(Traning) The moon will shine soon 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Traning) The moon will shine soon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarface
Member
(Traning) The moon will shine soon DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: (Traning) The moon will shine soon   (Traning) The moon will shine soon Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 22:37

Hij was nog altijd boos over wat er net gezegd was door Stallionstar over dat Lizardpath haar rang zou opgeven door een schuld die bij Starclan stond van de windclan. Die schuld had Sabrefur in moeten lossen. Hij was de schuld va wat hij had gedaan toen ze het rivierclan kamp aan het belegeren waren. Maar hij moest zijn woede niet op zijn kersverse leerling gaan botvieren. Een zucht ontsnapte uit zijn bek voor Scarface ging zitten en wachten op Moonpaw die hij als eerste leerling onder zijn hoede zou hebben. Hij wilde graag weten hoe ze haar vechttechniek had, want ze zorgde zo al voor ze zijn leerling was al goed voor de clan. Dus jagen zou ze vast wel kunnen! 'Zo Moonpaw, je kent ons territorium al dus gaan we niet eerst een rondje maken zoals nieuwe leerlingen dat wel doen. Ik wil weten hoe je gevechtshouding is en welke technieken je al kent.' miauwde Scarface en hij gebaarde met zijn staart zodat ze kon beginnen. Daarna ging de crème windclanner ook staan en hield de jonge poes scherp in de gaten.

@Moonpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpaw
Member
(Traning) The moon will shine soon Original
x
80
Actief
"In my dreams I kill him every night"

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: (Traning) The moon will shine soon   (Traning) The moon will shine soon Icon_minitimeza 14 dec 2019 - 23:25

((And yet she dances,))

Een nieuwe mentor. Ergens vond ze het jammer dat ze afscheid had moeten nemen van haar vorige, maar Talonplume zijn verwonding zorgde ervoor dat ze anders te veel achter zou gaan lopen. De jonge poes had er voor gezorgd dat ze zeker op tijd zou zijn en stapte dan ook sierlijk op de licht gekleurde warrior af. Deze sprak al meteen over jachttechnieken, waardoor ze uit ongemak kort met haar oor trok. "...Talonplume heeft mij voornamelijk defensieve technieken geleerd," sprak ze, niet erg welwillend om toe te geven dat ze absoluut waardeloos was op het gebied van offensieve technieken. "Scarface, is het waar dat je Stallionstar een slechte leider vindt?" durfde ze een nogal brutale vraag te stellen naar aanleiding van de bonje die hij meer dan eens openbaar met de leader en deputy had gehad. Haar was als kitten altijd geleerd dat brave meisjes alleen spraken wanneer ze iets gevraagd werd, maar sinds ze een apprentice was begon ze er steeds meer en meer achter te komen dat niet iedereen zo streng en agressief was als haar vader en broer. Hierdoor begon ze steeds meer de grenzen op te zoeken, af te tasten hoe ver ze eigenlijk wel niet kon gaan... En de kick die dat gaf was verslavend.
(Traning) The moon will shine soon Moondanceros
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
(Traning) The moon will shine soon DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: (Traning) The moon will shine soon   (Traning) The moon will shine soon Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 2:10

Dus ze kende de devensieve aanvallen al dat was mooi, maar niet waar Scarface om gevraagd had. Echter nog voor hij op haar woorden kon reageren vroeg ze hem redelijk brutaal of hij Stallionstar een slechte leider vond. Zijn oren draaide hij naar achteren en keek haar erg streng aan. Hij vond Stallion geen slechte leider. Maar hij had soms zo zijn momenten dat Scar zich afvroeg waarom hij dat deed. 'Het niet eens zijn met wat Stallionstar soms besluit of het een slechte leider vinden staat ver uit elkaar.' miauwde de crème kater op strenge toch eerlijke toon. Goed hij was het niet altijd eens met wat hun leider zo nu en dan besloot te doen zoals bij het beleg van de rivier clan, maar dat maakte Stallionstar nog geen slechte leider. Iedereen kon fouten maken! 'Maar nu genoeg geneuzeld laat eens zien wat je zoal geleerd hebt?' sprak Scarface en nu bleef de strenge toon in zijn stem in zijn bedoeling om te laten zien dat dit onderwerp wat Moonpaw aangesneden had af gelopen was. Tenminste dat was zijn bedoeling.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpaw
Member
(Traning) The moon will shine soon Original
x
80
Actief
"In my dreams I kill him every night"

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Moonpaw
BerichtOnderwerp: Re: (Traning) The moon will shine soon   (Traning) The moon will shine soon Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 19:14

((And yet she dances,))

Bij haar vraag draaiden zijn oren naar achteren en kwam er een strenge blik in zijn ogen. Half verwachtend dat ze een corrigerende tik zou krijgen bleef Moonpaw waar ze was, maar Scarface gaf in plaats daarvan antwoord. Een antwoord die haar maar weinig zei en ze had het idee dat ondanks zijn eerlijkheid, hij allicht wel een sterkere mening had dan zo verteld werd. Op zijn volgende bevel knikte ze en besloot dan nu maar even braaf te doen wat haar gevraagd werd. Dit was immers haar eerste training en ze wilde hem ook niet té veel tegen de haren in strijken, de poes wist wel beter dan dat. "Voornamelijk jachttechnieken en vechthoudingen," vertelde ze, waarna de poes zichzelf soepel in een vechthouding liet zakken. Vederlicht op haar pootjes cirkelde ze om Scarface heen. "En dat je de zwakke punten van je tegenstander moet weten te vinden," ze zocht naar een duidelijk zwaktepunt bij Scarface, maar vond het lastig die zo snel te vinden.


(Traning) The moon will shine soon Moondanceros
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
(Traning) The moon will shine soon DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: (Traning) The moon will shine soon   (Traning) The moon will shine soon Icon_minitimedo 2 jan 2020 - 20:13

Gelukkig vroeg ze niet verder en gingen ze door met de les die Scarface al meteen met haar had willen beginnen. Wat kalmer en met een minder strengere blik keek hij Moonpaw aan en luisterde naar wat ze zei. Haar houding was goed en ze bewoog licht en soepel om hem heen. Scar wist dat hij achter links een zwakker punt had, maar zolang hij zat zou ze daar minder snel achter komen. 'Je beweegt goed en ge houding is ook prima, maar enkel rondjes draaien om je tegenstander zal je niet veel opleveren. Afwachten is niet altijd goed voor je.' miauwde Scarface en hij wachten geduldig af tot zijn leerling in een goede aanvalshoek kwam en hij haalde naar haar uit met zijn rechter voorpoot met ingehouden klauwen. Als ze snel was kon ze zijn poot ontwijken anders zou die haar schouder raken. In deze actie was de crème windclanner ook opgestaan en sprong ook meer lichtjes naar haar toe in een poging haar te verrassen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Traning) The moon will shine soon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: