Influences 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Influences

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Med. cat apprentice
Influences SCwUkVM
Bo~
867
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Influences   Influences Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 19:24

Hij had bijna ieder puntje van hun territorium ontdekt, buiten de tunnels dan, en hij was er een beetje klaar mee. Er was niks interessants meer! Maar wel nog heel veel interessante territoriums! De grenzen riepen soms naar hem, alsof ze wilden dat hij erover heen ging en ging kijken naar alles wat er daar te vinden was. Wat als het net zo saai was als hun territorium? ThunderClan was nog wel het ergste voor hem. RiverClan en ShadowClan kon hij bij de grenzen opzoeken en naar de overkant turen langs de hele grens, maar dat kon hij niet met ThunderClan. ThunderClan grensde niet aan hun territorium en daardoor had hij echt letterlijk nog nooit een deel van ThunderClan territorium gezien en zou hij het ook niet zien zonder de grenzen over te gaan en territoriums van de andere clans te kruizen. Dus, hij sloot een compromis met zichzelf, hij zou naar de Fourtrees gaan, waar hij nog iets meer prikkeling kon krijgen dan bij de grenzen turen. En hier konden katten van andere clans ook niet boos worden want hij stond niet op de grens! En dit was neutraal gebied! Dus het was alleen maar een win-win voor hem. Hij kon nog steeds niet wachten op zijn eerste Gathering waar hij zooooveel katten van andere clans kon gaan ontmoeten! Maar het was afwachten tot zijn mentor Stallionstar hem dusdanig vertrouwde om hem mee te nemen, zucht. Hij had hoop dat hij de volgende keer mee mocht! Echt! Hij sprong op een steen die beneden de grote stenen zat en stelde zich voor hoe het hier eruit zou zien, vol met katten van allerlei clans die voor deze avond vriendelijk waren tegen iedereen. Even vergaten over de ruzies die tussen de clans hadden gevormd mochten deze er zijn. Hij zuchtte even blij bij die gedachte. Hij wilde weer verder gaan lopen. Maar dat deed hij ook, lopen, maar hij was vergeten dat hij op een steen stond. En dat als hij recht door zou gaan lopen er dus geen ondergrond was. En dat hij daardoor dus echt recht op de grond viel. Auw.
- Eerste post voor Taigapaw


The more I learn, the less I know about myself
and there was simplicity, in who I was before
Influences Falconos
Maybe I'm just missing me, and the way we were
Maybe I, I think too much, with the pains of growing up
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Influences
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: