Poneglyph. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Poneglyph.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poneglyph. DPKsfdL
It me
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lusterpaw*
BerichtOnderwerp: Poneglyph.   Poneglyph. Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 16:29

Geagiteerd sloeg Lusterpaw zijn rode staart heen en weer, zijn puntige schouders strak van de spanning en zijn neus dicht bij de grond. In de doornstruik stak een kever die enorm koppig was en er absoluut niet uit wilde komen. Luster wilde hem alleen maar een paar keer rond gooien en zijn jacht technieken er op oefenen. Zeker zou een kever daar toch om uit de kampwand moeten komen? Hij waagde het om zijn poot uit te steken en naar hem te haken maar het enige wat hem dat opleverde was een doorn in zijn poot. Lusterpaw slaakte een kreetje en sprong op toen een kleine doorn uit zijn poot stak, of liever gezegd er in stak. Het uiteinde van de doorn was afgebroken! Hij staarde er een paar tellen intens naar voordat hij om zich heen keek met een blik van pure wanhoop. En nu? Misschien kon hij de doorn er uit halen met een tweede doorn. Voorzichtig balanceerde hij op zijn kont terwijl hij met zijn vrije poot een paar tikken tegen de doornwand aangaf op plekken waar er geen doorns zaten. Hij zag een kleine doorn vallen en raapte die voorzichtig op tussen zijn tanden. Hij schraapte al zijn moed bij één en duwde voorzichtig de tweede doorn tegen de eerste doorn aan. Dit ging enkele momenten door tot dat de pijn hem te veel werd en er nu ogenschijnlijk twee doorns vast zaten in zijn pootje.

Open! x


Poneglyph. GsMqCcmm_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Poneglyph.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: