And I froze in time. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 And I froze in time.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flamepaw,
Member
And I froze in time. DPKsfdL
Freedje
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flamepaw,
BerichtOnderwerp: And I froze in time.    And I froze in time. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 17:22

Een koude bries streek langs zijn pels en Flamepaw onderdrukte de neiging om te gaan rillen. Hij was inmiddels al een paar keer buiten het kamp geweest, maar hij moest toegeven dat hij steeds wel moest wennen aan het koude weer. Dat was heel anders vergeleken met vier manen geleden! Toen had hij het echt nog warm gehad op sommige momenten, maar nu was dat wel voorbij. En hij had niet bepaald de dikste pels, dus het was niet alsof hij zich echt goed kon afschermen tegen de kou. Gelukkig waren ze wat sparoefeningen aan het doen en was dat iets waarbij hij zich kon opwarmen. Toch ging het weer een tripje nursery worden wat hem betrof. Hij vond het leuk om zijn oude denmates op te gaan zoeken. Met de meesten had hij nog wel een goed contact en ze kenden hem ook nog wel; hij had immers nog geen maan geleden zelfs in de nursery gelegen! Dat was eigenlijk best wel bizar om zich dat voor te stellen. Misschien zou de tijd ook voorbijvliegen en zou hij binnen de kortste keren een warrior zijn! Ach ja, als hij hard werkte, dan zou dat wel goedkomen, toch? Flamepaw deed de laatste uithaal naar zijn Clanmate en toen was het tijd om terug naar het kamp te gaan. Hij overliep samen met zijn sparpartner kort wat er al goed ging en wat beter kon, maar hun wegen scheidden zich algauw toen het kamp in zicht kwam. Flamepaw liep, zoals hij zichzelf dat had beloofd, direct door naar de nursery en stak zijn kop naar binnen om te zien wie er wakker was. Zijn blik viel op Moonkit en een grijns kwam om zijn lippen toen hij zag dat hun blikken elkaar kruisten. “Hé, Moonkit,” zei hij op een zachte toon, omdat andere kittens wel nog sliepen. “Heb je er bezwaar tegen als ik even bij je kom liggen?”


+ Eerste post voor Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
And I froze in time. Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: And I froze in time.    And I froze in time. Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 22:26

Wat deed ze nu de hele dag? Hm eens kijken... Slapen, Eten, spelen, slapen, andere clan genoten irriteren, Slapen, haar pappa opzoeken, Kijken wat er in de medicijnden gebeurd en slapen... Niet echt iets veelzijdig. Moonkit geeuwde luid en ze verveelde zich ontzettend. Wat ze ook probeerde ze kwam het kamp maar niet uit. Moonkit begon steeds vervelender te worden voor hun moeder, maar dat kon het schildpad poesje helemaal niets interesseren. Ze wilde weg uit het kamp, naar buiten het bos verkennen en alles leren om een goede krijger te worden! Maar wat ze ook probeerde de kit kreeg niet wat ze wilde. Nou ja ze kreeg telkens op haar donder en werd weer weg gestuurd of ze kreeg te horen dat ze nog even moest wachten... Half dommelend lag Moonkit met haar kop op de rug van haar moeder richting de ingang van de kraamkamer te kijken. Ze was zo moe van het wachten tot ze eindelijk zes manen oud was. Toen ze ineens een beweging bij de ingang zag schoten haar oogjes open en zag ze een bekend figuur de kraamkamer binnen komen en hij zag haar ook. Al vond ze zijn woorden niets aan. Moonkit stond op en nam een beledigende houding aan. Ze was zo stik jaloers op Flamepaw dat haar vacht bijna groen kleurde! 'Je mag, maar of daar nu zo veel aan is. Jij mag het kamp tenminste uit!' sprak ze giftig en maakte enkel plaatst voor Flamepaw. Echt boos was de kleine poes niet, maar gewoon ontzettend jaloers.

(Good luck) XD


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Flamepaw,
Member
And I froze in time. DPKsfdL
Freedje
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flamepaw,
BerichtOnderwerp: Re: And I froze in time.    And I froze in time. Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 17:35

Flamepaw legde zijn oortjes ietwat geschrokken in zijn nek toen Moonkit op een vrij giftige manier duidelijk maakte wat ze vond van het feit dat Flamepaw het kamp wel al mocht verlaten en zij nog niet. Flamepaw had tijdens zijn manen als kitten al ontdekt dat de kleine Moonkit, die toen een stuk jonger was dan dat ze nu was logischerwijze, behoorlijk ongeduldig was. Nog even en ze zou stiekem de nursery uitglippen! Nee. De queens zouden haar wel in de gaten hadden. Ze zouden vast wel doorhebben dat Moonkit speciale aandacht nodig had omdat ze zo ongeduldig was aangelegd en ze zouden haar vast wel tegenhouden als ze iets zou proberen. Flamepaw glimlachte wat onbeholpen naar de chagrijnige kitten en besloot om als eerste maar langs Moonkit te gaan liggen, zijn pels troostend duwend tegen het hare. “Hé, Moonkit,” sprak hij op een zachte toon zodat hij haar aandacht zou trekken. “Jouw ceremonie duurt écht zo lang niet meer, hoor.” Hij knikte in de richting van de pasgeboren kittens. “Stel dat je nog zo lang als hun moest wachten. Jij hebt tenminste het privilege dat je al een stuk ouder bent als zij.” Hij glimlachte, zijn groene ogen twinkelend. “En vanaf het moment dat je uit het kamp mag, gaan we samen op onderzoek uit. Of we gaan samen jagen. Ik zal je wel laten zien hoe je dat moet doen, oké?” Hopelijk nam hij het giftige een beetje uit haar houding en zou ze wat opvrolijken. Hij voelde zich behoorlijk ongemakkelijk onder dit soort emoties.


OOC: Oh dayum o.O Flame didn't see that one coming ;___;
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
And I froze in time. Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: And I froze in time.    And I froze in time. Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 21:11

Een beetje geschrokken van zijn reactie was ze wel dus Moonkit keek snel weg van haar ex nestmaatje. Ze schaamde zich een beetje omdat ze zo fel en giftig had gereageerd op zijn binnenkomst. Ze had vandaag al een poging gedaan om het kamp uit te komen, maar was een beetje voor haar gevoel hard pootig terug gebracht aan haar nekvel mee gesleept door twee krijgers naar de kraamkamer. Onder fel protest nog wel, maar ja ze wilde de wereld buiten het kamp zo graag zien met haar eigen oogjes ook al was het buiten nu koud en hing de sneeuw in de lucht al was die nog niet gevallen voor zo ver Moon gezien had. Het troostende aanbod van Flamepaw liet haar jaloerse en iets wat geschrokken houding iets varen, maar toen hij begon over de ceremonie kwam alle giftigheid weer terug. 'Weet je wel hoe lang dat nog duurt?' vroeg ze fel, maar meteen toen dat eruit was sloeg ze haar oren naar achteren en sloeg haar ogen neer. Ze had de Rood/witte kater recht aan gekeken had, maar nu schaamde ze zich weer. Maar zijn volgende woorden lieten Moonkit richtig het pas geboren nest kijken. Die zouden pas echt over 6 manen pas het kamp mogen verlaten. Zij had al veel verder kunnen zijn dan enkel buiten de muur en een paar pootstapjes er bij vandaan te zijn geweest als ze niet van die stomme eekhoorn was geschrokken en als een bange muis weer terug het kamp in gevlogen te zijn geweest. 'Dat zou ik echt niet nog 6 manen uit houden...' piepte ze en schudden haar koppie met wild flapperende oortjes. Haar vacht piekte alle kanten op alsof ze een egel was vol van verontwaardiging, maar zijn aanbod klonk geweldig. Moon liet haar vacht weer zakken, maar keek hem smekend aan. 'Waarom niet nu? Waarom eerst die laatste manen af wachten? Ik ben er nu al klaar voor.' miauwde Moonkit en kreeg van haar moeder een tik met haar staart tegen haar oor. Zacht mopperend dook Moonkit dichter tegen Flamepaw aan. Ze kon echt niet lang meer wachten tot ze eindelijk het kamp uit zou mogen!

(Tja ze is een felle tante) XD


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Flamepaw,
Member
And I froze in time. DPKsfdL
Freedje
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flamepaw,
BerichtOnderwerp: Re: And I froze in time.    And I froze in time. Icon_minitimema 16 dec 2019 - 23:16

“Ja. Nog iets minder dan twee manen, om precies te zijn,” zei Flamepaw en zijn snorharen bewogen op een geamuseerde manier. Hij was wel een tikkeltje geschrokken van haar felheid, maar hij had inmiddels wel in de gaten dat het niets met hem te maken had en juist alles met haar frustraties en haar verlangen om het territorium buiten het kamp te ontdekken. Flamepaw had zich ook zo gevoeld zijn laatste manen, maar hij was er nooit echt boos over geworden. Hij had altijd geweten dat zijn beurt wel zou komen en had het juist heerlijk gevonden om de laatste weken nog even op zijn gemak te kunnen doen in de nursery. Lekker gaan liggen wanneer hij wilde, zich lui op zijn zij leggen en met een slaperige blik kijken naar de apprentices die soms prooi kwamen brengen of mos kwamen vervangen. Een praatje met hun maken als ze daar tijd voor hadden. Hij had het zalig gevonden en het had hem goede banden opgeleverd. Misschien als Moonkit niet te veel met haar verlangen bezig was, dat zij dat ook wel zou kunnen. Hij boog zich naar haar toe en gaf haar een stevige lik tussen haar oren toen ze dichter naar hem toe kroop. “Geduld, Moonkit,” sprak hij op een rustige toon tegen haar. “Geduld is een schone deugd.” Geamuseerd zijnde liet hij zijn staart een beetje om haar heen rusten. “Toen ik jouw leeftijd was, focuste ik me op andere dingen. Een praatje maken met de elders of met de apprentices. Of nog wat speels doen met de kittens. Daar heb je straks allemaal veel minder tijd voor.” Hij glimlachte naar haar. “Bovendien is het ook wel leuk als je buiten je siblings ook andere katten hebt om mee samen te tongen als de avond valt, denk je niet?"


OOC: Flamepaw kan het wel aan, hoor <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
And I froze in time. Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: And I froze in time.    And I froze in time. Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 21:01

2 hele manen!? Moonkit kon zich niet voorstellen dat het nog zo lang ging duren. Ze zuchten en leek even helemaal leeg te lopen. Moon was zo moe van alle kittenspelletjes het luisteren naar de elders met hun verhalen en of het praten met leerlingen zo leuk was? 'Wat schiet ik daarmee op? De meeste verhalen ken ik al en sommige vertellen ze meer dan andere. Ik ben het zat om zo ingepakt te zitten. Wat daar buiten is lijkt me zo veel spannender dan hier in het kamp al die saaie dingen te moeten doen die je net voorstelt.' mauwde ze en schudden haar kop, maar Moonkit wist dat ze geen enkele kans maken om nog eerder buiten het kamp te komen dan dat ze leerling zou worden... nou ja eigenlijk was ze al buiten het kamp geweest 2 keer zelfs, maar dan was ze niet veel verder gekomen dan 2 a 3 bomen van het kamp af tot een grote eekhoorn haar aan het schrikken maakte. 'Waarom mag ik niet gewoon mijn poten strekken zonder alweer af te moeten remmen om niet tegen een kat, hol of de wand aan te komen.' murmelde ze ademloos en sloot voor heel even haar oogjes.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
 
And I froze in time.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: