Scuttlebutt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Scuttlebutt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostfall
Member
Scuttlebutt CEvwkFZ
Renske
107
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Scuttlebutt   Scuttlebutt Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 20:02

Frostfall was deze avond afgewaaid naar het hoge noorden van hun territorium. Daar waar de velden glooiend waren en een grote steen de plek was om te zijn. Je kon bijna het hele territorium zien, de velden, de katten die door het gras liepen waren van deze afstand net mieren. De witte, stoffige kater liet zichzelf op de steen neerploffen die nog een beetje warm was van het zwakke zonlicht van de dag. De schemering was al begonnen en de zon maakte langzaam haar ondergang. Een paar felle sterren schitterden al aan de hemel. Frostfall wist niet echt meer wat hij moest maken van hun clan. Na Sabrefurs plotselinge dood. Amberstorm leek haar taken heel serieus te nemen. Dat was fijn, maar minder verwachtte hij ook niet van de poes. Haar keuze was nogal controversieel geweest en dus zou ze zichzelf tien keer zo hard moeten bewijzen. Maar de poes had al vaker bewezen dat ze een strijder was, maar niet compleet stabiel. Ze zouden wel zien. Frostfall hield zich er het liefst zo ver mogelijk buiten. Maar de clan was een puinhoop. Lizardpath die afstand nam van haar rand was ook nog maar zo'n bijzaak. Schulden om in te lossen. Hadden ze niet genoeg op moeten geven de laatste tijd? Werkelijk waar. Stallionstar zou het maar zwaar hebben. Maar medelijden voor zijn leider kon Frostfall niet opwekken. Alles was altijd maar in zijn schoot geworpen, hij mocht wel eens aan het werk. Nukkig legde hij zijn kop op zijn poten. De wereld bleef wel draaien, maar een moment van rust kon hij wel waarderen.

+ Lavenderstorm eerst
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Scuttlebutt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: