I can't feel my face when I'm with you. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I can't feel my face when I'm with you.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talonpaw
Member
I can't feel my face when I'm with you. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: I can't feel my face when I'm with you.   I can't feel my face when I'm with you. Icon_minitimema 28 okt 2019 - 22:11

Met lange halen waste Talonpaw de modder van zijn klauwen. Hij had er net een intense tocht met zijn mentor opzitten in de tunnels. Het gevoel dat de tunnels hem gaven, was niet te omschrijven. Hij voelde zich daar vrij, hij voelde zich goed. Alsof niemand hem iets kon maken. Hij had de controle over alles, zo lang hij de bochten maar onthield die hij achter zich liet, zo lang hij het pad maar herkende dat voor hem opdoemde. Het was ironisch omdat het juist een verstikkend gevoel moest geven zo onder de grond, maar dat viel voor hem allemaal wel reuze mee. Nee, Talonpaw dacht niet dat hij ooit iets anders wilde doen dan in de tunnels zijn. Toch was het zo dat hij zich als apprentice zijnde overal een beetje in moest specialiseren. Natuurlijk ging zijn voorkeur naar het ontdekken van de tunnels en dat was volgens zijn mentor ook prima, maar voor zijn final assesment moest hij méér kunnen dan dat. En hij was er vrij zeker van dat hij daar ook wel zou komen. Hij schudde de gedachten van zich af en liep weer terug naar het kamp. De lucht begon boven hem al te betrekken en het zou vast niet lang meer duren voordat het zou gaan regenen. De tom wilde liever niet weer zeiknat zijn net zoals de vorige keer. In elk geval niet wanneer zijn mentor het hem niet opdroeg. Hij had zijn training gehad en dat was dat. En dus liep de tom iets sneller toen het erop leek dat de eerste regendruppels dadelijk al zouden gaan vallen. Hij rende het laatste stukje en wilde een beetje slippen door het kamp heen, maar natuurlijk schatte hij dat weer totaal verkeerd in en slipte hij door een modderpoel heen, struikelde en viel recht op zijn gezicht. En dat allemaal vlak voor de nursery. Great.


+ Eerste post voor Pebblekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Pebblepaw.
Member
I can't feel my face when I'm with you. NINTCHDBPICT000556913256
Blake
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pebblepaw.
BerichtOnderwerp: Re: I can't feel my face when I'm with you.   I can't feel my face when I'm with you. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 9:46

(( It is never too late to be what you might have been. ))
Pebblekit slaakte een geeuw toen ze zich zachtjes uitrekte in haar mosbed. Het zou wel ver na zonhoog zijn, ze kon maar beter wakker worden en wat eten misschien. Straks sliep ze nog een gat in de dag. Voorzichtig kwam ze haar mosbed uit en trippelde richting de ingang. Ze luisterde aandachtig, zachtjes getik van de regen vulde haar oren en het razen van de wind suiste over het kamp. Ookal was de wind niet zo anders als normaal, voelde je het in de lucht dat Leaffall en daarna Leaf-bare er aan kwam. Pebblekit keek uit naar die tijd, ze had nog nooit eerder sneeuw gezien. Dat was wat de oudere apprentices haar immers hadden verteld. Koud wit spul dat aan je poten kleeft en het hele woud wit kleurde. Maar ook de tijd dat prooi zou verdwijnen, wat natuurlijk een minpuntje was. Ze wiebelde met haar oren toen ze door de uitgang kwam, ze zou wel zien.
Geschrokken deinsde ze achteruit "Ah!" ze slaakte een kreet toen er voor haar poten een grotere, waarschijnlijk Apprentice voor haar neer viel. Zijn neus in de modder gedrukt. Voorzichtig stapte ze dichterbij, "Eh- h-hallo?" probeerde ze voorzichtig.


I can't feel my face when I'm with you. Tenor
Even if there's a tiny tiny chance, isn't that worth going for it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
I can't feel my face when I'm with you. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: I can't feel my face when I'm with you.   I can't feel my face when I'm with you. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 22:00

Niet alleen spatte de modder alle kanten op, ook hoorde hij een verschrikte kreet van een kitten die hij met zijn actie waarschijnlijk de stuipen op het lijf had gejaagd. Dadelijk zou hij nog naar zijn kop krijgen van de queens ook door zijn onvoorzichtigheid! De tom keek op toen diezelfde kitten hem aarzelend begroette. Het moest vast een zicht zijn voor haar; een vrij grote kater helemaal uitgespreid in de modder met een vies gezicht dat naar haar keek. Omdat zijn mond vol met modder zat, liet hij eerst zijn tong over zijn poot glijden en haalde die snel over zijn gezicht om de ergste troep eraf te halen. De grijze tabby kwam vervolgens een tikkeltje onhandig overeind en keek haar schaapachtig aan. “Dat was echt totaal de bedoeling, zoals je zag,” zei hij met een grijns tegen haar. Hij herkende haar algauw als Pebblekit. Ze hadden zelfs samen nog gewoond in de nursery voordat hij apprentice werd, ook al was dat maar heel erg kort omdat hij toen al tegen de leeftijd van een apprentice aan zat. Ze moest nu ongeveer de leeftijd zijn die hij was toen hij apprentice werd. “Niet schrikken, Pebblekit,” zei hij. “Ik ben het maar. Talonpaw.” Hij had geen idee of ze hem herinnerde. Ze hadden echt niet lang samen in de nursery gezeten en toen was ze van jonge leeftijd geweest, dus het kon goed zijn dat ze zijn naam niet eens in haar geheugen had opgeslagen, laat staan hoe hij er toen uitzag. “Hoe is het met je op deze bewolkte dag?” vroeg hij vervolgens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pebblepaw.
Member
I can't feel my face when I'm with you. NINTCHDBPICT000556913256
Blake
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pebblepaw.
BerichtOnderwerp: Re: I can't feel my face when I'm with you.   I can't feel my face when I'm with you. Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 21:25

(( It is never too late to be what you might have been.  ))
De apprentice kwam wat onhandig overeind, Pebblekit grijnsde. “Dat was echt totaal de bedoeling, zoals je zag,” grijnsde hij terug. Pebble gniffelde, "tuurlijk." de kater keek haar nauwkeurig aan, “Niet schrikken, Pebblekit,” hij herkende haar dus, dacht ze verrast. Ze had weinig contact met andere om eerlijk te zijn en ze had niet verwacht dat andere haar af en toe herkende. Zo vaak was de nursery immers ook niet uit geweest. Omdat dat niet van haar moeder had gemogen. “Ik ben het maar. Talonpaw.” miauwde Talonpaw. Pebble knikte, ze had de naam gehoord, maar ze herkende hm niet. “Hoe is het met je op deze bewolkte dag?” de kitten haalde haar schouders op, "g-goed denk ik." Routnose had haar een paar dagen geleden bevestigd dat ze niet kon ruiken, maar tot grote opluchting wel warrior kon worden. Tenminste dat beweerde ze, maar zelfs na praten met Shadefeather had ze haar twijfels.


I can't feel my face when I'm with you. Tenor
Even if there's a tiny tiny chance, isn't that worth going for it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
I can't feel my face when I'm with you. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: I can't feel my face when I'm with you.   I can't feel my face when I'm with you. Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 16:13

Talonpaw was blij dat hij haar aan het lachen had gemaakt; de schrik had er behoorlijk ingezeten daarnet, maar ze leek nu alweer iets gekalmeerd te zijn. Misschien moest hij de volgende keer maar een beetje meer uitkijken hoe hij het kamp binnen zou stormen. Dadelijk kreeg hij van de queens nog op zijn dak omdat hij te hevig was. Talonpaw kwam overeind en keek met een vies gezicht naar de modder op zijn pels. Hij had geen zin om het nu te gaan wassen, maar als het zou opdrogen dan zou het gaan klitten en daar had hij nog minder zin in. Talonpaw begon zijn flank snel te wassen terwijl hij wachtte op antwoord, maar stopte daarmee toen hij het nogal stamelende antwoord van Pebblekit hoorde. Een frons verscheen op zijn gelaat en de apprentice draaide zijn kopje weer terug naar boven zodat hij Pebblekit aan kon kijken. Omdat hij een stuk groter was dan de gemiddelde apprentice van zijn leeftijd moest hij zijn kin bijna naar zijn borst brengen om haar goed aan te kunnen kijken. “Denk je?” vroeg hij na een korte stilte. “Dat klinkt niet erg enthousiast.” Hij glimlachte bemoedigend naar haar. “Is alles wel in orde met je?” Hij zei er niet bij dat ze niks hoefde te zeggen als ze dat niet wilde. Hopelijk gaf hij haar zo een beetje de mogelijkheid om te zeggen wat er scheelde. Als er al iets was. Misschien had hij het gewoon verkeerd geïnterpreteerd. Dat kon ook natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pebblepaw.
Member
I can't feel my face when I'm with you. NINTCHDBPICT000556913256
Blake
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pebblepaw.
BerichtOnderwerp: Re: I can't feel my face when I'm with you.   I can't feel my face when I'm with you. Icon_minitimewo 15 apr 2020 - 14:54

(( It is never too late to be what you might have been.  ))
De grotere kater fronste eventjes. En hij boog zijn hoofd zodat hun ogen op gelijke hoogte waren. Pebblekit was immers erg klein, ze kwam niet veel verder dan zijn borst. En zelfs voor haar leeftijd was ze klein. Voor een kitten van 5 maanden dan. "Denk je" vroeg de kater dan, na een korte stilte. Pebblekit slikte, eventjes en trok haar kleine bekje open om te antwoorden, maar sloot hem weer. Eigenlijk wist ze het niet zo goed. “Dat klinkt niet erg enthousiast.” zei hij en schonk haar een bemoedigende glimlach. “Is alles wel in orde met je?” vroeg hij toen. Pebblekit wiebelde met haar kleine oortjes en staarde naar haar poten die ze een beetje in het zand kneedde. Ze schudde haar koppie, "Ik kan niet ruiken." zei ze toen zachtjes. "Routnose zegt dat ik nog wel warrior kan worden, maar het zal nooit het zelfde zijn."


I can't feel my face when I'm with you. Tenor
Even if there's a tiny tiny chance, isn't that worth going for it?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I can't feel my face when I'm with you.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: