Fly high 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Fly high

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beechresin
Member
Fly high DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Fly high   Fly high Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 22:57

Jagen had geen zin meer, dat begon ze langzaam maar zeker wel door te hebben. Toch weerhield haar buik haar er niet van om gewoon een uitstapje te maken en door het territorium te lopen. Ze zou alleen maar niet te veel risico meer nemen nu. Dus de grenzen waren eigenlijk alleen maar voor om langs te lopen en niet meer om over te steken. Ze wist ook dat ze voor nu het beste weg van de twoleg place moest blijven, want als het klopte dat Sinclaw naar Bloodclan was gegaan, dan zou die mogelijk elke kans gebruiken om een Shadowclanner te pakken te krijgen. En gezien ze nou jammer genoeg ook nog eens de dochter was van de deputy en zwanger zou ze misschien een iets te makkelijk doelwit zijn. Ook al zou ze zeker vechten mocht het erop aankomen, maar voor nu was het beter om afstand te houden. Ze was niet dom, zoals genoeg waarschijnlijk over haar dachten. Ze merkte op dat ze bij de burnt sycamore aangekomen was en glimlachte kort bij het besef dat ze hier haar best had gedaan om haar vechttechnieken te oefenen om revenge te nemen voor Bloodpaw. Toch bracht dit al snel een wat somber gevoel. Tenslotte ging het de laatste tijd niet zo best meer tussen haar en Bloodpaw. Toch was ze het koppige type waardoor ze de medicine cat apprentice nog maar amper gesproken had sinds hun ruzie.


[Saffronpaw]


Fly high 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Fly high DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fly high   Fly high Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 16:31


De klusjes voor vandaag waren weer volbracht, waardoor de jonge apprentice de rest van de dag genoeg tijd voor zichzelf had. Hij had geen zin om het jagen te oefenen en vechten was nogal lastig in je eentje. Vandaag wilde hij aan zijn snelheid en behendigheid werken. Een vorige keer was hij hard onderuit gegaan toen hij een hardloop wedstrijdje met Settleddust had gehouden, dit moest beter kunnen. Aangekomen bij de plaatst waar hun wedstrijd begon zakte hij licht door zijn pootjes en zette het op een lopen. Spring over deze boomwortels heen, duik onder deze omgevallen boom door. Toen hij bij de welbekende bocht aankwam verminderde hij zijn vaart en nam een redelijk scherpe bocht. Hij gleed wat door de bocht, maar wist zich te herpakken voor hij tegen een boom aan zou knallen. Hij kwam zuchtend tot stilstand en sjokte terug naar het begin van zijn parcours. onderweg zag hij uit zijn ooghoeken een bekend iemand opduiken. Het was Beechresin. Vrolijk huppelde de rosse bruinvoet in haar richting toen hem iets opviel. "Hey Beechresin! Wat heb jij een extreem dikke vacht voor leafbare, ik dacht dat mijn vacht al vol was."


Fly high Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Beechresin
Member
Fly high DPKsfdL
Cynthia
795
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 64 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: Fly high   Fly high Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 22:04

Natuurlijk bleek ze al snel genoeg niet alleen te zijn, want dat leek niet mogelijk te zijn in dit bos. Ze zag de rosse apprentice al naar haar toe komen lopen. Ze kon de keer dat hij nog zo klungelig was geweest als kitten nog goed herinneren. Ze had de jonge kater toen nog naar Bloodpaw gebracht. Haar gezicht vertrok wat bij die gedachte en de frons werd alleen maar dieper toen Saffronpaw besloot op te merken dat haar vacht wel een stuk dikker was dan de zijne. "Is dat erg?" Was dan ook het enige dat ze hem vroeg, zolang hij nog niet door had wat er echt aan de hand was, was dat misschien maar beter ook. Als ze het af kon schrijven als een extreem dikke vacht was dat maar beter ook.


Fly high 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fly high   Fly high Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fly high
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: