False bravado 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 False bravado

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Captain
False bravado Skadi-10
Elfje
488
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Skadi
BerichtOnderwerp: False bravado   False bravado Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 11:43


Gewend aan haar nieuwe leven? Een heel klein beetje. Tevreden? Niet echt. Maar ze had geen keus, ze moest hier wel blijven, voor een reden die belangrijker was dan haar eigen blijdschap. Ergens was ze wel blij dat Aegir bij die reden hoorde, want dan was ze tenminste niet alleen. Voorheen had ze altijd Shrimpkit en Hermitkit aan haar zijde gehad, maar die had ze nu niet meer. Ze miste ze zeker, maar dat zou haar niet gaan helpen. Ze had haarzelf beloofd niet te huilen, want ze was speciaal en op een missie voor StarClan. Wat voor missie wist ze niet, dat had Lethal nog niet verteld en dat irriteerde haar wel een beetje, maar ze wist dat ze naar de verbrandde kattin moest luisteren. Dat had ze heel duidelijk gemaakt de dag dat ze was meegenomen van haar oude huis. Toch, dat alles veranderde een feit niet. Ravenkit of Aegir, de zwarte pluizenbal met wie ze nu een den moest delen bleef het irritantste wezen dat ze tot nu toe had ontmoet. Daarom had ze die grote, kille den achter zich gelaten voor het nog grotere kille kamp. Maar hier keken sommige katten tenminste naar haar om, al was het vaak een beetje negatief. Niet dat ze dat niet gewend was, maar ze was een uitverkorene en speciaal, dus iemand moest toch wel met haar om willen gaan. Haar ogen vielen op een kater, die haar de indruk gaf van een apprentice, of hoe dat hier ook heette. Hij was nog niet zo oud als de rest, misschien zou hij wat gezelliger doen, want met stomme katten wilde ze ook niet omgaan. Skadi stapte op hem af. "Hey, jij, wat is jouw naam. Ik ben Skadi," vertelde ze. Ja, hij was groot en ook wel een beetje eng en misschien was wat van deze bravado gespeeld, maar ze wilde niet eenzaam en verveeld in een hoekje gaan zitten en ze wilde ook even niet in de buurt van Aegir zijn.

Dipper eerst


False bravado Skadis16

False bravado COxUkZtFalse bravado E8v3o2False bravado Skadi_12False bravado Member10False bravado Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
False bravado
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: