Saving bugs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Saving bugs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
Saving bugs  Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Saving bugs    Saving bugs  Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 13:05

Gorsekit haalde eens diep adem. Zijn ogen waren gefixeerd op een klein beestje met een glimmend schild. Het was een diepblauwe kleur die hij nog nooit eerder had gezien. En het had kleine, drukke pootjes waarmee hij zichzelf langzaam door het kamp manoeuvreerde. Gorsekit volgende het op de voet. Zijn stapjes sleepten over de grond als hij weer een stukje weg was gekropen. Het beestje liep echter niet in een rechte lijn. Nee, hij zigzagde heen en weer, wandelend over platgestampte grassprieten, pollen en hij maakte langzaam een weg richting de kamp muur. En daar aangekomen, liep hij zomaar recht tegen de muur op. Gorsekit zijn bek viel open. Hoe deed hij dat? Had hij plakkende pootjes? Of nagels, net zoals katten en kon hij daarmee omhoog klimmen. Gorsekit ging zitten en zijn bekje hing op een kiertje zo gefascineerd was hij door het diepblauwe schild. En zodra het insect op ooghoogte was, strekte hij met zijn neus erheen. Gewoon, om even te kijken hoe hij rook. Maar hij tikte hem per ongeluk aan en het beest viel naar beneden. Gorsekit sprong omhoog en keek schuldig naar het beestje. Had hij zich nu zeer gedaan? Het was een hele hoge val voor zo'n kleine rakker. ‘Sorry!’ piepte hij tegen het beest, niet wetende of hij hem kon verstaan.

+ DewpawSaving bugs  Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
Saving bugs  Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: Saving bugs    Saving bugs  Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 10:06


Zes spinnen. In de hoekjes van haar nest hadden de kleine spinnetjes zich gevestigd nadat de apprentice deze had gevangen en ze maar vaak genoeg weer op haar nest geplaatst had als ze weg wilde lopen. Op de één of andere manier voelde het voor haar veilig om de spinnen in haar nest te hebben. Ze hadden een hele hoop pootjes en rare oogjes, dus die zouden alles toch wel in de gaten houden voor haar? Met bijna huppelende pasjes liep de kattin het kamp weer in na een training met Stallionstar en liep door naar het rood met witte gevlekte katertje Gorsekit. "Sorry!" Piepte de kater naar een beestje die ze van de muur zag vallen. "Wat doe je?" Vroeg ze met een kleine glimlach en liet haar blik afglijden naar de kever die van zijn rug weer omdraaide en weer terug naar de muur liep.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Saving bugs  Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Saving bugs    Saving bugs  Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:02


Gorsekit snuffelde aan zijn dierbare beestje, dat een glimmend schildje had en daar op zijn rug lag te spartelen. Kon hij hem helpen? Hij ging nu toch niet dood? Hij had het heus niet express gedaan! Oh hopelijk zou het vreemde beestje hem een beetje kunnen vergeven. Hij keek geschrokken op toen hij opeens Dewpaw hoorde vragen wat hij aan het doen was. Hij voelde zich ontzettend betrapt en bijna kwamen de traantjes alweer in zijn oogjes. Hij keek van Dewpaw naar het insect die gelukkig alweer op zijn pootjes was. Ergens viel er een last van zijn schouders, maar alsnog voelde hij zich ontzettend schuldig. ‘Nou ja, ik zag dit beestje en... en’ Oh, nu zou hij het op moeten biechten dat hij hem zomaar van de muur af had geslagen. ‘En ik wilde even kijken.. van dichtbij.. En toen gooide ik hem op de grond! En het was per ongeluk hoor! Echt waar,’ begon hij. Zijn ademhaling kwam al meer omhoog. De kever begon alweer de muur op te klimmen. Nu moest hij door hem weer helemaal opnieuw beginnen. Hij keek verdrietig naar de grond.Saving bugs  Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Saving bugs    Saving bugs  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Saving bugs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: