A cold day (Crystaltear) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A cold day (Crystaltear)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A cold day (Crystaltear) DPKsfdL
35

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons Finally!
Gender:
Rank:
Yeastcloud
BerichtOnderwerp: A cold day (Crystaltear)   A cold day (Crystaltear) Icon_minitimedo 8 dec 2011 - 17:34

Met snelle passen baande de grijze cyper zich een weg door het struikgewas. Hij was op patroulle gestuurd door Brokenstar samen met Crystaltear. De prooi was nu hard nodig aangezien bladkaal steeds dichterbij kwam. Hij had maar een korte vacht dus de ijzige wind die langs zijn zwart gestreepte pels schuurde was bovennormaal pijnlijk. Na een wandeling door het territorium had hij Crystaltear nôg niet gevonden. Misschien was ze in het kamp. Al snel pikte hij een geur spoor op van een Slapende Crystaltear die hij in de warriors den aantrof. Hij porde zacht met zijn neusje tegen haar pels. ''Crystaltear, wakker worden, we moeten op jacht patroulle.'' Hij hielp haar overeind en stapte de den uit. ''Eerst even wat eten,'' Hij scharrelde naar de prooistapel. Er lagen nog maar twee vogels en een waterrat. Hij besloot de waterrat te nemen en zocht een lekker plekje in het kamp op. Maar het was overal even koud. Dan maar in de den. Met zijn prooi tussen zijn poten sccheurde hij er grote stukken vanaf. Hij wachtte todat Crystaltear klaar was zodat ze konden vertrekken.

omg fking flut T__T


X::.- Yeastcloud, Chikita, Lionclaw, Twilightsparkle, Shadowheart, Lostface, Winterbreeze, Frostclaw, Frozenkit, Flashcoat, Mousechaser, -.::X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A cold day (Crystaltear) DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Crystaltear
BerichtOnderwerp: Re: A cold day (Crystaltear)   A cold day (Crystaltear) Icon_minitimedo 8 dec 2011 - 17:49

Ze keek slaperig op toen ze gewekt werd door Yeastcloud. "Ik kom .." Murmelde ze. Ze stond recht, rekte zich uit en geeuwde nog eens. Eerst ging ze nog maar eens eten. Toen ze uit de den kwam voelde ze de koude lucht langs haar vacht strijken. Ze zette haar vacht dik op, zodat de vlekken op haar zwart-witte vacht vervormde. Crystaltear haalde een vogel en at die rustig op. "Ik ben klaar." zij ze, weer geeuwend. Eigenlijk had ze nog honger, maar prooi was schaars nu en ze moest jagen voor de clan. Eerst de clan, dan zij zelf. Het liefst had ze haar apprentice, Fierypaw meegenomen, maar ze dulde ook hem wat rust. Weer kwam er een koude windvlaag langs. "Koud vandaag ..." zei ze tegen Yeastcloud. Haar maag rommelde wat, maar dat negeerde ze gewoon. Even leek het te stoppen met waaien, maar al snel kwam die wind maar terug.


A cold day (Crystaltear) 14igyt1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A cold day (Crystaltear)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: