Miss sis 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Miss sis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ribcage
Member
Miss sis BBTakD.th
Bunny
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ribcage
BerichtOnderwerp: Miss sis   Miss sis Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 11:36

Hoewel Ribcage het gezelschap van zijn clangenoten van tijd tot tijd wel kon waarderen, moest hij toegeven dat ze meestal gewoon ontzettend druk waren. Het camp was een zeer overweldigende plaats voor de gevoelige kater - hij voelde zich daar altijd of hij overweldigd werd door indrukken. Fourtrees had nog steeds de overweldigende mix van geuren, meer nog dan het Thunderclan camp; maar hier kon hij zijn ogen sluiten en zich focussen op énkel die geuren. Veel lawaai was hier meestal toch niet; de kans dat je een ander tegenkwam was, in zijn ervaring, redelijk klein. Zeker midden in de nacht, zoals nu het geval was. Ribcage was uit zijn nest opgestaan toen degene in het nest naast hem voor de vierde nacht op rij weer heel hard snurkte - echt, hij zou beter eens langsgaan bij Rousebell voor een kruid dat zijn longen zou vrij maken of iets dergelijks - en dus was hij op zoek gegaan naar rust en stilte; iets dat hij consequent vond hier op fourtrees.

+Crowcall eerst


Miss sis Rj0H1i8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Miss sis Ngzy20
Floriske
2178
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Miss sis   Miss sis Icon_minitimema 2 dec 2019 - 12:52

Crowcall vroeg zich af hoe lang ze al met open ogen in haar nest lag. Hoe lang het ook precies was, van een ding was ze zeker, het hoefde niet nog langer te worden. Dan kon ze nog beter even naar buiten. Misschien zou ze ergens in een tunnel beter de slaap kunnen vatten. Stil en ongezien door de kat op wacht sloop ze het kamp uit. De nachtelijke wind was fris na de warmte van de warriors den, maar toch was ze blij even weg te zijn van die bedompte sfeer. In een verlaten tunnel krulde ze zich op, maar ook hier kwam ze niet tot rust. Het was nog maar zo kort geleden dat Sabrefur in een tunnel als dit was omgekomen en Crowcall kon het idee niet van zich afschudden dat er ieder moment weer een das op kon duiken, voor wie een slapende kat een maar al te makkelijk slachtoffer zou vormen. Ze zuchtte en zette zichzelf weer in beweging. Dan maar lopen, gewoon maar blijven lopen tot de zon opkwam.
In het wilde weg lopen was voor Crowcall nooit zomaar in het wilde weg. Droegen haar poten haar immers niet altijd naar dezelfde plaatsen? Een grens, altijd een grens, en wat was een betere grens dan die waar alle grenzen samenkwamen. De meeste goede herinneringen die ze in dit territorium had speelden zich hier af. Al was er inmiddels ook een pijnlijke bij gekomen. Misschien zou vannacht echter weer eens de basis voor een goede zijn, want het universum leek in een zeldzaam goede bui om precies op dit moment ook een bekende naar Fourtrees te sturen. Crowcall herkende zijn geur onmiddellijk en wist niet veel later zijn grijze vacht in het donker te onderscheiden. "Rib", miauwde ze opgelucht. Het was al weer zo lang geleden.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Miss sis WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ribcage
Member
Miss sis BBTakD.th
Bunny
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ribcage
BerichtOnderwerp: Re: Miss sis   Miss sis Icon_minitimema 2 dec 2019 - 18:26

Het universum, of Starclan, was hem niet gunstig gezind vandaag, zo leek het. Het was maar dat hij niet geloofde in het lot en al dat, of hij had misschien de moeite gedaan om luidop te vragen voor wat rust. Niet dat hij het per se erg vond om zijn zus - halfzus - te zien, maar hij had graag op zijn gemak geweest. Ribcage opende zijn ogen en keek de zwarte Windclanner aan; zijn uitdrukking was neutraal, zoals meestal het geval was, terwijl hij Crowcall enkel een keer toeknikte. De Thunderclanner was geen bijzonder spreekzame kater, nooit geweest ook niet - hij verkoos daden boven woorden en wist meestal toch niet zo goed wat te zeggen. Woorden waren oppervlakkig, ze konden verkeerd opgevat worden en ze brachten uiteindelijk toch geen prooi binnen of wat dan ook. Hij spaarde de zijne voor belangrijke momenten, in plaats van te verspillen aan koetjes en kalfjes zoals sommige anderen.


Miss sis Rj0H1i8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Miss sis Ngzy20
Floriske
2178
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Miss sis   Miss sis Icon_minitimema 2 dec 2019 - 22:32

Crowcall bleef staan en vocht tegen de zwaartekracht die haar mondhoeken weer omlaag wilde trekken. Ze wist niet goed hoe te reageren op dit... gebrek aan reactie. Ze slikte. Rib was altijd al wat stiller geweest, het hoefde niets te betekenen. Deed hij tegen iedereen zo? Deed hij zo als hij tevreden was of als hij zich teneergeslagen voelde? Ze zou het antwoord op die vragen moeten hebben. Hij was haar broertje, ze zou het moeten weten. Ze zou hem moeten kennen. Maar de waarheid was dat ze de helft van zijn leven had gemist. “Het is goed je te zien”, miauwde ze, proberend positief te blijven. “Je ziet er goed uit.” Hij leek gezond, toonde geen vermagering of verwondingen. Ze zag geen pijn in zijn blik. Ze zag eigenlijk helemaal niets in zijn blik. Was hij altijd al zo onleesbaar geweest?


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Miss sis WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Miss sis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: