Are you fat? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Are you fat?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Are you fat? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Are you fat?   Are you fat? Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 21:10

Het begon steeds rustiger te worden in de nursery naarmate dat er meer kittens vertrokken. Er zouden natuurlijk binnenkort ook wel weer kittens bijkomen, maar tegen die tijd was Loudkit al weg. Dan was hij apprentice. En tegen de tijd dat hij naar de apprentice’s den zou trekken, waren er vast weer apprentices die klaar waren voor hun warriorschap. En zo ging de cirkel rond. Hij kon eerlijk gezegd nauwelijks wachten totdat hij zijn warriornaam zou krijgen, al zou dat natuurlijk nog enige tijd in beslag nemen. Hij moest eerst een volledige training voltooien en dan pas zou er gekeken worden of hij een warrior kon worden. Hij dacht echter wel dat hij dat kon; hij had geen beperkingen die hem tegen zouden houden en hij wist dat hij een goed stel hersens had waarmee hij alles kon onthouden wat zijn mentor hem zou aanleren. De kitten stond op en liep vervolgens naar buiten, waar een koude wind hem verwelkomde. Loudkit liet zich er echter niet door tegenhouden en ging buiten staan. Zijn blik viel op een warrior die het kamp binnenkwam en hij trok kort zijn oortje naar achteren toen hij Beechresin herkende, de dochter van Acorndust. Alleen was er iets anders aan haar. Hij wiebelde nogmaals eens met zijn oortjes en liep toen naar haar toe, zijn blik gefixeerd op haar buik. “Heb je gisterenavond te veel prooi gegeten, Beechresin?” vroeg hij. “Je bent namelijk best wel dik.” Zijn buikje kon ook opzwellen als hij last had van de prooi, dus het zou goed mogelijk zijn.


+ Eerste post voor Beechresin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Are you fat? DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Are you fat?   Are you fat? Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 22:57

Vandaag had ze alweer niet echt succes gehad in het vangen van prooi. Haar evenwicht werkte gewoon om de een of andere manier niet hetzelfde op het moment en ook zat haar buik in de weg. Als ze niet oppaste ging die namelijk over de grond heen. En dan kwam het er ook nog bij dat ze door alle activiteit honger had gekregen. Toch zou ze het nog niet snel toegeven dat het misschien beter was om een keer naar de nursery te gaan. Het liefst bleef ze zo lang mogelijk doorgaan, want ze wilde die vrijheid die ze had niet inleveren. Voor ze haar weg naar de prooistapel kon maken om wat te eten te pakken werd ze gestopt door een stem van een van de kittens. Het was een vrij onschuldige vraag in eerste instantie, maar de opmerking over dat ze best wel dik was kon ze niet waarderen. "Dit is niet dik," Sprak ze dan ook ietwat fel. "En ik heb zeker niet te veel prooi gegeten." Had de kitten nog nooit een zwangere poes gezien ofzo? Of dacht hij dat het niet mogelijk was dat ze zwanger kon zijn?


Are you fat? 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Are you fat? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Are you fat?   Are you fat? Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 15:01

Loudkit’s oortjes gingen kort naar achteren toen ze op een felle toon tegen hem zei dat ze niet dik was. Hoe moest hij het dan anders benoemen? Rond? Mollig? Bolvormig? Ze had zeker meer vet dan de andere warriors die hij in en uit het kamp zag gaan. En… oh. OH. Ze was zwanger! Hij draaide wat ongemakkelijk met zijn oortjes. Waarom had hij dat niet eerder in de gaten gehad? In de nursery bevonden zich constant zwangere queens. Maar waarom was ze dan nog niet naar de nursery gegaan? “Sorry,” zei hij op een schaapachtige toon. “Ik dacht dat als je zwanger was, je jezelf inmiddels wel terug had getrokken bij ons.” Het was niet bepaald een aardige opmerking van hem geweest en hij vroeg zich af hoe hij dit nu weer goed moest maken. “Eh… als je straks erg veel honger hebt, wil ik mijn prooi wel met je delen?” stelde hij op diezelfde schaapachtige toon voor. Hij had geen idee hoe hij het anders goed moest maken. “En het is niet alsof je echt heel opgeblazen bent, hoor!” voegde hij er haastig aan toe. “Je bent wat… eh… ronder. Maar niet lelijk rond. Mooi rond. Met mooie kittens.” Je zou van hem wel verwachten dat hij wist wat hij tegen een she-cat moest zeggen, maar hij dacht niet dat zijn geamuseerde houding die bij zijn zusjes meestal werkte nu ook zou werken. Maar zo klunzig als hij nu was, was hij echt nog nooit geweest. StarClan, haal hem hier weg!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Are you fat? DPKsfdL
Cynthia
541
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Are you fat?   Are you fat? Icon_minitimewo 18 dec 2019 - 20:25

Misschien had ze wat te fel gereageerd, tenslotte was het nog maar een kitten geweest die dit opgemerkt had. Ze had alleen geen zin om dan maar door iemand dik genoemd te worden. Ze was namelijk echt wel van plan om dit kwijt te raken zodra de kittens er waren. Ze moest er niet aan denken dat het haar alleen maar in de weg zou blijven zitten. De kitten bood zijn excuses aan en ze knikte kort. Het was in ieder geval goed dat de ander wist wanneer hij zijn excuses aan moest bieden. "Er zijn poezen die de nursery niet in willen voor de kittens er zijn." Dat was ze tenslotte zelf niet van plan om te gaan doen. Ze zou zo lang mogelijk wachten als kon. Ze had zelf ook echt wel door dat anderen dezelfde vraag hadden als de kitten. Waarom ze maar door bleef gaan, terwijl het allang goed was als ze naar de nursery ging. "Het is goed, ik had misschien niet zo fel moeten reageren." Sprak ze met een zucht. Als er iets was dat ze niet onder controle had dan waren dat haar emoties momenteel. Het hielp ook niet dat het tussen haar en Bloodpaw niet goed meer ging en nu waren er ook nog deze kittens.


Are you fat? 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Are you fat?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: