Better times ahead. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Better times ahead.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talonpaw
Member
Better times ahead.  DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Better times ahead.    Better times ahead.  Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 15:32

De schemering begon te vallen. Aangezien Talonpaw en zijn mentor zowat de halve middag hadden gespendeerd in de tunnels hadden ze het pas in de gaten toen ze weer bovenkwamen. Het begon natuurlijk een stuk sneller donker te worden, maar daar was in de tunnels vrij weinig van te merken, tenzij je natuurlijk op een stukje kwam waar de grond boven je hoofd iets opener was en er gaatjes licht doorheen kwamen. Die gaatjes werden echter weer aangestampt zodat de kans op instortingsgevaar steeds kleiner zou worden. Talonpaw voelde zich net zo vrij in de tunnels als een konijn die over de open vlakte rende. Hij kende inmiddels elke bocht en elke wending die hij maar kon nemen. Hij wist waar hij op moest letten als hij de tunnels aan het repareren was en hij wist ook hoe laag hij zich moest houden als hij door de tunnels rende, achter prooi aan. Zijn mentor trainde hem echter ook om op het land te jagen, maar de truc waarbij eentje in de tunnels wachtte en eentje de prooi in de tunnels joeg werd ook veel gebruikt onder hun tweeën. In elk geval was de training nu afgelopen en liepen zowel Talonpaw als zijn mentor met een stuk prooi terug naar het kamp. Ze hadden niet wonderveel kunnen vangen, maar toch wel genoeg om sowieso de elders al van prooi te voorzien. Zijn mentor nam echter het stukje prooi van Talonpaw over en gaf aan dat hij bij zijn denmates moest gaan liggen. Talonpaw nam een konijn van de prooistapel en liep vervolgens naar de apprentice’s den toe, waar hij Lunarpaw algauw zag liggen. Hij gooide het konijn niet al te elegant voor haar neer en grijnsde charmant naar haar. “Is er plaats naast deze mooie dame?” vroeg hij vervolgens op een bekakte toon aan haar.


+ Eerste post voor Lunarpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Lunarpaw
Member
Anni-Sensei
53
Actief
She was the dancing queen, young and sweet, only 6 moons old.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lunarpaw
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead.    Better times ahead.  Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 15:57

Tegen de tijd dat de zon achter de horizon weg begon te zakken, had Lunarpaw een konijn tussen haar kaken hangen. Het was niet het grootste konijn, maar gezien ze nauwelijks training van haar absente mentor had gekregen, had de Warrior die met haar mee was gegaan gezegd dat ze er trots op moest zijn. En dat was ze, oh yeah. Met haar borst naar voren en haar staartje in de lucht marcheerde ze het kamp binnen, alsof ze een geëerd lid van de LionClan was. Ze keek even rond en liet toen het bruine dier op de stapel prooi vallen, voordat ze naar de Apprentice Den sjokte en voor de ingang neerplofte. Ze had dit gemist. De wind die door haar zilveren vacht blies terwijl haar poten zich stevig afzetten tegen koele vloer... Het was echt jammer dat Doveblight geen tijd voor haar had, maar zo was het nou eenmaal. Ze kon alleen maar afwachten totdat Stallionstar ingreep en haar een nieuwe mentor toe zou wijzen.

Ze hief haar kop op zodra ze een bruine gestalte op haar af zag lopen, blijkbaar met haar konijn in zijn mond. Oh ja, Talonpaw, een andere Apprentice. Hij was een van die tunnelkatten. Lunarpaw kon maar niet begrijpen wie in z’n heldere kop ervoor zou kiezen om z’n leven als mol te leven als je ook over de vlaktes kon sprinten, maar goed. Van haar moeder mocht ze daar niet gemeen over doen. “Is er plaats naast deze mooie dame?” Blegh. Ze hield helemaal niet van dat plakkerige gedrag. Lunarpaw vroeg zich af of het normaal was op haar leeftijd om geen interesse in Toms te hebben. Ze was immers al een apprentice... bijna volwassen, toch? ”Als je zo blijft slijmen, glibber je straks nog terug het kamp uit.” snorde de grijze she-cat. Die had ze niet zelf verzonnen, maar ze wilde hem wel heel graag een keer gebruiken. ”Maar ja, is goed. Ik barst van de honger. Ik heb zoooo veel getraind vandaag. Wist je dat ik dat konijn heb gevangen?” Een beetje opscheppen kon geen kwaad, toch? Ze mocht trots zijn op haarzelf, after all.

[ sorry het is nogal lang :’) ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
Better times ahead.  DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead.    Better times ahead.  Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 19:16

Talonpaw’s harde lach weerklonk over de open vlakte toen hij Lunarpaw’s reactie hoorde. “Oké, die zit. Die had ik verdiend,” zei hij met een grijns tegen haar. Hij had het ook maar voor te plagen gedaan; zijn interesse lag nog lang niet bij she-cats. Het was niet dat hij ze niet opmerkte, maar het was nu ook weer niet dat hij ze wilde versieren. Er waren toms van zijn leeftijd die daar al wel bezig mee waren, maar Talonpaw had andere zaken aan zijn kopje. Hij wilde bijvoorbeeld zo snel mogelijk zijn final assesment doen en dan was het niet handig als vreemde gevoelens hem in de weg zouden zitten. Maar als hij warrior zou worden, wie weet? Lunarpaw haalde hem uit zijn gedachten door aan te geven dat ze wel honger had en dat ze het konijn dat hij voor haar neer had gegooid zelf had gevangen. Talonpaw keek van het konijn naar haar en knikte toen bewonderend. “Dat heb je goed gedaan,” zei hij op een vriendelijke toon tegen haar. “Dan verdien jij logischerwijze ook de eerste hap.” En hij schoof het konijn vervolgens naar haar toe zodat zij een hap kon nemen. Hij dacht na over iets wat hij kon vertellen, maar hij had enkel verhalen over tunnels en hij wist niet of dat haar echt interesseerde. “Ik heb laatst met Frostfall een konijn gevangen. Terwijl hij in de tunnels wachtte, heb ik het konijn naar de tunnels opgejaagd.” Hij grijnsde. “Het is een effectieve manier om met zijn tweeën te jagen. Het konijn had volgens mij geen idee wat hem overkwam.” Hij wiebelde met zijn oortje. “En voor de rest is het gewoon het Clanleven, I guess. Ik heb gehoord dat ik binnenkort warrior mag worden en dat is dat.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Better times ahead.    Better times ahead.  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Better times ahead.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: