Waiting is not my stongest piont, but i will wait as long that it needs! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Waiting is not my stongest piont, but i will wait as long that it needs!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waiting is not my stongest piont, but i will wait as long that it needs! DPKsfdL
102

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverlight
BerichtOnderwerp: Waiting is not my stongest piont, but i will wait as long that it needs!   Waiting is not my stongest piont, but i will wait as long that it needs! Icon_minitimeza 16 nov 2019 - 20:03

De dagen waren kouder geworden, maar ze hunkerde niet naar haar ooit zo warme tweebeen nest, Nee ze verachten het dat ze ooit tussen die muren had gewoond! Maar wat haten ze het al dat wachten! Blood korsten hadden zich in haar vacht vast gebeten als een stel teken. Silverlight lag op haar zij aan de rand van de plek waar het kamp zich bevond het de Bloodclan. Blueberry de Bloodclan poes die haar en die snotneus had getest of ze wel geschikt waren voor de Bloodclan te versterken liet hen wachten tot hun nieuwe leider Cobra de keuze gemaakt zou hebben haar en of die jonge koter te laten mee delen in hun clan. Dus nu lag ze braafjes te wachten en haar wond te verzorgen met het likken en verwijderen van de ergste korsten waardoor ze ook wat haren uit haar zilveren vacht trok. Ach wie pijn leed wist dat ze nog leefde! Echter had Silver een Bloedhekel aan het wachten. Dat deed ze nu al manen in haar zoektocht naar een Bloodclanner en nu moest ze opnieuw wachten. Een grom rommelde op uit haar keel toen ze een pijnlijke korst weg trok en de wond weer open scheen te trekken. Wel pot vol muizen! met snelle zachte likken verminderde ze langzaam een spinnen web hing niet ver van haar lig plek dus die kon ze gemakkelijk met haar staart bereiken en trok daarna het web van haar pluizige staart met haar voorpoten en drukte het spinnenweb tegen haar wond aan tot het bloeden zou stoppen. Ze moest wat goudsbloem vinden die kon ze dan op de wond gekauwd leggen. Ze wist niet alles van geneeskrachtige kruiden, maar genoeg om de meeste wonden te genezen. Haar blik ging over de plaatst en in een bloemperk dat aan het verwelken was groeide nog een laatste gouden bloem. Silverlight drukte zich op en liep er met een iets wat pijnlijke stap pen naar het bloemen perk en beet de steel door en liep weer terug naar haar lig plekje. Goed beschut tegen de meeste wind en regen, maar ook weer open genoeg zodat ze alles goed kon over zien. Met de steel tussen haar tanden en haar poten op de goudsbloem blaadjes gedrukt plukte ze de geel/oranje bloembladeren die ze later in haar mond nam nadat ze de nutteloze steel los had gelaten en kauwde ze fijn en spuwde de pulp op haar voorpoot en haalde het web weg en de pulp erop te drukken. De zilveren poes siste even toen het geneeskrachtige kruid begon te prikken, maar drukte het spinnenweb er weer op en streek het web wat in haar vacht zodat het goed bleef zitten. Ze hoorde pootstappen haar kant op konen en Silverlight keek de andere kat aan die haar kant op kwam, maar ze keek kalm al hoewel droogjes naar de andere. Wat die kwam doen was haar nog een raadsel, maar ze had nog wat goudsbloem blaadjes over.

@Orchis


What should I do to a good place to find without too much mess?

Moonstream - Whitekit* - Scarkit - Silverlight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Waiting is not my stongest piont, but i will wait as long that it needs!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: