[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearclaw
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 20:41

Zijn schouders voelde verzuurd toen hij de afstand terug gelopen had vanaf de herdenkingstunnel naar het kamp met een grote levenloze lijk boven op hem. Toch wou hij niet het beeld geven dat hij een grof hekel gehad had aan Sabrefur en probeerde hem op een respectvolle manier naar binnen te slepen zonder hem als een lap stof over de grond te trekken. Daarnaast moest hij overkomen alsof hij treurde om het feit dat de deputy gestorven was desondanks hij van binnen vlamde van voldoening. Sabrefur had hem op de verkeerde manier benaderd en toen ook nog eens zijn vrouw toegesproken op een manier die in de ogen van de bruine tom niet door de beugel kon. Sinds die dag zwoer hij om elke kat op te ruimen die ook maar een vinger durfde te wijzen naar zijn vrouw. Met zware passen sjokte de tom veder en schudde zijn stoffige kop toen hij vlakbij het kamp was. Zijn blik gleed naar die van Condorflower en hij trok haar aandacht door een lage geluid te produceren vanuit zijn borstkas. "Ga naar binnen en hou Otterpaw bij je." Mauwde hij. Hoewel hij mee voelde hoe de apprentice zou reageren op haar gestorven vader voelde hij geen greintje spijt. Toen Condorflower in het kamp was liep Bearclaw pas weer veder: Daintywhiff hield hij in zijn ooghoek strak in de gaten.

Eenmaal in het kamp hief de gespierde tunneler zijn kop met Sabrefur's bloedende, stoffige, lijk op zijn rug/schouders. Bearclaw liet de clan bijeen verzamelen voor hij dan uiteindelijk de dode deputy neerlegde op de openplek. Daarna stapte hij op Stallionstar af en kneep zijn wenkbrauwen samen. "We waren te laat." Sprak hij laag en zacht tegen de gevlekte leader. "De tunnels waren ingestort. Het spijt me." Mauwde hij nog erbij voor hij zijn gespierde poot om de schouders van de leader sloeg en zijn voorhoofd tegen die van Stallion aandrukte als teken van steun.

OCC: eerst Stallionstar! daarna graag ook tijd geven voor Condorflower, Dainty en Otterpaw.


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 20:53What good is power if you cannot protect the ones you love?


De stilte was snijdend in het Camp, elke kat wachtte op de -hopelijk levende- terugkeer van Sabrefur. Zijn groene ogen bleven op de Campwand hangen en in stilte wachtte hij af. "StarClan, alsjeblieft. Heb genade" schoot het door zijn kop heen elke seconde die het duurde voordat er pootstappen te horen waren. Als eerste kwam Condorflower binnen die naast Otterpaw ging zitten en daarna.. Daarna volgde Bearclaw met Sabrefur. Sabrefur lag levenloos op de schouders van de bruine kater en zijn ogen werden groot. "Nee" wist hij uit te brengen. Dit kon niet waar zijn. Wat was dit voor zieke grap? Ondertussen legde Bearclaw Sabrefur neer in het midden en kwam de bruine kater naar hem toe. "We waren te laat." miauwde de kater en hij keek hem aan alsof hij zojuist een klap had gehad. "De tunnels waren ingestort. Het spijt me." miauwde hij waarna hij een omhelzing kreeg van de kater en een zacht duwtje tegen zijn kop. Dankbaar snorde de gevlekte kater even kort en liet zijn blik teruggaan naar Sabrefur.

Voor hen lag het dode lichaam van zijn Deputy, een vriendschap die van korte duur was geweest. Sabrefur was een waardige WindClan Deputy geweest en het stemde hem droevig dat hij er niet meer was. De zwart-witte vacht van zijn Deputy was stoffig en vies en het leek wel of geen enkele kat echt toenadering durfde te zoeken tot zijn lichaam. Echter interesseerde het hem niet, Sabrefur was zijn eerste Deputy geweest en een loyale Deputy die WindClan altijd op een had gezet. Hij liep naar de kater toe en drukte zijn neus tegen zijn vieze oor en liet zijn tong toen over het zwarte gehavende oor gaan. Na dit gedaan te hebben draaide hij zich om naar de Clan, het was bijna maanhoog en daarmee ook tijd om een nieuwe Deputy aan te wijzen. Hoeveel pijn het ook deed, WindClan moest door. Was het ook zo geweest voor Oceanstar toen Bronzemask dood ging? Hij slikte even voordat hij zijn stem verhief. “Ik zeg deze woorden voor StarClan, zodat de geest van Sabrefur mijn keuze mag horen en goedkeuren. De nieuwe Deputy van WindClan zal Amberstorm zijn” miauwde hij en hij keek naar de poes. De keuze voor haar was een logische geweest, Amberstorm zette net als Sabrefur WindClan op de eerste plek en liet geen loopje met zich nemen. Zij was de beste keuze voor WindClan maar eerst zou hij rouwen om zijn Deputy. WindClan had nu een nieuwe gekregen en hij kon nu waardig afscheid nemen van Sabrefur. Hij kroop naast het lichaam van de zwart-witte kater en keek even op naar de rest van de katten om hen heen. "Zij die willen mogen mee waken, morgen brengen we Sabrefur naar zijn laatste rustplek" miauwde hij en hij voelde hoe emoties zijn keel dichtknepen. Hij sloot zijn ogen en drukte zijn neus aan tegen het lichaam van zijn dode Deputy. "May StarClan light your path and may Lightdove welcome you with love" murmelde hij in de vacht en hij voelde hoe er tranen omhoog kwamen die hij schaamteloos liet rollen. Sabrefur had WindClan gered van een enorme dreiging.Notes: -
Even voor de tijdlijn indicatie:

Journey om Hazelpaw te vinden
Falconpaw wordt med cat Apprentice op de Journey
Hazelpaw is gevonden en bij thuiskomst treed Lizardpath af
Sabrefur gaat dood
Benoeming nieuwe Deputy


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. JXidV8r
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Condorflower
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Tumblr_n3nnx3uDYv1r00543o1_r4_250
✧ Loïs
82
Actief
"dracaris"

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Condorflower
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 21:10

In zwijgzame toestemming liep het trio terug naar het kamp, met Sabrefur op Bearclaw's schouders. Toen ze aankwamen kreeg zij de opdracht om Otterpaw bij zich te houden. Ze knikte richting haar man, en stapte als eerste naar binnen. Het was duidelijk te zien aan haar gezicht dat ze kwam met slecht nieuws. Ze liep meteen richting de apprentice af, waarna ze haar staart om het katje heen sloeg. Ze voelde voor de jonge Otterpaw, die nu haar vader moest missen. Uit ervaring wist Condorflower hoe moeilijk dat was. Dat het haar schuld was dat Otterpaw haar vader niet meer zien zou, was een detail die er nu niet toe deed. "Het is goed, kleintje," murmelde ze troostend waarbij ze een warme lik over diens kop gaf nadat Bearclaw het nieuws gebroken had. "De tunnels waren al ingestort voor we aankwamen; we konden niets meer doen. We hebben zijn lichaam opgegraven zodat we hem een goed afscheid konden geven." sprak ze de clan toe. Haar blauwe ogen volgden haar man, die Stallionstar een steunende omhelzing gaf. Dat de leider toen meteen een nieuwe deputy uitkoos, verraste haar niet. De deputy die gekozen werd daarentegen.. Condor knipperde verrast met haar ogen toen de naam Amberstorm viel en niet die van Bearclaw. Kort schoten haar nagels uit haar hulzen, maar al gauw deed ze deze terug. In ieder geval had Amberstorm pit. Zolang dit maar niet haar zwakte zou worden. En zolang ze maar respect zou hebben voor haar man en haar. Anders stond haar een naar lot te wachten.


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Condor15
dracaris
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 21:12

De seconden tikten veel te traag voorbij terwijl ze wachtten op resultaat. De maan rees steeds hoger aan de horizon - Amberstorm ijsbeerde door het camp. Ze kon niet stil blijven zitten terwijl de spanning zo te snijden was. even had ze overwogen naar buiten te gaan, om haar stress weg te lopen - maar ze wou het meteen weten als de kater gevonden was, ook al was ze zo goed als zeker dat hij het niet zou overleefd hebben.

Condorflower was de eerste die het camp betrad. Amberstorm draaide zich plots om, haar groene ogen gericht op de ingang, haar oortjes gespitst. Haar vermoeden was bevestigd toen de volgende die door de opening verscheen Bearclaw was, helemaal stoffig en met het lichaam van hun deputy op zijn rug. De slanke kattin slikte de brok in haar keel weg en richtte even haar blik op de hemel. Bijna maanhoog. Stallionstar kreeg geen tijd om te rouwen of na te denken over zijn keuze voor hij het moest verkondigen. De jonge warrior keek toe hoe hij naar boven sprong. Zijn lichaam leek wel drie keer zwaarder dan het vanochtend geweest was.

En toen kwam haar naam uit zijn mond. Amberstorm was met verstomming geslagen. Zij, de puberale tiener, diegene die door niemand geliefd was, zij moest Sabrefur opvolgen? De tabby slikte ongemakkelijk en liet haar blik over haar clangenoten glijden. De ceremonie was kort, Stallionstar sprong alweer naar beneden om zich naast het lichaam van zijn vriend te leggen. Amberstorm voelde zich vreemd. Ze had het idee dat ze trots moest zijn, dat ze moest glimlachen; maar aan de andere kant voelde dat weer zo respectloos. Overweldigd liep ze op de leader af; ze voelde zich alsof ze in een roes was, alsof de wereld om haar heen plots wazig was. Toch zou je het niet zeggen als je haar zag. Ze liep met sterke, grote passen, haar blik gefocust en haar rug recht.

Amberstorm ging liggen aan de zijde van Stallionstar, de kater met wie ze vanaf nu dagelijks zou moeten samenwerken om de clan te leiden. Ze keek neer op het levenloze lichaam van Sabrefur aan hun poten. Er spookten zo veel vragen rond in haar hoofd - maar uiterlijk leek ze zelfzeker, alsof ze wist wat ze deed. Alsof ze dit verwacht was. De poes had lang geleden goed geleerd hoe ze moest doen alsof ze zelfzeker was. Het was het masker waarachter ze zich verschool. Niemand kende de zwakke ik die ze erachter verborg.

Vanuit haar ooghoek wierp ze een blik op de kater die naast haar zat. Hij verborg de tranen die over zijn wangen rolden niet. Amberstorm kon geen tranen opbrengen - ze had al lang niet meer gehuild, niet meer sinds ze het bloed van die Riverclanner aan haar poten had kleven. "May Starclan light your path..", murmelde ze zachtjes, waarna ze haar neus respectvol in de nekvacht van de grotere kater duwde. Hoewel Sabrefur niet door iedereen geliefd was geweest, was hij nog steeds hun deputy geweest - en eentje die ze gerespecteerd had. En het was makkelijker om zich achter de vigil te verbergen dan om de reacties van haar clangenoten onder ogen te komen, al wist ze dat dat ook ooit moest.


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. WpFgCIB
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterpaw,
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. DPKsfdL
Babs
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 21:30


Otterfreckle

She stared through the window at the stars
Every second seemed to be an eternity in the heart of Otterpaw. With every heartbeat her dread steadily grew and when the exhaustion of her blind escape had finally passed, it only made room for more anxiety. Millions of what if's ran through her mind, millions of fears, unspoken words of love and what she should have done instead of what she did. If she didn't hesitate, if she had fought alongside him.. If.. If.. If..

A shaky breath escaped her, only to morph into a sharp gasp when she heard the movement of cats, the silent plodding of pawsteps. Her ears pinned back while her heart seemed to stop. Conderflower entered the camp, her eyes filled with grim reality, a strange sort of grief and approached her immediately. Silently, Otterpaw shook her head, her mouth agape and her ears pinned back in her fluffed up fur of her nape. No.. no no no.. It couldn't be. Her father was the strongest cat in the whole world. While she took comfort in the warm, soft fur of Condorflower, nothing was able to prepare her for what was too come. A high pitched squeal erupted from her mouth when she saw the large black and white shape close to her mentor. Her pale blue eyes, panicking at the sight that was in front of her, flitted from Condorflower to her father and back. She wrestled herself away from Condorflower and bolted across the clearing, pressing her nose in the dusty fur of her father, shaking and sobbing in his comforting pelt. It couldn't be true.. It couldn't be... This all ought to be a very bad dream. She couldn't muster the strength to congratulate Amberstorm either, barely registering that the she-cat was the new deputy of her clan. Maybe she wouldn never register it.


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. IZVde4qT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 21:38

[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. X10E2zv

De ranke kattin stapte voor iedereen uit. Ze was slecht gezind door het koninklijke gedrag van die twee. Condorflower was net zoals haar ouders. Denkend dat ze samen de wereld konden veroveren. Ze had bijna spijt gehad om mee te gaan, maar uiteindelijk had ze Sabrefur een heerlijk afscheid kunnen geven en was haar vertrouwen toch terug een beetje meer aan het terug verdienen. Ze naderde het kamp en vertraagde een beetje. Meteen werd ze ingehaald door Condorflower en Bearclaw. Ze werd genegeerd door iedereen. De gil van Otterpaw sneed door haar ziel heen, niemand zou zo voor haar gillen. Ze schudde haar kop. Daintywhiff wist wel beter. Shatteredice zou haar kunnen troosten en anders haar zachte mosnest. Alleen begon Stallionstar te spreken. Toen hij een naam liet vallen keek ze naar boven. De maan scheen aan de hemel. Misnoegd ging ze liggen, iets van het tafereel vandaan. Haar maag rommelde nog steeds. "Je benoemd een deputy die haar kinderen mishandeld en ze geen opvoeding kan geven." Haar stem was koel, maar zoet. Ze legden feiten neer op tafel. Het was aan de rest om ermee in discussie te gaan.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostfall
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. CEvwkFZ
Renske
109
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 22:04


Frostfall had de onrust in het kamp gemerkt. Hij was aangekomen op het punt dat de patrouille was vertrokken. Het nieuws dat Sabrefur in de problemen was gekomen was als een lopend vuurtje door het kamp gegaan en hij vreesde voor het ergste. Een deputy die verloren zou gaan, zo snel als hij gekomen was. Soms konden die dingen zo gaan. Een apprentice zou wees worden, een leider wanhopig. Al snel kwam het tafereel binnen, Bearclaw met het levenloze lichaam van de deputy op zijn schouders. Verslagen liet Frostfall zijn kop hangen. De zwarte kater was een goede tunneler en deputy geweest. Hard, maar correct. Sluw, maar deed wat hij moest om Windclan beter te maken. Frostfall zou hem altijd herinneren. De oudere warrior had hij zijn hele leven mee gepatrouilleerd en gejaagd. Een blik vol medelijden ging dan ook door hem heen toen hij zijn dochter op hem af zag rennen. Hij zou later wel afscheid nemen van de deputy, diegene die dicht bij hem stonden moesten eerst rouwen.

De maan stond al in de lucht. Een nieuwe deputy moest plaats nemen in zijn pootsporen. Hij zag dat Stallionstar het er zwaar mee had, maar hij deed zijn taak. Dat was wat de warrior code hem oplegde en daar kon Frostfall respect voor hebben, hoe weinig hij hun leider ook mocht. De naam van Amberstorm galde door het kamp, en alle ogen gingen op de poes. Frostfall kon een frons ook niet op zijn gezicht onderdrukken. Dit was een bijzondere keus, niet iedereen vertrouwde de poes die pas recent weer haar warrior taken op had gepakt. Samen met haar leider gingen ze bij het lichaam van Sabrefur liggen, waarna ze hun laatste respect toonden. Niet in staat lijkend iets te doen.

En toen begon het gebikkel. Een zachte stem die haar twijfels aan Stallionstars keuze toonde. Frostfall rolde met zijn ogen, hij had geen zin in dit politieke gekrioel. StarClan had de keuze gehoord en ze zouden het ermee moeten doen. Zo was het altijd geweest, hoe erg je de gene ook wel niet mocht of ongeschikt vond. Hij slikte zijn eigen woorden dan ook in, en keek het kamp rond. ‘Ik ga de ingestorte tunnel repareren en zou het waarderen als enkele ervaren tunnelers mee gaan,’ miauwde hij zakelijk. Zijn blik viel op Sabrefur zijn stoffige vacht, zijn ijsblauwe ogen schitterden. ‘Een das is ons territorium is nooit goed. We moeten zeker van weten dat deze de enige was.’ Iedereen kon zich vast de laatste keer herinneren toen dassen hun territorium terroriseerden. Toen zag hij het snikkende lichaam van Otterpaw, en een steek ging door zijn hart. Frostfall was misschien soms een hork, maar hij was niet helemaal gevoelloos. ‘En bovendien.. Het was een heilige plek van StarClan. We moeten het renoveren om Sabrefur een kans te geven om naast zijn partner tot rust gelegd te worden.’


OOC: Enkele tunnelers kunnen zich hier aanmelden om met Frostfall mee te gaan of (morgen) in een aparte drill aan te melden in het patrol topic!
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 18 nov 2019 - 22:50

Sabrefur... was overleden. Er was niks meer aan te doen, geen kruiden of andere dingen die de kater hadden kunnen redden. Hij draaide zijn oren plat in zijn nek en keek naar de grond. Sabrefur was hard geweest maar zelfs hij kon zien dat de kater een goed hart had. Hij had hem meegenomen de tunnels in, zodat hij niet zou verdwalen. Hij slikte even moeilijk en sloeg een keertje ongemakkelijk met zijn staart. Hij wist niet goed hoe hij moest reageren, dit was de eerste keer dat hij iemand waar hij meerdere gesprekken mee had gehad was verloren. Ze waren niet bepaald close, zo zou hij het niet genoemd hebben, maar ze hadden wel samen dingen gedaan. En toen kwam Stallionstar, met de mededeling dat zijn moeder Deputy werd. De nieuwe deputy van WindClan. Hij keek met een mond vol tanden naar de leader. Hij vertrouwde op zijn oordeel, natuurlijk, hij kon niet anders. Maar dat betekende niet dat hij zich er comfortabel bij voelde. Het was immers nog steeds niet opgeklaard tussen hem en zijn moeder. Hij ademde diep in, waarna hij naar de groep katten keek. Otterpaw had het er moeilijk mee en hoewel dit een nacht was om Sabrefur te herdenken, wilde hij er ook zijn voor een clangenoot. Hij ging rustig naast haar liggen en sloeg zijn rode staart over haar rug heen. Hij zei niks, hij wist niet wat te zeggen, maar hij wilde wel dat ze wist dat hij er voor haar was. Ze hadden niet veel gepraat, maar hij wilde haar dat toch laten weten. Hij keek naar de zwart witte kater en drukte zijn neusje tegen de zwart witte vacht. 'May StarClan light your path.' dacht hij bij zichzelf, want de woorden konden zijn mond niet verlaten. Hij kon het nog niet uitbrengen dat de kater was overleden en kon het ook nog niet aan om zijn moeder te feliciteren met haar nieuwe rang. Want er waren andere dingen die op dit moment belangrijker waren dan dat.
Tag: Otterpaw


그대는 나의 이야기였다
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 3:02

Hij had daar gestaan, met enkel een paar woorden van uitleg. Dus Saberfur was in gevecht met een das. Tot beesten waren het! Maar de crème kater had kalm toch iets bezorgd staan wachten tot het verlossende woord komen zou... Of verschijning. Natuurlijk mocht hij de zwart witte deputy niet, maar dat betekende nog niet dat hij hem doodwebsite! Scarface schudden zijn kop. Dit was Hell's! Wachten was vreselijk, maar dat gold zeker voor de dochter van Sabrefur! Toen Condorflower binnen kwam ging ze direct naar Otterpaw en later kwam Bearclaw met het lijk van de deputy binnen. Scar legde zijn oren naar achteren en keek weg. Hij was dus gestorven door instorting van de tunnel??? Dat was ook meer de reden dat hij geen Tunneler was geworden. Je kon zomaar eindigen als Sabrefur nu geëindigd was! Stallionstar's woorden gingen meer langs hem heen, maar hij kon weinig meer doen dan de oude deputy nog wat laatste afscheidswoorden brengen. Scarface keek eerst naar Otterpaw voor de crème Windclanner in beweging kwam. Wel zorgde Scar ervoor dat hij zowel Condorflower als Bearclaw uit de weg ging. Een scène was hier nu echt niet op zijn plaats!  Gefeliciteerd  Amberstorm' miauwde hij tegen Amberstorm en liep daarna door naar Sabrefur. Daar kreeg Scar geen woord uit zijn bek. Hij kon het eigenlijk nog steeds niet geloven dat de grote zwart witte kat dood was. Wel zakte Scarface half om half door zijn poten en drukte zijn neus even in de vacht van Sabrefur eer hij weer opstond en plaats maakte voor een andere kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderstorm
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor runner / Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 11:47

Raging like a storm


De paniek van Otterpaw hing nog in de lucht en ze keek met haar groene ogen naar haar broer. Wat moest er niet in zijn kop omgaan? Ze keek even naar de Camp ingang waar nog niks gebeurde en ze besloot dat er niks anders opzat dan wachten. Alle momenten die verstreken waren stil totdat de stilte werd verbroken. Condorflower liep binnen en hoverde gelijk naar Otterpaw toe. Dat was eigenlijk al het antwoord dat ze nodig had, toch kwam er nog een vervolgantwoord. Bearclaw kwam binnen en liet het lichaam van Sabrefur op de grond glijden. Vol afschuw keek ze naar de dode Deputy. Waarom? Waarom was dit nodig geweest? Ze had het juist zo goed met de knappe kater kunnen vinden, de enige kat die het verstand had om andere katten uit elkaar te halen en Scarface even aan de zijkant te vegen en Bearclaw ook. De shock die door de Clan ging was voelbaar maar haar broer moest door. Met zware passen klom hij de Tall rock op en kondigde hij de nieuwe Deputy aan. Amberstorm. Verwonderd trok ze even haar wenkbrauwen op en keek naar hoe hij zich weer naast het lichaam van Sabrefur neerlegde. Even twijfelde ze maar zette toen toch haar poten ertoe om naar Sabrefur's lichaam te lopen. Kort drukte ze haar neus tegen zijn nek aan en liet haar warme ademhaling eroverheen gaan. "May StarClan light your path Sabrefur" miauwde ze en ze stapte terug om zo de rest van de Clan bij hem te laten.thanks, spyder!


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 12:20

Crowfur onderdrukte de neiging om op en neer te gaan benen. Hij onderdrukte ook de neiging om Bearclaw’s orders te negeren en alsnog naar buiten te rennen. Hij kneep zijn blauwe ogen dicht. Nee, hij had tegen Bearclaw gezegd dat hij de Tunneler en zijn groepje vertrouwde. Hoe zou het overkomen als hij hun nu alsnog tegemoet zou rennen? Bovendien zou Stallionstar het niet goedkeuren. De seconden tikten tergend traag voorbij. Opeens was daar beweging. Crowfur voelde zijn hart in zijn keel zakken toen hij het dode lichaam van Sabrefur zag, een brok zich vormend in zijn keel. Wéér een Clanmate die hij niet had kunnen redden. Het voelde als ze de zoveelste tegenslag voor hem aan, voor WindClan. Een vos had hun kamp bestormd, ze waren the Heatherfields kwijtgeraakt en nu dit. Was het waar? Was WindClan écht de zwakste Clan van de vier? Crowfur schrok van zijn eigen negatieve gedachtegang en dwong zichzelf om naar Sabrefur toe te lopen. Hij drukte zijn neusje kort tegen die van het al koud wordende lijf van de voormalige deputy aan. “StarClan weet dat jouw tijd als deputy veel te kort was. Ik hoop dat je tenminste in vrede zal jagen daarboven.” Hij trok zich terug en richtte zijn blik toen op Stallionstar. De nieuwe deputy werd benoemd en Crowfur zag aan de gezichten van sommige Clanmates dat ze het er niet mee eens waren. Maar ja, met welke keuze waren ze het wel ooit allemaal eens? Hij hoorde de opmerking van Daintywhiff en keek haar nijdig aan. Misschien was het omdat zij in zijn plaats was verkozen en hij haar verantwoordelijk hield voor haar falen in zijn onderbewustzijn, misschien was het een andere reden, maar hij voelde de drang om hun kersverse deputy een hart onder de riem te steken. “Stallionstar heeft zijn keuze gemaakt,” snauwde hij naar haar. “Leg je erbij neer.” Met een demonstratieve draai keerde hij haar de rug toe en liep naar Amberstorm toe. “Negeer haar,” murmelde hij, zich naar voren buigend en haar een lik over haar oor gevend. “Je gaat het fantastisch doen. Mijn respect en vertrouwen heb je.” Hij knipperde één keer langzaam met zijn ogen naar haar en trok zich daarna terug zodat hij bij de rest kon gaan rouwen om Sabrefur.


Tag: Daintywhiff, Amberstorm

Very Happy:


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Bearclaw
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 12:58

Stallionstar's gezicht vertrok alsof hij hem net een kaakstoot verkocht had. Bearclaw hield echter zijn gezicht strak en zakelijk. Hij was geen gevoelige kat en dat wisten de meeste wel. Stallion was echter wel dankbaar voor zijn steun en snorde dankbaar nadat ze elkaar een broederlijke kopje hadden gegeven. Daarna trok hij zich terug en liet hij de gevlekte leader naar zijn dode deputy toe gaan om te rouwen. De bruine tom keerde zich van de rest af en keek met niks doorschijnende ogen naar het zielig hoopje stoffige vacht dat vanochtend nog geademd had. Zijn lippen trilde om te grijzen maar hij hield zijn gezicht steenkoud.

Pas toen Stallionstar zijn blik kruiste met de ondergaande zon en zich klaarmaakte om de nieuwe deputy van Windclan te kiezen borrelde een nieuw intens gevoel in zijn maag. Zijn ogen volgde strak de lijf van zijn leader toen hij op de grote rots sprong. Zou het dan eindelijk zo ver zijn? Zou zijn kracht eindelijk gezien worden? De tom wou maar al te graag in de pootstappen van Sabrefur treden en eens laten zien wie het beter zou doen. Wie het wel voor elkaar kreeg om de zwakke uit de clan te knikkeren. Hij zal Windclan leidden.. Hij zal zijn vrouw de troon geven zoals haar ouders er ook naar hadden verlangd. Zijn kroost die kon spelen voor zijn sterke poten terwijl hij de clan toe sprak vanaf de rots.. Het was een pracht beeld. Zijn rimpelende spieren spande zich dan ook aan en tekende zich in zijn bruine huid. Adrenaline spoelde door zijn aders heen als een woest paard. “Ik zeg deze woorden voor StarClan, zodat de geest van Sabrefur mijn keuze mag horen en goedkeuren. Yeaa- De nieuwe Deputy van WindClan.. Bearclaw's ogen werden groter. YEAaa, OkAY. Zeg m'n naam! zal Amberstorm zijn.” WHAt. Dit meende je niet. De tom keek stomverbaasd naar Stallionstar nadat hij zijn keuze uitgesproken had. Zijn klauwen kropen naar buiten en duwde zich in de grond en de tom moest zich echt aan de grond vastnaaien om niet te flippen. HOE. Hoe kon Stallion z'n achterlijke keuze maken. Bearclaw schudde zijn kop waar het stof nog van afstoof en liep naar het dode lichaam van Sabrefur toe die omring werd door meerdere clangenoten om te rouwen. Otterpaw raakte hem, enkel omdat ze zijn apprentice was, maar meer niet. Hij stond achter zijn keuze die hij gemaakt had met Condorflower. Niemand zal hun in de weg staan, ook Amberstorm niet, en mocht ze dezelfde besluiten nemen als die Sabre had gedaan dan zou zij net als de grote zwart witte tom eindigen onder een laag aarde. Bearclaw boog zijn kop om zijn snuit in de nek vacht van de dode deputy te drukken en fluisterde woorden die enkel hij horen kon: "It's hard to talk when the worms crawl through your lungs." Zijn mondhoek kroop voor een seconde omhoog maar verdween weer net zo gauw als sneeuw voor de zon. Bearclaw trok zich terug en nestelde zich naast Stallionstar die onbeschaamd de tranen liet stromen. De leader moest het idee krijgen dat hij klaar stond voor hem, dat hij hem steunde, zodat hij hem vertrouwde en hem steeds meer macht in de poten zou drukken. In zijn ooghoek keek hij naar Condorflower. Hij wou zo dadelijk weg uit het kamp, samen met haar maar eerst wat anders: "Ik help." Sprak hij met een diepe lage stem tegen Frostfall.


[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 19:11

De kater kon zichzelf wel vervloeken. Vaak genoeg in de strijd had zijn bouw en stevigheid hem geholpen, maar nu niet. Hij had de tunnel nooit in gekund om Sabrefur te helpen. Het was geen optie geweest. En toch, als het moest, had hij zijn leven gegeven voor een clangenoot. WindClan miste nu weer een deputy, dit koor door een aanval van een das. Een diepe zucht klonk bij de kater toen hij de woorden van Bearclaw hoorde. Zijn ogen gingen kort naar Otterpaw, de dochter van Sabrefur die nu beide ouders kwijt was. Wolfheart wist als geen ander hoe eenzaam je je kon voelen in een clan vol katten op zulke momenten. Hij wist ook niet goed wat hij moest doen voor de jonge apprentice. Hoe hij zich zelf voelde kon hij niet goed herinneren, hij had die periode zo ver mogelijk weggestopt.
Kort daarna stapte Stallionstar naar voren. Even spitste zijn oren om te luisteren wat hij te zeggen had. Voor maanhoog moest de nieuwe deputy gekozen zijn. “Ik zeg deze woorden voor StarClan, zodat de geest van Sabrefur mijn keuze mag horen en goedkeuren. De nieuwe Deputy van WindClan zal Amberstorm zijn” Amberstorm.. zijn blik gleed over de poes. Jong, puberaal, grote mond. In een oogwenk zag hij die hele houding veranderen en liep de poes rond alsof ze zelfzeker was. Wolfheart wist ook wel dat dit schijn was. Amberstorm zou niet zijn keuze geweest zijn, maar hij zou haar niet afkeuren. Ze moest zich bewijzen. Zoals elke deputy moest. Respect moest je verdienen.
De bruine kater stond op en liep kalm naar het dode lichaam van Sabrefur. In het voorbij gaan liet hij zijn staart kort over de rug van Stallionstar gaan, om hem te laten weten dat hij er was voor hem. "May you find swift running and shelter when you sleep, Sabrefur.." zei hij toen zacht. Wolfheart was geen kater om te huilen. Hij nam afstand en zou rustig de wacht houden voor de verloren deputy. Te jong gestorven.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 19:31

[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. X10E2zv

Meteen zag ze een paar blikken haar kant op gaan. Daintywhiff stond op van haar gemakkelijke houding. Ze had honger en ze moest ook nog Sabrefur begroeten, ook al had ze haar afscheid in de tunnel gegeven. Dat wist de clan natuurlijk niet. Toen ze voorbij een zwarte kater liep, genaamd Crowfur beet hij haar iets toe. Ze zwiepte met haar staart, maar bleef kalm. "Ik leg alleen maar feiten op tafel, maar ik ga niet in tegen het woord van een leader..." Ze wandelde weg, maar was nog mans genoeg om haar kop om te draaien en: "Hielenlikker." Daarna overbrugde ze de afstand naar Sabrefur. Ze drukte haar neusje in zijn vacht en mompelde iets onsamenhangend. Daarna gaf ze een knikje naar hun huilende, zwakke leader. In de terug weg pakte ze een vogel en liep ermee naar haar nest. Ze had geen zin om op die huilebakken te kijken of die kontenlikkers zoals Crowfur. Plots als de kat meer aanzien kreeg vielen ze op hun knietjes. Smekend om gehoord en geaccepteerd te worden. Ze had geen ambitie om deputy te worden met die reden. Ze zou iedereen de nek breken die zo schijnheilig optrede. Iedereen wist dat Amberstorm het had verpoept met haar kittens. Ze had twee katten vermoord, ze was puberaal en dramatisch. Niemand vond haar leuk, maar nu. Ze liepen allemaal met hun neus onder haar staart. Smekend voor vriendschap die ze anders nooit had gekregen. Daintywhiff plofte met een zucht in haar bed en begon zachtjes op haar vogel te knabbelen. Lekker!

- Topic uit


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 16:44


Gorsekit voelde zich nerveus. Het hele kamp stond in rep er roer, en in het middelpunt zijn vader. Bange ogen flikkerden vanuit de ingang van de nursery, waar hij de veiligheid van zijn moeder op had gezocht. Maar het had niet geholpen, want het beeld wat hij toen op zijn netvlies kreeg zou hij nooit vergeten. Gorsekit dook in elkaar toen een levensloos lichaam het kamp binnen werd gebracht en neer werd gelegd. De mededeling dat de kat dood was. Een belangrijke kat, hun deputy. De grote kater was nog in Gorsekit zijn korte leventje benoemd en hij was nu al dood. Zijn vacht stoffiger dan ooit. De jonge kater wist meteen wat er was gebeurd, hij had het het kamp door horen gaan. Das in de tunnels, dat kon niet goed zijn. De zwarte pels van de kater was niet verscheurd, nee, hij was bedolven geweest door een ingestorte tunnel en levend begraven. Hij hoorde de woorden uitspreken door een donkere krijgen. Ingestorte tunnel. Gorsekit zijn ogen werden groot. Nooit van zijn leven zou hij nu ooit weer die tunnels in gaan. Dat zou ook zijn dood kunnen worden! Op de vlaktes had je geen tunnels die boven je kop in konden storten. Rillend dook hij naar achteren en sloeg zijn pootjes over zijn kopje. Hij wilde het niet meer zien of horen. Zacht snikkend rende hij terug te nursery in, niets meekrijgend wat er allemaal daarna gebeurde.[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 14:38

Het nieuws kwam als een klap aan. Talonpaw was in het kamp geweest toen Otterpaw als een gek het kamp kwam binnengerend om te melden wat er was gebeurd. Hij had graag voor willen stellen aan Bearclaw om mee te gaan, maar wist dat een apprentice toch niet welkom zou zijn, hoe goed hij de tunnels ook zou kennen. En dus had hij zich maar op de achtergrond gehouden en een bezorgde blik met zijn mentor gewisseld. Zijn mentor had hem verteld dat hij zich maar met een paar Clantaken binnen het kamp bezig moest houden, maar heel het kamp was zodanig in rep en roer dat de elders die hij had willen verzorgen hem weg hadden geduwd toen hij zich over hun pelzen wilde buigen om ze na te kijken op teken. En opeens was er nieuws. Sabrefur was dood, Amberstorm werd de nieuwe deputy en meningsverschillen braken hier en daar uit. Maar Talonpaw’s gezicht was helemaal niet gefocust op het dode lijf van de deputy of de gezichten van zijn ontzettte Clanmates. Nee, zijn blik ving het trillende lijfje van Gorsekit. Medelijden schoot als een pijl door hem heen toen hij de angstige reactie van de kitten zag. “Gorsekit!” riep hij, maar het was al te laat. Als een geschrokken adder keerde Gorsekit terug naar de nursery en Talonpaw sprong behendig over het lichaam van een elder heen om hem in te halen. Hij drong zich tussen de bladeren van de nursery door en zag Gorsekit’s trillende lijfje voor hem liggen. “Gorsekit,” murmelde hij, naar voren lopend en zich neerleggend naast de kitten. Hij begon de kitten ritmisch te likken zodat hij hopelijk wat van de shock weg kon krijgen. En anders zou hij Routnose of Falconpaw erbij halen zodat ze hem iets tegen de shock konden geven. “Rustig maar,” murmelde hij. “Het komt allemaal goed.” Hij opende zijn pootjes zodat de kitten troost bij hem kon gaan zoeken als hij wilde.  


Tag: Gorsekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonvision
Member
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Pa7eBaH
Chi
243
Actief
Make improvements, not excuses. Seek respect, not attention.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonvision
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitimema 25 nov 2019 - 11:19

Moonvision had met haar amberkleurige blik de kampingang strak in de gaten gehouden. Ze voelde spanning heersen in het kamp. Haar hart sloeg even over toen ze het bekende gestalte van Bearclaw zag. Nog voordat men echter de vraag kon stellen hoe de situatie er nu uitzag, vertelde zijn gelaat al boekdelen. Haar oortjes legden zich plat in haar nek. Hoe kon Starclan nu zo meedogenloos zijn? De Clan had net een nieuwe deputy, eentje die wist met wat 'ie bezig was, en dan gebeurde dit. Moonvision voelde woede in zich opborrelen en haakte haar nagels in de grond. Ze kon het niet geloven. Wou het niet geloven. Ze schudde haar kopje toen ze Stallionstar zijn stem hoorde. De witte kattin kon zich niet voorstellen hoe het voor hem moest zijn. Ook hij was nog niet zo heel lang Leader en moest intussen al een nieuwe deputy aanstellen. Een zucht rolde over haar lippen terwijl ze haar amberkleurige blik op de gevlekte kater wierp. Zijn stem was luid hoorbaar. Voor een tel dwaalden haar gedachten af. Wie zou de nieuwe deputy worden? Haar blik gleed snel het kamp rond, de menigte van katten die zich verzameld hadden in zich opnemende. Ze had geen idee. Het kwam dan ook deels als een verrassing toen ze de naam hoorde van de kat die zich gelukkig mocht prijzen. Amberstorm. Haar kopje draaide zich haar kant op. Zo goed kende ze de kattin niet. Echter had ze vertrouwen in Stallionstar en besloot ze dus maar de kattin datzelfde vertrouwen te geven. Uiteindelijk was het de tijd die hen zou vertellen of dit een goede beslissing was of niet. Moonvision hees zich overeind en trippelde haar kant op. Haar gelaatsuitdrukking toonde zowel respect als vriendelijkheid. "Gefeliciteerd Amberstorm." klonk haar stem terwijl een waterige glimlach haar gelaat sierde. Het was de hele situatie die haar een gemengd gevoel gaf. Hopelijk zag hun toekomst er niet zo grimmig uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.   [ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[ROUW/VIGIL] The horse god against the lion lord.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: