aan de kleine kitten. “Je oren en je snorharen zijn maar een deel wat je kunt gebruiken om een beeld te krijgen van je omgeving. Sommige katten kunnen zelfs hun ogen sluiten en dan precies vertellen wat om hun heen gebeurt, maar dat vereist wel de nodige training.” Hij glimlachte. “Maar je mag geen enkele kitten vertellen wat je nu weet, hoor. Dadelijk hebben we alleen al tien warriors nodig in het kamp om te voorkomen dat kittens naar buiten gaan glippen.” Hij gaf Segdekit plagerig een por. “Waar ik dus ook mee wil zeggen dat hetgeen wat ik je net leerde niet gebruikt mag worden om naar buiten te glippen. Als jij denkt die tactiek al te kunnen, dan staat je een heuse verrassing te wachten. Een onderdeel van de fameuze warriorstraining is dat we kittens zoals jou in de gaten kunnen houden.” Hij grijnsde plagerig naar het pluizenballetje, natuurlijk niks menend van dat laatste wat hij zei.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimedo 31 okt 2019 - 8:30

Alles kunnen zien zonder te kijken? Het zou waarschijnlijk moons duren voordat hij dat geleerd had. Sedgekit knikte opnieuw, nog steeds compleet in beslag genomen door wat de wariror vertelde. Dit zorgde ervoor dat hij de zoveelste por niet aan zag komen, hij piepte verbaasd en keek daarna heel wat scherper. Zijn ogen werden in een klein fronsje getrokken en hij zette zijn borst weer uit. Hmmf, blijkbaar mocht hij zijn nieuw geleerde krachten niet gebruiken op nogmaals het kamp uit te sluipen. Bij de laatste opmerking van Darkvoid ontblootte Sedgekit zijn tandjes in een scheve en ondeugende grijns. "Het lhukt meh wehl" Beloofde hij trots.


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 15:32

Oh StarClan. Misschien was het toch beter geweest als hij de kitten meteen terug had gedragen naar de nursery in plaats van hem een les te geven over hoe hij de volgende keer beter kon opsporen wanneer iemand aan zou komen. Aan de andere kant zou hij dat lesje waarschijnlijk wel geleerd krijgen als hij apprentice was, maar dat duurde natuurlijk nog even en tot die tijd had hij tijd genoeg om zijn nieuwe skills uit te proberen. Het was echter wel zo dat de warriors dit soort dingen ook konden en de kitten waarschijnlijk makkelijk tegen zouden kunnen houden. En dan waren er natuurlijk nog de queens die de kittens in de gaten hielden. “Reken er maar niet te veel op,” waarschuwde hij de kitten dan ook. “Je zal als kitten zijnde niet zomaar het kamp kunnen verlaten.” Hij grinnikte. “Maar wie houdt je tegen om die skills te gebruiken om anderen te laten schrikken? Of om de apprentice’s den binnen te sluipen en te kijken wie je het eerste doorheeft? Er zijn allerlei grappige spelletjes die je kunt spelen met het lesje dat ik je net geleerd heb.” Hij knikte naar de uitgang van het kamp. “Alleen dat blijft verboden terrein, kleintje. Totdat je apprentice wordt. Zodra je oud genoeg bent, gaan wij samen eens een keertje een tocht maken door het territorium. Dat beloof ik je.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimema 4 nov 2019 - 8:24

Hmmf, het leek er op dat hij opnieuw een leskreeg over wat er wel en niet toegestaan was. Ja, natuurlijk konden al die dingen in het kamp leuk zijn, en hij ging ze zeker uitproberen. Maar de magie van wat er buiten het kamp lag werd ook voor een groot deel gewekt door het feit dat hij er juist niet mocht komen, dat maakte het allemaal juist zo interessant. Het apprentice den kon Sedgekit vanuit hier zien, daar was niks mysterieus aan. het woud was in zijn kop zo groot en prachtig als hij zich maar kon voorstellen. Maar Darkvoid beloofde hem wel een ding: Ze zouden samen een tocht maken door het territorium, als hij oud genoeg was in ieder geval. "Laaht je muh alles zien?" Vroeg Sedgekit met kinderlijk wantrouwen.


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 20:48

Darkvoid snorde toen Segdekit zijn vraag stelde. “Natuurlijk,” sprak hij op een toon alsof dat vanzelfsprekend was. Eerlijk gezegd kon hij niet wachten totdat hij zijn eerste apprentice zou krijgen. Misschien zou dat Segdekit zijn, als de komende moons nog geen apprentice vrij voor hem was. Helaas had hij al aangegeven bij Tallstar dat hij mentor wilde worden en kon hij geen favorieten kiezen, maar Segdekit zou zeker onder zijn interesse gevallen zijn als hij een mentor nodig had in de toekomst. Hij boog zich naar voren en drukte kort met zijn neusje tegen die van Segdekit, alsof hij de kitten al een soort van verwelkomende als zijn eigen apprentice. “Je mentor zal de dag nadat je apprentice geworden bent een rondtocht met je doen, maar ik zal je veel verder meenemen. Ik zal je Fourtrees laten zien en je kennis laten maken met alle geuren van de andere Clans. Ik zal je de beste plekjes om te jagen laten zien en de spannende plekjes waar je misschien de eerste moons beter vandaan kunt blijven als je niet wilt dat je papa boos op je wordt.” Hij lachte. “Ik leid je rond tot je poten er pijn van doen. En als we terug in het kamp zijn, gaan we samen de vetste muis kiezen om op te eten. Hoe klinkt dat, Segdekit?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 16:52

Al dat gepraat over het woud maakte Sedgekit's ontsnappingsdrang alleen maar erger. Vanaf hier kon hij net een paar boomtoppen zien, maar dat was al genoeg geweest voor zijn wilde fantasie om een gigantisch gebied met ontelbare bomen te creëren. Hij duwde zijn neus zachtjes terug tegen die van de warrior, zoals hij de nieuwe apprentices ook had zien doen bij hun mentor. Darkvoid beloofde hem overal mee naar toe te nemen en alles te laten zien, en blijkbaar zelfs meer dan eigenlijk goed voor hem was. "Ohké, Afh-gesproken" miauwde hij opgewonden. Hij zou het niet vergeten, en tegen de tijd dat hij apprentice was zou hij ervoor zorgen dat Darkvoid zijn woord hield. "Waht's jouw favoriehte plehk in het boss?" Vroeg hij toen, om zich alvast voor te bereiden.


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 19:14

Sedgekit was niet de enige die enthousiast raakte van het vooruitzicht om samen op pad te gaan: Darkvoid zag het ook al helemaal voor zich hoe ze zij aan zij door het woud zouden rennen en genoeg prooi terug zouden brengen naar het kamp. Sedgekit was dan misschien niet zijn zoon en al helemaal geen familie van hem, maar Darkvoid kon het niet helpen dat hij toch wel iets van verbondenheid voelde als hij zo plannen aan het maken was. Of misschien was dat zijn sentimentele kant die weer op kwam spelen en die hij koste wat het kost verborgen wilde houden voor zijn Clanmates. Hij grinnikte. Wat was hij soms toch gecompliceerd. Hij richtte zich meteen weer op de kitten toen deze zijn vraag stelde en hoefde eigenlijk niet eens lang na te denken over het antwoord. “The Little Creek,” antwoordde hij meteen. “Dat is een stroompje dat vanuit RiverClan door ons territorium stroomt. Als je naar boven kijkt, dan zie je het water letterlijk naar beneden stromen en als je het een tijdje volgt, dan merk je vanzelf de border tussen RiverClan en ShadowClan op. Rondom het stroompje bevindt zich altijd ook veel prooi omdat zij zich aangetrokken voelen door het water.” Hij glimlachte. “En buiten ons territorium vind ik Fourtrees ontzettend mooi, dat is waar de Gatherings gehouden worden. Ik weet zeker dat je mentor je die plek laat zien als jullie de rondtocht gaan doen. En anders laat ik hem je wel zien.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gossamer Thin DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 18:06

Hoewel hij naar alle warriors opkeek, voelde Sedgekit iets speciaals bij Darkvoid. Hij was de eerste die hem niet echt als een kitten behandelde, tenminste... Niet meer nu ze echt aan het praten waren. De grijze kitten luisterde aandachtig naar en vormde zich al een beeld bij het stroompje, de prooi en de grenzen met andere territoria. En toen de ander het over fourtrees had leek de kitten helemaal erg geïnteresseerd. Hoe jong hij ook was, Sedgekit had al veel over deze plek gehoord: Het was de plek waar alle vier de clans elke moon kwamen op een nacht waar alle rivaliteit even vergeten was. Dat was althans hoe het voor hem was uitgelegd. Hij had al berekend dat er twee gatherings waren geweest tijdens zijn leven, en vroeg zich af hoe die verlopen waren. "Maa-hr ik moeht nog-zho lang wuachten" Miauwde hij op een licht klagende toon, hopend dat Darkvoid hem zielig genoeg zou vinden om hem iéts eerder mee te nemen.


Gossamer Thin Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Gossamer Thin DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Gossamer Thin   Gossamer Thin Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 11:09

Darkvoid hield Sedgekit’s reactie in de gaten en zag aan de licht dromerige blik van de kitten dat hij zich het territorium al voor probeerde te stellen. Het bracht hem heel even terug naar de periode dat hij zelf nog maar een kitten was geweest, zich voor proberend te stellen hoe het leven buiten het kamp moest zijn. Hij had toen geen ontsnappingspoging gedaan, maar hij was vaak genoeg stiekem naar de elders gegaan en had hun gesmeekt om een verhaaltje. Hoe vaak had zijn moeder hem tegen de avond wel niet weg moeten sleuren van de elders voordat het voor hem te laat zou worden om naar bed te gaan? En de elders altijd meer doen alsof hun neus bloedde en ze geen idee hadden hoe laat dat het was. Dan gaven ze hem stiekem een knipoog als ze dachten dat zijn moeder niet keek en werd hij de volgende avond gewoon weer uitgenodigd. Dat waren mooie tijden geweest. Darkvoid wist nog hoe snel alles opeens was gegaan en voor de neus van zijn leader had gestaan om benoemd te worden tot apprentice. “Oh Sedgekit,” verzuchtte hij, geamuseerd bewegend met zijn snorharen. “Die tijd is snel genoeg voorbij. Zodra je apprentice bent, ga je misschien weer verlangen naar de tijd dat je kitten was.” Hij grinnikte. “Je moet genieten van het jong zijn en vriendjes maken zodat je iets hebt om naar uit te kijken als je apprentice wordt. Waarom ga je niet een paar keer bij de elders langs om te vragen of ze je een verhaaltje willen vertellen? Ik weet zeker dat ze wel wat leuke dingen hebben om te vertellen om je bezig te houden.” Hij boog zich naar voren en drukte kort zijn neusje tegen die van Sedgekit aan. “Ik mag je echt niet mee uit het kamp nemen, jongen. En StarClan weet hoe jammer ik dat vind."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gossamer Thin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: