I don't belong in this club. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I don't belong in this club.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oakstep
Member
I don't belong in this club. DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oakstep
BerichtOnderwerp: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 22:28

De saaiste taak der taken was weer aan komen zetten: jagen voor de queens. Oakpaw had er op zich niet zo’n problemen mee, maar hij verlangde de laatste tijd steeds meer om naar zijn thuis te gaan, waar zijn broers waren: ShadowClan. En soms deed het hem zo veel pijn dat hij gescheiden van ze was en dat ze niet wisten wie hij was, dat hij niet kon slapen. Dan bleef hij maar draaien in zijn nest, zich afvragend hoe het zou zijn geweest als dingen anders waren gelopen en zijn moeder hem volledig opgegeven had. Ze hadden nu al geen contact meer, dus Oakpaw vroeg zich af waarom hij nog in ThunderClan moest blijven. De Clan voelde niet als het zijne aan, maar aan de andere kant was het andere alternatief ook niet aanlokkelijk: als rogue leven. Hij wilde wel in een groep leven, maar gewoon niet met déze groep. Zijn bloed was gescheiden van hem en hij wist niet of hij daarmee kon leven, niet als zijn moeder hem negeerde en als zijn andere Clanmates net deden alsof er niks aan de hand was. Aan de andere kant zou hij het ook niet leuk vinden als ze er opmerkingen over zouden maken. Hij zuchtte. Hij besloot om zich te concentreren en tegen de middag had hij één muisje weten te vangen. Het was beter dan niks. Oakpaw liep terug naar het kamp en drong zichzelf de nursery binnen, waar de warme geur van melk zich in zijn neusgaten drong. Het voelde verstikkend aan en Oakpaw wilde het liefste één ding: weggaan. Hij legde de prooi voor één van de slapende queens neer en wilde weggaan, maar zijn uitgang werd versperd door een kitten en Oakpaw keek ongemakkelijk weg toen hun blikken elkaar kruisten. Waarom konden ze hem niet gewoon met rust laten? Waarom?


+ Eerste post voor Lionkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
I don't belong in this club. Zt19C6Q
Chi
496
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 21:51

Ze verveelde zich, voor de zoveelste keer. Een zucht ontsnapte uit haar bekje terwijl ze wat met haar poot door het mos graaide. Ze had al zo vaak naar haar voeten gekregen dat ze niet met het mos mocht spelen, aangezien andere kittens en Queens hierop slaapten, maar dat hield haar niet tegen. Lionkit stond niet bekend om goed te luisteren naar wat haar verteld werd. Integendeel zelfs, meestal deed ze het tegenovergestelde. Toen ze plots iemand de nursery zag binnenwandelen, keek ze dan ook meteen op. Een geniepige glimlach verscheen op haar gelaat. Ze was nog altijd kitten, dus mocht ze kittenstreken uithalen! Geluidloos trippelde ze naar de uitgang van de den, deze versperrende. Zodra de kater zich omdraaide en haar ongemakkelijk aankeek, verscheen er een grijns op haar gelaat. "Nu zit jij hier ook vast!" miauwde ze enthousiast, en misschien een beetje uitdagend.


I don't belong in this club. DJhlB4D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakstep
Member
I don't belong in this club. DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oakstep
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 23:11

Het was Lionkit, de pleegdochter van Jewelgleam. Haar vacht deed hem een beetje denken aan die van zijn mentor, Firedance. Hun karakers leken echter in niet veel op elkaar: Oakpaw durfde zijn poot ervoor in het vuur te steken dat Firedance niet zo’n achterlijke streek met een andere kitten had uitgehaald toen ze nog zo jong was. Hij gromde geërgerd toen Lionkit tegen hem zei dat hij vast zat. Hij merkte de hint van uitdaging op in haar stem en probeerde haar leeftijd te schatten. Ze was ongeveer op de leeftijd dat ze binnenkort een apprentice zou worden, dus waarschijnlijk begon de verveling al behoorlijk toe te slaan. De enige reden dat hij zo ongeduldig was geweest, was omdat hij ShadowClan had willen ontdekken. Het ThunderClan territorium en alles wat daar omheen te ontdekken viel, had hem voor de rest vrij weinig kunnen schelen. En nu hij apprentice was, was zijn hunkering nog nooit zo groot geweest. “Dat zullen we nog wel eens zien,” gromde hij naar haar en hij deed een paar stappen dichterbij. “Ik durf te wedden dat als ik je een harde mep geef, je waarschijnlijk net zo goed kan rollen als dat mosballetje daar.” Hij deed een knik in de richting van het mosballetje dat een eindje verderop lag. “Dit mosballetje heeft wel een speciale kleur, maar het wordt om die reden dan ook de herfsteditie genoemd. Wil je het eens uitproberen?” Hij trok met zijn oortje en keek haar met een strakke streep om zijn mond aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
I don't belong in this club. Zt19C6Q
Chi
496
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 23:33

Toen de kater zei dat hij haar een mep zou geven legde ze haar oortjes plat. "Dat durf je niet waar al de Queens bij zijn. Dan mag je binnenkort ook de nesten van de Elders gaan vervangen." miauwde ze, haar ogen vernauwend en haar staart zwiepende uit enthousiasme. Ze vond het leuk om drama te creëren, zeker als ze zich verveelde. Wat kon ze anders doen? Toen hij vervolgens zei dat het mosballetje een speciale kleur had en of ze die eens wou uitproberen, rolde ze met haar ogen. "Wil jij dat misschien eens uitproberen? Ik heb wel genoeg mosballetjes gerold voor de komende manen denk ik." maakte ze als opmerking. Ze zuchtte verveeld, waarna ze opzij ging en op haar achterwerk ging zitten. "Maar ga maar door. Ik vind wel iemand anders om me mee te amuseren." miauwde ze vervolgens, haar voorpoot een lik gevende waarna ze haar amberkleurige blik op Oakpaw richtte. Wat een saaie piet.


I don't belong in this club. DJhlB4D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakstep
Member
I don't belong in this club. DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oakstep
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 16:36

“Daar heb ik het wel voor over,” gromde hij op een gevaarlijke manier tegen haar, zijn groene ogen op haar richtend. Waarom moest alles en iedereen hem altijd uitdagen? Hij durfde te wedden dat de kittens in ShadowClan een stuk respectvoller waren dan dat. Dacht ze nu werkelijk dat ze daar zomaar mee ging wegkomen? Ja, hij zou straf krijgen, maar dat deerde hem vrij weinig. De grootste straf was voor hem sowieso al om dag in en dag uit opgesloten te zitten in dit territorium; een maan de elders verzorgen omdat hij een opstandige kitten een mep had gegeven, kon er ook nog wel bij. “Wat fijn,” zei hij op een sarcastische toon. “Dan kunnen de apprentices zich met allemaal interessantere taken bezighouden dan hier de hele dag verveeld moeten worden door jou. Moet vast heerlijk zijn.” Ze ging echter zitten waardoor de doorgang voor hem vrij was en Oakpaw gebruikte dat moment meteen om langs haar te gaan. Hij twijfelde kort, maar besloot om haar toch maar geen mep te geven. Ze had het niet al te bont gemaakt en bovendien was het nu ook weer niet dat hij echt heel erg op straf zat te wachten. “Veel succes,” gromde hij. Hij passeerde echter niet zonder zijn schouder nog eens hard tegen die van haar te stoten. “Oh, sorry,” zei hij vervolgens op een gemaakte manier, voor het geval een queen dat zou hebben gezien. Ha. Wie zou er nu straf krijgen? Hij in elk geval niet meer!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
I don't belong in this club. Zt19C6Q
Chi
496
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimema 16 dec 2019 - 10:53

De kater gaf her en der een opmerking over haar. De rosse kattin draaide met haar ogen toen hij zei dat die taken vast vele leuker waren dan met haar opgescheept te zitten. Hierop grinnikte ze even sarcastisch. "Ja, want ik kan me voorstellen dat een den delen met jou iets is waar iedereen op zit te wachten. Ik zou zeggen, hopelijk ben je al warrior tegen dat ik apprentice ben maar volgensmij zal ik dat zelfs nog eerder zijn." Haar amberkleurige blik stond uitdagend. Ook toen de kater haar een schouderduw gaf, beet ze op haar lip om een gemene opmerking te onderdrukken. Lionkit vernauwde haar ogen wat, geen twee keer nadenkende voor ze op de staart van de kater een trap gaf. "Oeps." miauwde ze op haar beurt, haar ogen vernauwd en een uitdagende blik op haar gelaat.


I don't belong in this club. DJhlB4D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oakstep
Member
I don't belong in this club. DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oakstep
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimema 16 dec 2019 - 22:39

“Want vanwege je goede gedrag gaan ze jou eerder warrior laten worden dan mij, wil je zeggen? Ik denk dat als het op attitude aankomt dat jij net zo veel kans maakt als mij om warrior te worden,” gromde hij. Ze waren niet bepaald de doorsnee apprentices, nee. Of nou ja, zij de doorsnee kitten in haar geval. Hij wilde echter wel eens zien of ze eerder warrior zou worden dan hij. Hij dacht van niet. Hij was al langer bezig met zijn training en hij had meer skills dan haar. Hij zou haar tijdens een oefengevecht wel eens laten zien waar hij toe in staat was! Hij vroeg zich voor één moment af of het soms mogelijk was om ShadowClan skills over te nemen zelfs als hij niet in de Clan was geboren. Zo van die trekjes die hij onbewust van ze over had genomen. Het leek hem vrij sterk, maar wie weet. De trap tegen zijn staart had hij echter niet zien aankomen en een pijnlijke scheut ging door hem heen. Hij draaide zich met een nijdig gesis om en vernauwde zijn ogen naar haar. “Je solliciteert naar een klap,” gromde hij naar haar. “En denk maar niet dat ik me in ga houden omdat je een kitten bent. Nog één keer zo’n actie en Thornstar maakt je in één klap elder wat mij betreft.” Misschien was het wat bruut om daar mee te dreigen, maar zij was begonnen. Toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw.
Member
I don't belong in this club. Zt19C6Q
Chi
496
Actief
"Wherever life plants you, bloom with grace."

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw.
BerichtOnderwerp: Re: I don't belong in this club.    I don't belong in this club. Icon_minitimeza 21 dec 2019 - 12:36

Lionkit vernauwde haar ogen toen Oakpaw haar daadwerkelijke dreigementen toewierp. Ze wiebelde met haar oortjes, niet zozeer onder de indruk. Nouja, wel van zijn lef en zelfvertrouwen. Zo gevaarlijk zag hij er namelijk niet uit. "Je overschat jezelf wel nogal hé," miauwde ze dus simpeltjes terug. Pas dan voelde ze de brandende ogen van een andere kat op haar rug. Toen ze haar amberkleurige blik draaide in diens richting zag ze de Queen die haar aandacht op de twee katten had gelegd. Als Oakpaw iets wou doen, zou hij snel moeten zijn. Daarbij dacht ze niet dat hij het lef hiervoor had. Blaffende honden bijten niet. En Oakpaw was in haar ogen niets meer dan een kat met een gronde mond maar een klein hartje. Zich zo laten treiteren door een kitten...


I don't belong in this club. DJhlB4D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I don't belong in this club.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: