It's no shell but it'll do 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 It's no shell but it'll do

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sealkit
Member
It's no shell but it'll do BBTakD
Bunny
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sealkit
BerichtOnderwerp: It's no shell but it'll do   It's no shell but it'll do Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 16:42

Het was midden op de dag en zeer rustig in het Windclan camp, waardoor Muttkit zijn moed had verzameld en een beetje op ontdekking was gegaan in zijn nieuwe thuis. Hoewel de andere katten langzaamaan aan hem begonnen te wennen, voelde hij zich elke keer dat hij wakker werd nog steeds een beetje zoals de eerste keer dat hij binnen werd gebracht. Sommige dagen kon hij zweren dat hij hun hazenvreterblik op hem voelde rusten, maar als hij omkeek bleek er niemand te zijn. Maar op momenten zoals deze, wanneer er niet veel katten waren, kon hij met nieuwsgierige tweekleurige oogjes het camp afsnuffelen op zoek naar iets dat mooi was en dat in zijn tijdelijke collectie kon horen. Hij was gedwongen geweest zijn verzameling achter te laten in de Riverclan nursery en hoewel hij nog steeds de hoop niet opgegeven had dat hij er ooit terug naar zou kunnen gaan, had hij toch een bezigheid nodig terwijl hij wachtte tot alles weer juist zou worden. Naast de prooistapel van Windclan, waarop eigenlijk minder konijnen lagen dan hij misschien verwacht had, vond hij een bruine veer van één of andere vogel. Hoewel het geen schelp was, besloot hij dat het goed genoeg was, en snel pikte hij het veertje op met zijn bek.

+Gorsekit eerst


It's no shell but it'll do SoudM1
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
It's no shell but it'll do Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's no shell but it'll do   It's no shell but it'll do Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 21:05

Gorsekit was nog een beetje te verlegen geweest om de nieuwe kitten aan te spreken. Hij was het kamp binnen gekomen, stinkend naar een plek die hij niet kende, bij hun in de nursery geparkeerd en verder was er nog geen woord over gerept. Gorsekit was niet een om onvriendelijk te zijn, maar hij was wel wat huiverig om de vreemdeling. Hoe kon een oudere kitten opeens ontstaan in hun kamp? Hij begreep het gewoon nog niet. Maar hij was de sneeuwwitte kitten achterna gegaan toen hij de nursery uit was gegaan en hield hem van een afstandje in de gaten. Na een tijdje leek hij een veer bij de prooistapel vandaan te pikken. Gorsekit kantelde zijn kopje. Moest hij nu iets tegen hem zeggen? Misschien moest hij toch maar eens kennis maken. Met schuifelende pasjes liep hij richting de nieuwe kitten. Eenmaal voor hem zette hij een voorzichtige glimlach op zijn gezicht. ‘Wat een mooie veer heb je daar,’ miauwde hij zachtjes. Hij wiebelde even onzeker met zijn oortjes, waarna hij onderzoekend hem aankeek. Hij rook nog steeds niet helemaal als hun. Alles schreeuwde dat hij anders was. En anders vond Gorsekit eigenlijk nog best wel eng.It's no shell but it'll do Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Sealkit
Member
It's no shell but it'll do BBTakD
Bunny
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sealkit
BerichtOnderwerp: Re: It's no shell but it'll do   It's no shell but it'll do Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 18:36


Muttkit schrok toen een kitten hem benaderde en met grote tweekleurige ogen keek hij de rood met witte kitten aan. De Windclanner zei iets over zijn mooie veer, waarop de grote kater achteruit stapte, de veer abrupt liet vallen en er zijn voorpootje voor zette in een poging het te verbergen vzn zijn metgezel. Hij wist niet wat diens doel was - wou hij het afpakken? Of zou hij hem uitlachen omdat hij zo'n belang leek te hechten aan het ding? Want hij vond het helemaal niet belangrijk hoor, nee - hij had het gewoon toevallig opgepakt! "Veer? Welke veer?!", mauwde hij bijna angstig, zijn tweekleurige oogjes groot en zijn staart nerveus heen en weer zwaaiend. Hopelijk vond de ander hem niet meer zo interessant zonder veer en zou hij hem geen pijn doen. Want wie wist wat die hazenvreters zoal aan hun kittens leerden..


It's no shell but it'll do SoudM1
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
It's no shell but it'll do Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's no shell but it'll do   It's no shell but it'll do Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:01


Gorsekit schrok gewoon van de reactie van de witte kitten. Hij zette ook een stap achteruit en hij keek met grote ogen naar de kitten. Wat deed hij vreemd? Hij vroeg zelfs welke veer, terwijl hij duidelijk voor zijn ogen de veer had laten vallen en hem tussen zijn poten probeerde te verstoppen. Huh? Gorsekit had kortsluiting in zijn kop toen hij leeg naar de vreemde kitten keek. Hij opende zijn mond om iets te zeggen, waarna hij hem vlug weer sloot. Maakte hij hem bang? Gorsekit stak toen heel voorzichtig een pootje uit naar de veer op de grond die hij probeerde te verstoppen. ‘D-die veer?’ miauwde hij toen heel voorzichtig, hopend om de kitten niet weer te beledigen, of te laten schrikken, of wat dan ook wat hij had gedaan. Gorsekit begreep het echt even niet.It's no shell but it'll do Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's no shell but it'll do   It's no shell but it'll do Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's no shell but it'll do
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: