Future of our Clan. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Future of our Clan.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 15:27

Talonpaw vergat niet vaak zijn omgeving, maar als hij dat wel deed, dan kwam het omdat hij achter een konijn aan het rennen was. Hoewel zijn specialiteit meer ondergronds lag en hij daardoor ook al meer spieren had gekweekt dan toen hij net begon met zijn training probeerde hij ook zijn jaagkwaliteiten bovengronds te behouden. Gelukkig voor hem koos het konijn er net op dat moment voor om in één van de holen te rennen die de katten onderzochten. Een grijns ontstond om zijn lippen toen hij besefte welke hol het was en al snel rende hij zelfverzekerd achter het konijn aan, aanvoelend welke bochten hij moest nemen. Nog voordat ze er aan de andere kant weer uit konden gaan, had Talonpaw zijn klauwen al uitgestoken en het konijn tegen de grond gedrukt. Hij doodde het snel en droeg het weer uit het hol, knipperend tegen het felle licht dat hem voor heel even verblindde. Daarna draaide hij zich om en liep in de richting van het kamp. Het zou dadelijk gaan schemeren en hij wilde op tijd in het kamp zijn. Het konijn was niet al te dik, maar genoeg om zeker twee elders te kunnen voorzien van voedsel. Zijn mentor zou trots op hem zijn. Talonpaw legde het laatste afstandje af en legde zijn konijn op de prooistapel, waarna zijn blik op de nursery viel. Hij kon nog net een paar nieuwsgierig kijkende oogjes onderscheiden voordat ze weer verdwenen waren. Talonpaw pakte een kleiner exemplaar van de prooistapel mee om te eten en liet het vallen vlak voor de ingang van de nursery. “Gorsekit?” vroeg hij, omdat dat de schim was geweest die hij had herkend. “Ben je daar? Heb je soms zin in een stukje muis?”


+ Eerste post voor Gorsekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimema 28 okt 2019 - 0:13


Gorsekit zat in de ingang van de nursery. Hij wachtte op het vallen van de avond. Meestal trok hij meteen naar binnen als het donker werd, maar hij hoopte dat vanavond de lucht weer donkerrood zou kleuren als de zon onder ging. Hoe de kleuren de wolken verkleurde, in een warm pallet van rood, oranje en geel. In zijn ogen weer schitterde nog het beetje warme zonlicht dat langzaam aan de horizon verdween. Maar helaas was vanavond niet zo indrukwekkend als het soms kon zijn. Het leek alsof de zon vandaag niet in de stemming was. En och, dat mocht ook wel. Je hoefde niet elke dag oogverblindend te stralen. Maar hij wilde net omkeren om terug naar binnen te gaan, toen hij een silhouet richting hem zag komen. Gorsekit vernauwde zijn ogen, maakte gebruik van al zijn zintuigen en kwam er al snel achter dat dit geen kat was die hij al vaker had gesproken. Hij dook een klein beetje in elkaar, niet zeker wat hij moest doen. Totdat hij zijn naam hoorde zeggen, en hij knikte. Ja, dat was hij. Al snel werd hij uitgenodigd voor een stukje muis. ‘Ja, ik ben hier,’ miauwde hij zachtjes. Aarzelend schuifelde hij iets dichterbij. Het licht viel iets meer op de bruin gestreepte kater voor hem. Hij glimlachte toen hij het vriendelijke gezicht van de ander zag. ‘Ja graag, dank u wel meneer!’ sprak hij toen beleefd. Hij kwam nog wat dichterbij en knielde neer bij het muisje, waar hij voorzichtig een hapje uit nam.Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 21:53

Talonpaw was niet vaak onder de indruk van kittens en werd er ook niet snel warm van omdat dat nu eenmaal in zijn karakter lag, maar hij kon het niet helpen dat er een kleine glimlach om zijn lippen verscheen toen hij de woorden hoorde van de kitten. Ze scheelden waarschijnlijk nog geen zes moons van elkaar en toch sprak de kitten hem aan alsof hij al een warrior was. Het was ergens wel leuk om te horen, maar het voelde verkeerd aan. Hij was nog maar een apprentice en hoewel hij één rank hoger was dan de kitten wilde hij graag dat de kitten wist dat hij zijn gelijke was. En dus boog hij zijn kopje naar voren en drukte kort even zijn neusje tegen het oortje aan van de kitten. “Je mag me Talonpaw noemen, hoor. Van dat gemeneer ga ik bijna denken dat ik een senior warrior ben.” Hij grinnikte en trok zich terug. Hij nam de kitten nog eens goed in zich op en concludeerde dat het inderdaad niet lang meer kon duren totdat hij zijn apprenticenaam zou ontvangen. “Je zal wel blij zijn dat je in minder dan twee moons je eigen prooi mag gaan vangen.” Hij ging liggen en legde zijn achterpoten op een comfortabele manier naar achteren. “Ik weet nog toen ik jouw leeftijd was dat ik het wachten ondertussen wel een beetje beu was,” grinnikte hij vervolgens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 23:52


Eenmaal het hapje naar binnen gewerkt, zei Talonpaw al dat hij hem niet meneer hoefde te noemen. Dat hij zich dan oud zou voelen. Oh, dat was natuurlijk ook niet leuk. Maar hij deed er gelukkig nog wel lacherig over, dus heel erg vond hij het volgens mij ook niet. Gorsekit knikte. ‘Oké, Talonpaw,’ miauwde hij meteen instemmend. Hij wilde het graag goed doen, dus hij deed direct want de apprentice tegen hem zei. Vervolgens sprak hij over Gorsekit vast aan het wachten was om zijn eigen prooi te vangen. Het rood-witte katertje keek even beduusd en wendde zijn blik af. Nou, dat hoefde hij ook niet meteen direct. ‘Uhh,’ kwam er dan ook even twijfelend uit zijn bekje. Maar Talonpaw babbelde al vrolijk door. Hij haalde toen kleintjes zijn schouders op. ‘Ik vind het niet heel erg om nog even te wachten,’ sprak hij toen zachtjes. Nee, hij was heel geduldig. En bovendien vond hij het ook heel erg spannend om apprentice te worden. Zijn grootste onzekerheden was hij daarover al een beetje kwijt. En hij wist ook heus wel dat het leuk zou worden. Zijn vrienden Heatpaw en Falconpaw waren ook al apprentice en het zou leuk zijn om elke dag met hun te zijn. Maar alsnog, het was een grote verandering en daar was hij een beetje bang voor. En hij moest dan allemaal dingen leren. Hij zou dan die dingen goed moeten doen. En stel je voor dat hij dat niet kon en oh.. Hij keek nerveus naar zijn voorpootjes en streek ze zenuwachtig langs elkaar.  Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 15:27

Talonpaw wist niet precies wat hij verwacht had, maar deze reactie was het in elk geval niet. Zijn glimlach verflauwde een beetje toen de kitten plots een stuk rustiger reageerde en zelfs zenuwachtig leek te zijn. Talonpaw wiebelde met zijn oortje en vroeg zich af wat hij verkeerd had gedaan, maar even later viel het kwartje bij hem. De kitten was natuurlijk nerveus omdat binnenkort apprentice zou worden. Niet elke kat keek er natuurlijk even positief naar als Talonpaw. Talonpaw had het op zijn leeftijd alleen maar fijn gevonden dat hij eindelijk uit de nursery kon zijn en zijn taken kon gaan vervullen, maar er waren natuurlijk ook katten die bang waren voor de grote veranderingen. Bang om te falen. “Hé,” zei Talonpaw op een bemoedigende manier en hij drukte kort zijn neusje tegen het oortje van Gorsekit aan. “Ik weet dat het misschien eng kan zijn om opeens die verandering tegemoet te gaan, maar je gaat het vast goed doen. Stallionstar zal je een begripvolle mentor geven die je precies de steun en aandacht geeft die je nodig hebt en samen gaan jullie dan ontdekken wat je kwaliteiten zijn.” Hij glimlachte vriendelijk naar de kitten. “Probeer je houding je niet te veel op de kop te spelen, oké? Een negatief denkbeeld mag je gedrag niet gaan beïnvloeden. Als je denkt dat je het kunt, dan is de kans veel groter dat het effectief ook gaat lukken.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 0:18


Gorsekit had zijn blik nog naar de grond gericht, zijn schouders wat af laten druipen. Maar voor hij het wist kreeg hij een neusje tegen zijn oor en vertelde Talonpaw dat hij heus niet zo bang moest zijn. Hij had het al eerder gehoord, van Shadefeather, van Molekit. Maar nog steeds geloofde hij het niet echt. Hij zag nog steeds spoken op de weg. Het werd hem uitgelegd. Papa zou een goede mentor voor hem regelen, het zou goed komen. Met grote, gele ogen keek hij Talonpaw aan. Hij wist dit allemaal wel? Maar waarom voelde hij dan nog steeds een steen in zijn maag als hij erover nadacht? Maar Talonpaw ging nog verder. Hij moest zich niet laten beïnvloeden door zijn negatieve denkbeeld? Uh, wat? Hoe bedoelde hij dat nou weer. Moest hij anders gaan denken? Hoe kon hij dat nou weer veranderen? Aan de leuke dingen denken als hij apprentice zou worden? Aan hoe hij buiten het kamp zou moeten gaan. Hoe hij zou moeten leren jagen en vechten. Gorsekit voelde dat niet zo. Hij hoefde dat allemaal niet direct. Maar hij knikte toch instemmend. Talonpaw zou het er dan vast bij laten. ‘Oké, Talonpaw,’ miauwde hij. Hij glimlachte erbij, denkend dat hij positief moest denken. ‘Dat kan ik wel, denk ik.’Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimeza 16 nov 2019 - 15:41

Talonpaw merkte tot zijn tevredenheid op dat Gorsekit begon te glimlachen, al leek de kitten het in het begin een beetje moeilijk te vinden om te verwerken wat de apprentice nu juist allemaal tegen hem zei. Maar goed, dat was niet zo erg. Het zou uiteindelijk wel tot hem doordringen. Wat zeiden ze ook alweer? Oefening baart kunst? Gorsekit moest het eerst beleefd hebben voordat hij er echt een oordeel over kon vellen. Talonpaw kon nu nog zo veel dingen vertellen over het apprentice zijn, maar daar had de kleine kitten natuurlijk niks aan als hij zich enkel een beeld kon vormen bij wat Talonpaw allemaal tegen hem zei. “Dat weet ik wel zeker dat jij dat kunt,” zei hij op een bemoedigende toon tegen de kitten. Hij vroeg zich af of hij het onderwerp gewoon af moest sluiten en over iets anders moest beginnen of dat hij de kitten een kans moest geven om zijn hart te luchten. Zijn gevoel snakte eerlijk gezegd naar het eerste; Talonpaw was geen held in het bespreken van emoties. Maar aan de andere kant zag Gorsekit er zo fragiel uit en bovendien was er nu niet echt iemand anders die hem kon helpen. Met een zachte zucht liet hij zich op de grond zakken zodat hij op ooghoogte met de kitten kwam en keek deze vragend aan. “Maar vertel eens… Wat zit je dan juist zo dwars? Waar ben je bang voor?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 17:16


Wauw! Wat had toch iedereen een vertrouwen in hem! Waarom vond hij het zelf dan zo lastig? Maar Talonpaw was net als iedereen anders zo lief voor hem. Hij werd er een beetje verlegen van! Hij glimlachte dan ook naar de grond, maar stiekem vond hij het wel heel erg aardig van hem! Maar toen kwam daarna natuurlijk ook de grote vraag wat hem dwars zat, waarom hij het niet erg vond om te wachten. Onzekere oogjes kwamen omhoog. ‘Nou,’ begon hij twijfelend. Ja, hoe moest hij dit nu even normaal uitleggen? Hij keek vervolgens weer naar de grond. Hij wilde eigenlijk helemaal niet vertellen. Dat hij bang was om foutjes te maken, dat hij bang was dat hij het helemaal niet kon, dat hij nooit zo goed zou worden als zijn vader.. Daar was hij best wel een beetje bang voor! Of niet zo goed als zijn vriendjes, straks waren Heatpaw en Falconpaw zo ontzettend goed, en dan was hij de klungel die erachteraan hobbelde. ‘Straks ben ik niet goed..’ miauwde hij zachtjes. Dat was wel de grootste onzekerheid. En misschien zou hij het wel helemaal niet leuk vinden om te jagen of te vechten. Wat moest hij dan doen, zijn hele leven niet blij zijn met zijn taken? Hij begon zenuwachtig zijn pootjes langs elkaar te wrijven.Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 14:05

Onzekerheid was een emotie dat Talonpaw niet kende. Dat kon arrogant klinken, maar hij had daar nooit last van gehad. Hij stortte zich in alle situaties, stond voor alle nieuwe dingen open en stelde zichzelf nooit vragen bij zijn eigen kunnen. Zijn mentors behulpzame “Als je niks doet, kun je ook niks fout doen!” ging altijd door zijn kopje heen als hij iets niet goed durfde of dacht dat het moeilijk ging worden. En dan deed hij het toch. Het was een grens waar hij zich overheen moest zetten, maar wel eentje waar hij altijd blij van was dat hij zich eroverheen gezet had. Gorsekit legde uit wat hem dwarszat en Talonpaw glimlachte vriendelijk naar hem. “Luister, Gorsekit,” begon hij. “Iedereen heeft zo zijn eigen talenten, dat ga je straks ook ontdekken. Misschien ben je goed in jagen, misschien ben je beter in tunnels graven, misschien ligt jouw talent wel bij vechten. En geloof me, zes moons is echt wel lang genoeg om te ontdekken wat je ligt en wat je minder ligt. Je moet niet van de eerste keer verwachten dat het van een leien dakje zal gaan, want dat gaat je niet lukken. Je moet het een kans geven en sommige dingen zullen misschien vanzelf gaan, maar er zullen ook dingen zijn waar je harder voor moet werken.” Hij boog zich naar voren en drukte zijn neusje tegen die van de kitten. “En weet dat iedereen bereid is om je te helpen. Je hoeft niet bang te zijn om te falen, want zo zal niemand het zien. Iedere kat in deze Clan heeft zijn eigen talenten. Samen zijn we sterk. En als je niks doet, kun je ook nooit iets fout doen.” Hij knipoogde naar de kitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 16:50

Gorsekit was echt een ontzettend geprivilegieerde kitten. Hij had al die goede vriendjes, die lieve katten die hem altijd hielpen. Hij kende Talonpaw nog niet eens zo lang, en meteen hielp hij hem al met al die lieve woordjes. Hij legde helemaal uit dat fouten maken niet erg was en dat iedereen wel ergens anders goed in was. Dat de clan samen juist heel goed was en er het beste van zou maken. Maar ergens had Gorsekit misschien dan wel juist te hoge verwachtingen van zichzelf. Hij legde de lat te hoog. Hij wilde overal goed in zijn, net zoals papa! Anders zou zijn vader misschien teleurgesteld zijn. Maar Talonpaw verzekerde dat iedereen hem zou helpen en dat fouten maak echt niet erg was. Gorsekit snorde dan ook toen hij zijn neusje tegen hem aanduwde. ‘Dankjewel, Talonpaw. Dat helpt echt,’ miauwde hij zachtjes. Hij wilde ergens ook heus wel apprentice worden, lekker over de velden rennen met zijn beste vriendjes. Maar aan de andere kant was hij gewoon super nerveus over zijn trainingen. Ach, misschien moest hij niet zo zeuren, dan zou Talonpaw hem alleen maar irritant vinden! Ander onderwerp. ‘Hoe gaan jouw trainingen dan?’ vroeg hij geïnteresseerd. Misschien werd het dan nu eens tijd voor de kitten om uit te zoeken hoe dat allemaal ging.Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 19:21

“Geen probleem, maatje,” sprak hij vrolijk tegen de kitten. “Zodra je apprentice wordt, zal ik je naam het hardste roepen. En we kunnen zeker vriendjes worden dan. Niet dat dat nu niet kan,” voegde hij er haastig aan toe. Ach, Gorsekit zou wel begrijpen wat hij bedoelde, niet dan? En anders zou hij het wel duidelijk maken zodra de tijd daar was. Hij merkte op dat hij het best leuk vond om tijd door te brengen met de rood-witte tabby. Hij was er vrij zeker van dat als hij Gorsekit zou helpen in zijn eerste manen, dat zijn gevoel van zelfzekerheid nog wel omhoog zou gaan. Natuurlijk lag het ook aan de andere katten, met als belangrijkste factor zijn eigen mentor, maar hij dacht wel dat die goed op de hoogte zou zijn van Gorsekit’s karakter en er wel goed mee om zou gaan. “Prima,” snorde hij toen Gorsekit informeerde naar zijn trainingen. “Ik ben een Tunneler, wat inhoudt dat ik mijn dagen spendeer in de tunnels. Gaten fixen, nieuwe uitgangen ontdekken, strategieën opbouwen voor als onze Clan ooit in de problemen mocht geraken. Het was in het begin even wennen, maar nu lijkt het net alsof ik onder de grond geboren ben.” Hij grinnikte. “En er is een speciale manier van jagen aan verbonden waarbij je je prooi door de tunnel jaagt, meestal vergezeld door een kat die de prooi aan de andere kant van de tunnel opwacht. WindClan gaat zeker profijt hebben van deze manier van jagen in de komende, koudere periode.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimema 25 nov 2019 - 22:20


Gorsekit keek toch weer een beetje opgewekt toen Talonpaw het geen probleem vond. Hij was al zo oud! Hij wist vast al heel veel van apprentice zijn. Hij wilde zelfs vriendjes met hem worden! Gorsekit zijn gele oogjes schitterden. Nog een vriendje? Oh, hij was zo ontzettend bevoorrecht. ‘Ja, ja ik wil ook graag vriendjes zijn!’ miauwde hij dankbaar. Niets was beter dan je leven delen met zoveel goede vrienden. Hij hoopte dat Heatpaw en Falconpaw hem dan ook leuk vonden. Maar vast wel, ze kenden hem vast al! Zij waren immers ook apprentice. Gorsekit was gewoon de jongste van het stel. Apprentice worden zou hem wel dichter bij zijn vrienden brengen. Toen begon Talonpaw vl enthousiasme te vertellen over zijn leven als tunneler apprentice, hij leek heel erg trots op hun werk. Misschien zou hij ook wel tunneler worden, hij had nog geen idee. ‘Oh, dat klinkt heel goed!’ snorde hij. Hij kon vast rekenen op zijn nieuwe vriend dat er heel veel prooi binnen werd gehaald. En dan kon iedereen zonder honger door de winter. Zijn mama, zijn papa, de kittens die nu in de nursery geboren waren. Hij kende het ook nog niet om honger echt honger te hebben, dus hij kon zich daar ook nog niets bij voorstellen. ‘Je mentor is vast trots,‘ sprak hij toen vol bewondering. Al zijn vriendjes hadden zoveel talent!Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 22:05

Talonpaw snorde zachtjes toen Gorsekit het duidelijk aangaf dat hij graag vriendjes wilde zijn. Mooi zo, dan was dat wat Talonpaw betrof geregeld! Hij vond het ook heel leuk dat Gorsekit en hij nu vriendjes waren. Dat er een onderscheid moest zijn tussen rangen om vrienden te worden, vond hij zo’n onzin. Hij was net zo graag vrienden met een apprentice die op het punt stond om warrior te worden dan met een kitten die nog maar pas geboren was. En Talonpaw was iemand die zijn vriendschapsbanden goed onderhield: hij beschermde ze en hield zichzelf op de hoogte van hun gemoedstoestand alsof ze siblings waren. Voor zijn vrienden ging Talonpaw door het vuur en Gorsekit zou daar geen uitzondering op zijn. Hij glimlachte wat schaapachtig toen Gorsekit aangaf dat zijn mentor vast trots op hem zou zijn. “Dat is hij wel, ja,” beaamde hij. “Maar hij laat me ook puntjes weten waar ik nog aan moet werken, hoor. Ik ben dichtbij mijn final assesment, maar ik ben er nog niet. Ik moet nog wel wat doen voor ik warrior word.” Hij glimlachte. “Ik geloof dat jij al iets langer dan een maan apprentice zal zijn als ik warrior word. Wat bizar is dat, hè? Dat betekent echter wel dat ik je mee op patrouille kan nemen of een privéles kan geven.” Hij gaf de kitten een knipoogje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:02


Talonpaw begon al direct te miauwen over de toekomst, terwijl Gorsekit nog niet eens apprentice was! Maar hij waardeerde het enthousiasme van zijn nieuwe vriendje. Hij miauwde dat zijn mentor trots was. Kort spinde Gorsekit even. Hij hoopte ook dat hij zo'n trotse mentor zou krijgen! Maar dan moest hij zelf natuurlijk ook wel hard zijn best doen. En dat zou hij heus wel doen!! Hij wilde niemand teleurstellen, vooral zijn mentor niet, of zijn papa! Oh, vooral zijn papa niet die zo zijn best zou doen om een goede mentor voor hem te zoeken. Maar zelfs Talonpaw had nog verbeterpunten, hoewel hij al bijna warrior was. Hij benadrukte dat nog even door te zeggen dat hij een maan ongeveer in de apprentice den zou zijn, voordat hij warrior zou zijn. Maar hij begon al over patrouilles en privélessen. ‘Ohh, oké,‘ miauwde Gorsekit toen toch weer wat onzeker. Dat wist hij zo nog niet hoor. Mocht dat wel? Het zou vast wel leuk zijn hoor, ongetwijfeld. Maar.. maar. Gorsekit legde zijn oortjes wat naar achteren. ‘Maar we kunnen dan ook gewoon in het territorium spelen, toch?’ miauwde hij zachtjes. Misschien moesten ze daar maar gewoon mee beginnen. Ze konden vast allemaal leuke dingen verzinnen. Hij hoefde niet echt te patrouilleren ofzo, dat was toch wel spannend.Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 15:01

Talonpaw kon zichzelf wel voor zijn kop slaan toen hij zag dat Gorsekit’s oortjes weer wat naar achteren gingen. Hij had het natuurlijk grappig en op een leuke manier bedoeld, maar zo was het voor de onzekere Gorsekit duidelijk niet overgekomen. Waarom had hij daar geen rekening mee gehouden, dat het voor Gorsekit wel eens anders over kon komen dan voor hem? Aan de andere kant hoopte hij dat Gorsekit’s nieuwe mentor de onzekerheid een beetje uit de kat kon verdrijven. Helaas zouden Talonpaw of zijn Clanmates er niet altijd bij zijn om hem te kunnen beschermen en zouden andere katten wel eens misbruik kunnen maken van Gorsekit’s onzekerheid. Hij voelde een vlaag van woede bij het idee dat iemand dat zou willen proberen. Hij wist dat hij een beschermende houding kon hebben en dat zou hij ook zeker gebruiken als dat Gorsekit veilig zou houden. “Natuurlijk kunnen we dat!” suste hij de kitten. “We kunnen wel andere dingen doen dan ons met taken bezighouden, hoor. We kunnen ook nieuwe gebieden gaan verkennen of ik kan je de tunnels een keertje laten zien.” Hij boog zich naar voren en gaf een lik tussen de oren van de kitten. “Dan gaan we niet meteen heel diep naar binnen, hoor. Gewoon een klein beetje zodat je kunt wennen. En ik zal altijd dichtbij je in de buurt blijven om je te beschermen. Dat beloof ik bij deze plechtig.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimewo 18 dec 2019 - 1:00


Oh, Talonpaw was eigenlijk wel heel erg lief! Hij sprak tegen Gorsekit met een lieve, zachte toon en stelde hem weer helemaal gerust. Ze konden gewoon lekker buiten spelen. Dat klonk hem veel beter, waardoor hij ook weer vrolijk kon snorren toen de oudere apprentice hem tussen zijn oren likte. Hij sprak helemaal over verkennen. Dat leek hem wel wat! Hij zou vast het hele territorium niet in één maan kunnen ontdekken. Dan zou Talonpaw hem vast wel door allemaal nieuwe plekjes leiden. Hij begon zelfs over de tunnels. Nou, dat vond hij ook wel spannend. Kort werden zijn ogen dan ook groot, waarna de kater hem al vlug gerust stelde. ‘O-oké. Dat lijkt me leuk, Talonpaw,’ miauwde hij zachtjes. De tunnels wist hij zo snel nog niet hoor. Maar de velden... ze waren vast prachtig. Falconpaw had al gesproken over de bloemenvelden en de grote vlaktes. Maar.. was er meer? ‘Is er heel veel te verkennen dan?’ vroeg hij toen geïnteresseerd aan de grote apprentice. Hij wist vast al heel veel, helemaal als hij al bijna warrior zou worden!Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Future of our Clan. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimedi 24 dec 2019 - 11:26

Het idee om de tunnels in te gaan leek Gorsekit nog steeds niet helemaal te bekoren, maar Talonpaw was ervan overtuigd dat hij daar wel verandering in kon brengen. Dat was gewoon iets wat je in één keer moest doen zonder na te denken en dan kon je wel bepalen of je het iets vond of niet. Hij had zijn eerste keer in de tunnels echt geweldig gevonden, maar hij was er als kitten zijnde dan ook niet bepaald huiveringwekkend over geweest om ze te gaan ontdekken. Één van de queens had hem zelfs een keertje bij de uitgang van het kamp weg moeten slepen omdat hij op verkenning uit was gegaan. Daar had hij de nodige preek over gekregen, maar uiteindelijk was ook dat wel weer goed gekomen. De grijze tabby liet zijn blik naar de kitten voor hem glijden toen deze weer begon met spreken. “Ons territorium is heel groot, Gorsekit,” sprak hij met een glimlach. “Het zal je verbazen hoe veel plekjes je wel niet kunt ontdekken. Ik laat nog even achterwege wat je precies kunt ontdekken, want dat moet je echt voor jezelf zien, maar ik kan je ervan verzekeren dat je het leuk gaat vinden.” Hij gaf de kitten een knipoogje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Future of our Clan. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Future of our Clan.    Future of our Clan. Icon_minitimema 30 dec 2019 - 0:04


Gorsekit keek met grote ogen naar de apprentice. Hij was zo vriendelijk! Hij geloofde er steeds meer in dat het allemaal wel los zou lopen. Al leken tunnels nog wel eng net zoals een heel groot gebied. Straks zou hij verdwaald raken! Dat wilde hij écht niet. Dan zou zijn papa hem misschien wel missen en ongerust worden. Of straks liep hij per ongeluk zomaar RiverClan territorium in en zouden ze hem tot muismoes slaan. Maar.. maar dat kwam vast wel goed. Een goede mentor, een heleboel lieve vriendjes. Ja, dat kwam wel goed. Maar Talonpaw wilde nog niet veel loslaten. Oh. Hij hoopte eigenlijk wel dat hij wat zou leren, dan kon hij zich er beter op voorbereiden. Gorsepaw vond zulke verrassingen niet zo heel erg leuk. ‘Oh. Oké, Talonpaw,’ miauwde hij even zachtjes. Hij keek toen wel wat zelfverzekerder naar de gestreepte kater. ‘Ja, ja je hebt ook wel gelijk. Het zal wel leuk worden!’ miauwde hij met een glimlachje rond zijn snuit. Hij zou misschien speciale bloemen kunnen vinden, of mooie struiken waar hij geheime hutten in zou kunnen bouwen.. De opties waren vast eindeloos!Future of our Clan. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Future of our Clan.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: