Core pride 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Core pride

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
Core pride DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Core pride   Core pride Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 13:03

Fourtrees, snel genoeg zou hier een gathering gaan plaatsvinden waar hij de andere clans zou moeten gaan inlichten over wat er gebeurd was binnen Shadowclan. Als hij het zou kunnen zou hij het willen vermijden, maar het was al lastig geweest om Routnose weg te sturen, omdat Tallstar er gewoon niet was. De medicince cat had hem willen spreken en als de ander er niet vandoor was gegaan zou hij het ook zo toegestaan hebben. Toch was het niet anders nu. Zijn blik ging naar de steen waar hij op zou moeten gaan staan als Tallstar niet terug was voor de gathering. Hij kon alle vragende blikken zich al voorstellen en misschien zelfs vragen die kwamen. Hij had er eerlijk waar nog nooit bovenop gestaan, zelfs niet om het gewoon een keer uit te proberen. Hij liet zijn blik kort rondgaan, zou hij het nu even een keer proberen? Zodat hij er zeker van was dat het niet mis zou gaan tijdens de gathering?


[Lucentnight]
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucentnight
Member
Core pride Avatar_ae36dc30e178_128
myself
36
Actief
ai

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lucentnight
BerichtOnderwerp: Re: Core pride   Core pride Icon_minitimedi 10 dec 2019 - 13:39


Core pride Dbl9md10

De zwarte she-cat was ver afgedwaald. Haar poten hadden haar geleid naar de plek waar ze eigenlijk enkel hoorde te zijn wanneer het volle maan was. Toch leek de omgeving haar onbewust te trekken vandaag en stond ze in een mum van tijd voor de vier gigantische eikenbomen. Vanaf de heuvel waar ze opstond keek ze toe. De grote takken die naar de hemel reikte, eens zo vol met groene bladeren, nu zo kaal en kil. De vier bomen en de rots die er tussen in stond, het was op een na heiligste plek in het woud. Er goldt hier vrede, maar eigenlijk alleen wanneer de maan vol en open was in de hemel. Toch hield ze er rekening mee, ook al was het geen high moon, dat ze geen bloed zal laten vloeien hier. Tenzij de vijand de eerste zet deed natuurlijk, dan ging ze ook weer niet voor iemand uit de weg; Lucentnight zou haar zelf verdedigen, heilig land of niet.

De zwarte Riverclanner liep de heuvel af en wandelde de open plek van de fourtrees op. Er hingen verschillende geuren rond, sommige vers, sommige oud, en toch leek er net een enkele geur er boven uit te glippen: Shadowclan. De zwarte half-langharige warrior hief haar kop en keek licht wantrouwend naar de plek toe waar de geur het verst rook. Niet ver vandaan zat een bruine kat en ook niet zomaar een kat, het was Shadowclan's deputy, kijkend naar de grote rots waar de leaders vanaf spraken tijdens de gathering. "Waar wacht je op?" Sprak ze als aankondiging van haar aanwezigheid. "Ga die rots op." Ze trippelde enkele meters naar voren maar hield gepaste afstand; Shadowclan en Riverclan hadden dan op het moment geen oorlog, toch bleef ze voorzichtig met de vijand. "Wees niet bang, ik zal het niemand doorvertellen dat Shadowclan's deputy eventjes uitprobeerde hoe hij de rots beklimmen moet."
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Core pride DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Core pride   Core pride Icon_minitimewo 18 dec 2019 - 20:23

Het was lastig voor te stellen hoe alles zou zijn wanneer de gathering er zou zijn. Dan zou de hele open plek vol met katten zijn en zou hij de plek van Shadowclan's leader in moeten nemen op de rots. Hij kon al bijna alle blikken voorstellen die hij zou krijgen van de katten. Het was tenslotte raar dat de deputy degene was die de plek in zou nemen. Een stem liet hem zijn kop echter omdraaien van de steen weg. "Het is niet alsof het mijn plaats al is om te staan." Antwoordde hij rustig naar de Riverclanner. Fourtrees was tenslotte een plek waar alle clans mochten komen. Ergens wilde hij het ook niet proberen voor een andere kat. Hij kon er tenslotte niet vanuit gaan dat ze echt haar woord zou houden en niks zou zeggen als hij alsnog van de rots af zou flikkeren op de een of andere manier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucentnight
Member
Core pride Avatar_ae36dc30e178_128
myself
36
Actief
ai

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lucentnight
BerichtOnderwerp: Re: Core pride   Core pride Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 15:10


Core pride Dbl9md10

De zwarte she-cat hief haar wenkbrauw op en bekeek de Shadowclan deputy eens van top tot teen. Ze had hem enkel gezien op gathering's maar dan stond hij natuurlijk altijd onderaan de rots in plaats van middenin de menigte waar de plaats was voor de doodnormale rangen. Ze was nieuwsgierig en bestuurde hem zo goed mogelijk in de paar seconde die ze kreeg. Daarna hief ze haar kop en opende haar mond om terug te reageren op zijn woorden; "Hmm, en waarom is het jou plek niet? Ben je immers niet de toekomstige Leader van Shadowclan?" De she-cat liep langs de bruine tom heen en keek op naar de grote rots. Het glinsterde zachtjes door de waterige zon die erop scheen. De takken die er bovenuit reikte van de kale eikenbomen maakte een machtige indruk. Het leken op delen van een troon. Een troon voor Leaders. Toekomstige Leaders. "Klinkt meer alsof je bang bent.. Meneer de deputy." Ze grinnikte zachtjes. "Heb je soms hoogtevrees?" Het klonk uitdagend maar ze bedoelde het goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Core pride DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Core pride   Core pride Icon_minitimezo 12 jan 2020 - 19:58

Het was niet zo simpel als de poes het liet klinken. Niet elke deputy zou de mogelijkheid hebben om de leader te worden. Hij wist ook niet of hij ooit verwacht had op die positie te komen. Hij was tenslotte ouder dan Tallstar, dus dat beloofde vaak niet veel goeds. Maar met wat er nu gebeurd was, leek het toch zijn beurt te zijn. "Het is nooit zeker of ik de toekomstige leider zal zijn." Hij wist niet eens of hij zichzelf nu leider kon noemen nu dat Tallstar er vandoor was gegaan. Zolang Tallstar nog met zijn levens rondliep was hij er ergens vrij zeker van dat Starclan hem niet zou accepteren als de huidige leader van Shadowclan, maar toch hadden ze hem nodig als leader. Het was ingewikkeld, maar zeker niet iets dat hij een kat van een andere clan zou voorhangen. "En nee, ik heb geen hoogtevrees." Sprak hij rustig. Het was misschien een uitdaging geweest, maar hij wist dat hij er beter niet op in kon gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucentnight
Member
Core pride Avatar_ae36dc30e178_128
myself
36
Actief
ai

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lucentnight
BerichtOnderwerp: Re: Core pride   Core pride Icon_minitimeza 15 feb 2020 - 20:44


Core pride Dbl9md10

Er was nooit zekerheid als je leader werd, zelfs als je de clan's deputy was. Lucentnight hield lichtjes haar schouders op en zwiepte met haar dikke staart. 'Okay vooruit, maar was als je leader ziek is? Gewond? of gewoonweg te lui om naar de gathering te gaan, dan moet je voor hem invallen. Die dingen gebeuren wel eens." Mauwde ze terug tegen Acorndust. Haar blik richtte ze op de zijne. Hij vertelde haar dat hij geen hoogtevrees had. Zijn stem klonk rustig maar Lucentnight liet zich niet zo snel overtuigen. Een glimlach sierde haar lippen, een beetje speels, zodat de Deputy niet het idee kreeg dat ze hem op een negatieve of vijandelijke manier zat uit te dagen. "En ik ook niet, dus zullen we? Ik ben nu zelf ook erg benieuwd naar het uitzicht geworden."
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Core pride DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Core pride   Core pride Icon_minitimewo 26 feb 2020 - 12:12

Het waren misschien excusen waar hij naar aan het zoeken was, het kon toch niet veel moeilijker zijn dan de rots in het kamp beklimmen? Hij had al wel eens in een boom hier geklommen, maar was er toen uitgevallen. Dat was niet een van zijn beste momenten, maar de rots zou niet onder hem breken als het goed is. De Riverclanwarrior gaf aan zelf nu ook wel nieuwsgierig te zijn en erop te willen klimmen. Voor een moment bleef hij stil en hield hij haar blik vast, maar knikte toen toch. Hij liep dichter naar de rots toe en merkte een paar plekken op waar hij zich makkelijk omhoog zou kunnen hijzen. Toch draaide hij zich naar de poes en gebaarde met zijn staart dat ze eerst mocht. "Na u," Misschien was het te beleefd, maar mogelijk kreeg hij haar op deze manier om eerst te gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Core pride
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: