Brace yourself! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Brace yourself!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brace yourself! Giphy
Rebecca
20
Actief
I'm like a child in a sty
I play with vile
I burn you right out, I burned your bible

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oleanderpaw
BerichtOnderwerp: Brace yourself!   Brace yourself! Icon_minitimema 28 okt 2019 - 20:06

Brace yourself! D426skz-14c53544-6e11-4698-b08e-b93f9b177fec.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M3ZmI4N2EwLTA5NWQtNGQwMC1iYmE3LTYzNjZiOWM1YjAwY1wvZDQyNnNrei0xNGM1MzU0NC02ZTExLTQ2OTgtYjA4ZS1iOTNmOWIxNzdmZWMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Oh! Oh! Hij mocht eindelijk even de nursery uit! Na dagenlang de oren van iedereen af gezeurd te hebben, had een queen eindelijk toegegeven en was ze met hem mee de nursery uit gegaan. Nu mocht hij een beetje voor de nursery spelen en een stukje van het kamp bekijken, mits hij in de buurt bleef. Nou, dat nam Oleander allemaal niet al te serieus. Lachend dartelde hij door het kamp, zijn aandacht snel genoeg getrokken door een random warrior. Oh! Die kende hij nog niet! Oleander zakte in een zeer matige sluiphouding en kroop op de vreemdeling af, enkel om diens staart te overvallen. "Hyah!" zie je? Hij zou de beste jager worden ooit.

&Mottleshroud
Brace yourself! Db1e4cw-a4bb4fc3-4cf8-495e-9498-c1b631503acd.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2MxZjUxYTg3LWQ0YWQtNDc5Ny1iZjNmLTI4N2ZlYjcwZDE2NVwvZGIxZTRjdy1hNGJiNGZjMy00Y2Y4LTQ5NWUtOTQ5OC1jMWI2MzE1MDNhY2QucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Brace yourself! Oleander2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brace yourself! NINTCHDBPICT000556913256
Blake
131
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: Brace yourself!   Brace yourself! Icon_minitimema 28 okt 2019 - 21:20

(( It is never too late to be what you might have been.  ))
Mottleshroud slikte zijn laatste restanten konijn door, hij liet zijn tong over zijn snorharen glijden om de laatste restjes weg te halen. Niks was beter als een lekker mals konijn. Langzaam kwam hij overeind, tijd om weer op jacht te gaan. Hij geeuwde luidruchtig, de nachten leken steeds korter te worden ookal werden ze juist langer met leaffall. Voor het eerst in lange tijd was hij echt een beetje humeurig. Normaal was hij altijd opgewekt en positief. Maar met de gure wind was er weinig positiefs, enkel de goed gestapelde prooi stabel leek een licht puntje. Hij stapte richting de uitgang van het kamp met een zwiepende staart. De gevlekte kater sprong geschrokken op en slaakte een kreetje toen hij een paar poten op zijn staart voelde. Met een ruk draaide Mottle zich om en keek recht in de ogen van Oleanderkit. Een zoon van Oceanstar, "Oleanderkit, wat ben je aan het doen?" bromde hij niet onvriendelijk, hij deed zijn best niet boos te klinken tegen de kit maar echt makkelijk was het niet.  


Brace yourself! Giphy
"If you're going to get in trouble for hitting someone, you better hit them hard."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brace yourself!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: