Bloodclan spy of no bloodclan Spy thats the question?! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bloodclan spy of no bloodclan Spy thats the question?!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarface
Member
Bloodclan spy of no bloodclan Spy thats the question?! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Bloodclan spy of no bloodclan Spy thats the question?!   Bloodclan spy of no bloodclan Spy thats the question?! Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 20:03

Honger had hij niet meer al had de Crème kater pas een halve prooi op. Die had hij achter gelaten in het kamp waar hij woest uit vertrokken was nadat hij Sabrefur nog wat woorden naar zijn kop had geslingerd. Ja nu wist de hele clan hoe hij over die actie dacht en dat vond hij wel best zo. De krijgcode schreef voor dat kittens, leerlingen en oudste geen onnodig leed behoorde toe te komen! Die actie des tijds bij het rivierclan kamp was getuigen geweest van een gewetenloze kat die alles zou doen om zijn zin te krijgen. Nou ja voor zo ver Scarface het had meegemaakt natuurlijk, want hijzelf Crowcall en Frayhowl waren vroegtijdig weg gebracht door Bearclaw en Lavenderstorm. Waardoor Bearclaw onnodig op Crowcall had in geslagen. Ja alle herinneringen die eindelijk waren gaan inzinken waren mede door Bearclaw zelf en Sabrefur weer opgewoeld als een kat die zijn poten in een plas water zetten waardoor de modderige aarde rond deed wervelen wanneer die poot weer uit het water getrokken werd. Scarface had altijd nog zijn klauwen uit zijn hulzen en mepte nijdig naar elke struik waar langs hij voorbij kwam. Echter was dit niet genoeg hij had meer nodig dan traag bewegende struiken die in de wind bewogen. Een beweging trok zijn aandacht en hij zag een konijn die nog laat buiten zijn hol rond rende, maar die zou het berouwen! Zijn eerste gedachten was de prooi te vangen voor zijn clan en terwijl de crème windclanner achter het konijn aanzat drongen de woorden van Bearclaw weer door zijn gedachten. Hij was geen angsthaas! Helemaal niet! Scarface versnelde zijn pas en met een woeste slag van zijn voorpoot haalde hij uit naar de vluchtende konijn die door rolde, maar zich niet meer bewoog. De prooi was dood dat was zeker, maar zijn woede was nog altijd niet gestild, dit was pas het topje van de ijsberg die zich door zijn aderen voortstuwde. Toch begroef Scar het konijn in een kuil die hij groef met uit geslagen nagels. Na de prooi goed bedekt te hebben tegen mogelijke rovers stapte hij weer verder nog altijd in woede die hem dit keer dreigde te overweldigen...

@Sabrefur
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bloodclan spy of no bloodclan Spy thats the question?!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: