APP EVENT: Warriorcode 101 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 APP EVENT: Warriorcode 101

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
APP EVENT: Warriorcode 101 BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: APP EVENT: Warriorcode 101   APP EVENT: Warriorcode 101 Icon_minitimeza 23 nov 2019 - 17:27

"Apprentices van Windclan, verzamelen!", mauwde Amberstorm luid doorheen het camp. Haar groene ogen gleden over de apprentices die zich om haar heen verzamelden; haar blik was streng, zoals meestal, terwijl ze met rechte rug in het midden van het camp zat. Ze was ondertussen ongeveer een week deputy, en na even gewacht te hebben tot alles weer een beetje tot rust gekomen was had ze besloten dat het tijd werd om alle apprentices tesamen eens duidelijk op de warriorcode te wijzen. Het was namelijk tot haar aandacht gekomen dat niet alle mentoren dat even belangrijk vonden, en dat sommigen het zelfs compleet negeerden in hun trainingen. Dat vond de jonge kattin natuurlijk niet oké; de warriorcode was datgene dat alles samenhield en zonder dat zouden ze zeker meteen uiteenvallen. Toen het leek alsof iedereen die zou komen zich bij haar gevoegd had, begon ze zonder meer aan haar lesje. "Wie hier kent de warriorcode volledig vanbuiten?", vroeg ze meteen, haar blik glijdend over de katten om haar heen. Eerst al eens peilen hoe ver de kennis stond, voor ze hen ging roosteren.

Open voor apprentices! (en eventueel anderen ook als je echt wil :") )


APP EVENT: Warriorcode 101 WpFgCIB
APP EVENT: Warriorcode 101 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Ambersnare
Member
APP EVENT: Warriorcode 101 DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: APP EVENT: Warriorcode 101   APP EVENT: Warriorcode 101 Icon_minitimeza 23 nov 2019 - 19:26

Amberpaw had net een spreeuw neer gelegd voor de oudste toen de stem van hun nieuwe deputy door het kamp galmde. Meteen sprong ze in actie en renden de den uit. Ze zag Amberstorm in het kamp staan en ze keek haar vragend aan terwijl ze ging zitten. Ze vroeg zich af waarom ze hen had geroepen, maar drukte haar neus even tegen de wang van de gestreepte leerling die naast haar kwam zitten. Toen de deputy eindelijk vertelde waarom ze hen bij een geroepen had zuchten ze zachtjes. Frostfall was daar ook meteen mee begonnen nog voor ze toen net met de training beginnen zouden. 'We de clan te verdedigen met ons leven. We vriendschappen mogen hebben met katten uit andere Clans, maar onze loyaliteit moet bij onze eigen Clan blijven, op een dag zul we ze misschien tegen komen in een gevecht en dan mogen we niet twijfelen over welke kant we kiezen om zo onze andere clan vrienden niet aan te vallen wat dan tot conflicten kan leiden met onze eigen clan.
We mogen nooit op het territorium van een andere Clan komen en al helemaal niet daar jagen, wat natuurlijk normaal is.
Elders en kits horen als eerste verse prooi te krijgen, daarna pas de warriors en apprentices. Behalve als zij straf hebben dan mogen de apprentices niet eten of tot ze hebben gejaagd om de elders te voeden.
De prooi wordt alleen gedood om te eten, niet om voor sport.
Dank Starclan voor zijn leven.
Een kitten moet minimaal 6 manen oud zijn voor hij/zij een apprentice mag worden.
Nieuwe warriors moeten een nachtwaken houden nadat ze hun warrior naam hebben ontvangen terwijl de rest van de clan slaapt.
Een kat kan geen deputy worden zonder minimaal een keer mentor te zijn geweest van een apprentice. De deputy zal de nieuwe Clanleider worden wanneer de eerdere leider gestorven is of te oud wordt om de clan te kunnen dienen. De nieuwe leider zal naar de hoge stenen moeten reizen om bij de Maansteen te gaan samen dromen met Starclan om zijn negen levens te ontvangen.
Na de dood of het afzien van een te oude deputy moet de nieuwe deputy gekozen worden voor maanhoog. Er vind elke volle maan een grotevergadering tussen de vier Clans plaats bij Vier boom, waar alle Clan territoria bij elkaar komen en voor die enkele nacht zullen de Clans in vrede naast elkaar staan. De grenzen moeten elke dag worden gecontroleerd en gemarkeerd. Hierbij worden alle onbekende katten die het territorium betreden bevochten of verjaagd en ook worden gerapporteerd wanneer dit gebeurd of als er dassen en vossen geuren worden waar genomen.
Een warrior mag geen kitten pijn bezorgen of ze in gevaar brengen nog mogen ze een kitten in nood negeren, zelfs als deze van een andere Clan is. Het woord van de Clanleider is de warriorcode.
Een eervolle warrior hoeft andere katten niet te doden om het gevecht te winnen, behalve als ze buiten de warriorcode staan of als het noodzakelijk is voor zelfverdediging. Een warrior verlangt niet naar het zachte leven van een poessiepoes.'
Dreunde Amberpaw de krijgcode in een rap tempo op. Ze was het zo zat om de code telkens te moeten herhalen, maar ze liet haar verveeldheid niet door schemeren in haar ogen nog in haar stem.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
 
APP EVENT: Warriorcode 101
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: