it's alright, it's okay 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 it's alright, it's okay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Medicine cat
it's alright, it's okay BXcdW76
Kip
2918
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: it's alright, it's okay   it's alright, it's okay Icon_minitimema 2 dec 2019 - 23:54

it's alright, it's okay D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Haar pootjes deden pijn van het ellendige lange lopen, maar ze waren er. Niet had ze gedacht hier ooit nog terug te komen, maar toch stonden ze hier echt. En niet alleen dat, ze hadden Hazelpaw gevonden, veilig en wel. Het was een enorme last van haar schouders en eindelijk voelde ze iets van de spanning uit haar lichaam vloeien. Natuurlijk wist ze dat ze niet volledig kon ontspannen, immers stond Lizardpath er op het moment alleen voor in Windclan - en dat was niet ideaal. Ze zouden snel terug moeten naar Windclan, maar tot die tijd mocht ze even ontspannen. De poes voelde zich niet helemaal op haar gemak tussen alle vreemde katten, maar ze behandelden haar vriendelijk en ze had zelfs een klein mostnest en een muis gekregen om op krachten te komen. Na ieder uitbundig bedankt te hebben had ze zichzelf hierin neergelegd en begon ze zichzelf volledig schoon te wassen, zo gelukkig om niet meer in die ellendige tunnel te zitten.

&Sparky

It is both a blessing and a curse
it's alright, it's okay Routnose_osding
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
it's alright, it's okay 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
97
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: it's alright, it's okay   it's alright, it's okay Icon_minitimedi 17 dec 2019 - 14:18

Spark zat vol met nieuwe energie nu er ineens nieuwe katten waren. Katten die ver hadden gereisd vanuit te clans. Hij wist nog niet enorm veel van de clans af, enkel wat de andere en Appleblossom hem hadden willen vertellen. Maar hij wist wel dat hij er meer over wilde leren. Het was toch enorm vreemd dat er een plek was waar zo veel katten woonde? En allemaal in een eigen groepje met hun eigen talenten. Dat hele idee was zo vreemd voor hem maar ook zo ontzettend interessant. De manier hoe ze zowel leerde vechten als jagen, allemaal tegelijk. Hij zou willen dat hij dat ook kon. Voor hem waren de clankatten een magisch verhaaltje wat echt bleek te zijn. En het koste al zijn goede manieren om niet meteen de eerste de beste bezoeker lastig te vallen met een complete vragenlijst. Stiekem waren ze ook nog wel een beetje spannend, maar op een leuke manier. Voorzichtig liep hij dan ook naar een van deze vreemde toe, een kleine glimlach op zijn snuit te vinden. "Goedemiddag mevrouw" Hij wist niet helemaal goed hoe hij moest beginnen, dus besloot hij zichzelf maar voor te stellen. "Mijn naam is Spark that starts Wildfires, aangenaam" Hopelijk was deze poes een beetje lief.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
it's alright, it's okay BXcdW76
Kip
2918
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: it's alright, it's okay   it's alright, it's okay Icon_minitimevr 20 dec 2019 - 1:16

it's alright, it's okay D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Echt vies was ze niet, maar het voelde toch goed om die lange tocht van zich af te wassen. Halverwegen klonk er echter een vriendelijk, beleefd stemmetje die haar begroette als 'mevrouw'. "O-oh! Hallo!" sprak ze lichtelijk verbaasd en nog altijd een beetje verlegen tussen al deze vreemde katten. "Mijn naam is Spark that starts Wildfires, aangenaam" stelde haar bezoeker zich beleefd voor. Routnose glimlachte hem vriendelijk toe en nam zijn gestalte in zich op. Hij moest ongeveer de leeftijd van een apprentice hebben, maar ze kon zich herinneren dat het in de Tribe net iets anders werkte. "Aangenaam Spark.. That starts Wildfires, ik ben Routnose. Je hoeft me geen mevrouw te noemen, hoor!" vertelde ze goed gezind en gunde hem een vrolijke glimlach. Zo oud was ze nog niet, gelukkig, en het voelde altijd een beetje ongemakkelijk wanneer andere katten zo respectvol tegen haar deden. "Ik ben hier van Windclan, trouwens, om Hazelpaw op te halen. Maar, ehm, dat had je waarschijnlijk al door,"


It is both a blessing and a curse
it's alright, it's okay Routnose_osding
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
it's alright, it's okay
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: