Howling Seas 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Howling Seas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceansong
Member
Howling Seas DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Howling Seas   Howling Seas Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 11:13

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
De jonge kitten was al weer drie Moons oud, dat betekende dat ze hard op weg was om zoals haar moeder had geloofd, een Warrior te worden. Natuurlijk moest ze hiervoor nog eerst een Apprentice worden, en dat was iets dat de kleine kitten best spannend vond. Wat als ze haar mentor zou teleurstellen en niet goed genoeg was? Papa was altijd wel trots op haar maar ze had de aparte blikken van oudere katten naar haar wel opgemerkt. Haar mama was er niet meer, dus haar kon ze niet vragen waarom ze op die wijze naar haar keken. Alsof er een vervelende herinnering heerste, kortom het zorgde ervoor dat de kitten zich vaak ietwat afzonderlijk opgesteld hield terwijl ze het langzaam wakker wordende kamp in de gaten hield met haar bekende blauwe ogen. Een volwassen, bruine kater leek haar op te merken terwijl ze in de richting van hem staarde, benieuwd wat een Warrior in de vroege ochtend zou doen. Ging hij eerst eten of jagen? De regels van Apprentices waren meestal dat ze eerst prooi moesten binnen halen, de Warrior Code was af en toe toch wel een beetje verwarrend. Ze had honger, maar niet voldoende om een prooi in haar eentje op te kunnen. Misschien dat hij wel wat met haar wilde delen? Dat had ze andere katten ook zien doen. Voorzichtig kwam de jonge blue bicolor overeind om naar de grote kater toe te lopen. Haar blauwe ogen schoten schichtig van zijn gezicht naar haar eigen pootjes. "Samen ewten?" Klonk er zwakjes van haar af terwijl ze met haar poot naar een prooi wees dat ze wel uit wilde proberen.
NOTES:none
TAGS:Wolfheart


Howling Seas MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
Howling Seas Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: Howling Seas   Howling Seas Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 17:35

Hij had de jonge kitten zien zitten iets verderop. Het exacte beeld van Oceanstar, maar dan in het klein nog. Een glimlachje kwam ongemerkt op zijn gezicht. De clanleider was altijd goed voor WindClan geweest. Hij was van plan om naar buiten te gaan, om een rondje te lopen door het gebied. Maar toen zag hij dat de kleine kitten naar hem toe kwam. Oh jee. Ze had een prooi bij zich, die ze alleen niet weg kreeg. "Samen ewten?" klonk er toen. Wolfheart dacht even na. "Normaal gesproken moeten Warriors eerst hun taken doen voordat ze hun eten verdienen." legde hij uit. Maar toen ging hij bij de kitten zitten. "Maar we eten deze samen wel." zei hij toen met een glimlach voordat hij de prooi oppakte en deze vast in kleinere stukjes begon te trekken voor de jonge poes. "Hier, eet maar wat. Als je klaar bent eet ik de rest wel."


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
Howling Seas DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: Howling Seas   Howling Seas Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 19:29

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
De kater leek over haar vraag na te moeten denken. Ze had toch niet iets vreemds gezegd? Normaal gesproken zouden de Queens anders ook met haar mee eten, zodat er geen half opgegeten prooi zou blijven liggen die anderen prima ook kon voedden. HEt eten groeide niet aan het gras. ,i>"Normaal gesproken moeten Warriors eerst hun taken doen voordat ze hun eten verdienen." Legde de bruine Warrior uit voordat hij naast haar kwam zitten. "Maar we eten deze samen wel." Vervolgde hij met een glimlachje terwijl hij het prooi dat de kitten eerst had aangewezen en toen onhandig iets naar hen toe had versleept, over nam en in kleinere stukjes begon te trekken voor haar. "Hier, eet maar wat. Als je klaar bent eet ik de rest wel." Dankbaar snorde de kitten waarna ze haar neusje kort tegen die van hem drukte en voorzichtig een stukje vlees op pakte en erop begon te kauwen. Dit was wat haar betreft een prima maaltijd. Tevreden kroop ze iets tegen de grotere kater aan. Zijn vacht was immers zacht en lekker warm, en ze had het koud gekregen van het buiten stilzitten en wachten op de zon.
NOTES:none
TAGS:Wolfheart


Howling Seas MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Howling Seas   Howling Seas Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Howling Seas
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: