[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stallionheart
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 14:12What good is power if you cannot protect the ones you love?


In alle vroegte was de gevlekte kater naar de Nursery gegaan om zijn kinderen te poetsen, nu zijn mate in de Medicine Den lag kon zij dat niet doen. Hij hoopte maar dat het goed gedaan was naar de standaarden van de Queens maar of ze dat ook vonden was een ander verhaal. Met vastberaden passen liep hij nu door het midden van het Camp heen waarna hij op de Tall Rock sprong en zijn kop trots hief om de Clan toe te spreken. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen hier onder de Tall Rock” miauwde hij helder zodat elke kat het kon horen. De Clan verzamelde zich snel waarna hij vervolgde “Het is weer tijd voor een Ceremony” waarna hij een glimlach niet van zijn lippen kon houden. Ceremony’s waren een maatstaaf van hoe goed het ging met de Clan en hoe ze ervoor stonden en vandaag was het een goede dag.

“Er zijn Apprentices die zichzelf hebben bewezen als echte Warriors van WindClan” miauwde hij en keek naar een klein groepje katten dat het misschien zelf nog niet eens doorhadden. “Willen Dewpaw, Rainpaw en Toxicpaw naar voren komen?” miauwde hij waarna hij wachtte totdat de drie katten voor de Tall Rock stonden. Hij opende zijn bek om de traditionele woorden uit te spreken en om zo de Apprentices hun nieuwe naam te geven. “Ik, Stallionstar, leider van WindClan, vraag onze voorouders neer te kijken op deze Apprentices. Zij hebben hard getraind om jullie code te begrijpen en zijn klaar om WindClan te dienen als waardige Warriors. Beloven jullie je te houden aan de Warrior Code, de Clan te beschermen, ook al is dit ten koste van jullie eigen leven?” vroeg hij de drie waarna hij zweeg om hun antwoord te horen. Hij knikte toen ze alle drie hun ‘ja’ woord gaven voordat hij verder sprak. “Dan zal ik julie nu met de wil van StarClan jullie Warrior naam geven” miauwde hij en zijn blik ging als eerst naar zijn eigen Apprentice. “Dewpaw, vanaf nu zal je bekend staan als Dewberry. Rainpaw, jij zal Rainroar genoemd worden. En Toxicpaw, jouw nieuwe naam zal Cloudthroat zijn omdat je hebt bewezen luchtig te kunnen omgaan met moeilijke zaken. StarClan eert jullie loyaliteit en we heten jullie welkom als nieuwe Warriors van WindClan” Toen de gevlekte kater uitgesproken was knikte hij naar de drie kersverse Warriors, een teken van trots naar zijn nieuwe Warriors. Het was goed voor WindClan dat er weer nieuwe Warriors bij kwamen.

Naast het feit dat er nieuwe Warriors bij waren gekomen was er nog een groep katten die verwelkomd zou worden. De kittens die gepoetst en opgedoft klaar zaten wisten al wat er ging komen. Ze mochten eindelijk de Nursery uit en zouden beginnen aan de lange weg naar het worden van Warrior. “Gorsekit, Rubykit, Burningkit, Heatherkit, Pebblekit en Pandakit. Kom maar naar voren” miauwde hij uitnodigend naar de kittens. De spanning was van alle gezichtjes af te lezen en hij glimlachte hen alle geruststellend toe. Hij zou ze niet langer in spanning houden en vertellen wie aan welke mentor gekoppeld werd. “Gorsekit, vanaf vandaag tot jij je Warrior naam krijgt zal jouw naam Gorsepaw zijn. Jouw mentor zal Amberstorm zijn” miauwde hij en hij gaf de twee even kort de tijd om hun band als Apprentice en mentor te laten zien door neuzen aan te raken. “Rubykit, jij zal Rubypaw genoemd worden. Jouw mentor zal Morningdance zijn.” miauwde hij en keek toen naar de rest van de kittens. “Burningkit, jij zal bekend staan als Burningpaw en getraind worden door Rabbittail. Heatherkit, jij zal Heatherpaw heten. Jouw mentor is Crowfur. Pebblekit, jij zal vanaf nu Pebblepaw heten en Condorflower zal jou trainen. Pandakit, jouw trainingen zullen gedaan worden door Harespring.” miauwde hij gaf een moment de tijd aan de Clan om de nieuwe Apprentices te verwelkomen.

“Dan zijn er nog enkele Apprentices die wegens omstandigheden een nieuwe mentor krijgen. Lusterpaw, jouw nieuwe mentor zal Feathersky zijn. Lunarpaw, jouw nieuwe mentor is Scarface” miauwde hij en hij gaf hen een knikje. Daarna wendde hij zich weer tot de gehele Clan.

“Dan heb ik nog diverse mededelingen. Zoals sommige van jullie misschien al hebben opgemerkt is Shatteredice opgenomen in de Medicine Den. Ze is aangevallen door een vos die verdreven is door Daintywhiff, daarvoor krijg je de dank van WindClan” miauwde hij en hield de woorden van Sabrefur in zijn achterhoofd. “Ook is Mistpaw aangevallen door twee BloodClanners, daarom zal zij zich nu bij de Elders voegen en vanaf vandaag bekend staan als Mistdove. WindClan, ik vraag jullie allen waakzaam te zijn voor BloodClan. Als jullie iets zien wat niet in de haak is meld dit aan mij of Amberstorm” miauwde hij met een scherpe stem. “Zoals jullie weten zijn er sinds kort ook twee nieuwe kittens in de Clan, Muttkit en Uglykit. Hierbij geef ik hen nieuwe namen die passend zijn voor hen. Muttkit, jij zal vanaf nu Sealkit heten. Uglykit, jij zal … heten” miauwde hij en waarna hij verder ging met spreken. “Als laatste heb ik nog een mededeling voor de Apprentices. Vriendschappen buiten de Clan zijn toegestaan maar jullie Clan komt altijd als eerste.  Laat iedere Apprentice en Warrior waakzaam zijn bij de grenzen. Een verspreking is snel gemaakt en kan grote gevolgen hebben. Vergeet dit niet. ” miauwde hij streng. “Hierbij is de Ceremony beëindigd” miauwde hij en sprong van de Tall Rock af.

notes: -Lijstje:

Apprentice ➸ Warrior
Dewpaw – Dewberry
Rainpaw – Rainroar
Toxicpaw – Cloudthroat

Apprentice ➸ Mentor
Gorsepaw – Amberstorm
Rubypaw – Morningdance (NPC)
Burningpaw – Rabbittail (NPC)
Heatherpaw – Crowfur
Pebblepaw – Condorflower
Pandapaw – Harespring
Lusterpaw – Feathersky
Lunarpaw – Scarface

➸ Mededelingen
Er is een vossenaanval geweest, de vos is verdreven door Daintywhiff
Mistpaw is aangevallen door 2 BloodClanners en voegt zich bij de Elders
Let op met buitenclanse vriendschappen
Muttkit heet vanaf nu Sealkit
Uglykit heet vanaf nu xxx (naam volgt)


[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony JXidV8r
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Feathersky
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 17:46

Feathersky had het niet kunnen laten: net zoals ze dat bij de eerste ceremonie van haar dochter had gedaan, ontfermde ze zich nu ook weer over de pels van haar dochter. Met snelle likken zorgde ze ervoor dat haar vacht er weer netjes bij lag en met een trotse blik keek ze haar dochter aan. “Zo, nu ben je er helemaal klaar voor. Zet hem op, kanjer van me.” Ze snorde en gaf haar dochter een kopje. Haar vorige mentor had haar training niet voort kunnen zetten en Feathersky had een gesprekje gedaan met Stallionstar. Vandaag zou er een nieuwe mentor uitgekozen worden voor Lunarpaw. Feathersky had er wel vertrouwen in dat haar leader een mentor zou kiezen die bij haar dochter zou passen en was dan ook niet heel erg zenuwachtig voor de ceremonie. Ze deed een paar stappen naar achteren en verzamelde zich vervolgens opgewonden toen Stallionstar zijn kreet liet klinken. Eerst werden de nieuwe namen genoemd van apprentices die naar warriors veranderden en Feathersky riep hun namen samen met de rest van de Clan mee. Vervolgens werden kittens naar voren geroepen die hun apprenticerang zouden krijgen en ook die namen riep ze mee samen met de rest van de Clan. En toen kwamen de apprentices die een nieuwe mentor nodig hadden om dat de andere mentor door omstandigheden hun training niet meer voort hadden kunnen zetten. Een verraste blik verscheen in haar ogen toen Stallionstar haar naam benoemde en Lusterpaw aan haar koppelde. Ze knikte respectvol naar haar leader en keek met een warme blik naar Lusterpaw, waarna ze zich naar voren boog en haar neusje kort tegen het zijne duwde. “Training morgenvroeg,” zei ze zachtjes tegen hem, waarna ze zich focuste op Stallionstar die haar dochter koppelde met Scarface. Een goedkeurend knikje volgde van Feathersky en nadat ze haar dochter de tijd had gegeven om haar nieuwe mentor te verwelkomen, liep ze naar haar dochter toe en gaf deze een lik over haar wang. “Je gaat het vast prima doen,” sprak ze. En ze knikte dankbaar naar Scarface. “Gefeliciteerd, Scarface. Ik weet zeker dat je een goede warrior van haar zal maken.” Ze zweeg toen het minder goede nieuws kwam en keek met een meelijwekkende blik naar Mistdove. De arme schat! Ze hoopte dat BloodClan WindClan voor de rest met rust zou laten. Ze moest er niet aan denken dat haar dochter aangevallen zou worden door dat stelletje rottige katten. Ze slikte bij het idee en verdrong de gedachte, waarna ze zich op de rest van de ceremonie concentreerde en zich afzonderde toen het gedaan was.


Tag: Lunarpaw, Lusterpaw, Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Talonpaw
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 17:54

Met snelle halen waste Talonpaw zijn pels en ging naar buiten toen Stallionstar’s kreet door het kamp weerklonk. Een grijns verscheen om zijn lippen toen hij Gorsekit buiten de nursery zag verschijnen. Hij zou later wel op de kitten afstappen als alle gemoederen wat bedaard zouden zijn, maar hij had een belofte gemaakt en hij ging zich eraan houden. Hij ging een beetje aan de zijkant van het kamp zitten zodat hij goed in het zicht van Gorsekit was zodat de kitten hem zeker zag en hoorde roepen wanneer zijn nieuwe naam genoemd werd door Stallionstar. De ceremonie begon en eerst werden er nieuwe warriors aangekondigd, waarbij Talonpaw hun namen scandeerde samen met de rest van de Clan. Toen was het eindelijk de beurt aan de kittens. Gorsekit werd als eerste genoemd en Talonpaw’s brede grijns werd nóg breder toen hij hoorde dat de kitten de deputy als mentor kreeg. Dat zou zeker goed moeten komen. “GORSEPAW! GORSEPAW!” brulde hij op zijn luidst door het kamp nadat Stallionstar zijn zoon die naam had gegeven. Een paar katten in zijn buurt schrokken zich dood en keken hem verwonderd aan, maar Talonpaw negeerde hun en keek in plaats daarvan met een brede grijns naar de kitten. Er kwam nog meer nieuws: nieuwe apprentices die een nieuwe mentor kregen, Mistpaw die elder werd omdat twee BloodClanners haar zicht hadden ontnomen en twee kittens die een nieuwe naam kregen omdat hun huidige naam niet passend was. Talonpaw hield in zijn kopje dat hij Mistdove later moest bezoeken, maar eerst wilde hij naar Gorsepaw gaan. Hij ontweek een paar katten in zijn pad en liep regelrecht naar de apprentice toe. “Wat had ik je nu gezegd?” vroeg hij met een grijns. “Je hebt gewoon Amberstorm als mentor gekregen. Beter kun je niet krijgen, hoor. Jouw training gaat helemaal goedkomen! Laten we straks samen een plekje voor je uitkiezen in de apprentice’s den, oké?” Hij snorde en gaf de apprentice een lik over zijn oor. “Gefeliciteerd, Gorsepaw. Je hebt het verdiend!”


Tag: Gorsepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 20:38

Hij was al vroeg terug gekomen van de jacht en had helaas niet meer kunnen vangen dan 2 muizen en een merel. Scarface had zijn prooien op de stapel verse prooi gelegd toen de oproep klonk. Hij had Stallionstar laten weten dat hij nog een leerling kon trainen aangezien dat Moonpaw het schijnbaar niet nodig vond om op de trainingen te komen? Maar verder wilde hij zich meer bezig houden met het trainen van de jonge katten dan zijn kop breken over het ongeluk van Sabrefur. Ook al was hij het vaker oneens geweest met wat de kater had gedaan, toch was dit niet de dood die de oude deputy verdient had! Nu ging Scar naast een paar andere warriors zitten, maar bleef uit voorzorg weg bij Bearclaw. Hij haten de kater altijd nog en wenste dat die kat de clan verliet, maar hij moest zich voor nu op de ceremonie richten. In stilte luisterde Scarface naar de leerlingen die krijger werden en hij scandeerde net als de rest van de clan hun namen, dit deed hij ook met de kittens toen die hun nieuwe namen kregen. Nu was het tijd voor de leerlingen die een nieuwe mentor kregen. Na een Lusterpaw die hem voor een paar dagen terug nog had laten schrikken werd gekoppeld aan de moeder van Lunarpaw die weer aan hem gekoppeld werd stapte Scarface naar voren en boog zich naar haar toe om de neus van zijn tweede leerling aan te raken. 'Morgen bij de kamp ingang.' snorde Scar en hij glimlachte warm naar Lunarpaw en ging weer terug, maar werd gefeliciteerd door Feathersky. 'Bedankt jij gefeliciteerd met Lusterpaw. Jij zal ook een goede warrior van Lusterpaw maken.' Feliciteerde Scar Feathersky en ging naast haar zitten. Het nieuws dat volgde was minder goed te noemen. Zijn blik werd grimmig en zijn klauwen sloegen in de grond. Die Blood clan begon echt een probleem te worden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 23:47


Het was allemaal begonnen in de ochtend en meteen was zijn maag drie kilo zwaarder geworden. Er zat lood in zijn poten en hij had blank voor zich uit gestaard toen zijn vader zijn vacht glanzend schoon waste. Honderdmiljoen gedachten waren door zijn koppie gegaan. Wat nou als hij een hele enge mentor kreeg? Wat nou als hij helemaal niet eens naar voren durfde te komen? Er waren zoveel katten die zouden komen kijken! Papa en de rest van zijn broertjes en zusjes hadden enthousiast gebabbeld, hij had alleen maar af en toe ja kunnen knikken en zenuwachtig kunnen lachen. En zodra zijn vader was vertrokken, wist hij dat het moment heel dichtbij zou komen. Super dichtbij. Mama was er niet om hen te helpen naar voren te brengen. Ze zouden het samen moeten doen. Zijn vader zou de mededelingen maken en hij wist zeker dat mama ook wel kwam kijken. Alleen... alleen wat als hij het niet goed deed? Hij had het moment wel honderd keer in zijn kopje van te voren af laten spelen. Maar wat als, wat als, wat als! Gorsekit vrat zichzelf van binnen op. Hij wilde niet. Hij durfde niet! Echt niet!
Maar hij moest. Gorsekit hoorde de stem van zijn vader door het kamp schallen. Hij probeerde te slikken, maar het lukte niet. Zijn bekje was kurkdroog. Met slepende poten kwam de rood-witte kitten de nursery uit zetten achter zijn nestgenootjes aan. Hoe konden ze allemaal zo opgewonden zijn? Maakten ze zich dan nergens zorgen over? Hij stapte voort totdat hij uiteindelijk vlakbij de medicine cat den bleef zitten. Zijn rode vachtje glansde in het zwakke zonlicht, maar zijn gezicht straalde niet. Nee, het stond vol zorgen. Zijn houding was onzeker, zijn schouders opgetrokken en zijn kopje wat laag. Oh StarClan! Alles moest goed komen. Steeds meer katten verzamelden zich en Gorsekit voelde zich als maar benauwder. Zijn keel leek wel dichtgeknepen te zitten en ze zenuwen zaten zo hoog dat ze misschien de sterren aan zouden kunnen raken. En voor hij het wist begon het al. Zijn papa begon te spreken. Gorsekit zat verborgen tussen zijn nestgenootjes en zijn hart bonsde sneller dan het ooit had gedaan.
Het kwam nauwelijks tot Gorsekit binnen dat drie katten waarschijnlijk hun trotste moment ooit meemaakte. De warrior namen werden geroepen maar ze galmden slechts vaag door zijn kop. En toen.. Toen was het tijd voor hem. Zijn naam werd genoemd samen met vijf andere kittens. Hij werd praktisch naar voren geduwd toen hij met de rest mee ging. Wanhopig keek hij nog eens achterom. Hij wilde helemaal niet in het middelpunt staan! Zijn vader riep zijn naam, en met bibberende ogen keek hij op. Maar daar was het moment dan: Gorsepaw. Het klonk zo vreemd, zo onnatuurlijk. En in dezelfde adem werd zijn mentor hem gegeven. A-amberstorm? De nieuwe deputy? Waarom hij? Waarom kon hij niet een oude, onbelangrijke mentor krijgen. Amberstorm was altijd zo eng. Het voelde pas alsof ze net uit de nursery was toen hij nog piepklein was. En oh, ze was ook nog eens Falconpaws moeder. Zou het nu heel ongemakkelijk worden? Zou ze aardig voor hem zijn? Zou zijn papa de goede keuze hebben gemaakt? Hij zette huiverend een paar stapjes naar voren, opeens steun van niemand meer. Het bruin gestreepte figuur van de deputy kwam voor hem. Hij kantelde zijn kopje iets omhoog en de twee raakten neusjes. Zijn ogen weergaven de angst. Maar het was voorbij. Daarna haastte hij zich snel weer tussen de menigte. Hij keek hoe zijn nestgenootjes hetzelfde lot ondergingen, en pas daarna kon hij opgelucht ademhalen. Totdat opeens zijn nieuwe, vreemd klinkende naam tussen de andere door het kamp werd geschald. Hij dook beschaamd in elkaar. Zes manen worden was toch niet een hele knappe prestatie? Maar stiekem voelde hij zich een beetje trots en kwam een kleine sprankeling in zijn ogen. Vanaf nu zou alles anders worden.
Er kwamen vervolgens allemaal mededelingen die hem de stuipen op het lijf joegen. Vossen die zijn moeder verminkten, kwade katten die Mistdove elder maakten. Het gebeurde allemaal zo snel. Nog even viel een verdrietige blik op zijn moeder. Het was niet eerlijk! Maar daarna kreeg hij ook nog eens een waarschuwing dat vriendschappen mochten, maar hij niest mocht verklappen. Hij schudde een keer zijn kopje. Dat zou hij heus niet doen! Nee hoor, hij beloofde het plechtig. Hij zou niet eens in de buurt van de grenzen komen. Nee, straks kwam hij een verkeerde kat tegen. Nooit niet!
En bij die was de ceremonie beëindigt. De menigte begon wat op te breken en Gorsepaw leek weer adem te kunnen halen. Hij was Gorsepaw nu. Brr, wat vreemd! Wat moest hij nu doen. Moest hij naar Amberstorm? Hoe werkte dit? Meteen voelde hij zich hulpeloos, moederziel alleen totdat opeens Talonpaw op hem af kwam. Oh jeetje, hij leek helemaal hyper! Maar toch kwam er een voorzichtig lachje van hem af toen de oudere apprentice vrolijk begon te kwebbelen. Hij begon over dat hij "de beste mentor" had en "alles goed zou komen". Hij trilde zijn snorharen kort. ‘Oh, papa heeft vast gewoon de mentor uitgekozen die bij me past. Elke mentor is vast even goed,’ miauwde hij zachtjes. Hij wilde niet doen alsof hij de beste had. Maar ze was wel deputy. Maakte dat haar beter dan de rest? Deed papa dat express? Oh jee, de vraagjes begonnen alweer in zijn kop te tuimelen. Maar Talonpaw feliciteerde hem, dat ie het had verdiend. Gorsepaw haalde zijn schouders op. ‘Dankjewel! Maar ik ben maar gewoon zes manen geworden. Zo bijzonder is dat vast niet..’ miauwde hij meteen het complimentje een beetje onder doen. Hij wilde niet gezien worden als iets goed op speciaals. Hij was nu gewoon Gorsepaw, en moest ergens anders slapen. En oh, alles zou zo anders worden! Maar misschien.. misschien toch ook wel een beetje leuk. Hij knikte dan ook enthousiast toen hij voorstelde dat ze samen een plekje voor hem zouden zoeken in de apprentice den. Daar moest hij vast mee beginnen. Of moest hij eerst trainen? Oh, het was nu al verwarrend![ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 2 dec 2019 - 10:31


Amberstorm zat niet op de eerste rij, maar eerder ergens in het midden van de menigte. Haar staart was rond haar poten geplooid en haar groene blik strak naar voren gericht. Ze was eigenlijk gewoon hier omdat het moest - ze verwachtte niet meteen dat ze een apprentice zou krijgen. Haar laatste was natuurlijk al even geleden, maar dan nog. Haar dagen waren momenteel druk genoeg zonder tijd en energie te moeten besteden aan een jonge kat die alles nog moest leren. Desondanks werd haar naam wél genoemd. Een beetje verbaasd, al zou je dat niet zeggen aan haar stenen uitdrukking, liep ze naar voren. Stallionstar had haar zijn zoon toevertrouwd - een hele eer, misschien, maar tegelijkertijd maakte het haar bang. Ze was niet goed met jonge katten (dat was een understatement) en aan de blik van de jonge wit met rosse kat te zien, was hij niet echt dolblij met haar als mentor. Ze kon het hem niet per se kwalijk nemen. Ze was immers de moeder wiens dochter naar de tribe gelopen was om aan haar te ontkomen; en tegelijkertijd ook de dochter wiens moeder weggelopen was naar de tribe. Dat deel leken de meesten te vergeten, natuurlijk. Het was alsof ze alleen maar slecht kon doen en iedereen vergat dat haar ook slechte dingen aangedaan waren. Vluchtig raakten hun neusjes elkaar, waarna Gorsepaw wegvluchtte. Amberstorm wachtte tot na de ceremonie - even goedkeurend knikken bij de vermelding dat ze voorzichtig moesten zijn met de andere clans, al had ze het persoonlijk strenger en duidelijker laten doorklinken - voordat ze op haar nieuwe apprentice afliep. Haar groene blik was nog steeds neutraal; ze besteedde geen aandacht aan de oudere apprentice die Gorsepaw op zijn gemak leek te proberen stellen. "Kom, Gorsepaw, we beginnen meteen met een lesje warriorcode.", mauwde ze tegen de jonge kater en haar stem liet geen ruimte voor discussie. Pas nadat ze zeker was dat Gorsepaw de warriorcode vanbinnen én vanbuiten kende, zou ze hem het camp uitlaten. Er waren veel te veel katten die dachten dat ze gewoon mochten doen wat ze wouden. Niet onder haar leiding.

Tag: Gorsepaw (Talonpaw)


[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony WpFgCIB
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Lunarpaw
Member
Anni-Sensei
53
Actief
She was the dancing queen, young and sweet, only 6 moons old.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lunarpaw
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 2 dec 2019 - 10:41

Met een overdreven pruillip probeerde Lunarpaw zich van haar moeder’s tong weg te leunen, met haar kop schuddend waardoor haar vacht deels weer omhoog begon te sprieten. “Maaaam, het is goed zo! Ik heb mijn rug al zelf gedaan!” mopperde de jonge Apprentice. Ja, ze had misschien haar moeder’s hulp nodig gehad toen ze 5 manen oud was, maar nu was ze al lang 6 manen! Ze was al lang oud genoeg om zichzelf te wassen! Haar amberen ogen scanden snel de omgeving en tot haar opluchting was er niemand die lachte. Dat kon ze niet hebben op haar tweede ceremonie.

Ze draaide zich om naar Feathersky en drukte zich kort en snorrend tegen haar aan voordat ze zich huppelend bij Lusterpaw voegde. Ze wist dat dat de enige andere Apprentice was die een nieuwe mentor nodig zou hebben. Nerveus begon ze met haar staart te zwiepen, en bezemde zo mooi alle bladeren op de grond vast in haar staart. Nou ja, zo erg kon dat niet zijn... Ze riep een beetje afwezig de namen van de nieuwe Warriors en Apprentices. Ze wilde eigenlijk gewoon nu aan de beurt komen en het Camp uit.

“Dan zijn er nog enkele Apprentices die wegens omstandigheden een nieuwe mentor krijgen.” Oh, eindelijk, ze was aan de beurt! Ze kneedde haar klauwen in de harde grond, en keek vol verwachting naar haar Leader. “Lusterpaw, jouw nieuwe mentor zal Feathersky zijn. Lunarpaw, jouw nieuwe mentor is Scarface” Ze sprong op en trippelde met een snel pasje op Scarface af. Wat een coole naam, had hij niet die das verslagen toen hij een kitten was? Of waren dat gewoon verhaaltjes uit de Nursery? En daarnaast, ze kon gaan trainen met Lusterpaw en haar mama! Was dat pas cool of wat?

Lunarpaw hield haar staart trots in de lucht, waardoor een paar vastgeklitte blaadjes weer op de grond dwarrelden. “Oh yeah! Ik ga een- een honderdduizend hazen vangen! En dan gaan we oefenen met de oren van BloodClanners er af klauwen!” miauwde ze opgewonden. Ze had nog moeite met inzien hoe serieus Mistdove’s situatie was. Ze zou zich toch alleen even bij de Elders voegen om uit te rusten? Ja, dat moest het zijn. Ze was pas net een Warrior, die konden  helemaal geen Elders worden... toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 2 dec 2019 - 12:08


  De Ceremony die nu ook speciaal voor Pandakit was. Oké, niet speciaal want er waren veel meer kittens die Apprentice werden, maar wel speciaal want hij was nog de enige kitten uit zijn geadopteerde nestje die zijn Apprentice naam nog moest ontvangen. Maar, zo gelde dat ook voor Gorsekit. Stiekem hoopte hij ergens wel dat hij zijn mentor zou worden, want zeg nou zelf, iedereen wil toch Gorse's mentor worden? Maar hij had het druk en hij vond het ook wel prima om niet nog een Apprentice er bij te krijgen.
  Maar dat was niet alles. Zijn tweede Apprentice, Toxicpaw, zou vandaag zijn Warrior naam krijgen. Ook daar was hij natuurlijk enthousiast over.
  De zwart kater ging vlak bij Pandakit zitten en gaf hem even een lik over zijn kopje. 'Je gaat het goed doen als Apprentice hoor,' miauwde hij met een glimlach. Daarna richtte hij zijn gele ogen naar Stallionstar en wachtte op zijn woorden.
  Trots vulde hem hoe de Apprentices, waaronder Toxicpaw, benoemt werden als Warriors. Shadefeather vond de nieuwe naam die Toxic kreeg, Cloudthroat, een mooie naam. Het paste goed, vond hij. Ook was hij blij voor Dewberry en Rainroar.
  Daarna waren de Kittens aan de beurt en met een grinnik zag hij Gorsekits zenuwachtige lichaampje. Zachtjes duwde hij Pandakit naar voren. 'Jouw beurt, Panda,' miauwde hij zachtjes in zijn oor.
  Met een grote, trotse glimlach keek Shadefeather toe hoe ze hun mentoren toegewezen kregen. Hij was blij met Panda's mentor, maar hij was wel een beetje verbaasd dat Gorsepaw Amberstorm kreeg. Maar hij twijfelde niet aan Stallionstar, dus het zal allemaal wel goed komen vond hij.

  Na de mededelingen stapte Shadefeather op en gaf Pandapaw een liefkozend kopje. 'Gefeliciteerd, Panda,' miauwde hij. Daarna richtte hij zijn blik op, op zoek naar Gorsepaw. Die moest natuurlijk ook uitgebreid gefeliciteerd worden. Toen hij het wit met rode katertje gevonden had trippelde hij er naar toe. Even wachtte hij tot zijn vriendjes hem ook gefeliciteerd hadden, tot hij hem een zacht tikje gaf op zijn schouder.
  'Hey, gefeliciteerd Gorsepaw,' miauwde hij. 'Je gaat het heel goed dan, dat weet ik wel. Ik twijfel niet aan Amberstorm, maar als je ooit mijn hulp nodig hebt weet je me te vinden, eh?'

tag: Pandapaw en Gorsepaw


[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Sealkit
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony BBTakD
Bunny
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sealkit
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 2 dec 2019 - 18:31

Muttkit had zich verborgen in de schaduwen van het camp, zijn tweekleurige oogjes toekijkend op de menigte. De eerste ceremonie in de tijd dat hij hier was - het leek heel hard op de ceremonies in Riverclan, voor zover hij kon zien. Kittens werden apprentice, apprentices werden warriors, nieuwe mentors werden toegewezen en mededelingen werden gemaakt. Muttkit keek echter verbaasd op toen hij en zijn broertje ook vermeld werden. Hij kreeg een nieuwe naam - Sealkit. Hij wist niet goed wat hij ervan moest denken en dus was zijn enige reactie een frons. Ok dan? Betekende dit dat hij in Windclan moest blijven? Dat zag hij niet echt zitten. In zijn hoofd zou hij toch voor altijd Muttkit blijven, wat die hazenvreters hem ook wouden noemen.


[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony SoudM1
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 2 dec 2019 - 19:38

De tijd van de ceremonie was zo dichterbij gekropen, zo snel was het gegaan. Het leek nog maar kort geleden dat hij zijn jonge beste vriend had gemaakt, maar vandaag werd de jonge kater dan toch echt apprentice. Hij stond te popelen, voor zijn vriend, om hem te joinen in de apprentice den, waar ze samen streken uit konden gaan halen en eindelijk samen op stap mochten gaan buiten het kamp! Hij hoopte op een goede mentor, maar daar vertrouwde hij Stallionstar wel mee, zijn mentor zou een goede keuze maken die bij Gorse zou passen. Hij twijfelde daar geen moment over. Hij kon dan ook niet wachten voor Gorse. Stallionstar riep al snel de clan bijeen, waardoor hij meteen naar de tall rock begon te trippelen en ging zitten op een plek waar hij het goed kon zien. Dat hij goed kon zien hoe zijn beste vriend een mentor aangewezen kreeg, samen met zijn nieuwe naam. Hij vond het echt geweldig, hij kon niet wachten. Maar voordat het zo ver was, waren er eerst apprentices die hun trainingen hadden voltooid, waaronder Dewpaw! Hij glimlachte breed en begon haar nieuwe naam mee te roepen met de rest, Dewberry. Verder kreeg Rainpaw de naam Rainroar en Toxicpaw kreeg de naam Cloudthroat. Hij vond het een goed idee, maar hoopte dat de kat blij was met zijn nieuwe naam. Hij riep alles wel gezellig mee hoor, dat was het probleem niet, maar het leek hem nog apart om dan een hele nieuwe naam te krijgen, voorvoegsel en al. Dat was wel heel erg spannend, vond hij dan. Toen kwam het moment, Gorse zou zijn nieuwe naam ontvangen en een mentor toegewezen kregen. Hij zou liegen als hij het niet spannend vond. "Gorsekit, vanaf vandaag tot jij je Warrior naam krijgt zal jouw naam Gorsepaw zijn. Jouw mentor zal Amberstorm zijn" zijn mond viel zowat open van verbazing, maar niet om de goede redenen. Gorse kreeg zijn moeder? Hij slikte even, een beetje verward over wat hij moest gaan zeggen of doen, maar één ding wist hij zeker. Amberstorm zou zijn beste vriend niet gaan verpesten en hem zeker ook geen pijn doen, want dan zou hij achter haar aan komen, dat moest ze weten ook. Verder was er een mededeling over Shatteredice en de vos, over Mistpaw die was aangevallen door twee bloodclanners en een elder moest worden. Ze ontving de naam Mistbird en met misschien wel een verdrietige toon herhaalde hij haar naam. Ze had dapper gevochten, voor de clan. Muttkit en Uglykit kregen ook nieuwe namen, waarna er nog één mededeling was die een naar smaakje achterliet in zijn bekje. “Als laatste heb ik nog een mededeling voor de Apprentices. Vriendschappen buiten de Clan zijn toegestaan maar jullie Clan komt altijd als eerste. Laat iedere Apprentice en Warrior waakzaam zijn bij de grenzen. Een verspreking is snel gemaakt en kan grote gevolgen hebben. Vergeet dit niet." Hij draaide even iets met zijn oortjes, hij was er niet helemaal mee eens maar goed. Er moest inderdaad gelet worden op wat er werd gezegd maar voor de rest? Voor de rest was er toch geen probleem? Zucht. Talonpaw liep eerst naar Gorse toe voordat hij de kans kreeg en ergens knipperde hij even verbaasd. Gorse had meer vrienden dan hij dacht, huh? Dat maakte niet uit hoor!! Maar hij wilde ze ook niet storen. Toen zijn moeder naar hem toeliep om waarschijnlijk over logistieken te praten stapte hij naar ze toe. "Gorse! Gefeliciteerd!" sprak hij warm spinnend tegen zijn vriend, waarna hij zijn kopje tegen hem aan drukte. "Je gaat het super doen!" sprak hij met een brede glimlach, waarna hij op keek naar zijn moeder en met zijn ogen een waarschuwing af gaf. Als ze hem ook maar een haar krenkte, zou hij een hartig woordje met haar gaan praten. "Toch? Amberstorm?" sprak hij met dezelfde glimlach, maar zijn ogen spraken een heel ander verhaal.
Tag: Gorsepaw & Amberstorm (Talonpaw)


그대는 나의 이야기였다
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 22:59

Het was weer tijd voor een ceremonie. Ze had dan zelf wel geen trainingen meer nodig om het tunneler deel onder de knie te krijgen, toch was ze nerveus. Wat als Stallionstar besloot om haar een apprentice te geven? Zou ze deze echt goed kunnen trainen? Zou de apprentice haar niet gaan haten als ze wat verkeerd deed? Ze moest er alleen toch echt aan gaan geloven dat ze een apprentice kreeg, want Stallionheart had haar naam geroepen samen met die van een apprentice, Pandapaw. Wat ongemakkelijk liep ze door de groep katten heen, hopende dat ze de goede apprentice zou nemen. Straks zou ze nog haar neus tegen de verkeerde drukken. Ze probeerde niet te laten merken hoe onzeker ze was terwijl ze voor hopelijk de juiste apprentice stond. Ze boog haar kop omlaag, zodat de ander de neus tegen die van haar zou kunnen drukken, want ze kon echt niet bepalen waar precies de neus van de ander zat. Zodra dit deel in ieder geval voorbij was stapte ze terug naar de groep en luisterde daar naar de rest van de ceremonie. Zodra dit voorbij was, bleef ze op haar plek zitten in de hoop dat Pandapaw naar haar toe zou komen, in plaats van dat ze de apprentice zelf op zou moeten zoeken.

Tag: Pandapaw


[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 15:28

En opnieuw was er een nieuwe ceremonie. Het Clanleven ging immers door en er waren trainingen die gestart moesten worden, trainingen die beëindigd werden en katten die nieuwe rangen kregen. Crowfur ging bij de andere katten zitten en wachtte tot de ceremonie zou beginnen. Het begon met apprentices die warriors gemaakt werden en Crowfur keek met een warme blik in zijn ogen naar de nieuwe warriors. Toen kregen de kittens hun nieuwe namen en een mentor toegewezen. Hij trok verbaasd met zijn oortje toen Stallionstar hem Heatherpaw gaf. Hij had verwacht dat hij voorlopig even niet meer benieuwd zou worden, maar blijkbaar had zijn leader andere gedachten. Harespring werd ook als mentor benoemd en Crowfur wierp haar een warme blik toe. Hij was niet vergeten wat voor gesprekken ze hadden gehad in het verleden en hij hoopte dat de warrior zich niet al te onzeker zou voelen over haar kunnen. Nog twee andere apprentices kregen een nieuwe mentor toegewezen en toen kwam het grimmige nieuws. Crowfur was het natuurlijk al opgevallen dat Mistpaw vreselijke verwondingen had opgelopen en hij wist dat het flauw van hem was, maar hij had tot dusver nog niks tegen haar gezegd. Hij kon het gewoon niet. Hij herinnerde het scenario in de bergen zich zo levendig, waar zij tegen hem had gezegd dat ze slecht zicht had en hij toen een steen in zijn maag had gevoeld. Hij voelde die steen nu ook weer in zijn maag toen Stallionstar officieel aankondigde dat er geen hoop meer was voor Mistpaw, nee, Mistdove om warrior te worden en dat ze naar de elder’s den moest verhuizen. Zijn poten leken aan de grond gelijmd te zijn, maar hij dwong zichzelf om eerst Heatherpaw te begroeten – “Morgenvroeg beginnen we aan je training” – en zich daarna naar Mistdove te begeven. Hij keek haar met pijn in zijn ogen aan en liet kort zijn neusje tegen haar oortje rusten. “Mistdove…” Hij voelde een brok in zijn keel. “Het spijt me. Het spijt me zo erg. Ik wilde…” Tja, wat wilde hij dat? Dat dingen anders waren gelopen? Daar was ze nu weinig mee. “Ik wilde dat ik iets voor je kon doen, dat ik die rottige BloodClanners hun verdiende loon kon geven.” Hij slikte. “Onthoud goed dat je voor mij nooit een verloren zaak bent geweest. En dat ik je nu altijd nog enorm bewonder. En dat je altijd aan me mag komen vragen om een uitje door het territorium te maken.” Hij drukte zijn neusje kort tegen het hare. “Ik weet dat we niet veel trainingen hebben gehad, maar ik heb de momenten tussen ons altijd enorm gekoesterd en ik zag je niet anders omwille van je oogprobleem. Dat doe ik nu ook niet, trouwens. Ik zal altijd respect voor je blijven hebben en je aanwezigheid blijven koesteren, Mistdove. Altijd.”


Tag: Heatherpaw, Mistdove


[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Mistdove
Member
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Tumblr10
Kip
149
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistdove
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitimema 16 dec 2019 - 0:05

[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Roses_by_thispoisonedone-dbk3eit


Iedereen was zo gelukkig. Hoe konden ze ook anders, wanneer zoveel kittens en apprenticesaan een nieuw hoofdstuk in hun leven konden beginnen. Mistpaw bleef waar ze was, haar rechteroog nog altijd verbonden met spinnenrag en besmeurd met kruiden die Routnose voor haar had samengekauwd. Voor ieder begon een nieuw hoofdstuk, maar voor haar leek het alsof haar boek werd dicht geslagen. Het had niet meer als een verassing mogen komen, immers had ze hier een conversatie met Routnose over moeten hebben. Ze had niet eens gesmeekt, enkel gehuild toen haar lot zo simpelweg van haar afgenomen werd. De zure appel waar ze door heen moest bijten was dat ze zichzelf altijd al als hopeloos had bestempeld, terwijl ze dat nooit echt was geweest. Nu wel. Nu haar ene oog voor altijd van zicht was ontdaan door de Bloodclanners, was zij van haar toekomst ontdaan door de woorden die Stallionstar prevelde. “Ook is Mistpaw aangevallen door twee BloodClanners, daarom zal zij zich nu bij de Elders voegen en vanaf vandaag bekend staan als Mistdove. - hij sprak nog verder, maar de rest van zijn waarschuwing kwam bij haar niet binnen. Mistdove. Mistdove. Wat een afschuwelijke, snijdende ironie. Vernoemd naar de vogels die zo vrij konden vliegen, die de hemel en het land konden verkennen naar hun hartenlust. En zij, zij was hier, getekend door haar ogen aan deze onhuigelijke grond. Stille tranen begonnen over haar wangen te lopen terwijl ze daar enkel zat, de woorden van haar clangenoten amper horend. Even keek ze op toen een zwarte schim haar kant op kwam, van dichtbij kon ze zijn blauwe ogen herkennen als Crowfur. Haar keel leek zich dicht te knijpen terwijl ze haar oude mentor niet aan durfde te kijken. Hoeveel schaamte moest hij wel niet voelen bij het zien van haar verloren, aangetaste lichaam? De kater raakte met zijn neusje haar oor aan, maar Mistpaw trok zich een klein beetje van hem weg terwijl hij sprak. Zijn woorden waren goedbedoeld en toch zorgden ze er voor dat haar wangen enkel natter werden. Alles wat hij vertelde kwam amper tot haar aan, want zoals altijd leefde ze in haar eigen wereld. Gemaakt van haar pessimisme en ongeluk, van al het slechte dat ze zichzelf toeschreef. Een verloren zaak"Crowfur, het spijt me. Het spijt me echt," haar stem was dik van de tranen en haar hart liep over van verdriet terwijl ze hem nog één keer aan keek en vervolgens haastig naar haar nieuwe den trippelde, ze wilde niemand meer onder ogen komen. Haar eigen schaamte en nutteloosheid niet meer onder ogen komen.

Tag: Crowfur

[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Db3he8d-453d2e76-70ba-41dc-81e4-2e94bc371a45Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Mistyos[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony   [ 01-12-19 ] WindClan Ceremony Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[ 01-12-19 ] WindClan Ceremony
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: