Bro [Stagtine] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bro [Stagtine]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowcall
Member
Bro [Stagtine] Ngzy20
Floriske
2345
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Bro [Stagtine]   Bro [Stagtine] Icon_minitimema 2 dec 2019 - 13:02

Zittend op een hoge tak probeerde Crowcall het leven niet te overdenken. Ze wilde even alleen maar hier liggen met haar kop op haar voorpoten en haar staart naar beneden bungelend en kijken naar de takken en twijgen die bewogen in de wind en de vierkantjes blauw die ertussendoor kwamen en de gele bladeren die zich vastklampten aan hun twijgen tot ze loslieten in een sterkere windvlaag. Ze vroeg zich af of zij niet meer op zo'n blaadje leek dan op een kat. Zich vastklampend... tot ze los zou laten. Voor wie deed ze het nou eigenlijk? Voor wie deed ze nou zo hard haar best? Voor iedereen, dacht ze, maar iedereen wilde helemaal niet dat er iets veranderde. Iedereen wilde vechten en dapper sterven als een echte warrior en anderen pijn doen omdat ze niet de juiste geur droegen. En hoe hard ze ook moord en brand schreeuwden als hen iets werd aangedaan, ze zouden er nooit voor kiezen het te stoppen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stagtine
Deceased
Bro [Stagtine] UrWppj5
❊ Michelle ❊
175
Actief
“It's hard and ugly to know someone can understand you without even liking you.”

CAT'S PROFILE
Age: ❊ 28 Moons ❊
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stagtine
BerichtOnderwerp: Re: Bro [Stagtine]   Bro [Stagtine] Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 0:06


Words are living things.
They have personality, point of view, agenda.

Hij had haar geur de laatste tijd wat vaker hier geroken. Maar telkens had hij haar niet gezien toen hij zijn weg langs de border baande. Zijn halfzus. Degene die zijn vader gekend had. Hij had slechts enkele gesprekken met haar gehad. In zijn jeugd haar nou nooit bepaald leuk gevonden, een zekere jaloerzie voor haar band met hun vader mee spelende. Zijn moeder was gestorven tijdens zijn geboorte. Zijn siblings sprak hij eigenlijk nauwelijks en zijn vader was achtergebleven toen hij nog geen maan oud was. Hij had niets gehad, zelfs in zijn eigen clan voelde hij soms als een vreemde. Maar sinds hij Warrior was en zijn hormonen wat gesettled waren wist hij dat hij eens een goed gesprek moest houden met Crow.

Een van de vele redenen waarom hij erg blij was om haar te zien. Half verscholen tussen de bladeren. Zacht glimlachte hij en sprong de hollow in, haar kant op lopende. "Skyclan bloed is duidelijk zichtbaar in jou ja." Miauwde hij omhoog. Zelf had hij nooit zoveel gehad met de hoogtes maar ja. Thunderclanners hielden nou eenmaal meer van de bosgrond dan de bostop.

Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
Bro [Stagtine] Ngzy20
Floriske
2345
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Bro [Stagtine]   Bro [Stagtine] Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 22:08

Beweging die niet die van blaadjes was, trok haar aandacht. Er liep iemand over de open plek. Crowcall boog voorzichtig opzij om beter tussen de takken door te kunnen kijken. Even vreesde ze dat ze gezien was, maar toen ze hem herkende, werd haar slechte humeur juist even verlicht. “Ik houd van klimmen”, miauwde ze naar beneden. “Het geeft een ander perspectief.” En daarnaast een ontsnappingsroute weg van de grond, weg van het eeuwige gras. Je voelde je een beetje los van de wereld. “Kom jij naar boven of ik naar beneden?” Zijn broertje Dust hield net zo van klimmen als zij, maar of dat ook voor Stag gold...
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bro [Stagtine]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: