[ 01-11-19 ] WindClan Ceremony 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

  [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stallionheart
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 9:55What good is power if you cannot protect the ones you love?


De gevlekte kater had lang nagedacht welke mentor het beste bij welke Apprentice zou passen. Het was een puzzel geweest maar uiteindelijk dacht hij dat dit de beste combinaties waren om de Apprentices te leren wat ze nodig hadden. Hij ademde een keer scherp in, het was een grote groep deze Ceremony. Vijf nieuwe Apprentices en zes Apprentices die een nieuwe mentor nodig hadden. Koele wind blies zijn den in en bracht de geur van Leafbare mee, het zou een zware tijd worden en de meeste katten hadden dat ook wel door. Zijn groene ogen staarden naar de lucht die grijs en donker boven hen was, niet meer blauw als een paar moons geleden. Het grijze zorgde altijd voor een gedrukte sfeer, maar vandaag zou die gedrukte sfeer iets minder zwaar op de Clan drukken, het was tijd voor een Ceremony.

Stallionstar stapte zijn den uit en liep richting de Tall Rock, voordat hij erop sprong keek hij even naar de katten in het Camp om te zien of iedereen er was. Toen hij alle katten had gezien maakte hij een kort goedkeurend geluidje waarna hij op de Tall Rock van waar hij het hele Camp goed kon overzien. “Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!” miauwde hij luid genoeg zodat zijn diepe stem in het hele Camp te horen was. Geduldig wachtte de kater totdat iedereen zich verzameld had voordat hij verder sprak tegen de Clan. “De pleegkittens van Shadefeather hebben de leeftijd van zes moons bereikt en zijn daarom nu klaar om hun weg naar Warrior te gaan volgen. Zij worden vandaag Apprentice ” miauwde hij en hij liet even een korte stilte vallen en keek naar de vijf kittens die ongeveer zaten te springen voor de Nursery. “Molekit, Frogkit, Boodykit en Mousekit, kom maar naar voren” miauwde hij en hij wenkte de vijf met een korte beweging van zijn staart voor de Tall Rock. Hij zag hoe ze vol spanning naar voren stapten en rond keken naar de Clan die op hun beurt terugkeken naar de vijf toekomstige Warriors van WindClan. “Ik vertrouw erop dat de mentoren die ik jullie toewijs jullie alles zullen leren om een waardige Warrior te worden van WindClan” miauwde hij met een scherp randje in zijn stem om de katten die hij ging noemen op scherp te houden. “Frogkit, vanaf vandaag zul jij Frogpaw heten en worden opgeleid door Wolfheart tot Moor Runner” miauwde hij en hij gaf de twee katten even de kans om neuzen aan te raken voordat hij verder ging. “Bloodykit, jij zal bekend staan als Bloodypaw en getraind worden als Tunneler door Mottleshroud” miauwde hij en hij gaf ook dit duo de kans om elkaars neuzen even kort aan te raken. “Molekit, ook jij bent klaar om je naam als Apprentice te ontvangen. Jij zal Molepaw genoemd worden en jouw opleiding tot Tunneler zal worden gedaan door Shadowrush.” vervolgde hij en hij gaf ze een momentje dat ook zij het mentor Apprtentice ritueel konden doen. “De laatste kit die ik graag haar Apprentice naam wil geven is Mousekit. Mousekit, jij zal vanaf vandaag Mousepaw heten en jouw opleiding tot Tunneler zal worden gegeven door Snugglebug” miauwde hij waarna hij even stil bleef zodat de Clan de nieuwe Apprentices kon begroeten.

“Verder zijn er nog Apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben” miauwde hij en hij keek naar de zes Apprentices en toen naar de Warriors die mentoren werden. “Scarface, jij zal de training van Moonpaw verderzetten. Leer haar alles wat nodig is om een waardige Warrior te worden” miauwde hij en hij gaf de kater een knikje. “Lavenderstorm, jij zal de training van Winterpaw voltooien en erop toezien dat hij een Warrior wordt waar WindClan trots op kan zijn” miauwde hij en hij trok met zijn snorharen. Het waren een hoop namen nu maar hij hoefde gelukkig niet heel lang meer te spreken. “Whitefur, jij zal de nieuwe mentor zijn van Ladypaw en Ladypaw opleiden tot een goede Moor Runner.” miauwde hij en hij liet zijn groene ogen naar de witte poes gaan die hij met deze belangrijke taak toevertrouwde. “Swiftcloud, jij bent de nieuwe mentor van Willowpaw. Leer Willowpaw alles wat jij je vorige Apprentices ook geleerd hebt” zei hij en hij keek toen naar Woodpaw. “Silverflight, de training van Woodpaw zal door jou gedaan worden” zei hij en keek toen naar een andere kat in de menigte die niet zo veel van hem moest hebben maar toch een goede mentor zou zijn. “Frostfall, jij zal Amberpaw trainen tot een trotse Tunneler.” miauwde hij en hij gaf de witte kater een knikje. Tunnelers verdienden veel respect. Als laatste was er nog een duo dat hij niet genoemd had. “Daintywhiff, voor jou is het tijd om je eerste Apprentice te krijgen, ik wijs je Sunpaw toe als Apprentice. Train hem goed” miauwde hij waarna de katten beneden al bijna weer in beweging wilden komen maar met een korte beweging van zijn oren gaf hij aan dat hij nog niet klaar was.

“Dan heb ik nog enkele mededelingen” miauwde hij en hij liet zijn blik naar Pandakit gaan. “Pandakit zal een moon langer in de Nursery blijven door omstandigheden, bij de volgende Ceremony zal zij ook Apprentice worden” miauwde hij en hij glimlachte eventjes kort naar de kitten die nu ongetwijfeld erg verdrietig was nu haar broers en zussen Apprentice waren geworden en zij niet. “Dan heb ik nog een andere mededeling, Lizardpath ziet af van haar rang als Medicine Cat om de schulden van WindClan in te lossen bij StarClan. ” miauwde hij en na deze woorden brak er een hoop kabaal uit. “Stilte” miauwde hij kalm maar duidelijk waarop het geluid inbond. “RiverClan heeft ook iets moeten opgeven, wat weten Lizardpath en StarClan alleen. Ik wil Lizardpath danken voor haar vele Moons van dienstbaarheid aan WindClan. Vanaf nu zal zij een ander pad volgen, zij zal aanwezig zijn bij de trainingen van Apprentices om te leren wat het inhoud om een Warrior te zijn.” miauwde hij en hij keek met veel dankbaarheid in zijn ogen naar de zwart-witte poes. “Dit betekend ook dat Routnose nu de Medicine Cat van WindClan is” miauwde hij en hij keek naar zijn oud-Apprentice. “Hierbij is de Ceremony beëindigd” besloot hij en sprong van de Tall Rock af om zich onder de rest van de Clan te begeven.

notes: -Lijstje:

Apprentice ➸ Mentor

Frogpaw -> Wolfheart
Bloodypaw (T) -> Mottleshroud
Molepaw (T) -> Shadowrush
Mousepaw (T) -> Snugglebug
Sunpaw -> Daintywhiff
Moonpaw -> Scarface
Winterpaw -> Lavenderstorm
Ladypaw -> Whitefur
Willowpaw -> Swiftcloud
Amberpaw(T) -> Frostfall
Woodpaw -> Silverflight

Apprentice ➸ Warrior
- None

➸ Mededelingen:
- Lizardpath treed af als Medicine Cat
- Pandakit blijft 1 moon langer in de Nursery


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony JXidV8r
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a


Laatst aangepast door Stallionstar op vr 1 nov 2019 - 15:24; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostfall
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony CEvwkFZ
Renske
109
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 12:30

Zodra hij Stallionstars stem door het kamp hoorde schallen, klom hij kreunend overeind. Het was weer zover. Er liepen een goed aantal apprentices en kittens die oud genoeg waren als kippen zonder kop door het kamp. Het was tijd voor hen allen om weer discipline te leren. De kou hing weer in de lucht. Leaf-bare kwam eraan en prooi was harder nodig dan ooit, zeker met hun overvolle dens. Frostfall had zich vriendelijk aangeboden dat hij wel weer een apprentice kon hebben, en hij verwachtte dan ook dat Stallionstar zijn aanbod in acht zou nemen. Frostfall plaatste zich tussen de andere katten en zijn ijsblauwe ogen keken naar de gevlekte leider. Hij stond daar parmantig, de zon op zijn vacht vangend, alsof hij alles was. Allereerst waren de kittens van Shadefeather aan de beurt, een groepje die hun nieuwe namen ontving. Als traditie schreeuwde Frostfall hun nieuwe namen mee met de rest van de clan. Allen kregen hun mentors, ook Snugglebug kreeg haar eigen apprentice, en toen was het de beurt voor de apprentices die nieuwe mentoren nodig hadden. De namen bleven maar opgenoemd worden, een hele reorganisatie van de clan leek het wel op. Totdat uiteindelijk ook zijn naam viel. Hij werd benoemd als mentor van de jonge Amberpaw. Hij liep naar de bruin met zwart gevlekte poes toe. Hij duwde even zijn neus tegen haar aan, waarna hij een zeldzame glimlach over zijn lippen liet gaan. ‘Ontmoet me na de ceremonie buiten het kamp, dan beginnen we meteen.’ Hij kende de apprentice nog niet, maar snel zou dat gebeuren.
Frostfall nam weer plaats tussen de andere katten. Stallionstar was nog niet klaar. Na een mededeling van een achterlopende kitten, viel al snel de mededeling als een bom het kamp binnen dat Lizardpath zou stoppen met haar taken als medicine cat. Frostfall kreeg een frons op zijn gezicht. ‘Welke schulden?’ bromde hij door het kamp. Maar hij werd al snel weer tot stilte gemaand door de stem van Stallionstar. Naar zijn weten had WindClan niets verkeerd gedaan. Wat had StarClan zo woest gemaakt om Lizardpath buiten haar rang te zetten? Hij luisterde nog even naar de clanleider die kennelijk niet van plan was verder iets los te laten. Geïrriteerd wende hij zijn blik af. Hij had wel wat beters te doen. Zijn kersverse apprentice trainen bijvoorbeeld. Met een wenk van zijn staart gebaarde hij de gevlekte poes om met hem mee te komen het kamp uit. Ze zouden los gaan.
Tag: Amberpaw
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Ambersnare
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 21:06

Ze was al vroeg ik de weer geweest om al haar leerlingen taken binnen het kamp af te krijgen, als ze tijd had zou ze later nog wel even aan Woodpaw gaan vragen of hij mee wilde gaan jagen, maar nog voor ze de kans had dat te doen klonk de oproep van Stallionstar. Ze keek op en schrok zich een hoedje. Snel snel poetsten ze nog even haar slordige vacht en plaatsten zich als een van de laatste leerlingen bij het groepje en wachten gespannen af, wie zou haar mentor worden? Eerst waren de kittens aan de beurt en ze scandeerde hun namen luid en duidelijk. Amberpaw hoorde na een paar andere leerlingen voor haar die een neiuwe mentor kregen haar eigen naam vallen en ze sprong vrolijk naar voren en zag de grote witte kater Frostfall voor haar. Oh wat was hij groot?! Maar ze reikte dapper haar kop naar hem uit om haar neusje met zijn neus aan te raken. Ze zag zijn glimlach en Amberpaw knikte bevestigend op zijn woorden en ze ging weer op haar plekje zitten, maar keek niet begrijpend op naar Stallionstar toen hij mededeelde dat Lizardpath haar rang op gaf wegens schulden die de windclan bij Starclan zou hebben, maar haar andere clan genoten sprongen protesterend op. Toen hun leider de boel weer gekalmeerd had en van de Tall rock af sprong kwam Frostfall naar haar toe en ze volgde de witte kater op zijn hielen.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 22:29

Hij was net gaan liggen van een uitputtende tocht langs de clangrens en tilde zijn kop op toen Stallionstar en oproep deed aan alle katten van de clan. Dus hees de crème kater zich maar weer op en liep naar zijn plek toe. De kittens uit de kraamkamer kregen ieder een mentor toe gewezen en Scarface riep hun namen allemaal mee met de rest van de clan. Na nog een paar leerlingen die een nieuwe mentor kregen werd zijn eigen naam ook genoemd. Scar stond op van zijn plek en liep naar de Tall rock waar hij de neus van Moonpaw met de zijne aan zou raken zoals het hoorde. 'Laten we straks meteen beginnen nu we nog genoeg daglicht hebben.' stelde Scarface voor, voor hij zich weer op zijn plek terug zetten en naar de rest van de ceremonie luisterde. Toen de crème windclanner dacht dat het voorbij was kwam Stallionstar met nog een mededeling eentje die hem zo furieus maakte dat hij zich niet in kon houden. Dat is Lizardpath taak niet, maar die van een andere kat!' als Stallion hem gehoord zou hebben wist die wel welke kat Scarface bedoelde. Nadat de ceremonie toch klaar was trippelde Scarface naar de uitgang en zag Amberpaw met Frostfall vertrekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 17:40


Lizardpath had zich aan de rand neergezet van de grote groep Windclanners. Ze wist wat er ging komen en wilde niet in het middelpunt staan van alles. Ze had haar plicht gedaan, had terug de vrede gemaakt met Starclan. Niet dat ze er zich zelf zo geweldig bij voelde, maar iemand moest het doen. Ze wilde de levens van haar clan niet op het spel zetten en de keuze overlaten aan Starclan. Starclan nam op vlak van het nemen van levens niet altijd de meest geweldige beslissing. Ze draaide haar kopje lichtjes weg van de menigte toen de mededeling kwam van haar aftreden. Al snel kwamen verschillende katten naar voren. "Ik heb de schulden van heel Windclan in gelost, zorg dat het het waard was." mauwde ze luid. "Een zinloze discussie als reactie op mijn actie heeft hierbij geen baat." vervolgde ze om de katten tot bedaren te brengen. Ze was recht gestaan toen ze sprak en bleef ook zo staan, waarna ze zich richtte op Routnose. "Graag wil ik Routnose feliciteren met haar rang als medicine cat en wil ik haar enorm veel succes toewensen." mauwde ze nu luidop om de negatieve sfeer te veranderen in een sfeer die positief geladen was. "Weet dat je altijd bij me terecht kunt." Het laatste zij ze iets zachter, specifiek gericht op de gevlekte poes die moons aan een stuk aan haar zij gestaan had.

Tag: Alle katten die hiervoor gepost hebben c:
@Routnose


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Molepaw
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Elfje
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Molepaw
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 19:25

Molekit was al een tijdje nerveus, want de dag dat ze een leerling zou worden was aangebroken en ze was er nog helemaal niet zeker van dat ze er klaar voor was. Maar nu had ze geen tijd meer, want ineens luidde de stem van Stallionstar door het kamp heen; een oproep voor een ceremonie. Ze haalde diep adem en liet een trillende zucht, voordat ze haar weg uit de nursery baande en naar de open plek toe. Het was buiten een stuk donkerder dan een moon geleden, een teken dat Leafbare was aangebroken.
Voor ze het wist werd ze naar voren geroepen, samen met haar zusjes. Maar waar was Pandakit? Hij was net zo oud als hun, een beetje gek, maar hij hoorde toch ook samen met hun apprentice te worden. Toch, niemand zei er iets over en Molekit durfde haar mond ook niet open te doen om erover te vragen. Ze was al nerveus genoeg voor wat er in een moment zou gebeuren. Dan zou ze haar mentor krijgen en haar leerling naam ontvangen. Ze nam een paar trillende stappen naar voren haar zusjes achterna, die waarschijnlijk allemaal enthousiast waren dat dit moment eindelijk was aangebroken. Molekit kon alleen maar wensen zo zelfverzekerd te zijn zoals Frogkit, Bloodykit en Mousekit. Eerst kreeg Frogkit haar nieuwe naam; Frogpaw, ze zou tot Moor Runner worden opgeleid door Wolfheart. Daarna kwam Bloodykit, zij werd Bloodypaw en haar mentor werd Mottleshroud, een Tunneler. Ze juichde ze zo goed als ze kon toe, maar toen werd haar naam genoemd.
Het gevlekte poesje nam nog een keer beverig adem voor ze naar voren stapte. Een hoop emoties gingen door haar heen en het was toch wel heel erg spannend. “Molekit, ook jij bent klaar om je naam als Apprentice te ontvangen. Jij zal Molepaw genoemd worden en jouw opleiding tot Tunneler zal worden gedaan door Shadowrush.” De woorden van Stallionstar hadden wat tijd nodig om door te dringen tot haar, maar toen ze dat deden had ze alleen maar meer twijfels. Ze zou dus een tunneler worden, net als Shadefeather haar had verteld, maar wat als die tunnels zouden instorten! En wat als ze niet overweg kon met haar mentor? Toch, ze kon er nu niets tegen in brengen en misschien maakte ze zich wel zorgen om niets. Met kleine pasjes stapte de nieuwbenoemde Molepaw dan ook op Shadowrush af. Ze vond de senior warrior er maar intimiderend uit zien en ze wist niet of ze daar ooit aan zou wennen, maar nu was het tijd om het ritueel tussen apprentice en mentor uit te voeren. Voorzichtig tikte ze haar neusje tegen de zijne voordat de ceremonie weer werd opgepakt. Mousekit kreeg nu ook haar mentor en naam als leerling. Ze juichte ook Mousekit nog gauw toe voordat de apprentices die een nieuwe mentor toegewezen moesten krijgen aan de beurt waren. Ze kende ze allemaal niet en dus keek ze nu stilletjes toe hoe de ceremonie ten einde liep.
Eindelijk kreeg ze dan ook een antwoord op waarom Pandakit geen leerling was geworden samen met haar en haar zusjes. Naja, nu was het niet echt een antwoord, want de enigste uitleg die er was gegeven was dat het wegens omstandigheden was. Zou haar pleegpapa er meer over weten? Of misschien Pandakit zelf wel. De andere mededeling die daarna werd gemaakt zorgde voor een hoop meer ophef dan haar broertje die geen leerling werd gemaakt; Lizardpath zou afstappen van haar rang als medicine cat om de schulden van WindClan bij StarClan in te lossen. Welke schulden? En waarom moest alleen Lizardpath daar dan voor boeten. Toch stelde ze haar vragen niet hardop, zelfs toen Stallionstar geen uitleg bleek te willen geven. Hij beëindigde de ceremonie zelfs op dat moment, waardoor er alleen maar meer ophef ontstond onder de verzamelde katten. Molepaw zonderde zich af van alle drukte en negativiteit die nu in het kamp rondhing. Ze vond het helemaal niet leuk.


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Molesi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadowrush
Elder
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 143 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 21:04

Hij werd ouder dat was zeker waar, maar hij was nog lang niet klaar om elder te worden. Hij had dan ook aangegeven dat hij nog best een apprentice kon trainen en het leek erop dat Stallionstar naar hem had geluisterd. Zodra zijn naam genoemd werd stapte hij naar voren toe naar zijn nieuwe apprentice en liet zijn blik kort op de jonge kat rusten voor hij zijn neus tegen die van de apprentice drukte. Hij wachtte kort voor hij zijn plek weer innam tussen de andere katten en de rest van de ceremonie af luisterde. Lizardpath stapte van haar rang af omdat Windclan blijkbaar ook iets moest geven. "We hadden niks moeten geven." Was de enige opmerking die hij maakte. Waarom zouden ze tenslotte nog meer moeten geven? Ze hadden hun leider toch ook al verloren? Hij schudde zijn kop een keer voor hij van zijn plek opstond en Molepaw op ging zoeken.


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony S3HIJn

 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony EsObDFy [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony UK1ajoI [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony MKN7vHE [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 23:01


  Oh hij was zo trots, zo trots! Vandaag was de dag dat zijn kinders Apprentices werden! Hij had ze misschien nog maar kortgeleden geadopteerd en de kittens, die nu Apprentices zouden worden, vonden hem misschien nog niet helemaal hun papa, wat begrijpelijk was, hij was wel super duper trots op hen!
  Shadefeather ging dicht bij hen zitten, zodat hij ze gemakkelijk kon feliciteren. Met een van trots gloeiende borst luisterde en keek hij toe hoe Stallionstar hen naar voren riep. Behalve Pandakit natuurlijk. Shadefeather glimlachte naar de enige kater van het nest, wetende waarom het zo was. Hij zal snel een Apprentice kunnen worden, dat wist hij zeker.
  Shadefeather was tevreden over de mentoren die de gloednieuwe Apprentices toegewezen kregen en knikte goedkeurend. Hij glimlachte breed toen ze weer terugkwamen en feliciteerde ze allemaal.

  Daarna had Stallionstar nog twee mededelingen. De eerste ging over Pandakit, waar hij natuurlijk al wel vanaf wist. De zwarte kater keek even naar zijn geadopteerde nestje. Als ze vragen hadden mochten ze gerust naar hen toekomen, maar hij wilde niet tegen iedereen vertellen wat er precies aan de hand was met Pandakit. Hij kon zich ook voorstellen dat hij dat zelf niet zo fijn zou vinden.
  De tweede mededeling die Stallionstar had maakte wel wat los in de Clan. Shadefeather draaide even zijn oren naar achteren toen hij te horen kreeg dat Lizardpath van haar rang aftrad, om de schulden van WindClan in te lossen. Hij zuchtte even en besloot maar uit alle meningsverschillen en dergelijke te blijven. Als Lizardpath dacht dat dat de beste optie was geweest, dan vertrouwde hij daarop.
  Inmiddels zag hij dat Molepaw zich verwijderde van de rest en even wilde hij er achter aan gaan, maar zag dat haar gloednieuwe mentor Shadowrush haar al ging zoeken. Hij glimlachte even, wetende dat Mole ook een goede band nodig had met haar mentor dus het was beter hen even alleen te laten.


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderstorm
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor runner / Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 4 nov 2019 - 21:58

Raging like a storm


Lavenderstorm had zich in de achtergrond genesteld, bijna tegen de Camp wand aan waar ze alles goed kon overzien en waar ze bij te veel drama ook mooi zo weg was. Want er was een ding waar WindClan genoeg van had, dat waren kittens en drama. Ze keek naar hoe iedereen zich verzamelde voor deze grote Ceremony en hoe de pleegkittens van Shadefeather werden benoemd tot Apprentice, allemaal behalve een. Ze trok even met haar oren, waarom werd Pandakit niet benoemd tot Apprentice? Ze snoof even en luisterde naar de namen die verder genoemd werden, niks bijzonders. Totdat haar broer haar naam noemde. “Lavenderstorm, jij zal de training van Winterpaw voltooien en erop toezien dat hij een Warrior wordt waar WindClan trots op kan zijn” miauwde hij en ze stapte naar voren tussen de vele katten door om Winterpaw te begroeten. "Morgenochtend. Moorlands" miauwde ze enkel na het aanraken van de neus van de Apprentice. Daarna ging ze terug zitten in de menigte en luisterde ze naar de mededelingen die volgden. Pandakit zou een moon langer Kitten blijven wegens omstandigheden en ze wilde eigenlijk al opstaan maar er kwam nog een mededeling die insloeg als een bom. Lizardpath trad af om schulden in te lossen. "Schulden?" siste ze en ze snoof kwaad. "Die gore vissenbekken hebben de meeste schuld" bromde ze in zichzelf waarna ze zich omdraaide van alle kabaal en de heides oprende.thanks, spyder!


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Molepaw
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Elfje
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Molepaw
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 16:31

Het gevlekte poesje zat nu aan de rand van het kamp, weg bij alle verontwaardigde en boze katten. Ze vond al dat geroep en geschreeuw echt maar niets, dus ze vond haar plekje hier wel prima. Toch had ze niet het gevoel dat ze zomaar kon wegglippen en misschien al een plekje in de apprentice den kon gaan maken nu het daar nog rustig was. Zelfs nu iedereen zo gefocust was op de aftreding van Lizardpath, had ze er geen twijfel in dat haar papa haar afwezigheid zou opmerken. Hij lette altijd extra op haar dan op haar zusjes, misschien omdat ze minder kon als hun en hij haar wilde helpen. Maar het was nu niet haar papa die haar kwam zoeken, maar haar mentor. Een beetje nerveus wachtte ze af tot de gevlekte kater bij haar stond. Hij zou toch niet boos zijn omdat ze de drukte was ontsnapt? "Hallo Shadowrush," groette ze hem, met wat hopelijk een respectvol knikje was. Ze wilde zo graag een goede eerste indruk op de kater maken.


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Molesi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 11 nov 2019 - 16:39

De bruine kater had zich net als iedereen verzameld om de ceremonie bij te wonen. Hij luisterde rustig en hoorde dat hij Frogpaw als apprentice zou gaan krijgen. Even liet hij zijn blik op Stallionstar rusten en knikte kort. Daarna liep hij naar Frogpaw en liet hun neuzen kort elkaar aanraken voordat hij weer terug op zijn plek ging zitten. Wolfheart luisterde aandachtig verder toen hij hoorde dat Lizardpath afstapte als medicine cat. Er was niks mis geweest met de poes? Maar toch hoorde hij al snel dat WindClan schuld had bij StarClan. Net als RiverClan. Wat de andere clan ingeleverd had om hun schuld in te lossen bij de katten in de sterren wisten alleen de medicine cats van beide clans. Toch deed dit nieuws hem wat. Het kenmerkte voor hem dat er andere tijden aan kwamen. Voor nu was Routnose er nog als hun medicine cat, maar wat als zij ook weg zou vallen? StarClan zou hen toch niet al hun medicine cats ontnemen? Ze laten smeken voor hulp bij andere clans zoals moons geleden? Terwijl dit door de bruine kater zijn gedachte woelde merkte hij op dat alles al ten einde gekomen was. Hij moest Frogpaw nog wat dingen vertellen! Hij kwam overeind en liep naar de jonge apprentice toe. "Als jij nou vast je nest gaat maken met de rest, dan spreken we morgen vroeg af als de eerste zon in het kamp is." zei hij kort tegen zijn nieuwe apprentice voordat hij die liet gaan om zijn ding te doen.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 11:15

 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony X10E2zv

Ze had gesproken met Stallionstar en ze wist bijna zeker dat ze Sunpaw als apprentice zou krijgen. Dat zou haar wat inwerken voor volgende maan. Dan wilde ze een van zijn kinderen trainen. Het liefste Gorsekit, maar dat kon nog heel even wachten. Nu moest ze op en top zijn voor de ceremonie. Haar witte vacht straalde. In een plasje regenwater spiegelde ze haarzelf en met haar tong poetste ze haar tanden wit. Elk haartje zat goed.

“Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!”

Ze keek op en met ranke passen zette ze zich tussen de warriors. Daintywhiff glimlachte. Haar gevlekte staart glom, ze had het mooi over haar pootjes gelegd. Of ze opviel maakte haar niets uit. Dit was haar moment. Bij haar naam spitste ze haar oortjes. Ze trippelde naar voren, naar Sunpaw. Rustig en serieus ademde ze uit. Haar fruitige geur omkrulde hem. Daintywhiff drukte haar roze neusje tegen dat van hem. "Morgen beginnen we," fluisterde ze zachtjes.

De warrior ging weer op haar plaats zitten. Ze volgde de rest van de ceremonie, ook het aftreden van Lizardpath. Heel veel kon het haar niet schelen, ze moest zich richten op de trainingen van Sunpaw. Hij moest beter worden, sterker, een echte Windclan warrior.

Tag: Sunpaw
Mention: Lizardpath & Routnose


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunstalker
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Tumblr_ozdan63oIu1tt42qzo3_1280
Loïs
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sunstalker
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 12:53

Omdat zijn huidige mentor hem niet goed genoeg trainde, zou hij vandaag een nieuwe krijgen. Gelukkig maar, want dat hij op zijn leeftijd nog steeds slecht kon jagen was een enorme vernedering en het zou vast niet lang duren voordat zijn mede-apprentices erachter zouden komen. Toen het duidelijk werd wie zijn mentor werd kwam er een tevreden glimlach op zijn gezicht. Daintywhiff was een vriendin van zijn moeder geweest. Sun miste haar warmte om hem heen en misschien, heel misschien zou Daintywhiff dit kunnen geven. Dat hij die warmte niet meer ontvangen kon, wist hij niet.

Toen zijn nieuwe mentor hem begroette viel het hem meteen op wat voor fijne geur ze had. Hij drukte zijn neus ceremonieel tegen die van de poes en besloot dat hij beter af was met haar als mentor dan zijn huidige. Ze zouden morgen beginnen, en Sun trok kort met zijn oren; hij was liever vandaag gelijk gestart. Maar vooruit, hij zou het ermee doen en geen tegenwoord geven. "Tot morgen," miauwde hij enkel met een glimlachje voordat hij opstond en het kamp uitliep, om naar de patrouille te gaan waar hij bij mee moest lopen nadat de ceremonie was afgelopen.


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Sunwin11
Alternative setje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Frogpaw
Member
 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony 115500-200
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frogpaw
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 7:07

Yes, yes, yes! Frogkit was niet iemand die snel enthousiasme liet zien. Maar vandaag werd ze apprentice! En hier had ze haar hele korte leventje op gewacht. "De pleegkittens van Shadefeather hebben de leeftijd van zes moons bereikt en zijn daarom nu klaar om hun weg naar Warrior te gaan volgen. Zij worden vandaag Apprentice." Klonk de stem van hun leider, Stallionstar. "Molekit, Frogkit, Boodykit en Mousekit, kom maar naar voren." Nu de hele clan naar hun keek was ze ineens weer stil geworden. Dit was het moment, en ze moest het heel serieus nemen. Rustig volgde ze haar siblings naar de windclan leader toe."Ik vertrouw erop dat de mentoren die ik jullie toewijs jullie alles zullen leren om een waardige Warrior te worden van WindClan." Haar hart bonste. "Frogkit," Ze keek ademloos van haar pleegpapa Shadefeather, naar haar clangenoten voor haar en terug naar Stallionstar. "Vanaf vandaag zul jij Frogpaw heten en worden opgeleid door Wolfheart tot Moor Runner." Moorrunner! Yes, dat vond ze wel bij haar passen. Haastig trippelde ze naar haar mentor toe en raakte zijn neusje kort aan. De rest van de ceremonie luisterde ze niet echt meer. Ze was zich al aan het voorbereiden hoe ze zich zou gedragen als apprentice. Haar besluit was dat iedereen haar zou moeten zien als een serieuze harde werker. Toen de ceremonie afgelopen was liep ze weer baar Wolfheart. "Als jij nou vast je nest gaat maken met de rest, dan spreken we morgen vroeg af als de eerste zon in het kamp is." Ze knikte plechtig en vertrok naar haar nieuwe slaapplek.

Wolfheart


 [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony 3fp7yA
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony    [ 01-11-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[ 01-11-19 ] WindClan Ceremony
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: