Spice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Spice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkspots
Member
Spice Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
294
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Spice   Spice Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 21:01

Soms konden katten zo... gevoelig zijn. Hij snapte niet waarom, het was meteen weer gemeen van hem als hij iemand complimenten gaf en met ze flirtte. Alsof hij één of andere freak was. Tsk. Katten waren gewoon zo snel op hun teentjes getrapt, konden ze niet in zien dat het soms gewoon fijn was om te horen dat ze mooi waren en gezien werden door andere katten? Blijkbaar was dit niet het geval, want anders had hij hier nu niet gezeten met zijn poot tegen zijn wang. Hij had nog geluk dat de poes hem niet met nagels had geslagen, maar dat betekende niet dat het niet pijn deed. Die poes had een aardige rechtse, dat kon hij haar wel geven. Was weer even een mentale notitie dat hij niet meer met die poes moest gaan sollen. Alhoewel, het was niet sollen. Ze was gewoon meteen weer beledigd dat hij haar een compliment had gegeven maar blijkbaar was het compliment 'Je hoeft niet te vechten, iedereen zou zo al voor je bezwijken, ik doe dat ook' niet het juiste compliment geweest tijdens het sparren. Arme hij, hij bedoelde het zo goed en nog werd hij geslagen. Oké, hij had totaal niet terug gespard want hij wilde haar geen pijn doen en hij wilde alleen maar haar aandacht hebben. En daar was ze misschien ook wel boos over geweest. Maar hij was er serieus over! Geez. Het was niet dat hij zei dat ze zwak was of iets, maar ze hoefde niet te vechten om katers voor haar te laten zwichten. Hij rolde even met zijn ogen terwijl hij met zijn poot over zijn wang wreef. Het was maar goed dat er een vacht overheen zat bij hem, anders had hij nog een rode wang gehad ook. En daar had hij ook geen zin in gehad, dan kreeg hij weer vervelende vragen waarom zijn wang rood was of hadden katten al hun conclusie getrokken. Dat deze ze meestal wel als een poes of kater hem met hun nagels hadden geslagen. Maar dat vond hij meestal al helemaal onzin, hoe kon je nou iemand die je een compliment gaf met je nagels slaan?! Hoe erg was dat wel niet?! Hij zuchtte even en keek even nors voor zich uit. Hij hoopte maar dat niemand dat had gezien hoe hij werd geslagen door een poes.
+ Hazelnut


Spice Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: