Heaven is a place on earth (BLIND DATE) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Heaven is a place on earth (BLIND DATE)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lítill
Deceased
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) 8p9AkY3
Bo ~
902
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 80 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lítill
BerichtOnderwerp: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 23:58

Hij had een verschrikkelijke taak op zich gekregen. Nooit had hij gedacht dat hij vrienden zou zijn geworden met een clankat, maar die verdomde kater uit ShadowClan kon zijn charmes wel inzetten hoor. En het scheelde ook dat de kater hem niet meteen weg stuurde of naar hem keek alsof hij een stuk stront was. Hij had eigenlijk willen vertrekken uit dit gebied, want hij had intell gekregen dat Appleblossom was vertrokken uit het gebied en naar de bergen gegaan, naar de tribe. Hij had toch niks te doen in het gebied hier en niet alleen dat, mocht de elite nog naar hem aan het zoeken zijn dan kon het wel eens verkeerd aflopen. Maar goed, hij had dat leven allang achter zich gelaten. Hij had zijn halsband weg gedaan en als hij bij elite katten was dan gebruikte hij zijn echte naam niet. Misschien werkte dit ook wel iets therapeutisch, dat hij zijn eigen relaties die hij had gehad kon vergeten. Want al zijn relaties waren stuk gelopen. Hij zuchtte even zachtjes terwijl hij op de plek stond waar hij had afgesproken. Vandaag had hij ook een date tussen twee elite katten, dus hij moest oppassen dat hij niet zijn eigen naam ging gebruiken. Hoe Inkspots hem ooit had kunnen ompraten... maar aan de andere kant gaf het hem weer een reden om uit zijn nest te komen in de ochtend. Dat en het rommelen in zijn maag. De twee kwamen al snel aan. Hij snapte niet waarom hij weer moest gaan koppelen, maar goed. Inkspots had zelfs een date meegegeven aan hem zodat hij hun iets te doen kon geven. "Goedemiddag." sprak hij met zijn ijzige stem tegen de twee, zijn olijfgroene ogen stonden precies zoals zijn stem klonk. Niks schreeuwde liefde van zijn kant af, maar goed, hij was hier niet op date of wel dan? En hoe minder ze hem zouden herinneren hoe beter. "Vandaag gaan jullie op date. Hierbij gaan jullie richting de tweebenen. Tweebenen houden veel dieren vast. Katten, honden, maar ook andere dieren zoals konijnen en vogels. Wie weet wat voor meer gekke dieren." sprak hij ijzig kalm tegen de twee. Hij liet niet zien dat hij zich niet op zijn gemak voelde. "Ga samen eens kijken naar de opgesloten dieren. Misschien doen ze wel gekke dingen." Sprak hij waarna hij opstond en naar de twee voor een laatste keer keek. "Veel plezier." was het laatste, voordat hij rustig weg liep. Zo. Dat was het dan.
GESLOTEN TOPIC. Mensen die hier mogen posten weten het ;D


Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 15:40

Vallon had eigenlijk geen idee waarom hij had ingestemd met dit idee. Opeens was één of andere oudere rogue op hem afgelopen en had Vallon gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn in een date. Vallon, die zich zelfs in ShadowClan niets had aangetrokken van de knappe she-cats die er rondliepen, had hem vreemd aangekeken en hem eerst gevraagd of het soms een domme grap was. Het bleek echter geen grap te zijn en Vallon had dan maar ingestemd. Want wat had hij anders te doen, right? Het tijdstip en de dag die de rogue had opgegeven beviel hem bovendien wel en al snel had hij ingestemd om de kat te ontmoeten. Hij vroeg zich af of het een rogue was of iemand in zijn Clan. En als het iemand in zijn Clan was, wie ze het dan zijn? Vallon kromp ineen bij het idee dat de rogue hem gekoppeld zou hebben met een andere rogue. Hopelijk wist de rogue wel dat een rogue en een BloodClanner niet samen zou gaan, om praktische redenen niet. Als Vallon haar een lekker ding vond en hun karakters gingen goed samen, dan moest hij haar meenemen naar de Elite. En niet elke kat stond daar voor open, zeker niet als ze zou horen wat voor taken ze daar moesten doen en heel dat hondentandensysteem. Vallon zuchtte vermoeid. Waarom had hij hier ook alweer mee ingestemd? Hij liep echter kalm af op de plek waar hij de rogue zou ontmoeten en niet veel later zag hij de rogue staan, gevolgd door zijn date. Zijn oortje trok verrast naar achteren en even wist hij niet wat hij moest zeggen, maar toen kwam een onbeholpen grijns om zijn lippen en luisterde hij naar wat de rogue te zeggen had. Great. Dieren gaan kijken. Maar de tom had zijn best gedaan en Vallon was geen watje, dus hij zou de opdracht wel uitvoeren. Misschien kon het nog geinig worden ook. De rogue ging weg en Vallon keerde zich naar zijn date. “Dus… zullen we dan maar?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 16:56


Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Dc6dq510

Ze had er verrassend genoeg wel zin in. Even lekker iets anders dan het normale, kon toch geen kwaad? Langzaam kwam ze aanlopen en zag de rogue die ze al eerder had gesproken zag. Elke keer als ze haar oog op hem legde had ze het gevoel hem ergens van te kennen, maar ze wilde geen oude koeien uit de sloot halen. Dus hield ze haar mond maar. Haar aandacht was toch al helemaal gericht op haar date. Die niemand minder dan Vallon leek te zijn. Oh wat geweldig. Brat wilde spreken maar de kleine witte kater sprak eerst; Hij vertelde over wat op het agenda stond. Iets wat dieren kijken leek te zijn, en vertrok daarna weer. De rode poes keek verbaasd naar de bruine kater toe maar schoot al snel in de lach. 'Wat leuk dit.' wist ze tussen haar gelach uit te brengen.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 22:43

Ergens had Vallon wel kunnen verwachten dat Brat zijn date zou zijn. Welke rogue zou een BloodClanner immers ook koppelen aan een rogue of een kittypet? En aan een Clan cat zouden ze al helemaal niet doen. En dat was maar goed ook. Het zou een vrij bloederige date zijn geworden als het één van de voorgaande keuzes zou zijn geweest. Maar Brat was prima. Brat was perfect. Wie weet leerden ze elkaar nog wel kennen op een manier dat niet eerder voorgekomen was, al betwijfelde Vallon dat. Ze hadden al vrij veel besproken en Brat wist bijna alles van zijn verleden. Maar toch… Dit was natuurlijk een heel andere setting dan dat ze gewoon waren en bovendien was Vallon op de toespelingen van de rogue ingegaan juist omdat hij zijn “date” op een ander level wilde leren kennen. Brat begon te lachen en Vallon viel haar niet veel later bij. “Ja, dit had ik niet zien aankomen eerlijk gezegd,” zei hij met een grijns tegen haar. “Maar je hebt inderdaad gelijk als je zegt dat het leuk is.” Hij grijnsde naar haar en liet zijn blik vervolgens over de plek gaan dat zich voor hun bevond. “Twolegs die andere dieren dan honden en katten vasthouden, het moet niet gekker worden,” bromde hij vervolgens. Hij deed een knikje in de richting van waar hij vermoedde dat de dieren vastgehouden werden. “Na u, my pretty lady,” grijnsde hij tegen haar. Want ja, een gentleman moest hij wel blijven, niet dan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimeza 30 nov 2019 - 14:59


Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Dc6dq510

Hij liet haar weten dit niet aan te zagen komen, ppf natuurlijk niet hij had dit vast samen met die Rogue opgezet. Het was namelijk wel heel toevallig dat precies hun twee gekozen werden niet waar? Maar ze zou zijn spelletje wel meespelen. De kater sprak veder; over dat hij leuk vond en vervolgens over de mensen en de vastgehouden beesten. Brat luisterde en knikte af en toe maar bleef veder stil. Vallon liet haar toen voor gaan op een zeer 'gentleman' manier. Brat grinnikte en maakte een boog wat voorover. 'Dank u mijn heer.' sprak ze alsof ze een echte dame was.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 16:54

Vallon kreeg in de gaten dat Brat hem tijdens zijn uitleg met een ongelovig gezicht had bestudeerd. Wacht… dacht ze nu werkelijk dat hij dit opgezet had? Als hij haar op date had willen vragen, dan had hij dat wel uit zichzelf gedaan. Dacht hij… Ze was een aantrekkelijke kat, maar hij was niet zeker of hij haar op díe manier zag. Ach, wat maakte het hem ook uit of ze dacht dat hij dit met opzet had gedaan? Als ze dat al dacht, dan leek ze het in elk geval niet zo erg te vinden. Brat kennende had ze zich wel omgedraaid als ze hier anders over dacht. Hij liet het onderwerp rusten en grijnsde toen ze haar opmerking maakte. Hij volgde haar vervolgens en liet zijn blik over het pad glijden. Aan weerszijden bevonden zich groenachtige afzettingen waarachter zich vreemde beesten bevonden. Beesten die Vallon nog nooit had gezien. Hij vroeg zich af welke romantische sfeer deze setting moest creëren en draaide zich naar Brat toe. “Ik zou eerlijk gezegd, als ik mijn oog had laten vallen op één of andere she-cat, deze plek niet uitgekozen hebben als eerste date,” zei hij met een grijns tegen haar. “Het is nu niet echt een plek waar je indruk op elkaar kunt maken en het feit dat die beesten er hilarisch uitzien, helpt ook niet echt.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 15:35


Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Dc6dq510


De kattin keek haar oog uit, deze beesten had ze nog nooit eerder mogen aanschouwen. Zo vreemd alsof ze van verre plekken kwamen waar de poes niet eens over zou kunnen dromen. In hokken en achter glas, werkelijk wonderbaarlijk. Brat was haar date bijna helemaal vergeten totdat zijn stem haar oren vulde even zelfs dan was ze maar half aan het luisteren. Haar aandacht gevestigd op de omgeving om haar heen. Sommige hokken konden niet eens als hokken omschreven worden...meer als een eigen eiland of dergelijke. 'Ach man schei toch uit.' sprak ze uiteindelijk tegen de kater 'Deze plek is geweldig, wat wil je dan een wandeling in het park? Wat origineel zijn we weer.


Het is een dierentuin waar ze zijn toch? xDTHERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 21:57

Brat leek het er wel naar haar zin te hebben. Ze liet het duidelijk merken in de manier waarop ze praatte. Vallon grijnsde en richtte zijn blik op haar, maar zag dat ze dat niet merkte omdat ze volop naar de dieren aan het kijken was. Ach ja. De rogue had zijn best gedaan, maar een romantische setting zou er niet inzitten. Vallon vroeg zich eerlijk gezegd ook af wat Brat ervan dacht dat uitgerekend zij aan elkaar gekoppeld waren, maar aan haar geïnteresseerde houding te zien die volledig gericht leek te zijn op de beesten, kon hij die vraag wel op zijn buik schrijven totdat hun bezoekje gedaan was. Nou ja, dat moest dan maar. “Nee, je hebt gelijk. Dit is inderdaad wel een stuk interessanter.” En hij wilde nog meer zeggen, maar zijn blik viel op een beest dat hun strak in de gaten hield. Het had een soort van oranjeachtige pels, maar met zwarte strepen in plaats van het oranjeachtige dat je bij een tabby zou zien. Zo’n kat had hij echt nog nooit gezien. En het was ook nog eens groter dan Brat en hij bij elkaar. Opeens ontblootte het beest zijn vlijmscherpe, grote tanden naar hun en verhief het zich naar zijn achterpoten, waarna het zijn voorpoten stevig tegen het glas duwde. Zijn klauwen kwamen uit hun hulzen en lieten diepe, lange groeven achter op het glas. Vallon was inmiddels een beetje voor Brat gaan staan en trok met zijn oren naar het beest. “Stel je voor dat dat los zou lopen in het kamp,” gromde hij over zijn schouder naar Brat.


OOC: Ik had een boerderij in gedachten, maar dierentuin is idd logischer xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 22:15


Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Dc6dq510

Brat greens wel toen de kater toch met haar instemde, wat was romance. Avontuur was veel leuker. De rode kattin wilde een andere kant op lopen maar haar aandacht werd getrokken naar het beest waar Vallon zijn ogen op had. Het was enorm groot en zeer angstaanjagend. En toch had het iets van haar weg, de orange/rode vacht kleur vooral. Toen het beest een dreigende houding aannam keek ze toe hoe Vallon voor haar ging staan. Alsof hij haar wilde beschermen. Hij gooide een opmerking naar haar over zijn schouder waar de poes enkel om kon grinniken. 'Als dat gebeurt piep ik hem toch echt hoor.' grapte ze.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Heaven is a place on earth (BLIND DATE) DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Heaven is a place on earth (BLIND DATE)   Heaven is a place on earth (BLIND DATE) Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 16:12

Het was misschien niet zijn beste idee om voor haar te gaan staan en hij wist ook niet of Brat het op prijs zou stellen, maar iets aan de dreigende houding van het beest zorgde ervoor dat er een drang in hem opkwam om haar te beschermen. Het was niet dat hij iets kon doen als het beest echt zou losbreken en hij zou net als Brat de poten nemen, maar hij zou haar in elk geval niet aan haar lot overlaten. “Dan mag jij alvast vooruit rennen als dat gebeurt. Lief van mij, hè?” Hij zag dat het grote beest hun nog steeds met ontblootte tanden en klauwen in zich opnam. Zijn ogen knepen zich kort samen en pas toen hij besloten had dat de katten geen bedreiging voor hem vormden, liet hij zich op de grond zakken en keerde hun demonstratief de rug toe. Vallon ontspande enigszins en ging weer in een normale positie langs Brat staan. “Ik zei toch dat ik onbevreesd was,” zei hij met een knipoogje tegen haar, waarna hij zijn blik liet glijden langs de andere uitzettingen. “Kijk,” zei hij en hij wees met zijn staart naar een grotere omheining. “Ik geloof dat we pas kunnen zien wat zich daar bevindt als we op dat grote hek gaan staan.” Hij zag wel een vreemd Twolegding met daarop iets dat er vreemd uitzag. Iets met… wat was dat voor iets? Waren dat speciale tekens dat alleen een Twoleg kon verstaan? Toch maar vreemde wezens hoor, die Twolegs!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Heaven is a place on earth (BLIND DATE)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: