Dad... oh. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dad... oh.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eaglekit.
Member
Dad... oh. DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Dad... oh.    Dad... oh. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:26

Jaaaa! Nog even en hij zou eindelijk apprentice worden! Als Eaglekit momenteel niet naast een nest rustig slapende kittens had gelegen, dan zou hij waarschijnlijk beginnen stuiteren van vrolijkheid. Maar hij wist dat hij dat op zijn kop zou krijgen van de queens en dat de kittens hem dan ook niet meer aardig zouden vinden… voor een tijdje dan. Eaglekit vond het belangrijk dat hij goed kon opschieten met de rest van de Clan. Want ja, als hij ooit zijn vader zou opvolgen, dan zou hij toch wel goede banden moeten hebben met de katten binnen zijn Clan, niet dan? Hij had een hoop plannen voor de toekomst en om die te vervolledigen, was het belangrijk dat hij een goed inzicht had in zijn Clan. Oké, misschien nam hij het iets te serieus. Hij onderdrukte zijn gegiechel en concentreerde zich in plaats daarvan op de uitgang van de nursery. Hij drukte zijn poten tegen de grond, gevolgd door zijn kopje en probeerde te luisteren of hij iemand hoorde naderen. Hij voelde zachte trillingen en hoorde het geroffel van poten. Er kwam iemand aan! Hij dartelde naar voren toen hij de vacht van zijn vader meende te herkennen. “Papa, papa, ik… Oh.” Het was niet Stallionstar die voor zijn neus stond, maar wel iemand die erg op hem leek. Eaglekit kneep zijn oogjes kort toe en probeerde na te denken over wie dit kon zijn. Het was een she-cat en ze leek ouder dan zijn vader. Veel ouder. Was het soms… “Mama van papa?” vroeg hij verward.


+ Eerste post voor Breezesong
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Dad... oh. TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Dad... oh.    Dad... oh. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:42

Dat haar zoon veel kittens adopteerde wist ze al. Niet dat ze daar enige problemen mee had, in tegendeel zelfs. Ze vond het goed dat hij ouderloze kittens opving en voor ze wilde zorgen, de vaderrol voor hen op zich nam. Natuurlijk had iemand anders in de Clan dat ook kunnen doen, maar dat de Leader zich ook ontfermde over de kittens gaf in ieder geval een goed beeld.
Toch had ze door alle drukte niet alle geadopteerde kittens van hem even goed kunnen ontmoeten. Ze besloot een bezoekje te brengen aan de Nursery, is kijken wie er was. Toen ze net de Nursery in wilde stappen, kwam er echter al een grijs gestreepte kitten naar buiten rennen. 'Papa, papa, ik... Oh,' klonk het van de kitten af. Breezesong keek neer op de jonge kater en glimlachte. Dat moest Eaglekit zijn. Ze keek toe hoe hij nadenkend naar haar keek en uiteindelijk wat uitbracht. 'Mama van papa?' vroeg hij verward.
Haar glimlach werd nog wat breder en ze knikte. 'Jazeker, ik ben de mama van jouw papa,' snorde ze, waarna ze haar kop boog en haar neusje zachtjes tegen de zijne drukte. 'Ik ben Breezesong. En jij bent Eaglekit, niet?'


Dad... oh. OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit.
Member
Dad... oh. DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Dad... oh.    Dad... oh. Icon_minitimema 9 dec 2019 - 11:42

Eaglekit kreeg automatisch een brede glimlach om zijn snoet toen hij de glimlach van de moeder van zijn vader zag. Ze had het immers net bevestigd en stelde zich voor als Breezesong. Hij vond het ook wel leuk om te horen dat zij zijn naam blijkbaar wel wist. Hij nam haar naam goed in zich op zodat hij het niet meer zou vergeten. Praktisch gezien was ze dus zijn oma, al was het niet biologisch. Eaglekit voelde al direct een goede klik met haar en hij snorde terwijl hij hevig knikte. “Ik ben Eaglekit,” zei hij op een trotse toon tegen zijn oma. Hij deed een paar stappen naar voren en duwde zijn kopje tegen de voorpoot van zijn oma aan op een liefdevolle maner. “Wat leuk om u eindelijk te ontmoeten!” zei hij toen vrolijk, naar boven kijkend. Ze zag er vanaf hier wel grappig uit. Net als zijn vader torende ze ook een flink deel boven hem uit, maar dat zou hij vast wel inhalen zodra hij apprentice werd. “Oma! Oma!” bracht hij vrolijk uit en hij rende weer wat terug zodat ze elkaar konden aankijken. “Over één maan word ik apprentice. Hoe cool is dat? Dan kunnen we samen het territorium gaan verkennen, jij en ik. En misschien kan papa dan ook wel meegaan als hij het niet te druk heeft met Clanzaken.” Eaglekit keek haar met een brede grijns aan. Vond ze dat een goed idee? Ja, ja?
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Dad... oh. TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Dad... oh.    Dad... oh. Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 15:49

Eaglekit was zo te zien erg blij om haar te zien, hij snorde en knikte heftig van ja. 'Ik ben Eaglekit,' zei hij op een trotse toon. Hij duwde zijn kopje tegen haar voorpoot. 'Wat leuk om u eindelijk te ontmoeten!' zei hij vrolijk en hij keek naar boven.
Breezesong keek op hem neer, op de letterlijke manier en niet de gemene manier natuurlijk, en glimlachte. 'Dat vind ik ook Eaglekit. Het werd eens tijd.'
De grijze kitten hield blijkbaar niet zo van stil zitten, want hij rende al weer terug naar zijn oorspronkelijke plek, haar luid oma roepende. Ergens vond ze het wel een beetje pijn doen, zo oud was ze nou ook weer niet natuurlijk. Maar goed, ze wilde het kleine katertje niet in de war brengen. Ze had zich neergelegd bij het feit dat ze nu al bij verscheidene kittens oma genoemd zal worden. Ach ja, het zei zo.
'Over één maan word ik apprentice. Hoe cool is dat? Dan kunnen we samen het territorium gaan verkennen, jij en ik. En misschien kan papa dan ook wel meegaan als hij het niet te druk heeft met Clanzaken.' De kitten keek haar met een brede grijns aan.
Breezesong wiebelde even met haar oortje en grinnikte. 'Natuurlijk, Eaglekit. Maar je zult ook samen dingen doen met je mentor. Je mentor zal je als eerst het territorium laten zien, maar natuurlijk kunnen ik en papa wel eens met je meegaan hoor,' snorde ze en ze boog zich voorover om hem een snelle lik tussen zijn oren te geven.


Dad... oh. OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Eaglekit.
Member
Dad... oh. DPKsfdL
Freedje
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglekit.
BerichtOnderwerp: Re: Dad... oh.    Dad... oh. Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 21:47

Breezesong gaf aan dat hij een mentor zou krijgen en dat hij daar ook zijn nodig tijd aan moest spenderen en Eaglekit gaf een plechtig knikje. “En ik zal ook zeker goed naar hem of haar luisteren, maar het zal me des te meer uit laten kijken naar de momenten dat ik samen met jou en met papa kan gaan jagen.” Zijn oma had misschien wel meer tijd dan zijn vader, maar ach. Het zij zo. Hij wilde graag een goede band met haar opbouwen en wat was er beter dan samen op jacht gaan? Zo konden ze op elkaar inspelen en leerden ze elkaar beter kennen. Eaglekit was blij dat hij haar nu eens eindelijk goed leerde kennen en snorde toen hij een lik tussen zijn oren kreeg. “Oma….” Hij kreeg een geniepige grijns rond zijn lippen. “Kun je me nu al niet mee naar buiten nemen? Heel even maar?” Hij stak zijn borst vooruit en keek haar op een stoere manier aan. “Ik ben al eens buiten het kamp geweest! Ik was toen nog maar één maan oud en dat is me prima vergaan.” Dat Stallionstar hem toen uit het water had moeten vissen, hield hij maar achterwege. Dat was nu niet belangrijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezesong
StarClan
Dad... oh. TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: Re: Dad... oh.    Dad... oh. Icon_minitimema 23 dec 2019 - 18:00

Na haar woorden gaf Eaglekit haar een plechtig knikje. 'En ik zal ook zeker goed naar hem of haar luisteren, maar het zal me des te meer uit laten kijken naar de momenten dat ik samen met jou en met papa kan gaan jagen.'
Breezesong glimlachte naar de jonge kater. 'Dat zal ik ook, Eaglekit,' snorde ze zachtjes.
'Oma...' begon de kitten en ze keek hem nieuwsgierig aan. Die grijns op zijn gezicht voorspelde niet veel goed, bedacht ze zo. 'Kun je me nu al niet mee naar buiten nemen? Heel even maar?' De kitten stak zijn borst naar voren. 'Ik ben al eens buiten het kamp geweest! Ik was toen nog maar één maan oud en dat is me prima vergaan.'
De Senior Warrior haalde haar wenkbrauwen op en grinnikte zachtjes. 'Dat gaat echt niet, Eaglekit,' miauwde ze en ze schudde haar kop langzaam heen en weer. 'Je moet wachten tot je Apprentice bent. Maar dat duurt niet zo lang meer, hm? Ik weet zeker dat je wel genoeg geduld hebt om nog even te wachten,' sprak ze en ze keek Eaglekit doordringend aan. Dat Stallionstar hem toen uit het meer gevist had wist ze al wel. 'Maar we kunnen wel een kijkje nemen door de uitgang, vanuit het kamp. Lijkt je dat wat?' stelde ze vervolgens voor.


Dad... oh. OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dad... oh.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: