Troubled Mind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Troubled Mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Milkypaw
Member
Troubled Mind Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Troubled Mind   Troubled Mind Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 21:19

Hoewel Milky nu apprentice was ging ze nog niet echt meer het kamp uit als eerst. Shatteredice wilde eerst dat ze het kamp helemaal goed onder de knie had voordat ze echt naar buiten zouden gaan. En op zich was dit helemaal geen slecht idee, maar Milkypaw was ongeduldig en wou graag naar buiten de wijde wereld in. Ze had er hoge verwachtingen van en de kans dat het uiteindelijk ging tegenvallen was dan ook aanwezig. Immers zou ze nooit meer zo'n prachtige ervaring hebben als ze had gehad toen ze met Routnose naar de mooie bloemen was wezen kijken. Zoiets moois zou ze nooit meer zien. Bovendien was haar verteld dat ze opgeleid zou worden als tunneler, dus ze zou sowieso niet.. Boven de grond komen. Milky wist nog niet helemaal wat ze ervan vinden moest. Misschien zou ze daarachter komen als ze eenmaal echt in de tunnels geweest was. Dalijk stonk het er nog.
- Oceankit


Troubled Mind Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
Troubled Mind DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: Troubled Mind   Troubled Mind Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 18:39

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Veel van de katten in Windclan waren onderdeel van haar familie, beide door bloed alsmede de vele katten waar Oceanstar zich over gebogen had toen ze dat nog kon. Familie, dat was een band die bijna niet te breken leek te zijn, zelfs als katten het niet met elkaar eens waren, het zou altijd in de gedachten van haar blijven spoken, haar moeder. De kattin die ze nooit gekend had, en waarmee ze verbonden was door haar uiterlijk en wellicht zelfs haar innerlijk. Hoe de kleine kitten zich zou gaan ontwikkelen wanneer ze Apprentice werd, was nog onbekend. Immers waren het ervaringen die haar zouden breken of zelfs opbloeien. De kitten was nog maar vier Moons oud, en daarmee te jong om daadwerkelijk een idee te hebben van de buitenwereld. Net zoals Milkypaw die nog niet veel vaker dan zijzelf buiten was geweest, ze wist niet wat er was met de ogen van de ander, maar ze vond haar wel mooi. Daarnaast waren ze familie van elkaar, Milkypaw was de dochter van een van haar oudere halfzussen. Voorzichtig stapte ze naar de oudere kattin toe waarna ze haar neusje tegen diens vacht aan drukte als begroeting. De ander had haar luide pootstappen ongetwijfeld gehoord. "Milkypaw?" Sprak ze zachtjes, een tikkeltje verlegen. Immers stapte ze meestal niet graag op anderen af om een gesprek te starten. Dat was eng! Echter was haar meeste familie wel heel erg lief, misschien dat de blinde kattin net zo lief was als de rest! Of zelfs liever?
NOTES:none
TAGS:Milkypaw


Troubled Mind MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
Troubled Mind Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: Troubled Mind   Troubled Mind Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 17:24

Nu zou ze eerst maar wat gaan eten. Van haar mentor had ze wat uit mogen zoeken van de prooistapel, dus dat ging ze doen. Gelukkig voor de clan had ze niet zo'n trek, want anders zou ze de allergrootste haas pakken die ze maar pakken kon! Voor nu ging ze maar voor een muisje, want anders kon ze het toch niet op. Nadat ze deze gepakt had ging ze richting de elder's den om hier op zoek te gaan naar haar zusje, maar stuitte op de weg daarnaar toe over een klein steentje die ze niet opgemerkt had. Bijna viel ze om, maar wist zich nog niet vast te klampen in de grond door haar nagels uit te slaan. Wel hapte ze naar adem waardoor de muis viel. Hmpf, stom. Ze wilde niet meer naar haar zusje nu, ze ging ergens hier aan de zijkant zitten zodat ze niet meer ver hoefde te lopen. Uiteindelijk belandde ze dus vlakbij de nursery.
Net nadat ze een gretige hap van haar muis genomen had, hoorde ze pootstapjes en voelde ze een neusje in haar vacht. Ze draaide haar oortjes richting het gevoel, maar bleef verder gefocust op haar muis. Toen ze haar naam hoorde door een kleine piepstem, trok ze een gezicht, maar wel de andere kant op. Wat hadden kittens met haar? Ze zat niet meer in de nursery hoor! "Mja?" beantwoordde ze dan ook licht ongeïnteresseerd, met haar bek vol vlees.


Troubled Mind Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceansong
Member
Troubled Mind DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: Troubled Mind   Troubled Mind Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 15:10

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Milkypaw had andere ogen dan ze bij de meeste katten had gezien. Waardoor de kitten lichtelijk verrast de blauwe poelen in keek. Ze had zelf ook een lichte vacht, ook al droeg ze niet dezelfde soort aftekeningen en waren hun vachten in structuur ook zeer zeker anders. Oceankit leek zeer veel op haar moeder, de vroegere Windclan Leader, een kattin die ze niet herinnerde, afgezien van wellicht de droom die ze nog wel eens had, al kon ze deze niet plaatsen. Voordat ze Apprentice zou worden, zou wellicht zelfs die droom een vaag idee zijn. Echt kennen had ze haar nooit gedaan. Faithleap was een oudere zus, al hadden ze beide een andere vader. De vader van Faithleap was al Moons eerder overleden, in de bergen. Net voordat haar moeder haar volle broers en zussen had gekregen. "Maj?" Klonk er licht ongeïnteresseerd, terwijl de ander duidelijk nog een mond vol vlees had. "Is Shatteredice een leuke mentor?" Vroeg de kitten uiteindelijk zwakjes, aangezien ze geen idee had, in de interesses die de ander wellicht toonde. Dit was een veilige vraag, immers waren de meeste katten enthousiast met het ontdekken van een territorium. Zelfs al kon de ander niet zien, de geuren zouden vast ook meer zijn. De wereld was open en groot, niet zo veilig en klein als het kamp.
NOTES:none
TAGS:Milkypaw


Troubled Mind MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Troubled Mind   Troubled Mind Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Troubled Mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: