You could put an ocean between our love. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You could put an ocean between our love.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Feathersky
Member
You could put an ocean between our love.  DPKsfdL
Freedje
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Feathersky
BerichtOnderwerp: You could put an ocean between our love.    You could put an ocean between our love.  Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 15:24

Herinneringen overspoelden haar terwijl ze naar de nursery keek. Ze herinnerde zich hoe Lunarpaw, toen nog Lunarkit, naar haar toe kwam kruipen als ze melk wilde hebben. Hoe ze met haar pootjes de buik van Feathersky kneedde en vervolgens begon te zuigen. Hoe ze enthousiast een blaadje uit de lucht viste en deze vervolgens vol trots aan haar moeder liet zien. Hoe ze steeds meer had verlangd om buiten het kamp te zijn. Feathersky voelde een trots gevoel in zich opkomen toen ze aan haar dochter dacht, die nu trainingen moest gaan volgen bij Scarface. Ze vertrouwde de warrior honderd procent met de training van haar dochter en verwachtte dat het goed zou gaan. Scarface was een geduldige warrior en iemand die zijn tijd nam om alles uit te leggen. Lunarpaw zou niks tekortkomen en Feathersky zou het niet beter kunnen doen. De warrior glimlachte en liep vervolgens naar de nursery toe. Lunarpaw’s geboorte was een mooie periode voor haar geweest, eentje die ze in haar herinneringen nog altijd koesterde. Tussen haar en Treeclaw was het volledig verkeerd gegaan en hij had zich, zoals zij had gewenst, ook niet met haar opvoeding bemoeid, maar het was prima zo. Bijna alsof StarClan het zo had gewild. Feathersky liep de nursery binnen en liet haar warme blik langs alle bundeltjes vacht glijden die zich in de nursery bevonden. Haar blik bleef kort hangen op Oceankit, de bijna exacte replica van haar overleden moeder. Net op dat moment kruisten hun blikken elkaar en Feathersky glimlachte warm naar haar. “Hallo, Oceankit,” sprak ze met een zachte stem. “Hoe is het met je?”


+ Eerste post voor Oceankit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You could put an ocean between our love.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: