It's not easy. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's not easy.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vipergaze
Member
It's not easy. DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: It's not easy.    It's not easy. Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 18:31

En opeens was het gebeurd. Opeens had zijn mentor zijn dreigement waargemaakt. Viperpaw had zijn training niet serieus genomen en dat had geresulteerd in het twee moons langer een apprentice blijven. Zat Viperpaw er mee? Nee… oké, een beetje. Hij zou wel graag willen weten wat voor naam Tallstar hem zou geven, maar dat was ook de enige nieuwsgierigheid die hij had. Al die andere taken die erbij kwamen, interesseerden hem niet zo erg. Toch had zijn mentor aangegeven onder de indruk van hem te zijn – Viperpaw had na het gevreesde gesprek toch maar zijn best gegaan – en bij Tallstar aangegeven dat Viperpaw dan toch klaar was voor zijn warriorschap. Viperpaw had Tallstar vervolgens op het hart gedrukt dat hij geen Viperblossom wilde heten. De grijns die hij toen had gekregen, was hem niet bevallen. Hij dacht eerlijk gezegd dat Tallstar er net zo weinig mee inzat met het feit dat Viperpaw later warrior werd dan Viperpaw zelf. Viperpaw was na al dat gedoe nog altijd zijn rebelse, idiote en vrolijke zelf. De dingen tussen hem en Settleddust gingen weer goed sinds de laatste ceremonie die Viperpaw actief bijgewoond had – bij de andere twee was hij in slaap gevallen – en hij had Dewpaw niet meer gezien. Dat laatste vond hij niet per se een goed ding, maar het zorgde er wel voor dat hij zich op zijn taken kon concentreren en dat zijn gevoelens hem niet meer in de weg stonden. Het was beter zo, toch? De tabby slikte en concentreerde zich op zijn poten, die hem naar Fourtrees brachten. Hij wilde het tegengaan, maar de nieuwsgierigheid was te groot. Hij wilde Dewpaw namelijk nog één keer zien. Om alles uit te leggen, om afstand te nemen, om zijn vriendschap met zijn beste vriend niet meer langer op de proef te stellen. En opeens stond hij voor de vier grote eiken, maar stond de WindClanner niet voor zijn neus. Wel rook hij iets anders. ThunderClan. Viperpaw trok zijn neus op en keek met een afkeurende blik in de richting van de apprentice die zijn richting opkwam. “Moet jij niet in een boom gaan klimmen of zo?” vroeg hij op een denigrerende toon toen de apprentice voor hem stond. Uitslover.


+ Eerste post voor Ardentpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
It's not easy. Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy. Icon_minitimema 25 nov 2019 - 23:28


Ardentpaw was er weer eens op uitgetrokken in zijn vrije tijd, naar Fourtrees. Hij was daar al een poosje niet meer geweest en hij vond het wel weer eens tijd worden. Hij had altijd wel interessante ontmoetingen op de plek waar alle clan territoria elkaar ontmoetten in een neutraal gebied en daar had hij vandaag ook wel zin in. Hij had er immers een goede vriend gemaakt in Dewpaw en de ontmoeting met Pepperpaw, die hij nu zeker wel als een goede kennis beschouwde, kon hij nu ook wel om lachen. Dus waarom kon hij er niet weer heen gaan en weer een nieuwe vriend maken? Het anwoord op die vraag kwam al snel. Een ShadowClan kater keek hem met een wat vuile blik aan vroeg of hij niet in een boom moest gaan klimmen op wat denigrerende toon. Ardentpaw fronste. Wat had hij hem nou weer misdaan? Toch, er boos op in gaan haken had geen nut, dat zou alleen maar voor ruzie zorgen en daar had hij geen zin in. "Er zijn hier anders genoeg bomen," merkte hij op licht grappende toon op. Bomen in klimmen was alleen geen goede ervaring voor hem geweest. Zijn vriendin, Silverwish, had het hem willen leren toen ze beiden apprentice waren. Alleen zij was toen bijna van een hoogte gevallen die hem wat had laten duizelen en het was een grote schrik geweest. Natuurlijk had hij haar omhoog gehijst, veilig een tak op, maar dat maakte het niet ineens een vrolijke herinnering. "Ik ben Ardentpaw, en jij?" besloot hij zichzelf maar voor te stellen. Misschien zou de kater voor hem wat vrolijker gaan doen als ze wat meer woorden hadden gewisselt en anders wist hij het ook niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vipergaze
Member
It's not easy. DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy. Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 20:26

Viperpaw’s mondhoek trok lichtelijk en zijn snorharen wiebelden toen de ThunderClanner antwoord gaf. Hij had verwacht dat de kat boos zou worden en een giftige reactie terug zou geven, maar dat viel toch weer tegen. Aan de andere kant… de tabby was nu ook weer niet zo erg op ruzie uit, maar op vriendschap ook zeker niet. Een praatje konden ze echter wel maken als hij het koeltjes zou houden, toch? Hij was zo dicht bij het warrior worden en hij wilde het niet verpesten door te joviaal te worden met een kat van een andere Clan, maar aan de andere kant was Fourtrees een gebied waar ze neutraal waren en in ieder geval geen vijandigheid naar elkaar hoefden te tonen om dat hun Clans dat verwachtten. Koeltjes houden, Viperpaw. Dan mocht alles. “Mijn naam is Viperpaw, maar niet voor lang meer.” Hij hief kort zijn kopje op op een vrij arrogante manier. “Binnenkort word ik namelijk warrior.” En nu maar hopen dat de kat niet zag dat hij enkele moons ouder was dan de “normale” warriorleeftijd. Tja, wat was normaal? Viperpaw in elk geval al niet. En hij dacht eerlijk gezegd ook niet dat dat ooit zou komen. Als dat zo geweest was, dan was hij nu al wel warrior geworden. Hij hield zijn mondhoeken deze keer nog maar net omlaag en richtte zijn blik weer op de tom cat voor hem. “En wat hoop je hier te zoeken?” vroeg hij vervolgens vrij random. “Ware liefde?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
It's not easy. Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy. Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 14:18

Een klein trekje in het gezicht van de ander kon hij opmerken dat hij niet de verwachte reactie had gegeven. Was de ander dan echt zo gezet op een argument? Het was in ieder geval een paar seconden stil voordat de tabby voor hem zich voorstelde als Viperpaw en arrogant aankondigde dat hij binnenkort warrior zou worden."Cool, maar uhm, is dat niet normaal ofzo?" Reageerde hij wat verbaasd. Ja, je mocht zeker trots en enthousiast zijn dat je een warrior werdt, meer deze toon van arrogantie leek hem een beetje overdreven. Maar voor hij nog een kans had daar meer op in te haken vroeg Viperpaw al wat hij hier zocht, misschien waren liefde. Ardentpaw wist dat het een stomme, willekeurige opmerking was, maar hij was er toch een seconde zijn woorden door kwijt. Maar hij kon de ander niet laten merken dat dat misschien een erg goede gok was geweest, dat hij inderdaad iets van gevoelens voelde voor iemand van een andere clan. Dat mocht niet gebeuren en dus schudde hij zijn hoofd. "Nee, jij wel dan?" besloot hij te vragen, te doen alsof het maar een domme grap was. "Of ben je hier om iedereen te vertellen dat je een warrior word?" vroeg hij op zijn beurt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vipergaze
Member
It's not easy. DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy. Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 16:09

Er was twijfel te bespeuren. Voor enkele seconden, maar het was Viperpaw niet ontgaan. Er ontging de bruine tabby eigenlijk vrij weinig, maar hij had gewoon niet altijd zin om erop te reageren waarop anderen dachten dat hij onoplettend was. Dat ze een paar dingen bij hem konden flikken zonder dat hij iets terug zou doen omdat hij het toch wel niet gezien zou hebben. Maar Viperpaw kon sluw zijn. En manipulatief. En dat waren kwaliteiten die hij kon gebruiken als hij voor iemand stond die niet uit zijn Clan kwam. Hij was hier niet om vriendjes te worden en als dat wel de intentie was van de ThunderClanner, dan had hij pech. Ardentpaw leek inmiddels over zijn verwarring heen te zijn gekomen en gaf een domme reactie terug. “Ja,” sprak Viperpaw op een serieuze toon. Er verscheen een twinkeling in zijn ogen en hij liep langzaam naar de ThunderClanner toe. “Ik heb mijn zinnen gezet op knappe, makkelijk uitziende poesjes. Het liefste nog van ThunderClan.” Eens zien hoe de stumper hierop zou reageren. “En waar gaat jouw voorkeur naar uit? ShadowClan? WindClan?” Hij trok met zijn oortje bij de volgende opmerking van Ardentpaw. Hij moest toegeven dat de ThunderClanner wel wist hoe hij verbaal terug moest reageren. Daar was hij helaas niet veel mee met zo’n eindbaas als Viperpaw voor zijn neus. “Niet echt. Maar ik moet zeggen dat het me wel makkelijker maakt om iemand te versieren, als ik eerlijk ben,” gaf hij knikkend toe. Bluf allemaal, natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ardentheart
Member
It's not easy. Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy. Icon_minitimevr 27 dec 2019 - 21:59

Viperpaw reageerde serieus dat hijzelf inderdaad wel kwam om hier zijn ware liefde te vinden, al twijfelde Ardentpaw toch echt wel of dat hij het meende. De kater leek hem maar wat wispelturig en zijn opmerkingen waren nou ook niet het vriendelijkst. Zijn geloof in de waarheid van de toon van de kater voor hem brak dan ook toen hij begon over zijn zinnen te hebben gezet op knappe poezen van ThunderClan. Jaja, en hij had al een vliegende egel gevonden. Viperpaw was gewoon met hem aan het stangen, proberen hem misschien kwaad te krijgen. Waarom? Dat wist hij niet, maar gezellig was het niet. “En waar gaat jouw voorkeur naar uit? ShadowClan? WindClan?” Ardentpaw schudde zijn hoofd en vroeg daarna of hij hier alleen maar kwam over het opscheppen dat hij een warrior zou worden en ook daar had hij een antwoord op klaar. Een zucht ontsnapte hem zonder dat hij het door had. "Ik denk niet dat dat het hem gaat doen, vooral niet voor iemand van ThunderClan," Bracht hij er dus maar tegen in, zich niet helemaal gewonnen gegeven. Nee, hij mocht misschien een ShadowClanner zijn en ouder, maar dat maakte hem niet beter. Toch, Ardentpaw wilde op zijn minst beschaafd blijven en niet boos worden, zelfs als de ander zijn toon niet zou willen aanpassen ook al was hij gewoon aardig tegen hem. Hij kon wel tegen een paar stomme woorden, toen hij Nettlepaw had ontmoet had ze wel ergere dingen tegen hem gezegd en nu was ze een van zijn beste vrienden. "We zijn wel slimmer dan om te worden gekocht met een status die iedereen uiteindelijk krijgt," Grinnikte hij er daarna nog achteraan. En hij slimmer dan zich op te laten jagen door een paar opmerkingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's not easy.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: