A reckless adventure! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A reckless adventure!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainpaw"
Member
A reckless adventure! DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: A reckless adventure!   A reckless adventure! Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 14:48

Zo gezegd, zo gedaan. Rainpaw had kunnen regelen dat zowel Springpaw als zij mee konden gaan op patrouille. Door stom toeval werden ze ingedeeld met diezelfde tom waar ze gisteren zogenaamd uitgebreid over aan het roddelen waren. Het werkte dan ook behoorlijk in hun voordeel dat de tom nauwelijks naar hun durfde te kijken en daarom minder aandacht voor hun had. En de she-cat die mee was gegaan, leek meer van het uitzicht te genieten dan zich te concentreren op de taak die ze voor zich had. Rainpaw hield de twee warriors gespannen in de gaten en toen ze vlakbij het gedeelte waren waar de grenzen in elkaar overgingen, gaf ze teken naar Springpaw. Ze riep naar de warriors dat Springpaw en zij een ernstig gevalletje buikkrampen hadden en dat ze zich even moesten afzonderen en beide warriors leken zich daar om diverse redenen niet in te willen mengen. En dus kwam het zo dat Springpaw en zij zich makkelijk konden afzonderen. “Ik wist niet dat het zo gemakkelijk ging zijn,” proestte Rainpaw het uit van het lachen. “Zag je de ongemakkelijke blik waarmee die warrior ons de hele tijd vermeed? Ik dacht dat het een stuk moeilijker ging zijn. We moeten vaker dit soort acties uithalen!”


+ Eerste post voor Springpaw (ik heb je heel even gepowerplayed. Zeg me als je het niet eens bent met iets in mijn post en ik pas het gelijk aan!)

Vervolg op dit topic: https://www.warriorcatsnl.com/t40117-sinking-sun-finished
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Springpaw
Member
A reckless adventure! DPKsfdL
Ryan
56
Afwezig
Rise above the storm and you will find the sunshine

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Springpaw
BerichtOnderwerp: Re: A reckless adventure!   A reckless adventure! Icon_minitimema 25 nov 2019 - 16:24

De poes had zich aan haar belofte gehouden, en nu waren ze samen in een patrouille ingedeeld. Springpaw moest gelijk weer giechelen toen ze zag dat ze met de tom waar ze gisteren over 'gepraat' hadden. Het kwam hen wel goed uit, want de kater durfde hen nauwelijks aan te kijken. De andere poes die mee ging lette ook niet echt op. Aslof de Startclan wou dat ze naar de Wastelands gingen! De poes gaf een teken, en Springpaw begon te kreunen. Toen de poes zei dat ze last hadden van buikkrampen, leek het de andere twee katten niet veel te schelen. Toen ze samen een stukje weg waren gelopen, proestte Rainpaw: "Ik wist niet dat het zo gemakkelijk ging zijn. Zag je de ongemakkelijke blik waarmee die warrior ons de hele tijd vermeed? Ik dacht dat het een stuk moeilijker ging zijn. We moeten vaker dit soort acties uithalen!". Springpaw keek haar even hard giechelend aan. "Die blik! Maar kom, we gaan richting de Wastelands!" zei ze lachend. Ze keek even om zich een, en ging toen de richting op die de elders haar een keer verteld hadden. Het scheen dat daar een lang pad was, dat uiteindelijk bij de verbrande vlaktes van de Wastelands uit zou komen.


If you cant be positive

Then at least be quiet

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw"
Member
A reckless adventure! DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Re: A reckless adventure!   A reckless adventure! Icon_minitimeza 30 nov 2019 - 23:35

Rainpaw gaf een enthousiast knikje toen Springpaw aangaf dat ze naar the Wastelands zouden gaan. Het duurde niet lang voordat ze het Clangebied achter zich lieten en omhuld werden door geuren die Rainpaw niet kende. Ze rook een branderige geur, maar ook een andere geur die ze niet kon plaatsen, maar die vervaagd was door de geur van as. Wat hadden haar elders ook alweer gezegd? Dat SkyClan hier vroeger leefde? Rainpaw kon zich eerlijk gezegd nauwelijks voorstellen dat er katten waren die ooit in dit gebied geleefd hadden, maar het scheen toch heel mooi te zijn. Even ging het door haar heen dat Springpaw en zij misschien BloodClanners tegen zouden komen, maar ze schudde dat idee al snel van zich af. Als ze al gevaar liepen, zouden er genoeg andere nieuwsgierige katten zijn die hun bij zouden staan, niet dan? Het was gewoon door de verdwijning van Crabkit en Ravenkit dat ze hier iets meer bij stilstond. Ze negeerde de opkomende alarmbellen en liet haar blik in plaats daarvan over het verwoeste landschap glijden. “Oké, er zijn verschillende kanten die we op kunnen gaan,” zei ze tegen Springpaw. Haar stem klonk vreemd en hol in dit gebied; alsof ze echt compleet alleen waren en er geen enkele andere kat in hun nabije omgeving was. “Dus… welke kant wil je opgaan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A reckless adventure!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory-
Ga naar: