Man of War 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Man of War

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pyre
Member
Man of War NbctUmK
LOIS
166
Actief
"There's a darkness in me, too"

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 28 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Pyre
BerichtOnderwerp: Man of War   Man of War Icon_minitimevr 8 nov 2019 - 20:39

De kater liep op slenterpas door het park heen. Er gebeurde de laatste tijd weinig. Hij verveelde zich. Het leven was saai. Gelukkig werd het kouder en kwam de winter eraan. Dat zorgde altijd voor spanning in het leven, vooral bij de clans die oh zo afhankelijk waren van hun bossen en de dieren die hierin leefden. BloodClan niet. Die konden altijd eten. Een aanvalsplan was dan ook het beste om in de winter uit te voeren. Voor nu was het nog even uithouden. Voor nu.
- Open


I'm gonna set this world on fire.
Man of War Pyreos10
And I'll dance around the pretty flames.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Man of War B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Man of War   Man of War Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 10:20


Ze voelde de koude bries wel. Ze kon ook al aanvoelen dat haar vacht voor de winter niet dik genoeg zal zijn. Maar toch zou ze de winter moeten voortzetten. Zelfs nu het al kouder werd, en zelfs als haar vacht niet meer dikker kon worden. Ze zou het wel alleen moeten doen. En ergens had ze ook wel zorgen om haar eigen kittens. Ze waren nog jong, en dit zou hun eerste winter zijn. En al waren ze sterk alleen, en kon ze moeilijk vertellen dat ze om ze gaf, kon ze toch niet stoppen met piekeren. Als éen van hun ziek werden zou ze wel alles op alles moeten zetten om ze weer beter te maken. Zolang Jackdaw maar niet in de buurt was.
Haar stappen werden slomer toen ze plot een zwarte kat om de hoek zag liepen. Eentje met een halsband en hondentanden eraan. Haar eerste gedachte ging naar Jackdaw, waardoor ze haar oren voor kort in haar oren deed. Maar toen ze beter keek merkte ze dat het Pyre was.
Shallow besloot om haar passen te versnellen terwijl ze naar haar Clangenoot toeliep. Een speelse grauw verliet haar liep toen ze plots op de kater sprong in een poging om hem tegen de grond aan te duwen. Zonder klauwen en tanden, natuurlijk. Ze was immers geen bedreiging. Niet voor BloodClan.


Man of War 2gxnp75Man of War Z0ZImY9Man of War 10pvxmw

Man of War VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pyre
Member
Man of War NbctUmK
LOIS
166
Actief
"There's a darkness in me, too"

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 28 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Pyre
BerichtOnderwerp: Re: Man of War   Man of War Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 12:24

Ja, de winter was voor hem nooit een probleem geweest. Zijn vacht was lang, hield hem warm en comfortabel wanneer anderen liepen te rillen. Niet al zijn sibs konden van dat geluk spreken. Althans, degene van hen die nog 'leefden' of nog in de Elite waren - en dat was dan alleen Nyra. Maar alle drie zijn zussen hadden een korte vacht gehad, terwijl hij duidelijk de vacht van zijn vader overgenomen had. God soms voelde hij zich ook alleen. Hij had niemand meer, die oude man van hem was vaak weg en als hij er was praatten ze weinig met elkaar. Nyra was druk bezig met haar eigen shit, in ieder geval zag hij haar al helemaal nooit. En Muta en lieve O, die waren er allebei niet meer. Wat hij zou geven om hen nog is te zien. En zijn moeder. Zijn moeder miste hij nog het meest. Hij was als jong altijd al een moederskindje geweest en dat zou hij voor altijd blijven in zijn hart. Ook al was ze doodgegaan, al zoveel manen terug. Hij miste haar het meest.
Zo diep in zijn gedachten verzonken merkte hij niet dat er een andere Elitekat in de buurt was. Toen hij een hoek omsloeg en plots besprongen werd, was dit dan ook een wake-up call dat je in deze straten nooit helemaal veilig was. Een harde grauw ontsnapte zijn bek al merkte hij in de onduidelijkheid op dat er geen klauwen op hem gebruikt werden. Hij beukte met zijn schouder tegen zijn belager aan om deze van hem weg te duwen, hij viel niet zomaar om. Toen hij eindelijk een goed beeld kreeg van wie hem besprongen had, herkende hij Shallow. "Waar had ik dat aan te danken?" vroeg hij haar met opgetrokken wenkbrauw, en licht geërgerde maar vooral verwarde blik in zijn ogen. Hij had nooit eerder echt contact met haar gehad, ook al lagen ze qua leeftijd zo dicht bij elkaar.


I'm gonna set this world on fire.
Man of War Pyreos10
And I'll dance around the pretty flames.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Man of War B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Man of War   Man of War Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 18:01


De kater had haar zeker niet opgemerkt toen ze hem plots had aangevallen. Hij liet een harde grauw horen en beukte haar zo opzij, waardoor ze bijna op haar zij viel. Bijna, want ze had haar schouders gespannen, waardoor ze net op haar poten bleef staan. Haar staart zwiepte nog speels heen en weer terwijl ze uiteindelijk begon te lachen. Dat was hilarisch. Wat was het leuk om andere katten te laten schrikken. Vooral het moment, precies in het midden, waar ze zich realiseren wat er gebeurde en even geen idee hebben wat ze moeten doen. Ze had nog een brede grijns op haar gelaat terwijl ze de ander aankeek. "Waar had ik dat aan te danken?" Vroeg hij met een verwarde blik. Haar grijns zakte al snel af terwijl ze een stap dichter bij Pyre nam. "Ergens vond iemand dat je die wel verdiende," vertelde ze hem in een geamuseerde toon. Maar toen ze opmerkte dat hij nog steeds niet aan het lachen was, gaf ze hem een quasi-verdrietige blik. "Kom op, Pyre. Dat was great. Expect the unexpected." Probeerde ze hem wat in de stemming te krijgen. Maar tja, het was uiteindelijk nog steeds een BloodClanner, en BloodClanners hebben geen humor. Of tenminste, lack thereof.


Man of War 2gxnp75Man of War Z0ZImY9Man of War 10pvxmw

Man of War VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Man of War
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: