Vipera berus [clan-event storytime!]



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Vipera berus [clan-event storytime!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredice
Member
Vipera berus [clan-event storytime!] Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 14:27


''Secrets of the Clans,''

Vipera berus [clan-event storytime!] Dbep0o11

Shatteredice voelde zich de laatste tijd alsof ze in een diepe dip zat en besloot dat het vandaag wel genoeg was. Ze zou haar altijd zo vrolijke karakter weer eens omhoog krikken. Ze schudde haar donzige pels uit alsof al haar problemen en ergernissen van haar af vielen en trippelde de open kamp op. Ze was als kitten altijd dol geweest op het luisteren naar de Elders hun verhalen dus waarom zou ze niet hun prachtige legendes die zij ooit gehoord had te vertellen aan de clan? De katten rond haar leeftijd kende de sprookjes misschien wel maar ze wist zeker dat de nieuwe generatie deze spannende verhaal nog niet gehoord hadden. De sproeterige flame-point queen liep de high rock op en ging op het uit einde comfortabel liggen. De zon scheen op zijn hoogst en verwarmde haar pels die koeltjes was door het herfstweer. Zachtjes opende de she-cat haar mond terwijl ze haar staart zachtjes rondom haar lijf krulde. "Elders en kittens, apprentices en diens mentoren. Warriors van Windclan. Wie o wie komt er mee luisteren naar een van de spannendste verhalen ooit?" " Mauwde ze met haar honing stem. "Iedereen is welkom- al waarschuw ik wel: enkel de dapperste Windclanners durven mee te luisteren." Zachtjes spon ze onder haar schaterlach voor ze kort naar de lucht keek de helder blauw was zoals haar ogen. Shatteredice likte haar lippen nat en keek wie zich vandaag rondom haar aansloot bij de hoge rots. Hopelijk hadden de kittens (en wie zich geroepen voelt) zin in een verhaal.

OCC: dit is een open clan event voor elke kat! Natuurlijk verwachten we meer kittens dan warriors maar iedereen is welkom die zin heeft om te luisteren naar Shatteredice's spannende verhaal. Wie komt haar vergezellen rondom de high rock?

Vipera berus [clan-event storytime!] Dbep0o11


Vipera berus [clan-event storytime!] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluekit
Member
Vipera berus [clan-event storytime!] DPKsfdL
Ryan
13
Afwezig
You cant plan the future by the past

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluekit
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 15:56

Verveeld zat Bluekit in de nursery. Niemand wou met hem spelen, en eigenlijk had hij daar zelf ook geen zin in. Maar het was nog veels te vroeg om te gaan slapen. Sloom liep hij naar buiten, en keek het camp rond op zoek naar iemand om mee te spelen. Tot zijn verbazing zag hij een poes op de High Rock zitten. Die was toch alleen voor Stallionstar? "Elders en kittens, apprentices en diens mentoren. Warriors van Windclan. Wie o wie komt er mee luisteren naar een van de spannendste verhalen ooit? Iedereen is welkom- al waarschuw ik wel: enkel de dapperste Windclanners durven mee te luisteren." mauwde de poes lief. Nieuwsgierig ging Bluekit er op af. Een verhaal, precies wat hij nodig had! En bovendien was hij de dapperste kitten van de hele Windclan, dus bang zou hij niet worden. Hij liep naar de High Rock en ging liggen. Nieuwsgierig keek hij op naar de grote poes. Hij kon niet wachten tot ze zou beginnen.


Never let your fear decide your future

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Vipera berus [clan-event storytime!] Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 0:19

Was dat nou zijn moeders stem die door het kamp schalde? Zijn oren waren gespitst, zijn ogen keken op. Hij was bij de uitgang van de nursery in slaap gedut, wachtend tot één van zijn vrienden thuis kwam van hun leerling taken. Maar nee, het was zijn moeder die hem had gewekt en katten bijeen riep om te luisteren naar een verhaal. Meteen was Gorsekit op zijn poten. Hij hield van verhalen! En al helemaal die van zijn moeder. Hij wandelde dan ook nader, maar hij hield zich in om de high rock op te lopen. Stiekem wilde hij natuurlijk dicht tegen zijn moeder aan kruipen als een kleine kitten. Maar hij werd nu ouder, groter. Hij was de hoogste in geschoten, hij zag er robuuster uit dan ooit. Ja, hij was immers bijna apprentice. Het zou niet lang meer duren. Dus daarom ging hij net als de rest aan de voet van de high rock zitten. Nog even dook hij ineen. De dapperste WindClanners? Was hij dat wel. Even kort wiebelde hij met zijn oren, totdat hij zijn ogen weer oprichtte. Hij knikte toen hij zijn moeders blik ving. Natuurlijk wilde hij luisteren, en hij was heus wel dapper genoeg. En het zou vast wel meevallen. Zijn moeders verhalen eindigden altijd mooi. ‘Graag, mama,’ miauwde hij toen nog zachtjes. Normaal was het verhaal nooit voor heel de clan. Maar ze was een goede verteller, dus Gorsekit wist zeker dat ze het fantastisch zou doen.



Vipera berus [clan-event storytime!] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Vipera berus [clan-event storytime!] Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 19:16


''Secrets of the Clans,''

Vipera berus [clan-event storytime!] Dbep0o11

Ze knikte met een glimlachje, er waren katten gekomen om te luisteren naar haar verhaal en dat maakte haar blij. Ze hield van het vertellen van verhalen die zijzelf ook ooit gehoord had van de Elders vele seizoenen geleden. Door hun te eren voor al hun werk vroeger vond ze het een goed idee om hun mythische verhalen en legendes levend te houden in Windclan. De sproetige flame-point queen maakte het haarzelf nog eventjes comfortabel op de rots en raspte haar keel om te beginnen met spreken.

"Dit verhaal gaat terug in de tijd waar de clans nog bestonden uit Lionclan, Leopardclan en Tigerclan. Voornamelijk gaan we het vandaag hebben over Lionclan die nu beter bekend staat als Thunderclan. Vroeger, toen de clans net in het woud waren gesetteld, had Lionclan een probleempje. Dit probleemp was Mouthclaw. Echter was dit geen warrior maar een heel ander verschijnsel: Mouthclaw was namelijk een adder! en niet zomaar een adder, een hele grote! Mouthclaw leefde in de donkere groten vlakbij de Snakerocks- die nog altijd bestaan in Thunderclan's territory. Ze was de grootste slang die wij ooit gekend hebben: ze was wel tien vossen lengte's lang en zo breed als een zwangere das! Ze kon zonder moeite een hele levende warrior opslokken. Dit werd dan ook een probleem want vele goeie warriors verdwenen door de boosaardige adder. De warriors van elke clan werden dan ook verboden om nog maar een poot stap bij de sunningrock's te zetten, de leiders bang dat ze nog meer clangenoten zouden verliezen door de gevaarlijke adder.

Toch was er een leeuw: genaamd Sunpelt, van Lionclan die dacht dat hij de grote adder wel aankon... Hij wou zich bewijzen tegenover zijn clan om te laten zien hoe dapper hij wel niet was! Hij maakte een plan om Mouthclaw te verslaan om al het respect van het woud te verdienen. Op een ochtend niet snel nadat hij vastbesloten had om Mouthclaw te bevechten was hij naar haar grot gegaan en riep haar.. maar niks gebeurde. Sunpelt raakte geïrriteerd en begon stenen in de grot van Mouthclaw te schoppen om haar naar buiten te lokken.. Uit eindelijk kwam ze naar buiten toe, woedend op de warrior van Lionclan, en net als Sunpelt vastbesloten om te vechten- nee! om hem zelfs te vermoorden omdat hij haar zo boos gemaakt had."


Shatteredice stopte uit het niks haar verhaal halverwege. Eens zien hoe graag de kittens wouden dat ze veder ging hihi<3

OCC: iedereen is nog steeds welkom om te joinen! Hoe meer zielen hoe meer vreugde en echt! niemand zal je uitlachen als je als warrior zijnde lekker mee komt luisteren naar dit enorm spannende verhaal cx

Vipera berus [clan-event storytime!] Dbep0o11


Vipera berus [clan-event storytime!] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
Vipera berus [clan-event storytime!] DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 20:44

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
De drie Moons oude kitten had niet door gehad dat een van de Queens een verhaal zou gaan vertellen. Anders had ze zich al veel sneller in de poten gebracht en naar buiten gewandeld. Echte rhad de jonge kitten zich op haar gemak gevoeld in de rustige Nursery totdat haar maagje was gaan rommelen en ze deze had verlaten. Daar zag en hoorde ze Shatteredice spreken terwijl Gorsekit en Bluekit naar een verhaal luisterden. Onhandig kwam ze een tikkeltje verlegen naderbij en keek ze de oudere rossige kater aan. Als ze heel zachtjes was zou ze hen niet storen, toch? "...Echter was dit geen warrior maar een heel ander verschijnsel: Mouthclaw was namelijk een adder! en niet zomaar een adder, een hele grote! Mouthclaw leefde in de donkere groten vlakbij de Snakerocks- die nog altijd bestaan in Thunderclan's territory. Ze was de grootste slang die wij ooit gekend hebben: ze was wel tien vossen lengte's lang en zo breed als een zwangere das! Ze kon zonder moeite een hele levende warrior opslokken. Dit werd dan ook een probleem want vele goeie warriors verdwenen door de boosaardige adder. De warriors van elke clan werden dan ook verboden om nog maar een poot stap bij de sunningrock's te zetten, de leiders bang dat ze nog meer clangenoten zouden verliezen door de gevaarlijke adder.

Toch was er een leeuw: genaamd Sunpelt, van Lionclan die dacht dat hij de grote adder wel aankon... Hij wou zich bewijzen tegenover zijn clan om te laten zien hoe dapper hij wel niet was! Hij maakte een plan om Mouthclaw te verslaan om al het respect van het woud te verdienen. Op een ochtend niet snel nadat hij vastbesloten had om Mouthclaw te bevechten was hij naar haar grot gegaan en riep haar.. maar niks gebeurde. Sunpelt raakte geïrriteerd en begon stenen in de grot van Mouthclaw te schoppen om haar naar buiten te lokken.. Uit eindelijk kwam ze naar buiten toe, woedend op de warrior van Lionclan, en net als Sunpelt vastbesloten om te vechten- nee! om hem zelfs te vermoorden omdat hij haar zo boos gemaakt had."
De kitten keek met grote ogen toe terwijl ze onhandig tegen Gorsekit aan kroop. Hij zou haar wel beschermen gedurende dit enge verhaal toch?
NOTES:none
TAGS:Shatterdice en Gorsekit


Vipera berus [clan-event storytime!] MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
Vipera berus [clan-event storytime!] Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 21:13

Hoewel Milky nu geen kitten meer was, was het haar mentor's stem die door het kamp klonk en dat was toch wel interessant. Op weg naar de kant waar de stem vandaan was gekomen botste ze tegen iemand aan, maar zonder excuses aan te bieden liep ze door. Het leek wel alsof Shatteredice's stem van boven kwam en de gevlekte bengaal was erg in de war. Hoe kon dat nou? Shatteredice was nooit heel veel groter geweest dan haar en zelfs was dat het geval, zou haar stem nog niet van zo hoog klinken. Verward liep de apprentice door, tot ze plots met haar neus tegen iets kouds en hards aanliep. Dat moest de grote steen zijn die in het midden van het kamp stond. Milky spitste haar oren en besefte zich toen dat de stem van haar mentor daarvan af kwam. Oh, dat was wel cool zeg, normaal mocht alleen de leider daar staan. Maar Shatteredice was natuurlijk de partner van Stallionstar, dus dan mocht zij er misschien ook wel komen. Zou dat betekenen dat Milky dat ook mocht? Met een grote grijns accepteerde ze de challenge. Is zien of ze weggestuurd zou worden -- als ze first of all wel op de steen geraakte. Het verhaal zelf ging haar een beetje voorbij, al ving ze wel flarden op hier en daar: een slang zo groot als tien vossen, een dappere leeuwenkrijger en de dood. Het klonk als een spannend verhaal, maar Milky was erg druk bezig met proberen om de rots op te komen. Na een tijdje zoeken met haar neus vond ze een voetensteuntje, en toen nog één, en met uitgeklapte nagels klom ze toen razendsnel omhoog, want ze wist dat als ze het niet snel deed ze sowieso zou vallen. Het lukte, ze was bovenop geklommen en heel even vond ze het héél erg jammer dat ze het uitzicht niet kon zien. Wat had ze dat vast mooi gevonden, en nu zou ze nooit weten hoe het eruit zag. Misschien kon je wel.. Buiten het kamp zien. Die mooie bloemen, die Routnose haar had laten zien.. Of zouden die er niet meer zijn nu het herfst was? Milky had geen idee. Ze werd er een beetje verdrietig van, maar dit was niet van haar gezicht af te lezen. Ze liep toen wat verder naar haar mentor toe, die gestopt was met haar verhaal. Hoewel haar trots van de rots klimmen een beetje gedempt was door het gemis van haar zicht, voelde Milky zich alsnog wel een beetje ontdeugend dat ze op een plek was waar ze niet mocht zijn en waarschijnlijk weggeduwd zou worden. Met een grijnsje keek ze in de richting van waar ze ademhalingen vandaan hoorde komen. Ietsje voorzichtiger dan net schuifelde ze naar voren, ze had geen idee of ze al bijna bij de rand was. Toen haar pootjes vacht aanraakte grinnikte ze triomfantelijk. "Hallo mentor," opperde ze toen uiterst serieus waarbij ze haar gezicht erg in de plooi probeerde te houden.


Vipera berus [clan-event storytime!] Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluekit
Member
Vipera berus [clan-event storytime!] DPKsfdL
Ryan
13
Afwezig
You cant plan the future by the past

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluekit
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 16:42

De poes lachte even kort, en begon toen te vertellen. Bluekit had nog nooit zo'n spannend verhaal gehoord. Ademloos keek hij de poes aan. Een adder van tien vossenlengtes? Hoe groot was dat wel niet? Maar gelukkig was er die dappere warrior... maar kon die het beest wel aan? Hij was helemaal in het verhaal, en raakte dus erg geïrriteerd toen de poes opeens stopte. "Ga nou door!" zei hij. Er was niets van zijn gebruikelijke verlegenheid te merken. Zijn aandacht werd getrokken door een poes die onhandig probeerde op de High Rock te klimmen. Ademloos keek hij toe toen ze tegen de groete poes botste. Waarom was ze zo dom de verhalenverteller te duwen? En zou ze geen straf krijgen, zomaar op de High Rock klimmen? De Apprentice zei wat tegen de grotere poes, en Bluekit wachtte nieuwsgierig haar reactie af. Als ze maar niet boos werd... hij wou graag het einde van het verhaal horen.


Never let your fear decide your future

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Vipera berus [clan-event storytime!] Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 17:26

Zijn moeder begon al snel met haar verhaal, waarna Oceankit ook aansloot. Ze vertelde een waanzinnig verhaal over de tijden voordat er katten waren. Maar het ging niet over WindClan, maar over ThunderClan en een enorme adder. Meteen dook Gorsekit een beetje in elkaar. Zou die adder echt ooit hebben bestaan? Net zoals de leeuwen, tijgers en luipaarden. Het verhaal ging er wel over, en hij vond het maar spannend. Want adders klonken al huiveringwekkend. De adder verslond warriors, en Gorsekit keek met grote ogen naar zijn moeder. Dit was helemaal niet zo'n leuk verhaal! Hij wilde niet dat er anderen dood gingen. Maar gelukkig werd al snel de held van het verhaal geïntroduceerd: Sunpelt. Hij voelde Oceankit al dichter tegen hem aankruipen en Gorsekit deed hetzelfde. Hij had wel wat steun bij dit verhaal nodig, Kleine Oceankit zou vast nog veel banger zijn! Het verhaal kwam tot een einde toen Mouthclaw en Sunpelt op het punt stonden met elkaar te vechten, woedend op elkaar. Hij had helemaal niet door dat iemand anders bij Shatteredice was gekropen toen ze opeens ietsje zei. Hij kantelde zijn hoofd, er niet veel aandacht aan gevend omdat Milkypaw niet veel nieuws aan het verhaal toevoegde. Maar Bluekit opperde al dat het verhaal door moest gaan. Hij was dapper zeg! ‘Loopt het wel goed af?’ vroeg hij toen voorzichtig aan zijn moeder. Hij wilde nu wel dat Sunpelt won hoor en die gemene adder haar lesje leerde!



Vipera berus [clan-event storytime!] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Vipera berus [clan-event storytime!]   Vipera berus [clan-event storytime!] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vipera berus [clan-event storytime!]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: