Melon lord 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Melon lord

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredice
Member
Melon lord Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Melon lord   Melon lord Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 20:36


''Earthbender,''

Melon lord Da4e1y10

Ze had Milkypaw als apprentice gekregen en eerlijk gezegd had Shatteredice er echt veel zin in! Ze vond de snow bengal leerling een heerlijk kind om aan te zien en ze vroeg zich oprecht af hoe ze het samen zouden gaan vinden tijdens hun trainingen. Milkypaw kwam over als enthousiaste, stoere, energieke en vooral leergierig kat maar wel een beetje redelijk op haar zelf. Shatteredice zelf was eerder rustig en snel vertrouwend, ze hield ervan om andere te helpen en in de buurt te zijn van haar clangenoten. Ze wou dan ook niks liever's om ook een goeie band te creëren met haar kersverse appje, ondanks deze toch wat meer wantrouwend was naar andere. Ze had de she-cat na de ceremonie naar een rustig plekje in het kamp begeleid en was toen zelf even wat mos gaan halen bij Routnose om een nest te maken voor Milky. Met een hoop mos kwam ze weer aangetrippeld en legde deze rustig neer bij de blinde she-catje. "Zo," Zuchtte de queen tevreden. "Voor vandaag gaan we eerst je nieuwe nest proberen in elkaar te knutselen, zullen we in de tussentijd elkaar een beetje leren kennen?" Vroeg ze rustig terwijl ze zich naast de snow bengal nestelde en het mos dichter naar hun beide toe schoof met haar poot. "Vertel me iets over jezelf. Iets als je favoriete prooi? of wat je leuk vind om te doen." Sprak ze warm.

Melon lord Dbep0o11Melon lord Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.


Laatst aangepast door Shatteredice op wo 13 nov 2019 - 18:33; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
Melon lord Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 20:52

Hoewel Milky ontzettend veel zin had in haar trainingen - hallo, ze had hier 6 moons op gewacht en was er helemaal klaar voor - was ze ook lichtelijk zenuwachtig hoe haar trainingen werkelijk zouden uitpakken nu ze niet meer zag. Echter duwde ze dat weg, of eerder vertoonde ze ander gedrag zodat het niet op zou vallen dat ze onzeker was; ze gedroeg zich stoer en toch een beetje afstandelijk tegenover haar mentor, zodat die niet kon zien dat ze het spannend vond of kon horen hoe hard haar hartje klopte. Samen waren ze naar een rustig plekje gegaan, en Milky was hier gaan zitten zonder dat ze nu echt wist waar ze waren. Dat stelde haar niet echt op haar gemak. Bovendien verkaste haar mentor toen ook, waardoor ze gedesoriënteerd om zich heen 'keek', zoekend naar iets van een teken van haar mentor. Plots voelde ze wat kriebelen bij haar poten en boos geschrokken sprong ze op, waarbij ze hard blies en met haar klauw sloeg naar hetgene wat haar beslopen had. Toen realiseerde ze zich dat het mos was en met een geërgerde huff ging ze weer zitten. Hoe durfde die mos haar te laten schrikken! Met het mos gingen ze een nest maken, vertelde haar mentor, en elkaar leren kennen. Milky rolde met haar nietszienende ogen. "Saai," mompelde ze, nu ze eenmaal chagrijnig gemaakt was was er een grote kans dat ze dit zou blijven. "Mijn favoriete prooi is de allergrootste die er is," sprak ze toen zelfverzekerd, aan het overcompenseren voor het feit dat ze geen idee had welke er allemaal waren en dat ze er nooit één levend gezien had.


Melon lord Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Melon lord Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 18:32


''Earthbender,''

Melon lord Da4e1y10

Oeps! Ze liet Milkypaw schrikken toen ze het mos neergelegd had en een beetje schuldig legde ze haar rossige oortjes in haar nek. "sorry Milky, ik wou je niet aan het schrikken maken." Mauwde ze dan ook snel maar kalm. Milkypaw maakte daarna al snel duidelijk dat ze niet zat te wachten op een 'saaie' les toen de queen had verteld dat ze vandaag haar nest zouden gaan maken en door vragen te stellen elkaar beter leren te kennen. Echter bleef Shatteredice bij haar plan en vroeg de sneeuw bengaal een vraag: haar lieveling's prooi om precies te zijn waarna al snel toch een enthousiaste antwoord uit de mond van de blinde leerling kwam. Zachtjes moest de she-cat glimlachen terwijl ze knikte en haar staart op de grond tikte op de zelfde ritme van haar kop. "Zullen we dan straks proberen de grootste prooi van de prooistapel te stelen en die samen op te eten?" Fluisterde Shatteredice om het vandaag toch een beetje spannend te maken voor Milky. Ondertussen schoof Shatteredice weer voorzichtig het mos dichterbij en kneedde het met haar voorpoten. "Hier," Zei ze toen ze een deel van het mos bij haar legde. "Kan je nog herinneren hoe je je moeder's buik kneedde toen je melk bij haar dronk?" Vroeg ze. "Als je het nog weet kun je die zelfde beweging doen op het mos, het is een klein trucje die een Elder mij ooit geleerd heeft om zijn mosbed extra zacht en fijn te krijgen." Mauwde de kleine Windclanner met een zachte snor. Vanavond zal Milky slapen als een koningin!

Melon lord Dbep0o11Melon lord Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
Melon lord Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 20:29

Milky wist nou niet of ze blij was of niet met het feit dat haar mentor zich verontschuldigen. Want in ieder geval betekende dat dat Shatteredice doorhad dat ze in de fout zat, lekker puh, maar aan de andere kant betekende het ook dat haar mentor gezien had dat ze geschrokken was en dat vond ze maar stom. Dus reageerde ze verder niet op de verontschuldiging, puur omdat ze niet goed wist hoe, en wende ze haar kop wat af waarbij ze koppig zei dat ze het maar een saai lesplan vond. De prooivraag liet ze echter niet onbeantwoord, al was het antwoord misschien niet helemaal eerlijk. Milky spitste haar oren toen ze plots een staart naast haar hoorde tikken, en automatisch draaide ze haar kop naar die van haar mentor, om haar als het ware aan te kijken. Het was een kleine actie, maar hij ging niet onopgemerkt. "Ik mag toch eten pakken wanneer ik wil, ik ben blind," miauwde de kersverse apprentice, die verwachte dat de normale regels niet voor haar golden, immers was ze eigenlijk gewoon een elder die kon trainen, of zo voelde ze zich dan toch. Er was iets mis met haar dus moest ze speciaal behandeld worden, en elders mochten altijd als eerste eten pakken. Haar zus mocht dat nu ook, dus. Vanzelfsprekend zij ook. Of in haar kop klopte deze theorie in ieder geval. Milky kon horen dat er wat naar haar toegeschoven werd, en ze kwam al gauw tot de conclusie dat dit de mos uit de hel moest zijn die haar net zo had laten schrikken, en hard zette ze haar klauwtjes erin. Take that, hell-moss. De instructies die ze kreeg waren duidelijk, op zo'n manier dat het niet voelde als een speciale uitleg voor een blinde apprentice maar als een gewone uitleg voor een gewone apprentice. Dus ging ze aan de slag, redelijk fanatiek. Ze zou bewijzen dat ze alles super goed kon net zoals de rest, nee, beter dan de rest! "Zo goed," 'vroeg' ze, al kwam het er meer constaterend uit, er was geen ruimte voor fouten maken dus stelde ze alvast vast dat ze het ook niet fout deed.


Melon lord Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Melon lord Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 15:26


''Earthbender,''

Melon lord Da4e1y10

Door haar getik op de grond draaide de kop van haar apprentice haar kant op, alsof oogcontact maakte en naar elkaar keken. Het toverde een tevreden glimlach op haar lippen. Milkypaw reageerde er op en als het nou echt kwam door haar actie of niet maakte niet uit. In ieder geval leek Milkypaw goed haar omgeving in de gaten te houden ondanks ze niks meer kon zien. "Ik mag toch eten pakken wanneer ik wil, ik ben blind," Was de reactie terug toen ze had voorgesteld om de grootste prooi te gaan 'stelen' van de prooistapel. Shatteredice trok met haar snorharen en zwiepte eenmalig een beetje hard met haar donzige staart over de grond heen; alsof ze dus streng nee schudde met haar kop maar dan met haar staart. "Nee." Sprak de kleine queen dan ook direct terug. "Je bent een apprentice, geen elder. Je dient je te houden aan de regels die gelden voor alle apprentices en warriors. Je mag pas eten wanneer je gejaagd hebt voor de clan of als je toestemming heb van je mentor: ik dus." Mauwde ze nog steeds met haar rustige stem maar nu enkel wat lichtelijk scherper, Shatteredice was niet streng tenzij dit moest. "Heeft je moeder of iemand anders uit de clan al toevallig al de warrior code met je besproken? Zo ja, noem alles op wat je weet. Zo niet, dan gaan we na je nest bouwen direct de code in je hoofd stampen." Sprak Shatteredice veder terwijl ze doorging met het kneden van het mos. Milkypaw volgde haar evenbeeld op maar enkel een beetje ruiger dan haar. "Zo goed," 'Vroeg' de sneeuw bengaal. Shatteredice liet een vermakelijke prr horen. "Bijna! Je bent net ietsjes te enthousiast geweest. Probeer bij dit nieuwe stukje mos iets zachter te kneden, niet zo veel met je nagels. Anders valt je nest vanavond uit elkaar in plaats van dat het lekker zacht en vol is." Legde de sproetige flame-point rustig uit terwijl ze Milkypaw weer een nieuw stukje mos toeschoof en Milky's bewerkte mos nog probeerde te redden.


Melon lord Dbep0o11Melon lord Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
Melon lord Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 19:32

Blijkbaar was haar opmerking toch niet helemaal waar - zoals ze natuurlijk al wel lichtelijk verwacht had - maar de staart van Shatteredice ging bij haar afkeurende 'nee' direct weer over de grond. Ondanks dat er wat van haar werd afgekeurd, wat Milky niet bepaald goed kon hebben, kreeg ze een positief spannend gevoel van het feit dat er misschien wel een vervanging van een visueel communicatiemanier tot stand kwam. Met een frons keek ze richting haar mentor, die uitlegde dat ze dezelfde regels had als ieder andere apprentice. Het klonk strenger, en een beetje mokkend kreeg het jonge katje een pruillip op haar snuit. Ze hield niet van autoriteit of regels en wou haar eigen beslissingen maken. En dus ook zelf beslissen wanneer ze at, en jagen kon ze nog niet, dus ze was afhankelijk van haar mentor! Daar hield ze helemaal niet van. "Ik weet de warrior code wel," miauwde ze net zo scherp terug toen ze het gevoel had dat Shatteredice beweerde dat dit niet zo was. Hopelijk hoefde ze hem niet echt hardop te zeggen, want of ze hem wel helemaal wist was ze niet zeker van! Ze kneedde een beetje geërgerd haar mos, waarbij ze opmerkte of ze het goed deed. Alweer was het niet helemaal goed en gefrustreerd tikte Milky het mos weg met een hele diepe zucht. Tot nu toe deed ze alles fout! Lekkere eerste training was dat dan. En dat terwijl ze verwacht had dat het niet uitmaakte dat ze blind was, ze zou het nog steeds goed doen, nou mooi niet dus! Alles ging mis. Nukkig draaide ze zich van haar mentor af; ze wou helemaal geen mos meer kneden.


Melon lord Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Melon lord Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 11:08


''Earthbender,''

Melon lord Da4e1y10

Shatteredice wiebelde enkel met haar rozige oortjes toen Milkypaw scherp terugkaatste dat ze wel degelijk de warrior code wist. Prima. Als de apprentice daar zo zeker over was.. De queen gaf een lik over haar pluizige borstvacht voor ze dan ook uit eindelijk de sneeuw bengaal het gene vroeg wat te komen stond: "Okay dan, noem minimaal vier regels uit de warrior code op en we zullen vandaag beginnen met jagen in plaats van de basis." De flame-point ging er voor liggen en keek met een twinkel in haar ogen naar haar koppige leerling. Geen plukje vacht op haar lichaam die geloofde dat Milkypaw de warrior code al tiptop uit haar kop wist. Ze durfde het gokje dan ook wel te wagen. "-Maar lukt dit niet.. Dan zullen we vandaag goed de basis leren zoals gepland. Zonder gemopper dan wel, madam." De she-cat pakte het mos weer terug die de apprentice boos weggeduwd had en bracht deze weer naar haar pootjes toe, ondanks dat ze haarzelf nukkig weggedraaid had. "Nou nou, Milkypaw, je doet alsof ik aan je oor getrokken heb. Kom, probeer het nogmaals, ik weet zeker dat het gaat lukken." Sprak ze aardig, kalm maar vooral ook aangemoedigd. "Zachtjes deze keer," Fluisterde ze nog rustig er achteraan.
Melon lord Dbep0o11Melon lord Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
Melon lord Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 12:18

Helaas helaas, haar mentor vroeg door over de warrior code en hoewel Milky nog zo duidelijk gezegd had dat ze wel degelijk wist welke regels er allemaal waren, was dit niet helemaal waar. Met een boze snuif keerde ze zich van haar mentor af, al leek de deal haar wel een beetje aantrekkelijk. Misschien wist ze ze wel te verzinnen, als ze het maar zelfverzekerd genoeg zei rekende Shatteredice het misschien goed. En dan kon ze gaan jagen. Dat was hetgeen waar haar poten nou echt naar jeukten. Ze wou zo graag de tunnels in en deze ontdekken, niet hier in het kamp blijven nietsnutten! Ze had al het gevoel dat ze hier haar potentie zat te verspillen, moest ze dat gevoel dan nog steeds blijven houden? Misschien was dit hele apprenticeschap wel een grap, was het nooit de bedoeling geweest dat zij echt trainde maar dat ze alleen maar voor spek en bonen mee deed. Oh, dat liet haar echt koken als dat echt waar zou zijn. Maar ze zou zichzelf bewijzen, zou haar weg uit de regels bullshitten en gaan jagen vandaag!! "Oké, warriors en apprentices eten pas nadat de elders en zo gegeten hebben," vertelde Milkypaw resoluut. Há! Haar mentor had niet gezegd dat ze die niet mocht zeggen ook al was hij net al benoemd. Dus dat was er al één. "Luisteren naar de leidinggevende," miauwde ze toen, bewust het woord leidinggevende gebruikend omdat ze niet zeker was of dat alleen telde voor de leider of ook voor oudere warriors en mentoren. Toen werd het toch echt een stuk lastiger. Welke warrior codes waren er nog meer... "Kittens mogen het kamp niet uit," vertelde ze toen, geen idee of dat echt in de warrior code stond maar het was wel een regel dus het katje vond dat deze zeker telde. Anders zou ze dalijk hoogstpersoonlijk alle kittens uit het kamp meesleuren. "En de laatste is natuurlijk," begon ze toen met een nadenkende frons op haar gezicht, "Op je eigen clangebied blijven." Ja, die leek haar wel logisch. Want daar was laatst een hele oorlog om geweest met die vieze Riverclanners. Zo, dat waren er vier. Nu wist ze alleen niet of ze echt goed waren, maar met hoe zelfverzekerd ze het gezegd had kon het haast niet anders dat ze zouden gaan jagen. Het mos begon ze niet meer aan, ze wou weten of ze naar buiten mocht of niet!


Melon lord Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Melon lord Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:05


''Earthbender,''

Melon lord Da4e1y10

Okay dan. Shatteredice had een dealtje gemaakt met haar apprentice: Kon ze minimaal vier regels uit de warrior code opnoemen dan zouden ze vandaag al gaan starten met hun eerste jachttraining. Ze betwijfelde als Milkypaw het echt kon zoals ze beweerde en dus had de flame-point een handelsovereenkomst opgesteld. Milkypaw begon resoluut maar eindige al met de andere drie een stuk minder zelfverzekerd. De queen krulde haar snorharen geamuseerd. "Gefeliciteerd, je weet ongeveer twee regels van de warrior code." Sprak ze. Ze likte kort haar lippen voor ze veder sprak. "De eerste die je genoemd had was correct maar luid zo: Elders, queens, and kits must be fed before apprentices and warriors. Unless they have permission, apprentices may not eat until they have hunted to feed the elders. If any warrior or apprentice is sick or injured, they may eat while the elders, queens, and kits are eating." Shatteredice wachtte kort tot haar woorden waren binnen gekomen voor ze door ging met nummer twee. "Luister naar de leidinggevende hoort te zijn: The word of the Clan leader is the warrior code. Maar ik keur hem wel goed, voor vandaag." Vertelde ze haar apprentice. Het zou ook wel lullig zijn als ze meteen verwachtte dat Milky de exacte woorden wist. "De laatste twee regels die opgenoemd had zijn niet vanuit de warrior code maar regels waarvan verwacht word die je opvolgt. Officieel heette ze: Additional rules. These rules are not specifically stated in the warrior code, but are expected to be followed." Vertelde ze de jonge sneeuw bengaal. "Voor nu gaan we door met het opbouwen van je nest, daarna zal ik er over nadenken om toch naar buiten te gaan mits je je mosnest afkrijgt." Ze schoof de hoop mos weer terug die Milkypaw weggeduwd had.Melon lord Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Melon lord   Melon lord Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Melon lord
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: