How are you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 How are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talonpaw
Member
How are you? DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: How are you?   How are you? Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 15:20

Hoewel niets echt duidde op een aankomend gevaar bleef Talonpaw zijn omgeving toch strak in de gaten houden terwijl hij, samen met de twee muizen die hij had weten te vangen, naar het kamp. De zon begon al onder te gaan en het zou niet lang meer duren eer dat de vlaktes en open plekken van WindClan gehuld zouden zijn in de duisternis. Zijn blik gleed nog één keer naar het beboste gedeelte waar de andere Clan hun territoria hadden, waarna hij zich volledig wegdraaide en zijn tocht naar het kamp vervolgde. Hij probeerde niet te veel te letten op de geuren van de muizen die hij met zich meedroeg, maar concentreerde zich in plaats daarvan op de geuren om zich heen. Hij had geen idee waarom hij zich nergens nooit volledig kon ontspannen. Dat had hij als kitten al en was alleen maar erger geworden naarmate hij verder steeg in rank. Hij was nooit echt op zijn gemak, zelfs als hij sliep kon hij nog van het kleinste dingetje wakker worden, alsof iemand het ooit zou proberen om hun Clan binnen te vallen. Misschien had dat wel te maken met de vreemde dingen die de afgelopen tijd leken te gebeuren, wie weet. Hij probeerde het echter van zich af te schudden en groette de warrior die bij de kampingang stond met een knikje, waarna hij naar de prooistapel liep en daar zijn twee muizen op liet vallen. Zijn blik gleed automatisch naar Dewpaw, een mooie she-cat die hij de laatste tijd vaak in de medicine cat’s den had gezien. Hij maakte een snelle beslissing en pakte de twee muizen weer op, waarna hij naar haar toeliep en één van de muizen met een nonchalante zwaai voor haar poten liet vallen. “Honger?” vroeg hij vervolgens.


+ Eerste post voor Dewpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
How are you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: