Pie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Pie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlefish
Member
Pie BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Pie   Pie Icon_minitimema 25 nov 2019 - 20:42

Hoewel Littlefish ontzettend blij was met haar clan en de positie die ze er momenteel in had - eindelijk warrior, en daarbij zelfs al mentor! - kon ze de drang om regelmatig naar fourtrees te komen niet weerstaan. Enerzijds was het de drang om verbinding te leggen met de familie die ze achtergelaten had toen ze haar impulsieve beslissing genomen had; vooral Settleddust zag ze nog wel regelmatig hier. Anderzijds was het misschien ook gewoon het verlangen naar verandering, naar iets dat haar momenteel rustige leventje in de war zou gooien. Om heel eerlijk te zijn begon ze zich stilletjesaan te vervelen. Ze had niet langer meer echt een doel zoals in haar kittentijd of haar apprenticetijd; toen was ze druk geweest met erbij horen en met trainen om een warrior te worden. En tuurlijk, ze had nu Barnpaw om goed te trainen, dat was een doel - maar het was gewoon niet hetzelfde. Met een turquoise blik die misschien net iets verlangender was dat ze aan wie dan ook (zelfs zichzelf) zou toegeven, staarde ze dan ook uit over de territoria van de andere clans; en vooral dat van Shadowclan. Sommige dagen, en vooral wanneer ze in haar nest lag en probeerde te slapen, vroeg ze zich af: wat als? Wat als ze in Shadowclan gebleven was, of als ze spijt had gehad en terug was gekeerd voor ze apprentice geworden was? Hoe had haar leven er dan uitgezien?

+Softpaw eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: