{Clanevent} He was fire made flesh 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 {Clanevent} He was fire made flesh

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Otterpaw,
Member
{Clanevent} He was fire made flesh DPKsfdL
Babs
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterpaw,
BerichtOnderwerp: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:00


Haar longen leken wel in de brand te staan en haar hart bonsde in haar keel. Ze kon niet harder dan dit, maar toch dwong ze haar poten nog net een extra stukje. Ze moest naar het kamp, zo snel mogelijk, ze moest hulp halen om haar vader te redden. De tunnels, de das... Het was niet eens zo ver, maar het voelde als een eeuwigheid. Elke hartslag kon te laat zijn, elke hartslag kon ze niet snel genoeg geweest zijn. Maar daar was het dan, de kuil waar het kamp zich in bevond. Otterpaw tuimelde bijna over haar eigen poten toen ze het kamp in holde, haar pels alle kanten uit. "Help! Iemand help!" schreeuwde ze terwijl ze het kamp binnen racete, haar stem overslaand omdat ze zo ontzettend buiten adem was. "Een das! De herdenkingstunnels! Sabrefur!" Haar ogen stonden wild, haar stem was hoog en haar ademhaling gejaagd "Iemand moet hem redden!" Haar vader was een machtige kat, en ze had er geen twijfel aan dat hij een das aan kon. Maar de tunnels waren benauwd en krap en een das zo groot! Gejaagd keek ze om zich heen. Iemand moest haar papa gaan zoeken!

TLDR: Sabrefur is in de tunnels waar de dode katten gelegd worden met een das.


{Clanevent} He was fire made flesh IZVde4qT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Condorflower
Member
{Clanevent} He was fire made flesh Tumblr_n3nnx3uDYv1r00543o1_r4_250
✧ Loïs
82
Actief
"dracaris"

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Condorflower
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:06

Condorflower had vanmorgen twee patrols afgerond en was nu kort aan het uitrusten, voordat ze zo dalijk op grenspatrouille zou gaan. Echter gebeurde er iets onverwachts. Vol in paniek kwam er een apprentice het kamp in rennen. Condor herkende haar als Otterpaw, het kind van Sabrefur. In gehaaste paniek legde Otterpaw uit wat er aan de hand was. Meteen kwam Condorflower overeind. "Kan je de weg wijzen waar hij precies is?" vroeg ze Otterpaw resoluut. Iemand had haar hulp nodig, ze zou niet twijfelen deze te geven. Een vastberaden blik stond in haar ijsblauwe ogen. Vlug zoekend keek ze om zich heen of ze Bearclaw vinden kon. Ze deed dit liever met hem samen.


{Clanevent} He was fire made flesh Condor15
dracaris
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
{Clanevent} He was fire made flesh Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:07

{Clanevent} He was fire made flesh X10E2zv

Een slanke kattin en haar sterke apprentice kwamen het kamp in gelopen. Ze had Sunpaw vandaag geleerd hoe hij zijn topsnelheid het beste kon bereiken en hoe hij deze kon behouden. Daintywhiffs flanken gingen op en neer. Ze hadden wel een stuk prooi verdient. Ze wuifde haar apprentice nog toe. Voordat ze maar naar de prooistapel kon kijken, kwam er een witte wervelwind voorbij haar geraasd. De apprentice had dik opgezet haar en ze leek te struikelen over haar eigen pootjes. "Help! Iemand help!" De kattin fronste. Het was niet echt een uitleg dat volgde, eerder geroepen woorden. De slanke kattin snapte het meteen. Ze waren hun moeder gaan opzoeken, waarschijnlijk. Al goed dat de kleine er levend vanaf was gekomen. Daintywhiff stapte serieus naar haar toe. Condorflower had haar ook al aangemeld. "Ik help wel, ik ben misschien niet de sterkte, maar wel klein genoeg voor me te draaien in de tunnels." Haar gouden ogen zochten nog kandidaten. Ze moest zich nu wat bewijzen, door wat er gebeurd was met Shatteredice. Een paar katten geloofden haar niet helemaal.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

{Clanevent} He was fire made flesh 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
{Clanevent} He was fire made flesh DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:12

Opeens was er iets hectisch gaande. Crowfur keek verstoord op toen een apprentice iets door het kamp riep. Eerst wilde het nog niet goed door hem doordringen, maar toen begreep hij wat er gezegd werd en schoten zijn haren overeind. Hij rende in de richting van de apprentice, maar net toen hij om meer informatie wilde vragen, was Condorflower hem al voor. Hij gaf de she-cat een goedkeurend knikje. “Ik ga sowieso met je mee,” gromde hij. Het was al te lang geleden dat hij zijn Clan ergens mee geholpen had, zeker na het gevecht tussen WindClan en RiverClan. Hij wilde zijn Clan een gunst doen, wilde zijn loyaliteit bewijzen en hij wilde aan Crowcall laten zien dat hij ook andere dingen voor zijn Clan kon doen dan vechten met andere katten alleen. Ze moest inzien dat hij echt het beste met zijn Clan voorhad, al twijfelde hij eraan of dit nog zou goedkomen. De ruzie lag vers in zijn geheugen en de woorden die er gewisseld waren, zouden niet zomaar ongedaan kunnen worden. “En probeer rustig na te denken. Ik weet dat het nu heel hectisch voor je is, maar je moet ons precies weten te zeggen waar hij is.” De herdenkingstunnels waren immers vrij groot en het was van belang dat ze op tijd zouden zijn.


Tag: Condorflower, Otterpaw


{Clanevent} He was fire made flesh Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Bearclaw
Member
{Clanevent} He was fire made flesh Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:25

Met een vacht vol zand was de gespierde tom uit de tunnel geklommen met een haas tussen zijn kaken geklemd. Hij had de geur al een tijdje gevolgd en was uit eindelijk het beest tegenkomen. In de tunnels was hij met zijn lange grove poten achter de haas gerend en wist hem uit eindelijk te vangen, echter had de geur van bloed en vers prooi nog wat anders gelokt. Een gure lucht had snel zijn neus gevuld en Bear wist wel beter dan te blijven hangen in de donkere tunnels in zijn eentje met een verse hap vlees.

Met snelle passen kwam Bearclaw terug in het kamp waar een nieuwe geur van angst woei. Met opgetrokken wenkbrauwen liep de grote warrior het kamp binnen en legde zijn prooi neer. Zijn apprentice, Otterpaw, stond erg van slag midden in het kamp te roepen. Zij vrouw, Condorflower, was er ook bij gekomen en ving zijn blik vast. Haar blauwe ogen vertelde hem genoeg. "Rustig Otterpaw." Sprak hij tegen de she-cat. "Het komt goed, ik weet de weg. Ik ga niet het leven van een apprentice op het spel zetten." Hij knikte naar zijn apprentice en draaide zijn kop toen Daintywhiff en Crowfur zich aansloten. "Daintywhiff jij kan mee voor de snelheid. Crowfur jij blijft hier. Je bent een Moor runner en ik kan er geen twee gebruiken, mocht de das ons insluiten kunnen we je niet helpen in de tunnels, het is te veel risico. Geen tijd voor tegenspraak maar dit is het werk voor onze Tunnelers. Daintywhiff zult je halen mochten we versterking nodig hebben." Sprak de tom laag en duldde absoluut geen tegenspraak. Bearclaw keek Crowfur recht aan en zocht toen de blik van Stallionstar. "We got this." Hij gaf een kort, klein  respectvol knikje aan zijn leader voor hij de twee andere uit het kamp begeleidde en de vaart er in gooide. Als tunneler wist hij maar al te goed de weg.


{Clanevent} He was fire made flesh Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
{Clanevent} He was fire made flesh 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:30What good is power if you cannot protect the ones you love?


De gevlekte kater stond buiten voor de Leaders den en gaf een paar katten taken om patrols te gaan lopen of om een jacht sessie te houden. Later vandaag zou hij gaan kijken bij de trainingen van de andere Apprentices om te zien of ze op schema lagen en hoe de training ervoor stond. Juist toen hij naar buiten wilde gaan om op jacht te gaan rende Otterpaw naar binnen, schreeuwend om hulp. “Een das! De herdenkingstunnels! Sabrefur!” riep ze en hij schoot overeind en zag dat er gelijk meerdere Clangenoten in actie schoten. Condorflower vroeg naar waar hij zich bevond en Daintywhiff bood ook gelijk haar hulp aan. Ook Crowfur kwam in actie en ook de zwarte kater vroeg naar de locatie van Sabrefur. Hij trok met zijn snorharen en keek naar de Warriors die zich om Otterpaw verzameld hadden. Zijn blik ging naar de Tunnelers, die wisten meer over wat er ondergronds gaande was dan hijzelf en daarom hadden ze zulk hoog aanzien binnen de Clan. Intussen was Bearclaw naar voren gekomen om de reddingsmissie te startten, elk moment dat er gewacht werd was de kans kleiner dat Sabrefur overleefde. Bearclaw gaf Crowfur de opdacht in het Camp te blijven en gaf daarna aan dat de Tunnelers dit zouden oplossen. "Moge StarClan jullie bijstaan, Wij staan paraat als Daintywhiff terugkomt" miauwde hij en  keek hoe de Tunnelers vertrokken.Notes: -{Clanevent} He was fire made flesh JXidV8r
{Clanevent} He was fire made flesh Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Lusterpaw*
Member
{Clanevent} He was fire made flesh DPKsfdL
It me
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lusterpaw*
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:34

Lusterpaw schoot omhoog toen hij Otterpaw door de kampwang zag springen, hij voegde zich haastig bij de andere katten die om haar heen stonden nu. Hij had de woorden 'das, herdekingstunnels en Sabrefur' kunnen opvangen. De helder groene ogen van de kater vergrootte zich toen hij al snel tot de conclusie kwam wat er aan de hand was. Hij wilde net zeggen dat hij ook mee wilde helpen maar Bearclaw had de rollen al verdeelt. Hij was nog maar net een apprentice en veel kon hij nog niet betekenen. Maar hij wist wel één ding wat hij kon doen. "Otterpaw? Als je wilt kan ik bij je blijven tot ze terug komen?" Stelde hij dan maar voor. Hij wist niet echt hoe hij zichzelf anders nuttig kon maken maar wilde ook niet als een domme gans in vanaf de zijlijn toe kijken. "Bearclaw en de rest zullen je vader wel redden." Sprak hij vastberaden. Hij had vertrouwen in de oudere en wijzere warriors. "Toch, Stallionstar? Ze kunnen Sabrefur vast redden, ja toch?" Miauwde hij vragend aan zijn leider.

Tag: Otterpaw, Stallionstar 


{Clanevent} He was fire made flesh GsMqCcmm_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterpaw,
Member
{Clanevent} He was fire made flesh DPKsfdL
Babs
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterpaw,
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:37


Ze had geroepen om hulp en die hulp was vlug gekomen. Eerst verscheen Condorflower en daarna Daintywhiff, Crowfur en haar mentor, Bearclaw. Er kwamen allemaal vragen, waarop Otterpaw enkel gestamel uit kon brengen. Haar hoofd leek wel van honing gemaakt, een dikke brij waar dingen slechts vertraagd doorheen kwamen. Waar Sabrefur was, of ze hen erheen kon brengen.. Haar poten voelden niet alsof ze nog een stap konden zetten, maar als ze dat niet deed.. Hulpeloos vond ze de ogen van haar mentor, wie de leiding nam en katten het kamp uit stuurde. Met een huiverige zucht zakte Otterpaw door haar poten, bevend en incoherent. Ze keek met betraande ogen kort omhoog naar Lusterpaw, waarna ze zich tegen haar mede apprentice aan liet zakken zonder een woord uit te spreken. De jonge apprentice was in shock.


{Clanevent} He was fire made flesh IZVde4qT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonvision
Member
{Clanevent} He was fire made flesh Pa7eBaH
Chi
243
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonvision
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 16:52

Moonvision hield haar ogen vernauwd terwijl ze het groepje zag weglopen. Wat betekende dit? Sabrefur was nog maar net deputy geworden. Hopelijk toonde Starclan wat medelijden in deze tijden. Moonvision richtte haar blik op Stallionstar, proberende zijn uitdrukking te lezen. Geluidloos hees ze zich overeind terwijl ze naar de oudere kater toeliep. Haar amberkleurige blik priemde ze in de zijne. "We moeten positief blijven. Ze weten wat ze doen." Haar poging om steun te betogen, dusver. Al kon ze de beginnende knoop van onrust in haar maag niet negeren.


I believe, I believe in a line so thin
There's a light, there's a light and it pulls me in
{Clanevent} He was fire made flesh Ewk5p24
Going down, going down 'til I chip my chin
Take my head in your hands, pop it with a pin
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
{Clanevent} He was fire made flesh BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 17:51

Amberstorm keek met grote ogen toe hoe Otterpaw alarm sloeg. Sabrefur in een herdenkingstunnel met een das. Een groepje tunnelers vertrok meteen om te helpen - haar poten jeukten om met hen mee te gaan, maar ze was niet langer meer tunneler en ze had zichzelf voorgenomen om nooit nog een poot te zetten in die claustrofobische tunnels. Te veel herinneringen aan een vroegere tijd; te benauwd, te donker, te stoffig. Er was een reden dat ze in een maan herschool was naar Moorrunner. De slanke tabby keek om toen Moonvision mauwde dat ze positief moesten blijven, dat ze wisten wat ze deden. Maar Amberstorm schudde met haar kopje. Ze had in die tunnels gelopen; een das zou chaos creeëren en alles kapotmaken. No way dat Sabrefur dat overleefde. "Het moment dat die das daar verscheen was Sabrefur ten dode opgeschreven.", antwoordde ze, op de oppervlakte misschien cool, al reflecteerden haar stormachtige groene ogen de pijn die het deed om een clangenoot te verliezen. En niet alleen een clangenoot; een deputy, en eentje die ze ergens nog gerespecteerd had. In ieder geval was hij minder softie dan de meeste anderen die ze al hadden gehad. Maar Amberstorm zag zijn toekomst bijzonder negatief in; al kon dat ook gewoon haar pessimisme zijn.

Tag: Moonvision, Stallionstar (Otterpaw?)


{Clanevent} He was fire made flesh WpFgCIB
{Clanevent} He was fire made flesh 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
{Clanevent} He was fire made flesh 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 19:04What good is power if you cannot protect the ones you love?


De laatste staart verdween uit het Camp van een Tunneler en hij voelde hoe zijn onderbuik samen kneep. Naast hem verscheen Lusterpaw die hem vroeg of Sabrefur het zou redden. Zijn groene ogen vertroebelden, ergens moest de brede gevlekte kater hoop blijven houden maar de kans dat de Tunnelers op tijd waren... Hij wendde zijn kop naar Lusterpaw die ondertussen Otterpaw probeerde te troosten en gerust te stellen en het voelde alsof StarClan hem beelden liet zien van toen Pepperkit hier was en haar moeder hier dood voor hem lag. Er ging een korte huivering over zijn rug heen. Nee, dat zou toch niet nogmaals gebeuren? StarClan had toch genade? Hij keek naar Lusterpaw die hem nog altijd vragend aankeek. "De patrol gaat doen wat ze kunnen" miauwde hij bemoedigend. Hij wilde de Apprentices geen valse hoop geven. Amberstorm kwam ook bij het groepje zitten en gaf haar ongezoute waarheid aan de Apprentices. "Het moment dat die das daar verscheen was Sabrefur ten dode opgeschreven.", miauwde ze en hij haakte zijn groene ogen in die van haar. Hij wist dat ze gelijk had maar wilde op een andere uitkomst hopen. "Laten we hopen dat de Patrol op tijd was" miauwde hij en hij verlegde zijn blik naar de ingang van het Camp. Hopelijk zou hij snel de zwart-witte verschijning zien van Sabrefur, onder het stof maar nog wel levend.Notes: -{Clanevent} He was fire made flesh JXidV8r
{Clanevent} He was fire made flesh Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
{Clanevent} He was fire made flesh DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimema 18 nov 2019 - 19:38

Met een mus en een spreeuw aan de poot vast tussen zijn tanden geklemd kwam de crème kater het kamp binnen. De geur overviel hem en meteen keek Scarface rond of er een geldige reden was waardoor de geur van angst hier zo erg in het kamp heerste. Er stonden een grote groep katten bij de ingang van een van de tunnels waaronder ook Stallionstar. Met snelle pas draafde de windclan kat naar de hoop verse prooi en legde zijn vangst neer waarna hij naar de tunnel ingang liep. ' Wat is er aan de hand?'  Vroeg Scarface en hij keek van Stallionstar naar de rest van de katten. Hij wist nog niet wat er aan de hand was, maar daar zou hij snel genoeg achter komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
{Clanevent} He was fire made flesh DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 11:58

Crowfur was zich al helemaal schrap aan het zetten om mee te gaan, maar plotseling sloot Bearclaw zich aan en gaf aan dat Crowfur hier moest blijven. Crowfur klemde zijn kaken op elkaar en liet zijn nagels diep in de grond zakken, zijn blik die van Bearclaw ontmoetend en even leek het erop dat hij zou protesteren, maar toen gaf de ravenzwarte tom zich gewonnen door een knikje te geven. Hij ging Daintywhiff niet afkraken voor hun Clanmates door te zeggen dat hij ouder was en dus meer ervaring had, dat was iets wat een kitten of een apprentice zou doen, maar niet een senior warrior die het beste wilde met zijn Clan. Daar kwam dan ook nog eens bij kijken dat hij de kwaliteiten van de she-cat absoluut niet wilde onderschatten, het was gewoon dat opvliegerige trekje dat soms nog wel eens bij hem kwam kijken als hem de actie ontnomen werd. Hij kon het niet helpen dat hij zich zo hulpeloos voelde. En bovendien was zijn kans op zich te bewijzen aan zijn Clan én aan Crowcall nu ook wel verkeken, maar goed. De order was gemaakt, Stallionstar bracht er niks tegenin en het zij zo. En dus gaf hij Bearclaw een goedkeurend knikje. “Moge StarClan jullie bijstaan,” gromde hij. “En zorg dat je Daintywhiff op tijd terugstuurt als het niet gaat. WindClan heeft verdomme de laatste tijd al genoeg geleden.” Hij drukte kort zijn schouder tegen die van Bearclaw aan en trok zich terug. Hij ving de woorden van Lusterpaw op en gaf hem een goedkeurend knikje. “Precies,” sprak hij. “De patrol zal er alles aan doen om Sabrefur veilig terug te brengen. Laten we allemaal positief blijven en hopen dat StarClan over ons waakt.”


Tag: Bearclaw, Lusterpaw


{Clanevent} He was fire made flesh Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Clanevent} He was fire made flesh   {Clanevent} He was fire made flesh Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Clanevent} He was fire made flesh
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: