Going back to how it once was. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Going back to how it once was.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Going back to how it once was.  DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Going back to how it once was.    Going back to how it once was.  Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 17:35

Crowfur onderdrukte een zachte zucht. Hij sloot zijn ogen en liet zijn gedachten glijden naar vroeger, toen alles nog kalm leek. Toen zijn problemen met Crowcall nog niet begonnen waren. Maar er was een hoop gebeurd en niks leek nog hetzelfde te zijn. Hij werd ouder, Crowcall werd ouder en dat was dat. Opeens was het niet meer zeker of ze samen een gelukkig leven op zouden bouwen en of ze samen veel kittens zouden krijgen, zeker niet met het gedrag dat Crowcall de laatste tijd naar hem toonde. Haar eigen Clan leek een vijand voor haar te zijn en Crowfur had geen idee wat hij daar aan kon veranderen. Het liet hem beseffen dat hij van haar hield. Net zoals vroeger stortte hij zich ook weer in deze relatie om het goed te willen doen voor haar. Omdat hij ergens het idee had dat er naast Crowcall niemand anders was die hem nog op die manier gelukkig kon maken? Hij wist het niet zeker, maar het zou hem op een dag tot waanzin drijven. Hij klemde zijn kaken gefrustreerd op elkaar. Hij wist dat Crowcall vrede wilde tussen de Clans en dat the Journey een bevrijding voor haar was geweest, maar waarom kon ze niet gewoon accepteren dat dit het leven was zoals het zou zijn? Dat de Clans gescheiden leefden en dat ze haar relaties op moest bouwen in haar Clan en niet erbuiten? Crowfur voelde zich een schoft voor het verdedigen van zijn Clan tijdens de aanval van RiverClan op WindClan, terwijl hij eigenlijk had gedaan wat elke warrior moest doen. Waarom kon ze dat gewoon niet accepteren? Waarom prees ze hem niet voor zijn moed? Frustratie was duidelijk te zien in zijn blauwe ogen, maar dat nam af toen hij een figuur zijn kant op zag rennen. Hij deed geen moeite om overeind te komen van the Outlook Rock waar hij op lag, maar wachtte in plaats daarvan tot de kat voor hem stond. En toen hij haar herkende, glimlachte hij waterig. Zij was immers door even veel rotzooi in haar leven gegaan als hijzelf. “Amberstorm,” sprak hij en hij gaf haar een knikje.


+ Eerste post voor Amberstorm


Going back to how it once was.  Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Going back to how it once was.  BBTakD
Bunny
1426
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Going back to how it once was.    Going back to how it once was.  Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 20:09


Amberstorm's blik verduisterde toen ze zag dat er nog iemand op de outlook rock was, al vertraagde ze haar pas niet. Toen ze tot stilstand kwam voor de oudere warrior begroette ze hem enkel met een knikje, beleefd maar niet bepaald hartelijk - al had niemand haar ooit verweten hartelijk te zijn. De deputy had gehoopt dat hier niemand anders was, zodat ze niet verwacht werd een gesprek te voeren en gewoon in stilte kon verzwelgen. De slanke kattin ging desondanks toch zitten aan de rand van de rots, haar blik naar voren gericht; steeds naar voren, nooit naar beneden. Ze kwam hier regelmatig terug, als om de wond opnieuw open te rukken, als om zichzelf te blijven straffen met de pijn. Alsof ze het anders zou vergeten, alsof de spijt zou slijten en ze opnieuw hetzelfde zou doen. Toch kon ze het niet aan om naar beneden te kijken, over de rand van de rots heen. Elke keer zag ze zijn lichaam weer, tuimelend naar beneden, de angst in zijn blauwe ogen. Ze had er nog vaak nachtmerries over, een feit dat weerspiegeld werd in de eeuwige wallen onder haar ogen - het zou katten vast niet eens meer opvallen. Recent was er echter een ontwikkeling in haar dromen. Het was niet enkel Cootsnarl die over de rand van de rots naar zijn dood viel - sommige nachten waren het dezelfde blauwe ogen, maar dan in de rood met witte vacht van Falconpaw. De val was oneindig lang, en toch kwam er altijd die ziekelijk makende klap op het einde; vlak voor ze wakker schoot, niet met een gil, maar met tranen in haar ogen. Starclan, wat zou ze niet geven om al die gevoelens van de outlook rock te kunnen duwen en voor het eerst in manen weer eens te slapen. Maar Starclan luisterde niet naar smeekbeden.


Going back to how it once was.  JUP20m
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Going back to how it once was.  DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Going back to how it once was.    Going back to how it once was.  Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 16:29

Amberstorm knikte terug naar hem en daarna was het stil. Crowfur richtte zijn blik op zijn deputy en zag dat ze in gedachten verzonken was. Misschien was het niet zo’n goed idee om hier te blijven en met haar te spreken, maar hij was hier eerst en als Amberstorm echt geen gesprek wilde hebben, dan zou ze wel weggaan. Zijn gedachten gingen kort naar Crowcall en even wenste hij dat hij hier met haar was. Toen besefte hij zich weer de huidige stand van zaken en onderdrukte een gekwelde zucht. Hij wilde dat de dingen anders waren, maar hij vreesde dat hij daar vrij weinig aan kon veranderen. Alleen tijd zou leren hoe het tussen hun zou verlopen, maar om eerlijk te zijn, had Crowfur er nog vrij weinig hoop in. Hij wendde zijn blik naar Amberstorm en vroeg zich af waar ze het over had. “Je ziet er moe uit,” zei hij na een stilte die naar zijn idee te lang had geduurd. Hij vroeg zich af of hij aan haar moest vragen hoe het ging, maar wist niet of het zijn plaats was om dat te doen. Hij had steun aan haar betuigd bij haar benoeming toen Daintywhiff commentaar had gegeven en nadien was er niet echt een reactie gekomen op het feit dat ze nu deputy was. Stallionstar had een keuze gemaakt en de Clan moest dat maar opvolgen, maar dacht Amberstorm daar ook zo gemakkelijk over? “Ik hoop dat je nieuwe rang je niet al te veel zorgen geeft,” zei hij dus maar bij gebrek aan een betere reactie.


Going back to how it once was.  Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Going back to how it once was.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: